Padnú na hubu

Hovorím o snahe anglo-amerického močiara s centrálou v Londýne a ich okultného vedenia previesť svetovú vojnu, ktorá zúri prinajmenšom od roku 2014 do horúcej fázy, či už na Ukrajine, na Blízkom Východe alebo inde. Ide totiž o to, že im poriadne horí zem pod nohami a nielen kvôli tomu, že kde-kto po nich ide, ale aj kvôli faktorom prostredia.

Čo sú tie faktory?

Vidím tu dva hlavné faktory prostredia:

  • Zákon času.

  • Zmena okolia Zeme a slnečnej sústavy.

To prvé je spôsobené rýchlosťou výmeny informácií, ktorá spôsobila to, že kultúra už sa mení nielen v rámci jednej generácie, ale v priebehu piatich rokov asi dvakrát s tým, že pred prvou svetovou vojnou sa kultúra menila v priebehu storočí.

To druhé je spôsobené púťou slnečnej sústavy Mliečnou dráhou, ktorej medzihviezdne prostredie má rôznu hustotu t.j. približne v 1992 sme sa narazili na hustejšiu časť priestoru, ktorá graduálne hustne, čo zas má výrazný vplyv na Slnko (zmenilo farbu zo žltej na bielu a časom bude modrastá), magnetosféru Zeme, viskozitu zemského plášťa, prúdové prúdenie v atmosfére atď. s tým, že čoraz častejšie sme vystavení prúdom energetických častíc, napr. nedávno nás zasiahol výbuch gama žiarenia zo súhvezdia Blížencov Šípu.

Kto ide po členoch močiara?

Teraz už kde-kto, počnúc Thajskou kráľovskou rodinou, ktorá zrušila zmluvy s Pfizer a údajne najíma nájomných vrahov, cez Alianciu patriotov, ktorú tvoria ozbrojené sily, až po GP (globálne zákulisie) a poškodených vakcínou proti covidu (už boli podané prvé obžaloby proti nim).

A čo na to močiar?

Ten vie, že hra sa skončila a na tejto planéte už im nič nezostalo, a preto pred odchodom chceli poriadne zabuchnúť dvere za sebou, a to by znamenalo stovky miliónov či až niekoľko miliárd mŕtvych na celom svete. A presne do toho zapadá konflikt na Ukrajine, ktorý napriek správam korporátnych médií, Rusi vyhrávajú a rozbiehajúci sa konflikt na Blízkom Východe kvôli Izraelu (Netanyahu už nie je premiérom odvolal ministra– preto hovorím o konflikte).

Ako to skončí?

Porazeným močiarom, prebudeným a naštvaným davom, a následne veľkým upratovaním a budovaním. Nehovorím, že to bude prechádzka ružovým sadom, lebo môžu poletieť hypersonické rakety s klasickým, ale vysoko-účinným výbušným nákladom. Lenže nebude to požiar, ktorý močiar plánoval, napr. v Izraeli (a nielen tam) sa Židia ako národ vysporiadajú so židovskou mafiou a následne zreformujú svoju kultúru tak, aby už mafiózne štruktúry nielen nemali v nej podporu, ale ani nevznikali, v USA zatvoria Bidena (padne šapitó nad cirkusom, lebo celé je to show), bratia Česi v priebehu asi dvoch mesiacov sa dostanú tam, kde sme my teraz (už vidím, ako bude mamina známa z Prahy nadávať na Fialovu vládu a „generála“ Pavla, ktorých volila, ale aj jej firma skrachuje) atď.

Nebude to prechádzka ružovým sadom ani z toho pohľadu, že kopa systémov proste zanikne a my sa budeme musieť nielen naučiť zaobísť sa bez nich, ale aj vybudovať za ne náhrady.

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať knihy o riadení spoločnosti (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

31 thoughts on “Padnú na hubu

  1. Zakon casu – jak tak sleduju chovani spolecnosti, ne kazdy je schopen se prispusobit zrychlujici se vymene informaci, a tudiz nektere informace (jako napr. cela akce covid a nasledne vakcinovani) zustane pro mnoho lidi navzdy jen konspiracni teorie i presto ze dukazy se vali ze vsech stran.

    Zmena okoli Zeme a Slun. soustavy – bylo by uzasne mit tu moznost a videt neco jako zrychlene casosberne video o putovani Slunecni soustavy s nasi Zemi okolo stredu galaxie za celych 200 milionu let a pritom videt projevy tohoto putovani na tvar Zeme.

    Otazka: je mozne, ze udelaji z Pfizeru obetniho beranka ? Obzvlast po tech videjich kde ten homosexualni manager vykecal co asi nemel.

    Liked by 2 people

  2. Som v poslednom riadku čítal že záhrady namiesto náhrady. Ale nakoniec to má niečo do seba z pohľadu symboliky. Ano, musíme vybudovať nielen náhrady, ale v ideálnom prípade aj záhrady. Je v tom symbol začiatku, pozitívneho tvorenia aj naladenia harmónie s okolím. Kiež by sa ľudstvu podarilo odraziť od morálneho dna do ktorého sa dostalo, aby vykvitlo v niečo, čo konečne dáva zmysel a má trvaloudržateľný základ. Recept je v princípe jednoduchý. Viac všeobímajúcej lásky smerom von, poctivosti smerom dovnútra a túžby po pravde všade a pri všetkom.

    Liked by 1 person

  3. Super článek, přeposílám známým na jiné kontinenty. Mírný optimismus v mezích okolností . Díky za něj. Už teď vidím jak mým známým a kolegům co volili Pětidemolici a vypelíchaného D ´ Artagnana padají čelisti . K tématu klimatických změn a barvy slunce – já už tak 2 roky pozoruji něco jako 2 oblohy, ta pravá v pozadí jasně modrá prosvítá za umělou tmavou, šedou. Žena občas v noci kouká na oblohu a hlásí bílé nebe s modrými obláčky nebo naopak jako ve dne jen je tam tma. Všechno se jim bortí .

    Páči sa mi

    • Ja zas mam pocit, že pri nočnej oblohe okolité obce ako keby vyžarovali viac nočného svetla. Vnímam ich väčšie a to že sú bližšie. Ale môže to byť zimným obdobím.

      Páči sa mi

  4. Dakujem za skvely clanok, zvlast za zdoraznenie, ze dianie vyznamne ovplyvnuju aj ine veliciny nez dokazeme “volnym okom” sledovat. Okrem spominaneho zakona casu a vplyvu zmien z vesmiru tu mame aj rozne cykly, ktore vo vacsej alebo mensej miere vplyvaju ci uz na jednotlivca alebo celu spolocnost.

    Na zaklade rozhovorov s alchymistami, ktore (aj) tieto cykly studuju by napriklad na jar malo dojst k podstatnemu posunu v aktualnom vyvoji pozitivnym smerom. Sinusoida cyklu Zeme, ktory najvyznamnejsie ovplyvnuje nase dianie aj nase vnimanie diania ma v tomto obdobi napriklad netypicky posun a jej preklopenie do pozitivneho trendu ma vyse rocny posun (meskanie), ale uz sa blizime zo zapornych hodnot k nule, cize pozitivny trend tu uz nejake obdobie mame, zatial mozno menej citelny, lebo sa tahame z “absolutnych sraciek” k nule. Krivka bude nasledne najblizise roky pokracovat v raste v kladnych hodnotach…
    Verim, ze aj taketo informacie pomahaju k ziskaniu nadhladu nad celou situaciou u nas aj vo svete. Pokial sa prebudeny clovek analyzujuci sucasne dianie drzi len nizkourovnovych informacii, velmi lahko moze prepadnut skepse a depresii neuvedomujuc si, ze sa na vec nediva holisticky…

    A este si dovolim zdielat jedno video, ktore prave vyslo presne na tuto temu:

    Liked by 3 people

  5. A toto som dnes našla na Telegrame. Už som to poslala svojim známym,ktorí to budú šíriť ďalej.

    ❗️HmyzFoodBlacklist❗️
    Vytvoril: Alex L.
    Vytvorené dňa: 31.01.2023
    Aktualizované dňa: 02.02.2023

    ———————Zoznam E——————
    🔴E120 = šupina z chonilly (karmínová)
    🔴 E904 = výlučky hmyzu s lakovými šupinami (šelak)
    ——————Čierna listina——————
    🔴Jimini’s – jablko a škorica – müsli – byvolí červ (Alphitobiusdiaperinus)
    🔴Jimini’s – horká čokoláda – musli – byvolí červ (Alphitobiusdiaperinus)
    🔴Jimini’s – Müsli z malin a tekvicových semienok – Buffalo Worm (Alphitobius diaperinus)
    🔴Jimini’s – Makaróny Rigate – Rezance – Buffalo Worm (Alphitobiusdiaperinus)
    🔴Jimini’s – Basil Fusilli – Rezance – Byvolí červ (Alphitobius diaperinus)
    🔴Mars – Arašidy – M&M’s – E120
    🔴Mars – Choco – M&M’s – E120
    🔴Mars – Crispy – M&M’s – E120
    🔴Trolli – Sour Fireflies – E120
    🔴Obľúbené v prírode – Listové klementínky – E904
    🔴Mentos – plné ovocie – žuvačka – E120
    🔴Mentos – čisté čerstvé jahody – žuvačky – E120
    🔴Ferrero – Detské čokoládové bonbóny – E904
    🔴Mondelez – Milka – Kakaová šošovica – E904
    🔴Dr. Oetker – červená – tortová glazúra – E120
    🔴Dr. Oetker – červená jahoda – tortová glazúra – E120
    🔴Chupa Chups – Big Babol Tutti Fruit Flavor – Žuvačka – E120
    🔴Krönauer (regionálne mäsiarstvo) – saláma – Regensburger – pizza pečeňový syr – rasca – mäso – pečeňový syr jemný – chilli pečeňový syr – tirolský – poľovnícka klobása jemná – poľovnícka klobása – šunková klobása – papriková klobása – E120
    🔴Haribo – jahody Primavera (maxi vedierko) – marshmallow – E120
    🔴Haribo – Mačka a myš (maxi vedro) – Marshmallow – E120
    🔴Küfa – maliny – ovocné cukríky – E120
    🔴The Jelly Bean Factory – 36 príchutí – Ovocné cukríky – E904
    🔴Chupa Chups – Crazy Dips Jahoda – Lízačka – E120
    🔴Carletti – Čokoládové hrozienka – E904
    🔴Müller – jahodovo – ryžový nákyp – E120
    🔴Müller – malina – ryžový nákyp – E120
    🔴Müller – čerešňovo – ryžový nákyp – E120
    🔴Kúzelné pečenie – červená – tortová glazúra – E120
    🔴Moser Roth – medovo soľné mandle – čokoládový hrášok – E904
    🔴Moser Roth – Chilli škoricové mandle – Čokoládový hrášok – E904
    🔴Mingles – Jogurt & Ovocie – Sladkosti – E120
    🔴Somersby – Červená rebarbora 4,5% obj. – Víno – E120
    🔴Somersby – Sparkling Rosé 4,5% obj. – Víno – E120
    🔴Somersby – Blackberry 4,5% obj. – Víno – E120
    🔴Rewe – White & Pink – Mini Marshmallows – E120
    🔴Rewe – pasty potravinárskej farby – E120
    🔴Dr. Oetker – 4 farby na pečenie a potraviny
    🔴Pickerd – Cukrové posýpky – E120
    🔴RUF – Farebné konfety – E120
    🔴RUF – Červená – Plátok želatíny – E120
    🔴Rheila – chrumkavý salmiak – kvapky proti kašľu – E120
    🔴Nestle – Choco Crossies – Biele – Chrumkavé guličky -E904
    🔴Nestle – Choco Crossies – Plnotučné mlieko – Chrumkavé guličky – E904
    🔴Müller – krupicový puding s višňovou omáčkou – E120
    🔴Kamene – Candy – E120

    Toto je predbežný zoznam, ktorý sa neustále rozširuje. Budúce zmeny musia byť objavené a zdokumentované! Čoskoro k dispozícii ako pdf.

    Liked by 1 person

    • podľa tvrdenia plk. Mc Gregora, veliteľ ukrajinskej armády amíkom povedal, že ich straty sú min. 257000 mŕtvych. Uvidíme kde je pravda. Je však pravda, že straty ukrowerhmachtu, ako na ľuďoch ale aj technike, od Vianoc prudko vzrástli

      Páči sa mi

  6. Spätné upozornenie: “Pozdrav” pre Turecko | Blog o verejnom živote a problémoch Slovenska

  7. Spätné upozornenie: Padnú na hubu - Spolok ARCHA o.z.

Pridaj komentár