Kosa na kameň

Narazila a poriadne, lebo Nemecko a čochvíľa aj ostatné štáty zas otvoria svoje uholné elektrárne v reakcii na nedostatok plynu, ktorý nastal aj kvôli technickým problémom spôsobeným výpadkami plynových púmp. Toto sa Bruselu, resp. úradníkom EU, ktorých často nazývam Bruselistan a sú filiálkou anglo-amerického močiara s centrálou v Londýne, nebude páčiť.

Prečo sa im to nebude páčiť?

Lebo majú zadanie zničiť Európu, ktorej ekonomickým motorom je hlavne Nemecko, pretože ich páni sa chcú zachrániť na náš úkor a na to sa perfektne hodí zelená agenda (na ktorej dopady prof. Staněk nie raz poukázal). A dôvod, prečo sa chcú zachrániť je to, že tá ich pyramídová hra, ktorá sa tvári ako legitímny finančný systém, je v pokročilom štádiu rozkladu. Už nemajú na kom parazitovať, lebo čínsky mocenský boj sa nevyvíja tak, ako plánovali, keďže Rusko začalo robiť vlastnú globálnu politiku, Afrika a Južná Amerika prechádza pod rusko-čínske riadenie a ostatné anglo-saské krajiny už nemajú zdroje, resp. majú slúžiť ako ihrisko bohatých. To samozrejme zapadá aj do širších plánov globálneho zákulisia (GP), ktoré chce urobiť z Európy oblasť tretieho sveta. Lenže z týchto plánov sa máločo uskutoční.

A v čom je problém?

Je ich viacero, jedným z nich je globálna politika Ruska, ktorá je založená na vlastnom koncepte a ten je charakterizovaný konsenzom a kooperáciou.

Ďalší problém v pomerne dlhom zozname problémov je, že okrem fanatikov nikto nechce zdochnúť za ich pánka a tieto kroky sú prvé lastovičky rebélie proti miestodržiteľom močiara. A toto je ten dôvod, prečo v záujme prežitia zacitujú Victoriu „fuck the EU“ Nuland a pošlú Bruselistan tam, kde slnko nesvieti. Ostatne, Francúzi to čiastočne už aj urobili, keď Macron prišiel o parlamentnú väčšinu v prospech „krajnej“ pravice a ľavice (článok), lebo aj francúzske elity si uvedomili, že aj im ide o krk.

Posledná vec, ktorú chcem spomenúť je to, že ľudia sú ochotní prijať niektoré obety, aby sa neskôr mohli mať lepšie, viď ekonomické ťažkosti počas svetových vojen, lenže davu je čoraz jasnejšie, že všetky problémy sú umelo spôsobené tými, ktorí teraz požadujú, aby urobili obety pre tzv. väčšie dobro. Dodávam, že toto poznanie resp. prebúdzanie davu do reality je výsledok starostlivého plánovania a opatrného riadenia.

A čo my?

Podobné procesy a výsledky ako vo svete, len v bledomodrom ,vďaka Matelkovej činnosti. Ľudia vidia a začínajú byť nepokojní a je len otázkou času, kedy to prerastie do otvorenej vzbury, lenže vtedy už bude Matelko podľa plánov jeho kurátorov za siedmimi horami a siedmimi dolami. Dôvodom môjho tvrdenia je to, že buď sám odíde z ministerskej pozície a tým pádom aj z koalície, pričom zanechá po sebe politickú termonukleárnu bombu (nedávam veľké šance tomuto scenáru), alebo bude odídený z ministerského postu, opustí koalíciu a zanechá ako darček politickú termonukleárnu bombu, aby vybuchla do kolektívnej tváre liberál-fašistickej čvarge a poskokom nemeckých klanov. Žiaľ, nebude to prechádzka ružovým sadom.

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

38 thoughts on “Kosa na kameň

  1. Pre ozrejmenie s tou spolupracou.Boli sme montaznou dielnou pre vtedy svietsky zvaz?Alebo sme mali aj vlastnu vedu vyskum vyvoj skolstvo na urovni.Jedine s.cim operuju nemohki sme cestovat a stali sme.rady na banany to je vsetko.Ale.nemali sme.dlhy a mali sme uspori.Teraz mame dlhy a snce ktore su nam stale spomi ane maju bohaty byt este bohatsimy!

    Liked by 4 people

  2. my sme vliezli do chlieva s pohladadavkami,teraz uz je vysledok-je to nesplatitelne,no a kedze je matovic dnes na koni,mohol by si dovolit oslovit urcitu stranu sveta,ze my sme vleceni a tlaceni eu,a spoza mora,nic by sa mu nestalo,sas a ini uchyli by padli na hubu,lenze to uz som iluzionista

    Páči sa mi

    • Nesledujem tv je to nanic.Staci lepsie poznat minulost poslednych 200 300r a vies co bude nasledovat.Oni vladnu bez fantazie vsetko tu uz bolo a znovu sa to bude opakovat ale teraz je sanca aby visledok nebol podla nich

      Páči sa mi

        • Bez znalosti minulosti opakujeme.stale.tie iste chyby.To co sa deje teraz bolo jasne,ze sa bude diat uz v 2009.Sice nie ako formou ale ,ze dojde z lihavaniu a destrukcii sposobu zibota aky pozname to ano.Myslis,ze.Stanek ked rozprava co bude tak to ma z denneho poznania,nie vie to preto, lebo matrice spravania sa ludi v istych situaciach sa opakuju.Ludia co sa nezaujimaju o to co bolo a preco to bolo sa potom divia ako opica mladym,ze co sa to vlastne deje.Ja prekvapeny niesom dokonca som to cakal.A cakal.som to priblizne v tuto dobu.

          Liked by 1 person

  3. Neda mi nez suhlasit s autorom, situaciu citam velmi podobne.
    Co s tyka Matelka – moj osobny tip je ten, ze on ani nebude musiet nikam utekat, je verejnym tajomstvom, ze je nesvojpravny, cize jemu staci v prihodnom case nechat sa zavriet na istu luxusnu kliniku na pol roka a je z obliga….

    Liked by 4 people

    • a ty si videl matovicov papier s diagnozami od odbornych lekarov,a o jeho zbaveni svojpravnosti,no ja veruze nie,a verim,ze su to len pisacky na internete,ale urcite danosti ma,teraz je v sktivite,mohol by to vyuzit na svoj aj nas prospech,toto by partia nezniesla,je tu vela moznosti,vsetko davam polopate,lepsie sa neda

      Páči sa mi

  4. matelka nezachrani nic, ci uz bude odideny alebo odide ostane vysokym clenom teroristickej skupiny pachajucej hrozy na slovenskom narode, takze na slobode uz bude iba ako terorista na uteku, na sukromnu pancierovu limuzinu urcite nasporene ma aj ked to je len take placebo na jeho dusevny stav, v base ju potrebovat nebude, a mozno ak ho nezavru si najde nejaku ulitu a bude chodit ako krab pustovnik

    Liked by 1 person

    • ked budeme v koncoch ,budeme sa zachranovat,ziadne emisie sa respektovat nebudu,koniec ,co a tyka matovica ,my nema, pravo posudzovat jeho zdravotny stav,ak tu nejaky je-pomohli mu to dekompenzovatpostoje spolupracovnikov a prezidentky,naopak,je v prave dat im po papuli,a ukoncit tento stav,my sme ludia,ktori ho volili,vtedy nikto nebol diagnostik,kritik,ani zo seba nevyrabal doktora,lkudne ich moze dat vsetkych do laty,nic sa mu nestane,budeme mu tlieskat,a moze si kludne zit,obcas zamutit vodu,myslim,ze je mensia svina ako korcok,nad a nejaky krupa

      Páči sa mi

      • neviem kto “my” sme ho volili ja nie, nazoru ze je nebezpecny psychopat co nepatri do narodnej som bol od zaciatku, tu manipulatorsku svinu ktora mala ma a bude mat vzdy na prvom mieste svoje osobne uspokojenie lutovat nebudem, tak isto nebudem merat kto je o milimeter vacsia alebo mensia svina, svina je aj kratka pamat

        Liked by 3 people

  5. Na margo spúšťania uhoľných elektrární, Ríša a Východná marka sú už v koncoch, až sa to dozvie ekologická Gréta, to bude prúser. Počujete to jej ohlušujúce ticho?
    A ako si tá “nadrasa” ubermenschov z AT o nás neustále obtierala/obtiera ústa kvôli našej jadrovej elektrárni… kde sú tie časy. Bolo by im to treba pripomínať.

    Liked by 1 person

  6. V tejto súvislosti mi napadla tá slávna revitalizácia Hornej Nitry. Že ju nakoniec možno nebudeme musieť riešiť. Časť baníkov zostane pestovať rajčiny a časť môže pokračovať v práci.

    Liked by 1 person

      • no ja to myslim tak,ze obrazne matovicovi ide karta,idu ho zozrat,radi by ho dostat z vlady,toto by mohol vyuzit v svoj aj nas prospech,nema sa coho bat-iba ostrelovaca-su tu ini vovlade,maju ine uchylky,nechcem to typovat,od vcera spekulujem,ako by to mohol vyuzit,teraz treba konat nieco na rozchod,no uz som od vcera vela popisala,nikto nerozumie o com tocim,aj ked je vsetko preplnene vcerajsou akciou v parlamente

        Páči sa mi

  7. “Dodávam, že toto poznanie resp. prebúdzanie davu do reality je výsledok starostlivého plánovania a opatrného riadenia.”
    Oracle, kto robí to – starostlivé plánovanie a opatrného riadenie …?

    Páči sa mi

    • Nejde tu len o to spomenute cestovanie to bol priklad.v minulosti podniky co nieco znamenali budovali skolky,kulturne domy financovali odbor e skolstvo prioravovali si buducich zamestnancov a za to ale mali co oobedat aj do tvorby statneho rozpoctu ved predsa nie malimi leniazmi prispievali na vystavbu bytov a infrastrukturi.Len zadubenec potom povie,ze strana a vlada rozhodovala nebo to tak podniky prispievatelia mali tiez nemale slovo kolko kedy a kde sa pouzije z i h penazi. O robia dnes velke podniky skoro nic natahuju ruku po ulavach dobre teda ulava v SR.ale preco potom zemestnavaju cudzincov ved oni zarobene odnesu domov neminu ich tu.Cize z nasich penazi sa postavili fabriky odovzdali sa wv,peugeotu atd. Azemestnanci su v dost velkej miere cudzinci.A preto Miklos a spol nema pravo vobec byt zapojeny do nejakeho poradenstva nedaj boh este rozhodovania!!

      Páči sa mi

  8. Raz by som sa chcela dozvedieť ,prečo sa stal nejaký 30 ročný Ivan Mikloš v roku 1991,dva roky po prevrate ministrom privatizácie SR ,to ešte počas federácie. Toto protekčné decko zrazu rozhodovalo o miliardách a všade malo červený koberec. Podľa pamätníkov pred ním museli zraziť podpätky aj ostrieľaní riaditelia veľkých podnikov.Taký hnus ! Tam je začiatok celej tejto slovenskej tragédie,pokiaľ by sme toto presne vedeli,kto ho konkrétne pretlačil, videli by sme všetko v širších súvislostiach. Napr.Londýn a KDH.

    Liked by 5 people

Pridaj komentár