Na každého Hegera sa varí voda

Netvrdím, že Heger je ošípaná a ani si nemyslím, že je ošípaná a to aj napriek tomu, že ho mám za častého, až stáleho konzumenta tej vodky, ktorú predáva. Ale mám Hegera, za slovenský archetyp absolútne neschopného kádra, ktorý do danej pozície nepatrí, lebo ho na tú pozíciu dosadili, pozícia je ďaleko za hranicou jeho spôsobilosti a pôsobnosti, absolútne nemá šajnu, čo má v tej pozícií robiť a aj keď dostane príkaz od niekoho mocnejšieho, tak to zbabre.

Prečo to hovorím?

Napriek tomu, že okrem Matelka by som mohol spomenúť hocikoho zo súčasnej, alebo bývalej vlády, vládnej koalície a súčasnej politickej náplne prezidentského paláca Slovenska, vyberám Hegera kvôli dvom dôvodom: je premiérom a je prakticky bez stáleho dohľadu niekoho „dospelého“, t.j. poslúcha toho, kto na neho posledný krát zatlačil. Skrátka, je to neschopný hlupák bez iniciatívy a stáleho názoru. Toto je prvý dôvod.

Druhý dôvod je to, že je to súčasťou oveľa širšieho globálneho procesu cieleného na prebudenie globálnej populácie. Ide totiž o to, že sa preukazuje prakticky denne o vládnych politikoch to, že sú buď hlupáci, alebo zločinci, či nedajbože oboje. A prakticky celá bývalá a súčasná slovenská vláda spolu s náplňou prezidentského paláca sa dá zaradiť do jednej z týchto troch kategórií. A toto nie je náhoda, ale výsledok riadenia klanov podriadených vedeniu GP (globálneho zákulisia) tak na Slovensku, ako aj inde vo svete s cieľom prebudiť čo najväčšiu časť globálnej populácie.

Tretí dôvod, ktorý súvisí s druhým dôvodom, je to, že kvôli rýchlosti obmeny informácií tak GP, ako aj anglo-americký močiar s centrálou v Londýne a jeho okultné vedenie má problém s prípravou kádrov s tým, že kádre sa v masovom merítku začali objavovať tam, kde nečakali resp. kde im prekážajú. Teraz vedenie GP začal nielen systematicky aj s pomocou Aliancie patriotov rozoberať systém a siať idey položené na koncepte súbornosti, ale aj sústavne ich stavia do situácie, z ktorej jednoducho nedokážu vyjsť bez obrovských strategických strát. Dodávam, že okultné vedenie močiara si veľmi dobre uvedomuje svoju prehru a robí nielen všetko preto, aby si zachránil svoj krk, ale aj aby nás v prípade prehry stiahol so sebou (čo ale blokujú).

Čo je moja pointa?

To, že pri záverečnej časti tejto hry sa nielen preukáže, že kto je kto, ale sa aj využije tá kádrová základňa, ktorá doteraz ležala ľadom. Aby čitateľ pochopil, kam týmto mierim a ako sa bude meniť Západ, použijem ako príklad Slovensko, lebo vo veľkých obrysoch vývoj u nás bude kopírovať procesy prebiehajúce na celom Západe. Začnem tam, že v tom momente, keď sa oznámi kolaps bankového systému, vládna zberba sa spakuje a zuteká kade ľahšie, namiesto toho, aby začala riešiť problémy (zuteká z rôznych dôvodov aj približne polovica Smeru, Hlasu a ostatných politických strán). Pritom síce neviem, či ich budú loviť vojaci, ako zvyšok liberál-fašistickej čvargy, ale nech už skončia kdekoľvek, ich údelom bude skôr hrôza bez konca, než hrozný koniec. Približne v tom istom čase, vyjde najavo aj to, že Kiska a „podarená aktivistka“ sa dostali k moci podvodom, a preto posledným naším legitímnym prezidentom je Gašparovič. Tento posledný fakt paralyzuje tak centrálnu štátnu správu, ako aj ministerstvá minimálne na tri mesiace a tým pádom bude na ľuďoch, aby prakticky na kolene postavili štát. Čo bude znamenať, že štát budeme musieť postaviť znova na kolene, a preto budeme potrebovať nielen dobré susedské vzťahy, t.j. vôľu spoločne pracovať a zdieľať zdroje (o tejto nutnosti som písal už dávnejšie a aj som radil, že do čoho a ako investovať), ale aj tie znalosti o riadení spoločnosti (to je tá výzva na konci každého môjho článku). Dodávam, že nech vzíde akákoľvek úradnícka, alebo vo voľbách riadne zvolená vláda, ak chce vláda dlhodobo prežiť, tak bude musieť dávať právny rámec tým riešeniam, s ktorými sme prišli v tomto hektickom období.

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať knihy o riadení spoločnosti (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

12 thoughts on “Na každého Hegera sa varí voda

  1. Nevylučujem, že aj spomaľovanie vojny na UA súvisí s postupnými procesmi vo svete a aj preto je tempo také, aké je a harmonogram musí byť zjednotený. Samozrejme sa tým sleduje aj “nezapojenie” NATO v celom rozsahu do tejto vojny.

    Páči sa mi

  2. Tolko sa sucasni koalicnici smiali Pellemu, ze je babkovy premier (a mali pravdu), az sa s nimi karma zahrala a Matel im namiesto seba podsunul Edka – najvacsieho trageda celej koalicnej vlady (o cestnu priecku sa delia s Veronikou), aby si na vlastnej kozi vyskusali tuto situaciu.
    Narozdiel od Pelleho vsak Edko urobil jednu obrovsku chybu – trhol sa od svojho tvorcu este pred volbami a este k seba zobral tie najvacsie “esa” ako Jarka, Kacera a Domovnika… On je taky blby, ze naozaj uveril v svoju “charizmu” a “charizmu” svojich kamosov…
    Edko nielen zradil svojho tvorcu, ale ja hodnoty, ku ktorym sa ako byvaly kazatel hlasil. Stala sa z neho progresivna handra (pred tym bol iba handra)…

    Páči sa mi

  3. Áno, naivný “Edko urobil jednu obrovsku chybu – trhol sa od svojho tvorcu…” – no v duchu “taktiky” tvorcu:
    1. očistenie OĽANO v očiach verejnosti – k tomu patria aj akcie “Matovič bez ochranky…”
    2. byť pri zostavovaní vlády po predčasných voľbách
    3. ak by to nevychádzalo tak namietať neústavnosť alebo nezákonnosť volieb

    Liked by 1 person

Pridaj komentár