Dačo k striebre, nemecký farmári a pár vecí

V krátkosti: v interview odznejú dôvody prečo parita zlata a striebra bude v dohľadnej dobe realita a prečo NESARA nie je spása.

Nemecký famári tiež začínajú vystrkovať rožky

A pár vecí, ktoré sa tento týždeň nezmestili do článkov

Holandský farmári začali upravovať svoje stroje na vojnu:

DutchEkonomika nebola nastavená pre priemerného pracanta lebo financializácia všetkého finančným systémom vytvára obrovské bubliny a nerovnosti:

IncomevsValue

Priemerná cena domov v porovnaní Mediánom príjmov v USA (u nás je to podobne)

VIX (Indikátor nestability) sa správa ako v 2008 pred prasknutím bubliny:

VIX

Šéf FEDu hovorí o mäkkom pristátí, ekonomické a finančné indikátori mu odporujú lebo ukazujú na samé bubliny:

SoftLanding

Cena nových domov sa exponenciálne rastie, Index Nasdaq a ceny nových domov sa kopírujú a ich prepad je v čase zdvihnutia základných úrokových sadzieb

Preto začali robiť srandu aj zo šéfa FEDu

Powel007

Powella prezývajú 007 lebo má 0 šajnu čo robí, 0 mäkkých pristátí a 7 rokov finančnej katastrofy sa blíži

Na tomto plagáte robia srandu z Demokratov

“Najlepší plán na stratu hmotnosti pre Ameriku

Voľ demokratov

  • nedostatok jedla
  • prázdne regály
  • ceny, ktoré nemôžeš dovoliť”

photo_2022-07-08_20-47-46

 

“Volila som Demokratov a moja hmotnosť sa znížila z 165 funtov na 80 funtov v priebehu 6 mesiacov! Komunistická revolúcia zjednodušuje rýchlu stratu hmotnosti!”-Užitočný Idiot

Štúdie ukazujú, že hladomor je najrýchlejší spôsob straty hmotnosti!

Zo stránky Babylon Beephoto_2022-07-08_02-37-11

“Štúdia ukazuje, že deti, ktoré sú školené doma strácajú príležitosť byť teplým komunistom”

Ďalšie uťahovanie z liberál-fašistov v štáte Texas:

photo_2022-07-08_02-39-31

“Potrebuješ umelý potrat? Skús COVID vakcínu!”

Ďalej v Turecku musia popasovať 80% infláciou (blíži sa to našim smerom):

TurkeyInflation

Z Bidena už naozaj robia srandu:

“Človeče! Potrebujem tvoju ropu lebo uzatváram naše ropovody.”

BegBckBetter

“Žobri naspäť lepšie

Biden-Harris

Zníž svoje očakávania”

Biden škandál:

photo_2022-07-07_08-31-22

“Prezident USA (Biden) je zapletený do medzinárodného obchodu so sexom, a ministerstvo spravodlivosti a FBI ukrývajú dôkazy už roky.”

“Guvernér Gavin Newsom (Kalifornia) podpísal zákon pre zníženie trestu za sodómiu s maloletým.”

NewsomSodomy

Barack Obama a Michael, a Barack a Michelle Obama

photo_2022-07-05_17-15-42

 

A čo to má Michelle medzi nohami?

michelle-obama-bulge-e1273238194417

Maxwellová na svadbe Clintonvic:

MaxwellClinton

S pozdravom

Oracle 911



Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

 

 

 

 

 

7 thoughts on “Dačo k striebre, nemecký farmári a pár vecí

  1. 1. Čo sa týka farmárov: konečne je šanca na kvalitu (pôvodná pšenica napr. jednozrnka) t.z. namiesto výnosu z hektára – bude tu prirodzená strava, obsahujúca lepok v tom správnom pomere, a moja poznámka nech to stojí, čo to stojí. Koľko môžeme toho nakoniec zožrať? Voľme konečne kvalitu nad kvantitou. A zdražovaním vláda dosiahne akurát to, že sa oplatí poľnohospodárstvu venovať na plný úväzok – konečne aj nášmu roľníkovi, a to dokonca bez dotácií. Čo nám predávajú medzinárodné siete na Slovensku? To, čo je pred termínom záručnej lehoty, a potraviny na ktoré už získali 1000% dotácií, takže by nám ich mali s radosťou odovzdať, a nie predávať !!!! Ale to už pred kúpou, nech si zváži každý osobne kam dáva svoje ťažko zarobené peniažky, či susedovi, ktorý mu ich vráti alebo do zahraničia, kde viac tie peniaze neuvidí. A výsledkom bude konečne ten správny životný štýl – t.z. ten obrázok s tou správnou hmotnosťou…
    2. Striebro je vždy odpadový produkt pri výrobe medi, a to aj tak ostane. A akosi medenné strechy na Slovensku okrem kostolov a výnimiek nepríbudajú… Takže pochybujem, že ľudia si spravia zásoby striebra…
    3. Ten Obama s guľami 😂…
    4. Nikto mi nevie odpovedať ako to je s diviakmi, ktoré žijú celý rok v GMO kukurici? Poliaci, Maďari a Rakúšania GMO akosi neveria, ale my na Slovensku sa neozveme ani slovíčkom. Inak Rakúšania sú proti energie z jadra, ale kto vykupuje obilie okolo našich jadrových elektrární? 3x hádajte,
    s pozdravom MIG

    P.S. Pôvodné semená sú v archívoch, kde by ich mali poskytnúť na vyžiadanie – aspoň tak to je v Poľsku, ako to je na Slovensku neviem… Nie som farmár. Dúfam, že obce konečne začnú pracovať na komunitnej spoločnosti. Držím palce, a čo sledujem takých obcí pribúda exponenciálne – len o sebe neviete.

    P.S.1 Machiaveli nikdy neodporúčal robiť revolúciu od sedliaka (lebo ten vie, čo má robiť) a všetkých pošle kade ľahšie, ale od mesta, kde nevedia, čo majú robiť od dobroty!

    Liked by 7 people

  2. no tak ja som naivna,toto vsetko sa vie viac rokov,a nikomu to navadi,neviem-asi aj vadi,ale nemoze konat,braitbart su dost otvorene noviny,ved aj u nas sa pokusali pred par rokmi pretlacit pedofiliu-vsak oni len maju radi deti,dokonca v niektorom tzv popularnom deniku,ale u nas sa to bere jasne ako zakazana a trestana sexualna uchylka,a aj je taka,co sa tyka psenice,mig neviem pokade ironizujes,hovorim -naivna,ale tie preslachtene psenice maju ten lepok ineho zlozenia-to su laicke vedomosti,napr ja si kupujem asi 75 kg spaldy-po 25 kg,obsahuje vela lepku,ale ten lepok je udajne iny,a dostat aj kupit v jednote spaldovu muku,teda psenica by msala byt prapovodna podla svatej hildegardy-to s usmevom-,mlyn mam 23 rokov,stal koruny 5 tisic-v prahe v betlemskej-6 tisic,pan vyrabal mlyny aj pre mensie pekarne,aj pre nemecky trh-od bytce-sucany,nemoze to takto robit kazdy,ale pozuname sa viaceri,nie som daka vegetarka alebo extermistka na stravu,pomelem,a ma cela rodina,pecu chlieb-miesame muku s hladkou,najlepsie rezance s tvarohom su z cistej spaldovej muky

    Páči sa mi

  3. Ludia su zvlastny.Mi produkujeme.z.drobnochovu a.mame.kolko krad problem predat a pritom je to 100percent ciste je fakt ze kylo mesa z obchodu nieje kilo mesa z domaceho chovu ten mto take medol a.pripravoval vie o com pisem.Skuste zjest kylo domaceho hustota masa je i a a aj vas skor zasyti.No a dnesny clovek pokial nema.na obrazku co je tak ani nevie ci vlastne chce jest.

    Páči sa mi

    • Doplním, moje sliepky majú kvoli mrcham kunám domáce väzenie vo vybehu 4×2 m plus veľky kurín do odchytu tych hnusôb, čo mi 4 sliepky a kohuta odvliekli.
      No na druhú stranu, nase vajcia su také žlté, ako slniečko. Ked sa nemôžu pást, robím im kosačkou sečku denne, takže čerstvé majú stále. A ked som kedysi zjedol omeletu zo 6tich vajec sám, dnes s omeletou s 8mych nakŕmim vez problémov celú rodinu. Na ovečky by som potreboval este o pár metrov širší pozemok, no aj tak, budeme premýšĺať, čo ešte doplnime do nášho zverimexu.
      Takže len potcrdzujem, mäso máme viac menej domáce s chovov hlavne z okolia svokrovcov a morky berieme tiez zblízka a taká polievka z morčacieho krku, co som robil minulý vikend vydrzala 3 dni a bola mastná ako s pol kilom bravčovej masti 🙂
      Proste domáce je chované domáco…
      Aj ked teda nase sliepky maju najradsej zvyšky zo stola. Preto nevyhadzujeme jedlo. Buď zožeru sliepky, alebo zožerie mačka. No a v poslednej dobe máme nocného návštevnika takého pol kilového ježa, čo na drzovku chodí mačke žrať granule… No a tie hnusoby kunivské….

      Liked by 1 person

  4. jox13 Chudák ježko. Veď aj on je boží tvor a je hladný… 😦
    U nás na Lúčkach (pri Ružomberku) chodí ježko od našej záhrady ku susedom a hľadá niečo na zub.
    V zime po zamrznutom potoku bežne behá líška. A v chalupách (v podkroví) šarapatia kuny (takže jox13 viem pochopiť ako tie malé kožušinové zvieratká dokážu znepríjemňovať život) Aspoň viem,že som spätá s prírodou. 🙂
    V zime kŕmime vtáčiky,od susedov chodí psík na pamlsky a susedkina mačka si tiež vždy niečo nájde nejakú stravu v miske.
    Susedka chová sliepočky a indické bežce (kačky) takže občas nám dá vajíčka a my jej suchý chlieb, alebo nejakú úrodu z našej záhradky.
    Ľudkovia poviem vám,že ten najlepší pocit,keď si takto vzájomne pomáhame. 🙂

    Páči sa mi

Pridaj komentár