Rusi sa ešte ozvú

Putovný predavač a konzument vodky Heger, modroknižkár a lobista Naď a Sorosova aktivistka Čaputová spolu so zvyškom súčasnej vládnej garnitúry nielen zrádzajú Slovensko a slovenský národ na každom kroku, ale aj napomáhajú našej genocíde, čo v tomto období, žiaľ, môžeme považovať za ich štandardný spôsob operácie. Tentoraz, ale darovaním S-300 Ukrajine nielen vážne oslabili obranu Slovenska, ale aj urobili zo Slovenska vojnového agresora a legitímny cieľ Ruska. Čo je politická katastrofa, ktorá sa dá využiť, najprv však musíme rozobrať niektoré veci

Čo také?

Liberál-fašistická čvarga opakuje ten istý vývoj ako Tisova vláda pred a počas Druhej svetovej vojny, len s dvoma zásadnými rozdielmi:

  • Tiso napriek tomu, že bol členom Jezuitov a tým pádom mu bola vlastná istá korporátna mravnosť, miloval svoj národ, a preto manévroval v rámci objektívnych možností a podľa svojej mravnosti (táto čvarga miluje len svojho pánka a nenávidí národ);

  • všetko sa deje oveľa rýchlejšie a Rusi nevedú konvencionálnu, ale asymetrickú vojnu (to čo sa deje, je vojenská operácia kvôli vyčíňaniu náckov na Ukrajine, v USA a v NATO).

A cieľom je zničiť anglo-americký močiar s centrálou v Londýne, ktorý ovládajú okultno-mafiózne štruktúry, ktorým sa žiadny zločin (vrátane zločinom proti ľudskosti) neprieči (táto skupinka bola vlastne vytvorená čiastočne aj starovekými žrecmi, ktorých potomkovia tvoria vrchol globálneho zákulisia-GP). Moc tejto skupiny vyviera z umelého informačného systému, ktorý je postavený na pozemských a nebeských lžiach, ktoré vyžadujú informačný monopol. Keď sa vyjaví pravda, resp. keď sa poukáže na lži, tak celý systém padá a celé ľudstvo má šancu nielen robiť lepšie rozhodnutia, ale aj upratať tento vzniknutý svinčík.

Čo drží pokope tento systém?

Bolo tu veľa vecí, ale Rusi a ich spojenci rozobrali tento systém, až na dve zložky:

  • dôvera voči korporátnym médiám vrátane cirkví a iných propagandistických organizácií;

  • viera v to, že US$, € a ostatné meny vydávané centrálnymi bankami majú nejakú reálnu hodnotu.

Obe sú dnes systematicky podrývané. To prvé tým, že realita a to, čo hlásajú médiá a iné propagandistické organizácie príliš navzájom nekorešponduje a ľudia to vidia, pričom veci príliš nepomáha ani to, že cenzurujú alternatívu. To druhé tým, že Rusko prehlásilo US$ bezcenným ku 31.03.2022 kvôli tomu, že urobili z US$ zbraň. Lenže toto malo nábeh ešte v roku 2014 keď Obama volal po tom, aby Rusko vykopli zo systému SWIFT a tiež 24.08.2021, keď Saudi (tí z OPECu) podpísali obrannú dohodu s Ruskom (a tým pádom si mohli dovoliť OTVORENE brať platby za ropu v niečom inom ako US$). Ale začiatok kolapsu dolárového systému začal v roku 2008, keď FED začal kvantitatívne uvoľňovanie a nulové úrokové sadzby. Dodávam, že finálny kolaps US$ položí zvyšky korporátnych médií bez rozdielu.

A čo my?

Prvá vec je, že sa slobodne nadýchneme a urobíme poriadok s čvargou po páde US$ a korporátnych médií, lebo tieto dve veci nás držia ďalej od toho, aby sme si s nimi urobili poriadok. Druhá vec bude to, že začneme budovať inú spravodlivejšiu spoločnosť, kde špičky nebudú mať elitárske maniere.

Tretia vec je, že zmena bude zároveň tak nepríjemná ako aj potrebná, po nej sa ale budeme mať lepšie.

S pozdravom

Oracle 911

PS: Šíri sa internetom správa, že Rusi nám prestali garantovať územnú celistvosť a zvrchovanosť s tým, že sme sa stali nepriateľom a legitímnym cieľom. Po krátkom uvážení to celé znie ako novinárska kačica.

PS2: Šíria sa správy, že na Ukrajine bol zničený náš systém S-300, oficiálne miesta Slovenska a Ukrajiny to dementovali, ale ja oficiálnym miestam neverím a Rusi hlásia, že to zničili.

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

41 thoughts on “Rusi sa ešte ozvú

  1. osud s300 bol specateny opustenim slovenska, nebola nahoda ze ho junta nezapozicala ale darovala, mysim ze rusi maju velmi dobre zmapovanu mienku slovakov, verim ze v buducnosti budeme mat dobre vztahy a ak by sa jednalo o nadstandardne ekonomicke vztahy bude zaujem spolocenskej eliminacie a tlak na trestnopravne vysporiadanie s protistatnym zlocineckym kartelom o uroven vyssie, uz pred rokom mali na vysoke sadzby zarobne viac nez dost, podotykam ze sa nejedna o ziadnu pomstu ale prirodzene nastolenie spravodlivosti, kratka pamat idu s nevzdelavanim sa ruka v ruke

    Liked by 9 people

  2. Ori, aj pán prof. Staněk asi ,,sleduje” tvoj blog ….skvelý pohľad na realitu a tvorenie….na tiež zo zaklincoval , aká je Slovenská spoločnosť!

    Najmä ,čo sa týka investícií do striebra, hlavne mincí.

    Liked by 2 people

  3. V nedeľu 10. apríla vysoko presné námorné rakety „Kalibr“ na južnom okraji mesta Dnepropetrovsk zničili systém protilietadlovej raketovej divízie S-300, ktorá bol dodaný kyjevskému režimu zo Slovenska, a ktorý bol ukrytý v hangári. Zasiahnuté boli štyri odpaľovacie zariadenia S-300 a až 25 príslušníkov ukrajinských ozbrojených síl.

    Páči sa mi

    • Neuveriteľné,ale práve pri písaní môjho príspevku, ktorý som pôvodne chcela venovať vám , myslela na to , Že čo vy na názor Staněka…. Hodinu pred vaším ….
      Dnes , máte celkom dobrý pohľad na tie šroty vojenskej techniky….

      Liked by 1 person

      • Nemám prehľad o ktorého Staneka ide. Keď tak dajte odkaz. Sú dvaja Stanekovci. Peter a Jozef, sledujem oboch. Systém S-300 bol zničený už po prechode Slovensko-Ukrajinskej hranice na diaľku. Samozrejme dementný idiot Heger a kretén Naď, tieto informácie nemali. Systém bol licencovaný na oblasť Slovenska a teda teoreticky mohol byť použitý proti Ruskej armáde iba mimo Ruských hraníc, teda aj na Ukrajine, kde má Rusko svoju špeciálnu úlohu. Preto bol systém zneškodnený už na hraniciach s Ukrajinou a neskôr zasiahnutý raketou Kalibr, už iba ako detail. Systém S 300-S 600 dokážu Rusi vypnúť aj bez fyzickej likvidácie na diaľku.

        Liked by 2 people

  4. Celkovo od začiatku špeciálnej vojenskej operácie bolo zničených 129 lietadiel, 99 vrtuľníkov, 243 systémov S-300, Buk-M1 a protilietadlových raketových systémov „Osa“ AKM, 441 bezpilotných lietadiel, 2079 tankov a iných obrnených bojových vozidiel, 239 odpaľovacích raketových systémov, 909 poľných diel a mínometov, ako aj 2 003 špeciálnych vojenských vozidiel. Tak že náš dar S-300 bolo iba gesto dementných idiotov Hegera a kreténa Naďa. Od Ruska už nikdy podobný systém nedostaneme, tak že si môžeme pripraviť ďalšie 3 mld. USD na nepresný a nekvalitný protiraketový systém z USA, alebo ešte horší z Nemecka.

    Páči sa mi

    • mali sme 1 s-300, v cene údajne stoviek milionov EUR (podľa Fica). Podla mazurka ich ukrajina má asi 100. Podľa blahu ten systém má hodnotu 600 milionov. Podľa vášho príspevku uz zničili 243. To mi ani kalkulačka nezobere. Svetu mier!

      Páči sa mi

      • Systém S-300 sme dostali v roku 1987. Mám pocit, že systém bol niekoľko krát updatovaný. Jeho cena by musela prejsť auditom, ale určite to bola cena nulová, čo do účtovnej hodnoty. S-300 je zastaralý systém, ale voči západným systémom stále špičkový. Neviem v akom stave bol dnes, ale myslím si, že tí čo ho dnes obsluhovali, boli kompetentní tak ako Naď či Heger. Neviem si teraz spomenúť, kto spomínal možnosť vypnutia tohto systému na diaľku Ruskou stranou, ale viem že sa o tom už viac krát hovorilo, keď Rusko predalo Turecku systém S-400. Možno to spomínal p. Koller, ale neviem to isto. Ukrajina mala na začiatku vojnového konfliktu funkčných cca 300 takýchto systémov, ale neviem či sa im podarilo nejaké zachrániť. Každý systém S-300, potrebuje čas na postavenie a teda to im Rusi nedovolili a vždy systém raketovo alebo inak zlikvidovali ešte pred uvedením do pohotovostného stavu.

        Páči sa mi

        • chlapci po prve s300 je mobilný systém. Nebuďte lenivi a pozrite si zopar fotiek na internete. Po druhé armada pravidelne cvičí na tomto type techniky, na to je profesionalna armada. Bez toho by totižto nebol udrzateľný v chode. Prrtoze su nutne opravy, vymeny súciastok, atď. A nevysvicena obsluha by to ani nezabalila…Po tretie ukrajina bola koncom zssr a musela mat dost tychto systémov. len otázka znie, kolko mala rakiet a kolko z nich bolo s vycvicenou obsluhou. toť otázka. Po štvrté len otázka, koľko trvá to Vase postavenie systému? A co tym.myslite? Nabitie rakiet na mobilne odpaľovacie, či vychod do oalebneho postavenia, ci zaciatok prace navadzacieho mobilneho radarového zariadenia?

          Páči sa mi

          • Tak že bol dodaný, či nie ? V rámci deblokácie nám bola odpustená nejaká splátka, nebolo to tak? Prečo sa tu chceš hrať na slovíčka, ja nelistujem vo WIKYPÉDII, či že sa môžem mýliť ale tu predsa ide o niečo viac ako presný termín s spôsob splatenia.

            Páči sa mi

    • Jarojr prosim Vás. Nehodnoďte medzinarodnu situaciu ktorej ocividne nerozumiete. Od Ruska uz podobny system nedostaneme?
      Tak mate asi krátku pamät, veľmi kratku….
      Dám vam taku otázočku. Ktorá krajina, ktorá zatiaľ sidli na breho čierneho (ruskeho) mora, zostrelila za niekoľkosekundové udajne narusenie hranice sinegrudie Sučko VKS RF? ktorá krajina dobila pomocou svojich alaqqchu akbar vrahov pilota? ktora krajina mala v syrii avoju iregularnu armadu a vozila ropu ku sebe domov este aj v cisternach na mlieko.
      A ktora “krajina” (to slovo doslova bolí, ale štát to nie je) dostala nasledne S400ku minulý rok?

      eeehhhmmmm…my sme na rozdiel od prostiTurcie nikomu lietadlo nezostrelili, vojakov nepodrezávali, nevyhadzobali do vzduchu autá a nestrieľali z protitankovych zbraní na transportne vozidlá….

      Liked by 4 people

        • Ignorujete vzdy v kazdej diskusii argumenty a idete cez floskule. Bola prostiTurcia hlavnym protivnikom a hlavnym proxy SŠA v Syrii prave sil RF? Rozbiehala svoj veľkoosmansky projekt s Tadzikostanom a napadnutim spojencov RF? zostrelila lietadla RF? Dobila pilotov? Dodava na ukruiny Bairaktary? dodavala IGIl tanky spolu s posadkami?
          Dostala systémy S 400?
          Tak argumentujte. Alebo su Rusi idioti? Nie. No patrioty sa nedaju pouzit proti sša, ako s400 voci rf…
          aha…asi tak

          Liked by 1 person

        • Zapojim sa ak nebude vadit. Jarojr nedavno ste tusim vy postol video kde bolo v podstate povedane ze sovietske zvaz existuje. Uz dnesne vojnove konflikty ukazuju ze hypersonicke zbranove systemy s moznostou manevrovania su jednym z najvacsich problemom protivzdusnej obrany. Nie som sice vojak ale z logiky veci mi vychadza ze ak chcem takyto system zachytit a znicit musim mat okolo svojej hranice vybudovanu obrannu naraznikovu zonu zhruba 500-1000 km aby som dany system dokazal detekovat a znicit ho… Prejdite si po mape rukou a nakreslite si hranice SSSR a zamyslite sa do akej oblasti spadame. Odpovedzte si na otazku ci je pre Rusko v buducnosti vyhodne umiestnit aj na nase uzemie pokrocile zbranove systemy protivzdusnej obrany alebo nie. Vsetko je to len o diplomacii a vzajomnom porozumeni skutocnych priatelov (a nie zapadnych partnerov).

          Liked by 4 people

          • Ja apriori netvrdím, že nám Rusi, alebo ZSSR v budúcnosti neposkytne nejaký obranný systém podobný S-300, ale to by sa musela zmeniť politika na Slovensku. Myslím si a môžem sa mýliť, že sa to do 10 rokov neudeje. Vidíme voľby vo Francúzsku. Kto môže uveriť, že Makron je skutočne volený Francúzmi ? Politiku na Slovensku zmenili zločinci z USA a aj keby sa tá v USA zmenila k lepšiemu a USA a Rusko sa “udobrili”, Američania zo Slovenska a Česka do 10 rokov určite neodídu. Viem že dostanem naložené od kritikov, ktorí iné nerobia iba útočia na tých, ktorí majú iný názor a pohľad na vec. Systém S-300 je síce dobrý obranný systém a volajú ho “mobilný”. Píšem o tom systéme, ktorý malo vo výzbroji SLOVENSKO, aby ma niekto nenapádal. Tento systém, pokiaľ by bol postavený v okolí B. Štiavnice, teoreticky mohol ochrániť hranice SR. Teoreticky by tomu tak mohlo byť, ale má to háčik. Nechcem sa tu hrať na minúty, ale nabitie tohto systému po vystrelení 8 rakiet trvá nejaký čas, tak že po zostrelení 4 lietadiel, by bol okamžite zničený. Preto sa tieto systémy navzájom chránia a Slovensko by potrebovalo určite týchto systémov viac ako 3. Čo tak údržba a podobne, či že jeden systém mohol fungovať skôr ako obrana strategických cieľov (j. elektrárne, Slovnaft, priehrady a podobne), ale zďaleka to by to nestačilo na obranu hraníc SR.

            Páči sa mi

  5. Naši politici opoziční a koaliční má už neskutočne seru len tliachaju klamu zavádzajú podvádzajú nech idú už všetci konečne do piči…a dokedy ešte budú pri svojich valovoch…☀️

    Páči sa mi

  6. Jeden sa už ozval:

    Vzkaz prezidenta Vladimira Putina světu.

    Vážení občané naší úžasné planety Země!
    Já, prezident Ruské federace Vladimir Putin, jsem se rozhodl oslovit vás všechny přímo a obejít diplomaty, vaše vládce a novináře. V Rusku existuje něco jako „svoboda slova a není dovoleno lhát, podvádět a hrát si. Proto budu mluvit otevřeně, aby si každý mohl ověřit pravdivost mých slov.
    Rusko je velká a bohatá země. Nejdůležitější hodnotou je více než 150 ras žijících v oblasti, kde je spravedlnost prvořadá. Nepotřebujeme nová území. Energie a všech ostatních zdrojů máme nadbytek. Od dob Velké Tartarie a Velkého Mughalu se národy severní Eurasie nevyvíjely pleněním křížových výprav a kolonizací Ameriky, Afriky, Indie nebo drogovou závislostí Číny, ale díky své tvrdé práci a mírumilovnosti.

    Každý, kdo umí rusky, chápe, že „ruský“ je přídavné jméno pro všechny národy naší země. Ruští Slované, ruští Tataři, ruští Židé, ruští Evenkové atd. jsou ve své duši Rusové, i když jejich kultura, jazyk a způsob života mohou být odlišné. Vítáme tuto rozmanitost jednoty.

    Ruské národy Ruska jsou opět nuceny obětovat své životy, aby ochránily svět před nacismem a fašismem. Vyměnili jsme 50 našich válečných zajatců za 50 ukrajinských vojáků. Ukrajinští vojáci byli ošetřeni v našich nemocnicích, dostali tři vydatná jídla denně a vrátili se domů.

    Přijali jsme ruské vojáky s useknutými prsty a genitáliemi. To neudělali ani nacisté v minulé válce. Tyto důkazy předložíme budoucímu soudu. Pro kohokoli, kdo tyto parchanty podporuje, stydte se!

    Vaši vládci v USA, Evropě, Japonsku, Austrálii a dalších zemích se postavili na stranu těchto podlidí, kteří v bitvě staví před sebe civilisty, těhotné ženy a děti a záměrně mrzačí válečné zajatce. Je pro mě těžké si představit, že by někdo duševně zdravý podporoval tyto monstra. A vaši Bidenové, Scholzové, Macronové a další demokraté tmářství zločince nejen chrání, ale také je aktivně vyzbrojují, poskytují jim peníze, které nestačí ke snížení cen ve vašich zemích.

    Ceny rostou, svět se hroutí, ale ne proto, že Rusové čistí Evropu od nacistických zlých duchů, ale proto, že mlčky přihlížejí a dokonce podporují novou vlnu nacismu. Tentokrát nepojedeme do Berlína. Zastavíme se na našich historických hranicích a všichni zlí nacističtí duchové, kterým vaši vládci vyhazují dveře dokořán, vám poskytnou nový „krystalický“ život, jako to udělali nacisté přidáním reprodukční obřízky.

    Apeluji na všechny lidi, kteří chtějí žít a pracovat v míru, vychovávat děti a být přáteli s národy celého světa. Pomozte Rusku vypořádat se s novou rakovinou – ukrajinským nacismem. Ne Ukrajina, kde žijí mírumilovní a pracovití lidé, ale nacismus živený jestřáby z USA a NATO za vaše daně. Pokud vaši vládci podporují nacismus, zažeňte je, vezměte moc do svých rukou ‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️
    Ukrajinští nacisté se skrývají za zády civilistů, jejich vládci se pod záminkou strašného Ruska také rozhodli přenést břemeno vysokých cen a hrozících strádání na obyvatelstvo. http://sun9-45.userapi.com/impf/b3pXbIBfBbQEzh6d5Yz6yqIWbL8zFcMG2h0lNQ/S6ldrIdcDoI.jpg?size=720×697&quality=95&sign=672719edc83a50e9e83b3a58001220d0&type=album https://t.me/absurdnisvet

    Liked by 2 people

Pridaj komentár