Kaliho ľudia

Áno, bude to o Kaliňákovi, ale trochu inak. Začnem u Harappskej kultúry, ktorá skolabovala po tom, ako rieka Sarasvati vyschla resp. sa zmenila na sezónnu rieku Ghaggar-Hakra po zemetrasení pred cca päťtisíc rokmi. Napriek tomu, že táto udalosť bola dramatická, tak vyschnutie rieky Sarasvati trvala roky t.j. obyvatelia, ktorí obchodovali po súši a mori s kde kým mali čas odísť kade ľahšie. Veľká časť ľudí sa vydala na východ ďalej do Indie, ale časť ľudí sa vydala na Západ, kde buď mala diaspóry kvôli obchodným stykom alebo mala nutkanie ísť na západ. Medzi týmito skupinami boli aj uctievači bohyne Kali, ktorá je okrem bohyne vojny, hnevu, času, zmeny, tvorenia, ničenia a sily aj bohyňa matka, ktorá ochraňuje nevinných tým, že ničí zlo. To znamená, že nielen ničí staré, nepotrebné, škodlivé a zlo, ale aj tvorí. Títo uctievači sa napríklad došli aj do Írska a stali sa základom pre klany ako O’Kely, O’Kelly, Kelly a podobné variácie. A vzhľadom na to, že v Česku sa ťažil cín a na Slovensku meď, tak s najväčšou pravdepodobnosťou bola aj v našich končinách diaspóra obchodníkov Harappskej kultúry a kolaps tamojšej kultúry primäla ich natrvalo zostať s tým, že diaspóra mohla byť obohatená o tých, ktorí ušli odtiaľto a slovenský rod Kaliňák môže pochádzať z tejto diaspóry.

Takže to znamená, že Kaliňák môže mať prastaré spojenie s bohyňou Kali o ktorom nemá ani tušenie, ktorá môže teraz nadobudnúť význam a keď nedá pozor, tak Kaliňáka a jeho rod bohyňa Kali zomelie.

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať knihy o riadení spoločnosti (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

16 thoughts on “Kaliho ľudia

  1. Zdravia ti Oracle.
    Zaujímavý pohľad na svet. To už je čas ? Zaoberať sa vyschnutím istým chrámom v Indii, kde sedí osvietený Mudrc. V chráme vyschla studňa, čakra nad Kali Yuga sa otočila a trojica chrám navštívila. Viem že to bolo spomínané viac krát. Tu aj na iných miestach. Celkový obrat na ceste k osvietený započal už dávnejšie. Neviem či tvoje varovanie bude pochopené. Už nemôžu konať polovičato. Nie je na to vhodná doba. Možno sa môj príspevok bude zdať chaoticky no nechcem prezradiť priveľa. Máme tu aj nechcených pozorovateľov.
    S pozdravom Peter

    Liked by 5 people

  2. Môže byť, ale nemusí to byť spojené práve (iba) so Slovenskom. Počul som o Kaliňákovom Bulharskom pôvode a nedávno v TV (možno si to ale mýlim s niekým iným) Kaliňák rozprával o svojich príbuzných z Ukrajiny.

    Páči sa mi

  3. Prišla mi výzva ,ktorú mám posielať ďalej. Prosím o pochopenie.
    “V piatok,24.2. o šiestej na Slavíne zraz,s baterkami,mobilmi a všetkým,kto čo má,aby sa osvietil zhasnutý Slavín.”
    To vážne oni by boli schopní toto urobiť ? Zneuctiť pamiatku 7000 mŕtvych vojakov,ktorí padli za oslobodenie tohto kúska zeme,kde (zatiaľ) všetci žijeme?
    Stále dúfam,že sa to nestane,že až tak hlboko klesnúť nemôžu.

    Liked by 4 people

Pridaj komentár