Ako som to predpovedal, bude to ešte horšie

Hovorím o následkoch nízkej oficiálnej účasti na referende, po ktorom liberál-fašistická čvarga na Slovensku si myslí, že naozaj môže urobiť všetko. Hoci si myslím, že účasť bola sfalšovaná, ale nikto tejto čvarge nepovedal, že účasť bola sfalšovaná, t.j. bola im nastavená pasca, do ktorej z vlastnej iniciatívy a s radosťou vliezli. Dodávam, že Fico a niektorí členovia Smeru vedia, resp. tušia skutočné čísla účasti a okrem nich len Kollár tuší, že im bola nastavená pasca a snaží sa manévrovať, ale on tiež tvrdo narazí.

Naozaj bude ešte horšie?

Áno, ale tentoraz to nebude bez výraznej odozvy nielen od slovenského národa, ale aj od globálnych štruktúr. Inými slovami odhalenie Budaja a potvrdenie jeho spolupráce s ŠtB bolo potrestanie Budaja za presadzovanie agendy Svetového Ekonomického Fóra (WEF) a zdvihnutý prst pre ostatných. Lenže väčšina tejto čvargy je príliš tupá na pochopenie takýchto varovaní, t.j. Kollár dačo šípi a Dzurinda asi už právom panikári. Dodávam, že na globálnej úrovni tak GP (globálne zákulisie), ako aj Aliancia patriotov má na nich dosť kompromitujúceho materiálu a nebudú neváhať to použiť v správnom čase.

Čo sa týka odozvy slovenského národa, tak to bude skôr výbuch tlakového hrnca, ako len vykypenie hrnca, lebo prevládajúce nastavenie v slovenskej spoločnosti predikuje takéto správanie a tomu zodpovedá a bude naďalej zodpovedať dávkovanie kompromitujúceho materiálu, t.j. z jednej strany čvarga svojimi krokmi bude naďalej zvyšovať napätie a zo strany druhej GP/Aliancia sa bude čiastočne upúšťať z tlaku a čiastočne smerovať tlak potrebným smerom, aby Slováci precitli, uvideli realitu a povedali nie, nielen čvarge a jej vyčíňaniu, ale aj zločineckému systému. Skrátka, ocitli sa medzi mlynskými kameňmi a čoskoro ich to vlastným pričinením aj zomelie a ani nebudú vedieť ako, a ja pochybujem, že majú čas do 30. septembra 2023. Dodávam, že v tomto nie sme sami.

Kto ešte?

Každý štát, ktorý je pod palcom anglo-amerického močiara s centrálou v Londýne a jeho okultným vedením a kde väčšinová populácia je v spánku resp. je ešte hypnotizovaná. A to je väčšina štátov vrátane Česka, ktoré je aktuálne v hypnóze kvôli ukradnutým voľbám a následnej inštalácii „generála“, ktorý zahral rolu volavky pre kaviarenskú čvargu (známa tiež ako „pražská kaviareň“ – obdoba „našej“ liberál-fašistickej čvargy). Odpoveď na otázku, že nakoľko je generál Pavel zelený mozog, ktorý sa naozaj hrnie do konfliktu s Ruskom a nakoľko hrá rolu, človek zistí podľa toho, nakoľko bude viesť veci do extrému a ako dlho potrvá, kým aj konzument korporátnych médií a presvedčený liberál/kaviarnik bude mať penu okolo úst po spomenutí jeho mena, to nebudem teraz riešiť, lebo nateraz je to druhoradá vec. Prvoradou vecou je, že ČR prejde podobnou fázou, akou prechádza Slovensko, a ktorá môže byť až natoľko intenzívna, že ČR, ako ju poznáme, zanikne.

Čo ešte?

Sme vo vojne: ľudstvo proti močiaru a je to ideologická vojna (nie moje slová, lebo konflikt je oveľa hlbší, pretože skutočná vojna sa vedie na úrovni konceptov usporiadania spoločnosti), a napriek tomu, že sa teraz strieľa na Ukrajine a onedlho sa bude strieľať na Blízkom východe kvôli Izraelu (konflikt medzi Židmi, ktorí chcú byť národom a židovskou mafiou sa onedlho vyostrí), celkové straty budú globálne, primárne z radu tých, ktorí uverili rozprávke o tom, že očkovanie od Pfizer, Moderna a Johnson & Johnson sú bezpečné, účinné a očkovanie je sloboda.

S pozdravom

Oracle 911

PS: Tá brutálna očistná kúra o ktorej som v minulosti hovoril ešte ani nezačala.

Výzva: prosím začnite čítať knihy o riadení spoločnosti (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

20 thoughts on “Ako som to predpovedal, bude to ešte horšie

  1. Zdravia ti Oracle.
    Trefné výstižné a presné zhodnotenie.
    Situácia ide do finále, tak ako píšeš. Igor dnes oznámil posun vo vyšetrovaní kauzy korupcie u Riška, až by som povedal: Igor je na ťažení a pomstí sa za to ako mu ublížili jeho verný. Očakávať náznaky inteligencie od takých ako agent Domovník je nerealistické. Som zvedavý čo všetko Igor vytiahne zo šuflíka za odmenu pre bývalých kamarátov.
    S pozdravom Peter.

    Liked by 1 person

  2. Dosť sa obávam ,že budú kopať a hrýzť. Budú schopní všetkého. Aj zatiahnuť nás do vojny ,len aby sa udržali. Kyjevský pakt,Čaptavá ako kandidát na šefku NATO,Český prezident generál NATO nevestí nič dobrého. O čom svedčí aj urýchlené prímanie zakonov o mobilizácií v Česku u nás počas plandémie. Myslím ,že sú schpní nas použiť ako mäso do mlynčeka ako ukrajincov. Západ potrebuje rozložiť a vydrancovať Rusko. Nebudú sa štítiť nás na to použiť. Rozmýšľam kam zdrhnúť v prípade mobilizácie?

    Páči sa mi

    • prečo hneď zdrhnúť?
      však aj v prípade, žeby nás odviedli sa im do toho dajú hádzať vidly, pekne zvnútra, čím viac odvedú ľudí znalých, tým je menšia šanca, že odvedencov (ako celok) dokážu reálne poslať do boja,
      ja sa osobne odvodu nebojím, mali by sa skôr báť tí, čo tomu budú veliť 🙂

      Liked by 1 person

    • Dnes alebo vcera Fico ozvucil ze mozu vyhlasit vojnovy stav a tym padom volby sa rusia a nekonaju 30 sep. Dnes pri tejto vlade a vladach v Europe je mozne vsetko cize ked to Fico ozvucuje tak tato moznot uz je v hre a je realna

      Liked by 2 people

  3. Mam dve otázky a neviem či ich dať tú alebo do sekcie “otázky a odpovede “:

    1.) Bude nejakým spôsobom zverejnený počet odopreti ktoré sme mali podať do konca minulého mesiaca? Či sa budeme musieť spoľahnúť až na jeho náhodný únik?

    2.)Dosť intenzívne ma v poslednom čase “bombarduje” “ty trupka” s reklamou na Shen Yun. Čo to znamená a ako si to mam preložiť?… Amíci usporiadavaju predstavenie o Číne spred (bez) komunizmu v Prahe ( čo je vraj dosť sakrálne mesto) a podstate v rovnakom čase vyšiel tu článok o egregoroch a maticiach.

    Ďakujem

    Páči sa mi

    • Chcem len dodať k tým podaniam, bola som posledného podať synom. Požiadali ma. Na pošte som sa pani pytala, či vlastne to boli podávať chlapi. Usmiala sa a povedala, že hrizne veľa. A to sme malé okresné mestečko. Myslím, že ten počet by bol veľmi zaujímavý.

      Páči sa mi

      • Predpokladám, že keby niekto chcel oficiálnou cestou podľa zákona o prístupe k informáciám vedieť, koľko chlapcov a mužov podalo odmietnutie služby, tak odpoveď na 100% bude, že to je vojenské tajomstvo a z bezpečnostných dôvodov túto info nemôžu poskytnúť.

        Liked by 1 person

      • podaní je veľmi veľa. Okresné úrady v krajských mestách tieto informácie už majú, no a plus k týmto súčasným podaniam je nutnú prirátať aj podania z minulých rokov.

        Čo sa týka mobilizácie, tak ešte len bude veselo. Slová poľského generála, že treba pochytať všetkých ukrajincov v odvodovom veku, ktorí odišli z ukrajiny sa začínajú napĺňať. V malobritánii sú ľudia čo ubytovali ukrajincov žiadaní aby nahlásili ich počty, mená atď. Keď k tomu prirátame aj divokú mobilizáciu na ukrajine, ktorá sa zmenila na lov, tak zistíme, že hlavným problémom ukrajiny nie sú zbrane, ale ľudia. Oni už fakticky nemajú koho povolať. To len naznačuje, že aj údaj od predsedkyne EÚ o 100000 mŕtvych je silne podhodnotený. Ukrajina ako národ už pomaly prestáva existovať.

        Liked by 1 person

    • Shen Yun je tanečný súbor vysokej duchovnej kvality, ktorý reprezentuje kultivacnu pax falun dafa, má svojho majstra Li Chung-c. Kultivuje sa na princípoch povahy vesmíru, a to byť pravdivý, sucitny a znasanlivy.

      Páči sa mi

  4. Spoluriadiaci virtuálni kamaráti, bezštruktúrna štruktúra riadenia a štruktúra bezštruktúrnosti už naplno beží (aj vždy bežala- išla, plynula, bola, je). Každá myšlienka napĺňa éter až do bodu súmernosti nekonečného kúžeľa v smere od podstavy k vrcholu a vyviera vo svojom “jang” aby bolo v rovnováhe s “jin”, v ktorom vstupuje (zároveň opačne). Uvedomenie si už samé o sebe určuje vývoj vedomia a napĺňa dej dejín v súlade. Rozdiel oproti minulosti je práve to uvedomenie si moci (v súlade) a jej nezištné nesebecké využitie (v súlade). Je možné (?) už prežitie žitého a opakovanie (matka múdrosti) žitého, aby sme pochopili (to už dávno pochopené) a s peknou rečou sa netočili dookola, ale udržiavali myšlienky tam kam treba?

    Liked by 1 person

  5. Akékoľvek spájanie sa s Čechmi, ak by to navrhli by som jednoznačne odmietol. Zase by to padlo do rúk močiara s ich regionálnou centrálou v Prahe. Nech tie očakávané zmeny a vytriezvenie si užijú sami. O ľudí sa nebojím, tí sa vždy našli cestu. Slovensko nadobúda postupne konceptualnu gramotnosť, resp. významné % ľudí a tým sa zužuje manévrovací priestor zákulisia.

    Liked by 2 people

    • Čechov ako národ mám rád, “země česká” má krásne zákutia, ale aj ja odmietam spájanie sa s nimi na spôsob bývalého Česko-Slovenska. Myšlienka čechoslovakizmu nie je nič iné ako skrytý český kolonializmus a imperializmus, možno v spojení s komplexom velikášstva. A predstava, že by mojím prezidentom mal byť namydlený manekýn a biorobot Pavel ma desí, aj keď ani Zuza Čaputenko nie je žiadna výhra.

      Páči sa mi

  6. Spätné upozornenie: Ako som to predpovedal, bude to ešte horšie - Spolok ARCHA o.z.

Pridaj komentár