Byebye Biden

Bidena a jeho rodinu vyšetruje kongres za korupciu a týmto myslím nielen jeho syna, ktorý mal resp. má divné obchody v Číne a na Ukrajine, ale aj celú jeho rozšírenú rodinu, ktorá je zapletená do rôznych ilegálnych aktivít okrem korupcie. Inými slovami to, čo sa našlo pred voľbami v 2020 na Hunterovom laptope, bolo len vrcholom ľadovca. Dodávam, že médiá správy o Hunterovom laptope označovali za ruskú dezinformáciu a sociálne médiá príspevky a správy o laptope cenzurovali.

Prečo to hovorím?

Pjakin po zvolení Trumpa ešte v roku 2016 povedal, že GP (globálne zákulisie) zlomil chrbtovú kosť anglo-americkému močiaru s centrálou v Londýne a jeho okultnému vedeniu a myslím si, že mnohí si vtedy pomysleli, že preháňa. Nuž a ja si teraz myslím, že vtedy sa ešte vo svojich vyhláseniach krotil. Ide totiž o to, že GP nielen dokázal teraz personifikovať neschopnosť a korupciu americkej vlády tým, že odkrýva dlhodobé kriminálne aktivity Bidena a jeho rodiny, ale aj zaistil to, že pád tejto de facto mafie strhne so sebou aj celý systém cez domino efekt s tým, že každá takáto kocka domina dokáže zničiť celý systém, resp. poriadne veľkú časť systému. Chcem týmto povedať, že existuje celý rad kociek domina/náloží, ktoré dokážu odstreliť celý systém kontrolovanou demolíciou a je jedno, ktorou sa začne, skončí to rovnako. A toto je výsledok riadenia GP prinajmenšom posledných 20 rokov.

Čo je cieľom a ďalším aspektom takéhoto riadenia?

Cieľom GP je prebudiť dav do reality, a preto potrebuje odkryť celé siete súvislostí a zločineckých skupín. Toto znamená, že ak padne napr. pedofilná sieť, tak strhne so sebou sieť politikov, finančníkov, farmaceutických spoločností atď. Dôvod takéhoto postupu je prostý, každý segment davu má iné štatisticky opísateľné záujmy a pri páde svojho segmentu bude môcť poskladať pomerne celistvý obraz celého systému otroctva.

Čo sa udeje aj u nás?

Spočiatku dav bude neveriacky zízať na to, čo sa to deje a nakoniec obráti svoju pozornosť na svoje okolie z pohľadu globálnych udalostí a odhalené súvislosti spolu s odstrelom doterajšieho systému otroctva a kontroly primäjú členov davu konať vo vlastnom záujme.

Ďalšou vecou je, že kolaboranti močiara budú buď utekať kade ľahšie, alebo pokúsia mierniť dopady na seba, ale hodiť zodpovednosť za svoje činy na iných. Nepomôže im ani jedno z toho.

S pozdravom

Oracle 911

PS: Tajné dokumenty, ktoré sa našli u Bidena a Huntera boli vynesené keď prezidentom bol ešte Obama.

Výzva: prosím začnite čítať knihy o riadení spoločnosti (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

12 thoughts on “Byebye Biden

  1. Najsilnejsou zbranou mociara a zaroven hlavny dovod preco k masovemu odhaleniu stale nedochadza su mainstreamove media, ktore poslusne a intenzivne krivia vykreslovanu realitu. Pokial sa toto nepodari nejako zvratit, prebudzanie mas bude nadalej prebiehat pozvolnym tempom…

    Páči sa mi

  2. Médiá hlavného prúdu ich prešľapy nezaujimajú. Ak si na správnej strane barikády tak ti prejde aj vražda. Takže budeme svedkami toho ako zase tesným výsledkom vyhrá Biden ,teda ak dovtedy neumrie.

    Páči sa mi

Pridaj komentár