Ja Matelka proste „milujem“

Tie úvodzovky sú na mieste, lebo nejde o nenávisť alebo lásku či obdiv, ale uznanie toho, že sa tu chytračí, a chytračí nielen Matelko, ale aj ten, kto ho pomocou dobre urobenej predvolebnej kampane a bezočivého volebného podvodu dostal do tej pozície, v ktorej sa on a OĽaNO ocitli a výsledok podobného chytračenia je aj to, že volebný zoznam vyzeral tak, ako vyzeral.

Prečo to hovorím ?

Nuž, táto už bývalá bezvládna vládna koalícia a ostatná náplň prezidentského paláca produkovali a v istom zmysle ešte stále produkujú nepodarenú paródiu na smutnú klauniádu (klaunov považujem za profesionálov, ale týchto nepovažujem za profesionálov v ničom produktívnom). Toto z jednej strany poskytovalo a stále poskytuje krytie dôležitých procesov a zo strany druhej prebúdza národ bez toho, aby sa existenčne ohrozil (mohlo by to byť horšie a teraz do toho rátam aj očkovaciu genocídu), ale teraz sa chcem dotknúť inej veci. Ide o dvoch akože ministrov. Hovorím o Budajovi, ktorý de facto rozpredáva slovenské lesy a o Naďovi, ktorý nielen rozpredal vojenskú techniku, ale aj podľa chýrov chce mobilizovať tých v zálohe, aby nás poslal proti Rusku. Títo dvaja sa tam nedostali náhodou a ani vlastnou zásluhou, ale primárne preto, aby sa cez nich zlikvidovali na Slovensku siete Svetového ekonomického fóra (WEF), t.j. anglo-amerického močiara s centrálou v Londýne (tie siete je potrebné odkryť aj pred verejnosťou) s tým, že na Sulíka naviazaná sieť je už v procese likvidácie a teraz zostáva „už len“ vyriešiť otázku elektrární a distribučných sietí. Ide totiž o to, že Sulíkovi, ktorý je už de facto politická mŕtvola, dali jasne najavo cez zatknutých podnikateľov, že kto je tu pánom a aby príliš nevyskakoval, lebo inak to pre neho dopadne naozaj zle a podobne dopadne Naď a aj Budaj (nie nutne v tomto poradí). A čo sa týka Matelka, ten sa stiahol a necháva ostatných aby sa odhalili, alebo urobili zo seba hlupákov.

Kto ešte chytračí ?

Fico, hoci podľa pána Mečiara on pácha samovraždu. Zväčša pán Mečiar má v mnohom pravdu, ale v tomto podľa mňa sa mýli. Ide totiž o to, že Fico má zákulisné informácie, podľa ktorých sa rozhoduje, t.j. do niektorých bojov sa nepúšťa, lebo výhra je pochybná (Anglosasi majú o tom aj príslovie) a niektoré boje buď prenecháva nepriateľom, alebo vyberá z krátkodobého hľadiska suboptimálne riešenie, aby dosiahol strategické víťazstvo. Ostatne aj pán Mečiar mal zákulisné informácie, na základe ktorých konal a niektoré mu odobrali spánok na tri dni po stretnutí s Albrightovou.

Kto sa tu snaží chytračiť ?

Okrem mnohých, samotný Dzurinda, ktorý svojim projektom plánuje, ak nie zachovať súčasné smerovanie Slovenska a svoj odkaz pre budúcnosť, tak aspoň zachrániť si krk. Ide totiž o to, že bola otvorená kauza Gorila a Dzurindovi a jeho kumpánom hrozí, že ich zatknú za de facto nezákonnú privatizáciu slovenských strategických podnikov s tým, že sa poukáže na korupčné konanie väčšiny vtedajších ministrov a papalášov. Dodávam, že síce Dzurinda veľmi dobre chápe slovenskú politiku a možno dostal aj nejaké garancie, ale globálna situácia sa chystá zmeniť a jeho chápanie sa ukáže byť neadekvátne a jeho konanie samovražedné.

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať knihy o riadení spoločnosti (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

24 thoughts on “Ja Matelka proste „milujem“

Pridaj komentár