Trump stále má „ich“ podporu

Koho, tak to hneď vysvetlím, ale v istom zmysle, aj my sme Američania, lebo tak, ako my sa zobúdzame zo sna, rovnako aj oni teraz s hrôzou zisťujú, že kto im vládne. Táto hrôza sa prehĺbi a zmieša sa desom, keď zistia, že časť amerických elít sú monštrá, lebo robili a robia hrozné veci deťom a sú súčasťou nadnárodnej siete podobných monštier.



Prečo má Trump stále ich podporu?

Americká elita je nielen zložená z patriotov, členov anglo-amerického močiara s centrálou v Londýne a všetkého medzi tým a okrem nich, ale je to aj programovo-adaptabilný modul t.j. plní program v závislosti od schopností a okolností. Prestaviť a prebudovať tento programovo-adaptabilný modul evolučnou cestou aj za ideálnych okolností trvá roky, ak nie rovno desaťročia. Avšak podmienky nie sú ideálne, lebo nielenže na evolučnú cestu nie je čas, ale ani programovo-adaptabilný modul nespolupracuje, a tým pádom zostáva revolučná cesta. Lenže ani tá revolučná cesta nemôže byť krvavá, niežeby „oni“ boli ľudomilmi od kosti, ale vedia, že ak vypukne v USA krvavá mela, tak riskujú aj to, že vyletí niekam raketa s jadrovou hlavicou. Takže plán bol od začiatku iný.



Konkrétne?

Globálne zákulisie (GP) plánoval prestavbu USA minimálne desaťročia a do časti svojich plánov zasvätil močiar a aj jeho okultné vedenie t.j. vynechal to, že aj okultné vedenie spolu s močiarom budú na odstrel. Medzi tým sa GP postaral o to, aby americký svetonázor prežil v dostatočnej sile, pripravil pomerne schopné patriotické kádre a vytvoril podmienky na to, aby sa dav mohol dostať do revolučnej nálady. Keď už bolo všetko pripravené, nastúpil Trump v 2016 presne pred tým, než močiar a jeho okultné vedenie mohli realizovať v plnej miere svoje plány pre USA a zvyšok sveta (USA nešli do vojny ani s Iránom a ani Severnou Kóreou resp. Čínou) s tým, že kľúčové figúrky močiara a jeho okultného vedia počas prezidentovania Trumpa boli odstránené. Teraz ale bolo potrebné to, aby dav zlikvidoval doterajší systém a na to je potrebný práve Biden-cirkus (finančný systém a FEDom vydávaný US$ je už v štádiu kolapsu a prakticky po smrti), ktorý slúži presne na to, aby odhalil močiar a jeho okultné vedenie a aby takto dostal Američanov a svet do revolučnej nálady bez toho, aby celosvetovo prebehla krvavá mela. A toto je jeden z dôvodov prečo Trump nepovolal US armádu, aby urobila poriadok s močiarom, t.j. na to, aby prebudili dav je potrebný práve Biden-cirkus, druhým dôvodom je, že vtedy bola americká spoločnosť rozdelená asi 50 na 50 a ak by vtedy povolal armádu, tak krvavá mela je istota s tým, že budíček urobil práve Biden-cirkus a teraz je pomer asi 80 ku 20 pre patriotov a tretí z dôvodov je to, že veľa vecí sa musí vykonať v zákulisí a na to sa Biden-cirkus hodí skvele.



Paralela so Slovenskom?

Je, a nie malá. Ide totiž o to, že tak, ako Američania nemali tušenia kto im vládne a čo sú Demokrati zač, tak ani väčšine Slovákov nedošlo, že médiá klamú a čo sú liberáli zač. Lenže stačí sledovať, čo sa deje na Slovensku a čo sa deje so slovenskou ekonomikou, a zároveň čo robí resp. nerobí Matelko, Sulík, bezvládna vláda a náplň prezidentského paláca, tak znalému riadenia je nielen jasné, že sú tu paralely, ale je jasné aj to, že tieto paralely nie sú náhodné.



S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

PS: Nezvyknem to robiť, ale @jox13 a @popolvar67 čo k tomu vy dodáte?

18 thoughts on “Trump stále má „ich“ podporu

  1. Veľmi rád sa k tomu vyjadrím.

    – Pamätáte si na sériu Policajná akadémia? To vyústilo o 30 rokov neskôr do defund the police a najvyššia miera zločinnosti na svete v niekoľkych polisoch v ramci SŠA.
    – Ako som písal ku Trumpovi pod Tvojim predchadzajucim článkom, ak by bol Trump použil armádu, bola by občianska vojna vojna demokratickych a republikánskych štátov. A pretože nezanedbateľné percento americkej energetickej stability je postavený na atómových elektrárňach, mohla nastať naozaj veľká kataklizma. Dôvodov, prečo RF skoro okamžite šla po atomovych elektrárňach na uzemí ukrajiny neboli len obohacovanie uránu a praca na špinavej bombe. Lebo vybombardovaná alwbo zaminovaná JE je rovná kataklyzme. A v SSA je ich 98.
    – znižovanie úrovne chápania obyvateľstva úrovne vzdelania a v podstate znemožnenie “bežnemu” americanovi pristup na školy ako MIT, čím sa postupne stáva (25+ rokov) nova generácia neschopná bez vokajšej pomoci expertov, v podstate nic. Silicone valley je jedno z hniezd expertov v mori málo edukovanych ludí
    – povinná vakcinácia detí kvoli pristupu na skoly pomocou tzv “chripkovej” vakciny v druhej generacii spôsobuje nižšiu plodnosť a znižujú IQ generacie dospelych (hlinitými soľami) a popri nižšej plodnosti sa zvyšujú pripady “defektnych detí”.
    Toto všetko, ako aj politika Vilka Bránu a jeho ženušky Melindy v skupovani poľnohospodárskej pôdy pomocou kartelov na bankrot farmarov, alebo likvidácia “organickeho” chovu zakonom
    https://www.bitchute.com/video/SLOmzcYVhIpr/?list=subscriptions

    Proste postupná prestavba šla pekne potichučky s demontážou Veľkej Británie.

    A potom prišiel močiar a povedal, Not tonight Josephine.

    – Kanada Trúdik a terror
    – Briťánia silný tlak špeciálnych služieb na farebné revolúcie v BRICS a EU
    – Austrália prúser a terror
    – vznik AUCUS- u
    – hrozba zapalenia sveta, ak sa rozpadne VB, alebo padne SŠA.

    takze asi tu sme…a tí, co to spôsobili to teraz hasia a preto hovoria o Rusku ako zachrancovi, lebo bez RF nikdy neprestavia
    močiar….

    Liked by 9 people

  2. Stále platí, že ak nechceme žrať červíky, tak je potrebné zobrať veci do svojich rúk, pretože toto je čert ako diabol… Či sa mýlim a GP je stelesnením dobrého chcenia?

    Páči sa mi

  3. Bez námietok ku článku a komentáru, len sa stále nemôžem zbaviť dojmu, že vládnuce kruhy zdebilneli a považujú Orwellovu knihu 1984 za vykonávaciu príručku NWO.

    Páči sa mi

  4. Podľa Konstantina Sivkova, ruského vojenského a politického analytika, Trump pracuje v záujmoch amerického národného kapitálu proti globálnym finančníkom, kdežto Biden pracuje principiálne v záujmoch globalistov. Silnou stránkou Trumpa je reálna materiálna moc (ovládanie výkonnej moci, podpora riadiacich štruktúr silových zložiek, podpora vojenskopriemyselného komplexu, podpora izraelskej lobby, podpora vrstvami pracujúcich). Napoti tomu, silnou stránkou Bidena je informačná moc (zákonodárna a súdna, masovokomunikačné prostriedky, šoubiznis, globálne finančné centrá a informačná ekonomika).
    Vzhľadom na to, že dochádza k stratám pozícii SŠA v ekonomickej, technologickej, finančnej, informačnej a duchovnej oblasti, ciele Trumpovej politiky budú zamerané predovšetkým na obnovovanie suverenity SŠA, zmenšovanie vplyvu transnacionálnych elít v americkom establišmente, reindustralizáciu Ameriky, obnovenie vojenského potenciálu a obnovenie duchovného zdravia spoločnosti. Praktické riešenie smeruje k demontáži demokratickej strany, tj. nutnosti zmeny politického systému, čo môže viesť k jednej politickej strane v rámci SŠA.

    Odporúčam si prednášku K. Sivkova, s argumentáciou ako to môže Trump realizovať, celú pozrieť na stránke https://www.youtube.com/watch?v=j_nQcWcJT-g . Paralela so Slovenskom je zjavná.

    Liked by 1 person

  5. Chlapci a dievcata, co neurobite sami, bude proti vam… Clanok vas ma ukludnit, ale zacnite radsej trenovat.
    GP vas ma na salame…
    Na citanie hrubych knih uz nemate cas. Napukajte pukancov. Jar je blizko.

    PS: A viete aky system vlastne chcete? Analog uz nebude, kedze nic nerobite zostava vam digital. Co uz, peklo je blizko.

    Páči sa mi

Pridaj komentár