Veci dostávajú príliš veľký spád, dačo veľké sa udeje

Keby som chcel publikovať tento mesiac dôležité správy, tak by som denne tapetoval tieto stránky, preto som to nerobil, a pritom tento mesiac bol bohatý na prevratné správy, námatkovo:

  • Kolaps amerických bánk.
  • De facto kolaps Credit Suisse a ostatných amerických bánk.
  • Stupňujúce nepokoje vo Francúzsku kvôli ekonomickej nepohode a dôchodkovej reforme.
  • Úniky vojenských dokumentov ohľadom Ukrajiny.
  • Pád Bachmutu.
  • Správy ohľadom BRICS.
  • Prebiehajúca sa dedolarizácia.

A mohol by som pokračovať a pritom mesiac ešte neskončil, ale sú tu dve udalosti, ktoré zdanlivo nie sú dôležité:

  • Don Lemon bol odídený od CNN.
  • Tucker Carlson bol odídený od Fox News.

Títo dvaja hlásatelia a moderátori z rôznych staníc odišli, obe stanice sú viac menej progresívne, ale kým CNN posledné roky padal ako kameň, tak Fox ako-tak sa držal vďaka Tuckerovi, a toto je dôvod prečo padá sledovanosť a cena akcií tejto televíznej stanice. Toto je, ale podružná vec, lebo dôležité sú dve veci:

  • Bude sa drasticky meniť jazyk médií a televíznych staníc spolu s informačným poľom.
  • Tucker začal svoj projekt a hneď začal otvárať otázku udalostí 6. januára, konkrétne začal použiť software na identifikáciu osôb aby odhalil provokatérov v dave pred americkým kongresom po tom, čo už zverejnil zábery z bezpečnostných kamier zo zmieneného dňa s tým, že teraz začal otvárať otázky UFO.

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať knihy o riadení spoločnosti (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

36 thoughts on “Veci dostávajú príliš veľký spád, dačo veľké sa udeje

      • v článku bola uvedená zaujímavá informácia: “FSB rovněž potvrzuje: „Všechny vakcíny Pfizer, AstraZeneca, Moderna, Sputnik V, jsou vyrobeny na stejném principu.“ Říkají, že jde o „vakcíny měnící DNA, které mají modifikovat geny lidí nižší třídy“.” Na telegrame som zachytil článok, ktorý potvrdzuje túto informáciu a do toho zapadá aj tzv. nehoda tvorcu sputnika (ak sa nemýlim vypadol z okna).

        Čo sa týka tzv. kolapsu bankového sektora”, tak ďalšou bankou na odpis je First Republic bank”. Tu by mal prevziať štát a okolo nej rastie nervozita ako vkladateľov, tak aj investorov a v tomto smere padli už aj prvé žaloby. V tomto prípade zainteresovaní dúfali, že sa o túto banku postará FED so svojím programom, ale zatiaľ sa tak nestalo a teraz na rade je štát. Ako to “zamáva s bankovým sektorom je otázne.

        Páči sa mi

        • Všetko to sú síce mRNA – “vakcíny”, ale v Sputniku V sa nepoužívali škodlivé nanolipidy. Ako vektor bol použitý ľudský adenovírus, čo môže znamenať o niečo menšie nežiadúce účinky. Poškodenie spike-proteínom páchajú asi všetky tieto “vakcíny”, ktoré ho kódujú vo svojej mRNA.

          Páči sa mi

  1. Tebou uvádzané udalosti sú nespochybniteľné. Stále však nemáme istotu, kto je režisérom v pozadí, či to nesmeruje k vyvolaniu chaosu vo svete a následnému ovládnutiu.

    Páči sa mi

  2. Vyzerá moja pripomienka od veci ale tak to nie je.
    Bolo povedané, že Slovensko cez Sudán prepravovalo a zabezpečovalo Migi 29 z rôznych štátov a zabezpečovalo ich presun na Ukrajinu.
    Vraj pri začatí operácie vojenskej bolo pristavených na presun 7 kusov s letcami z Egypta…. Slovensko = NAĎ . Dúfam že to spočitajú Ruskí jemu osobne.

    Liked by 1 person

  3. Deje sa toho omnoho viacej a niesu to dobré správy. Rusjo zavádza digi rubel ešte skôr ako EU a USA . Rovbako zavádza sledovacie kamery USA výroby v moskve. Čína ešte horšie. Takže ak mal niekto Putina za zachráncu sveta ,tak je na omyle. Vojna na Ukrajine je len prostriedok na urýchlenie procesov a spôsob ako sa zbaviť prebytkov ako napísal p.Orwel vo svojej knihe. Áno veci sa dejú ,ale všetko nascedčuje tomu ,že nie v prospech bežných ľudí. Celé mi to príde ako boj elít proti vlastbému obyvateľstvu

    Páči sa mi

    • Kamas si utiera hubu do Ruska a Putina vzdy a vsade. Pre mna je to typ nácka, ktorého niekto riadi, aby ovečky pekne naháňal tam, kde ich niekto potrebuje. Mieša informácie a podáva ich v inom význame, v akom vustihujú realitu, minimálne v tomto prípade.

      Kto ovláda ruskú centrálnu banku a ministerstvo financií? Bez ruštiny sa dnes v dobe brutálnej cenzúry nedá získať reálny obraz udalostí nielen v Rusku, ale čoraz viac na celom svete. Takže by som sa namiesto počúvania náci drístov Kamasa a jeho kamarátov z náci kultúrblogu učil ruštinu.

      Liked by 9 people

        • Too presne dokazuje to, čo spomínam vyššie: v každom štáte má piata dolárová kolóna obrovskú silu. Napríklad aj v ruskej armáde, kde je zodpovedná za tisíce zbytočne zabitých vojakov a zmarených akcií, a celá ofenzíva ukronáckov je postavená len na zrade v GŠ ruskej armády. Čínania sa s nimi už porátali, Rusko to eštelen čaká.

          Liked by 5 people

        • Lenže ten, kto sa nezúčastnil covid cirkusu bol pekne odstránený tak či onak, a Mexiko zas povedal, že z technických dôvodov buď sa zúčastní covid cirkusu alebo imigračnej krízy. Takže Kamas tým pádom je pre mňa nedôveryhodný lebo varí vlastnú polievku pre dav, ale žijeme v časoch keď takýto ľudia v konečnom dôsledku budú musieť zožrať to, čo navarili.

          Liked by 8 people

      • Súhlas. Kamas mieša hrušky s jablkami a vytrháva veci z kontextu. Hovorí o Rusku ako o homogénnom jednoliatom telese. Lenže to nie je. Aj tam sú rôzne klany a záujmové skupiny podobne ako v USA, len asi nie v tak veľkej miere.

        Informačné pole okolo Kulturblogu a jeho potomka Konzervy sledujem dlhšie a mám podozrenie, že ide o IP činnosť Anglosasov, nasmerovaná k Poľsku, Trojmoriu a pod.

        Anglosasom Kotleba nevyšiel, tak podstrčili iný variant.

        Liked by 3 people

          • Dám jedno prirovnanie: Slovenský prezident Tiso bol katolícky kňaz, do vedúcej role vtedajšej Slovenskej republiky bol vybraný klanmi Vatikánu. Nebol nacista a pokiaľ viem, sú dôkazy, že fašizmus prichádzajúci z Nemecka u nás brzdil. No vtedajším ministrom vnútra bol Alexander Mach, nacista a fanatický podporovateľ Nemecka, ktorý mal na svedomí tisíce životov Slovákov. Po vojne však z “nepochopiteľných” dôvodov Tisa popravili, a Mach sa dožil vysokého veku v Bratislave.

            Tiso mohol byť tiež nad vecou, ale riadenie mali v rukách nižšie postavení byrokrati. Nechcem porovnávať ex-kotlebovcov s vtedajším režimom, ide mi skôr o to, že ovládanie figúrok a ich riadenie sa vôbec nezmenilo, a vtedajšie klany sú tu aj dnes a skrývajú sa za úhľadnejšiu prezentáciu a využívajú interntový marketing, viď Danny Kollár, ktorý celú túto skupinu spája dohromady, ale naoko pôsobí ako nezávislý a nad vecou.

            Súhlasím s JohnymC, že tentokrát vsadili anglosasi na patriotických protiruských fanatikov, čo sa im zatiaľ úspešne darí využívať v Poľsku – to je presne politika a cesta, ktorou sa vyberú ex-kotlebovci. Takže stačí sledovať Moravieckeho a porozmýšľať, či naozaj chceme zo Slovenska urobiť ekonomicko-vojenskú hradbu proti Rusku. V Česku sú v tomto už ďalej a je to dosť smutné.

            Liked by 4 people

            • Na Slovensku Republika nebude mať až taký výtlak! Spolu s lsns sú jedna strana mince, tá druha je PS a ostatok progresívcov zalezenych v akýchkoľvek stranách. Minca ktorú má v rukách močiar. Ale uvidíme či to z Republiky chápu, ale nezdá sa mi že sú na tej istej frekvencii ako progresívci.

              Páči sa mi

            • Pridám trošku k D. Kollárovi a jeho poslednej debate s M. Kamenským (časť 5). V debate za zasekli na téme ohľadom 30 tych rokov, vraj nikto podľa DK v Európe nečakal, že bude o pár rokov 2. sv. vojna… K tejto téme je dobrá už viackrát spomínaná kniha od Starikova Kto prinútil…; taktiež Pjakin neraz spomenul (približne) toto – “knihu Môj boj, ktorá vyšla v r. 1925 si určite prečítali vrcholní politici tej doby a predstavitelia tajných služieb najneskôr v roku 1933, keď sa jej autor dostal k moci” (a mohli si ju prečítať aj bežní ľudia); takisto aj výrok Stalina z roku 1931 – “zaostávame za priemyselne vyspelými krajinami o 50 až 100 rokov, a história nám poskytla len 10 rokov na prekonanie tohto zaostávania, inak budeme zničení,” (uvedené v knihe Stalinova ekonomika, V. Katasonov) a pod. Čo chcem doplniť je, že je lepšie dať na výzvu Oracla pod každým článkom a čítať knihy o riadení spoločnosti na Levanete, či vydavateľstvo Torden, a ja pridám aj Ksb press.cz a Zakázané vzdeláni.cz. Je lepšie si informácie osvojiť sám, aj keď to môže ísť ťažšie, ako ich mať prednesené osobou hoci aj s väčšou charizmou.

              Liked by 1 person

      • Vito, vyjadrujem plný súhlas!
        Znalosť ruského jazyka je dnes veľmi potrebná, lebo inak sú ľudia kompletne oblbovaný amíckym videním sveta/reality ! Týka sa to všeobecných akože správ, vedomostí, ktoré sú neúnavne podsúvané poslucháčom a divákom! Napr. v dokumentárnych, hlavne historických filmoch z BBC a aj filmoch typu /niektorý z Vás ma asi “žožerú”/ Metrix a pod. Skrátka masírovanie podvedomia hlavne “mládežníkov” je dnes na vysokej úrovni! Často som v šoku pri čítaní niektorých príspevkov, ale životné skúsenosti /omyly, chyby, úspechy…/ sú žiaľ NEPRENOSNÉ…

        Liked by 1 person

    • Mundungus Rusko (konkrétne Putin) nesúhlasí z Orwelovskou tyraniou. Sám Putin vyhlásil, že bude nový svetový poriadok,ale nie po ich predstavách. Všetci tí,ktorí s tým nesúhlasia sa pridali k Rusku a BRICS,alebo BRICS+ Svet už nebude mať jedného hegemóna, svet bude multipolárny. Len bohužiaľ v niektorých krajinách sú ešte trockisti (takže podpindosníci,ktorí rozvracajú štát z vnútra) a tých sa je potrebné zbaviť. Čína začala “upratovať” komsomolcov,ale ešte neskončila a Rusko ich tam má tiež požehnane. Cez Elvíru Nabiulinu chceli Rusko rozložiť ekonomicky a v týle majú tak isto veľa podpindosníkov – generálov, takže Rusko musí vo vojenskej operácii na Ukrajine doslova kľučkovať aby postupovali,ale zároveň aby odstraňovali podpindosníkov. Nie sú to ľahké manévre,ale Putin a Si Ťin-pching vedia čo majú robiť. A u nás na Slovensku momentálne prebieha demilitarizácia, maximálne zviditeľňovanie podpindosníkov a následne to bude denacifikácia (dedolarizácia už tiež prebieha). Takže na všetkých “frontoch” to maximálne vrie. A veľmi dobre vieme, že potom už nebude nič ako predtým. 😉
      …hoci to nebude jednoduché. 🤔
      Pekný deň vám prajem všetkým,ľudkovia zlatí. 🥰

      Páči sa mi

  4. Vavi,tak od pozerania filmov som tu asi najviac ja :).Zistila som,že od producenta,cez režiséra a hercov si môžme urobiť názor na to,v akej forme je piata kolóna v tom ktorom štáte.Neodolala som,bola som na novej verzii Troch mušketierov.Po x verziách,keď medzi mušketiermi bol mulat aj bisexuál,môžem sa konečne podeliť s dobrým pocitom.Toto bol skutočný Dumas .Athos síce takmer 60 tnik ,žeby pozdrav francúzskym dôchodcom? Nikto farebný široko ďaleko,zato mušketieri s prekríženými mečmi viac krát zvolali:” Nech žije Francúzsko!” Jeden za všetkých,všetci za jedného !”
    ps. Budú ešte ďalšie tri časti. Pokial mám správne info,natočené budú dve verzie,pre francúzskych divákov nesmie byť nikto z mušketierov čierny,pre ostatný západ naopak,možno to bude dokonca D Artagnan, najmladší z nich.

    Liked by 2 people

Pridaj komentár