BIS, nespokojný Klaus, politicko-ekonomický kolaps EU a pár vecí

Klaus z WEF je nespokojný, lebo ceny za plyn nie sú dosť vysoké, ja na to len to, že na každú sviňu sa varí voda.

BIS zo Švajčiarska (centrálna banka centrálnych bánk) chce manipulovať cenu zlata cez zlaté zásoby centrálnych bánk, skončí to tak, ako končí manipulácia cien zlata a striebra na burze COMEX, pádom na hubu.

EU je nielen po politickej smrti, ale aj poriadne zapácha kvôli tomu, že Brusel zabila poslednú vec, ktorá držala pokope EU: ekonomiku. A kvôli tomu padajú vlády, búria európsky poslanci, nemecké banky hovoria o rúbaní dreva Nemcami a premiéri ukazujú stredný prst Bruselu (Orbán zatrhol export energie a dreva).

V Číne to je tiež pred výbuchom, konkrétne dlžníci odmietajú platiť hypotéky za nedokončené projekty, čo zas má negatívny dopad na dlhopisy developerov nehnuteľností:

photo_2022-07-14_21-57-21

Čo neznamená nič dobré pre čínsku a svetovú ekonomiku a finančný systém.

Karneval v Srbsku a Srbi nezabudli na americké bomby a vedia čo je zač Zelenský:

photo_2022-07-15_20-26-13

Pokrytectvo médií

“Médiá keď Biden posiela milióny sudov ropy do Číny uprostred ropnej krízy.”

Blind

“Médiá keď daruješ 25 dolárov vodičom kamiónov.”

photo_2022-07-14_21-57-43

“Jeden z týchto ľudí zakázal disidentom opustiť krajinu, zablokoval protestujúcim bankové účty, vyhlásil stanné právo a zakázal protesty proti svojmu režimu. Druhá osoba je Vladimír Putin.”

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

1 thoughts on “BIS, nespokojný Klaus, politicko-ekonomický kolaps EU a pár vecí

  1. S dôverou politikom treba narábať veľmi opatrne a zvlášť v dnešnej dobe. Veľmi ľahko sa časom môže ukázať, že ide o fašistickú koalíciu a riadenú opozíciu tiež riadenú nacistami. Po ovocí poznáte ich. Fiala sa už priznáva k svojmu konaniu. Prikladám video. Úsudok je na vás:
    https://gofile.io/d/rgvbHF

    Liked by 3 people

Pridaj komentár