Matelkove ďalšie obete

Matelko úspešne odrovnal liberálov ako relevantnú politickú silu na Slovensku. Hovorím to na základe toho, že z jednej strany svojou aktivitou prehnal agendu liberálov do extrému, a na strane druhej, keď bolo treba riešiť problémy zamestnancov, živnostníkov a chodu priemyslu ukázal každému, čo sú liberáli zač. A človek musí buď žiť pod kameňom, alebo ignorovať realitu, aby človek nevidel zvrhlú podstatu politiky súčasných liberálov.



Kto je súčasnou obeťou Matelka?

Ak ste tipovali liberálne korporátne médiá, ktoré informujú tendenčne a zaujato s tým, že niektoré aj bezočivo klamú, tak milý čitateľ uhádol si to. Hovorím to na základe týchto vecí:

  • Korporátne médiá ho z nejakého dôvodu stále volajú do svojich relácií, asi ho nemali dosť za posledných 3,5 roka.
  • Keď Matelko verbálne napadol poslanca Mažgúta, tak TV Narkóza označila Mažgúta za vinníka, hoci Matelko sa priznal, že to on provokoval.
  • Keď Pellegrini zakázal dávať rozhovory inde než v knižnici a na TK vyhradených miestach do doby, kým za jeho správanie klub „OĽaNO“ neprevezme zodpovednosť, tak médiá začali vykrikovať niečo o ďalšom obmedzení slobody slova, lebo Fico nechal preveriť na úrade vlády akreditáciu Aktualít, TV Narkózy, Sme a Denníka N a kvôli tomu, že študenti akože novinárskej profesie začali protestovať.

Keď k tomu pridáme to, že Fico a vládni politici sa nerozprávajú s tými médiami, ktorých akreditácia sa preveruje a niektoré politické relácie sú len vzájomným hrkútaním liberálov s tým, že niektorí novinári sa správajú, akoby nemali detskú izbu.



Ako to skončí?

Tie médiá, ktoré nebudú informovať nestranne fakticky zaniknú, lebo vyschne financovanie zo zahraničia (financujú sa cez čierne rozpočty CIA a amerických vládnych agentúr) a reklamy už nebudú stačiť na to, aby pokryli náklady a nieto aby generovali aj profit. Toto znamená aj to, že liberalizmus, ako relevantná ideológia na Slovensku zanikne. Žiaľ to neznamená, že nemusíme sa vysporiadať s tými škodami, ktoré presadzovanie liberalizmu liberál-fašistami spôsobilo. Toto je ale diskusia na inokedy, lebo teraz sú dôležité dve veci:

  • PS a jeho členská základňa z rôznych politických mimovládok skončila a nič na tom nezmení, že vymenia Šimečku za niekoho, kto vie predniesť dve skladané vety bez papiera a opakovania prázdnych fráz, lebo existujú len na základe mediálnej podpory.
  • Treba prekopať celý školský systém.



Ako to myslím?

Treba sa vrátiť k princípom spred 1989, kedy namiesto toho, aby v školskom systéme školili konzumentov, tak v školskom systéme učili študentov byť tvorcami. A toto je dôležitý faktor v tom, že mladšia generácia sa stala liberálnou resp. je konzumentom rôznych ideológií. Ide totiž o to, že tvorca musí riešiť problémy a na riešenie problémov treba kritické myslenie, ktoré je založené na rozlíšení a faktoch.

Aké riešenia vyberieme, tak to neviem povedať, ale isté je to, že veci budú nasmerované tak, aby si ľudia osvojili svoj geneticky podmienený potenciál v súlade s ľudským vývojovým cyklom.

Že ich to ešte baví…

S pozdravom

Oracle 911



Výzva: prosím začnite čítať knihy o riadení spoločnosti (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

17 thoughts on “Matelkove ďalšie obete

  1. Plny suhlas! Bol som chvilu pionierom a pamatam si tych “desatoro”, co bolo v knizke. Jeden z nich bol”pionier nepozna slova:neviem alebo neda sa!”
    Takze Jox, nie je to len o tom, ze sa vyucovalo “kto nekradne okrada rodinu”. To bolo mozno sprofanovane heslo ludi co nemaju moralku za ziadneho rezimu. Ale urcite nie v skolstve. Socialisticke skolstvo aj ked bolo zrejme poznacene udalostami po smrti Stalina, normalizaciou atd. malo stale svoje kvality a zivotaschopnost. Uvidime, co sa udeje ked sa dostane do procesu “digitalna generacia” poznacena socialnymi sietami a kratkodobou pozornostou. V US uz teraz chyba kvalifikovany personal schopny obsluhovat jadrove elektrarne. A nehovoriac o projektovom riadeni v najsirsom zmysle slova( stavba velkych elektrarni a celkov, vyvoj komplikovanych technologii atd.) Tam treba cely subor schopnosti+praca v teame a nic z toho dnesne skolstvo neponuka.

    Liked by 3 people

  2. Konecne ozvucene to co je jednou z najdolezitejsich veci spolocnosti.SKOLSTVO a VZDELANIE.Vedenie k moralnym hodnotam ktore budu prinosom.v spolocnosti,ucenie sa jeden od druheho,spolupraca.Mimochodom ten problem so vzdelanym personalom.je uz aj u nas a dost velky.Momentalne nastala generacna vymena na postoch kde treba skusenosti ktore nedostanete v skolstve a nema kto informaciu predat.Som.zvedavy ako sa to skonci napr.v takej petrochemii,energetike a aj v strojarenstve.Toto nevyriesia dualne skoly,zatial sledujem len lepenie dier pozarucnou zaplatou.A tu treba pranierovat aj konkretne podniky a ich predstavenstva ktore len beru a nevracju spat a uz vobec nie do vzdelania a teraz nariekaju.Nech si odpovedia co spravili preto aby tento stav nenastal?

    Liked by 6 people

    • Je vcelku “zabavne” sledovat ako Greendeal, ktory v Europe zakonzervoval alebo rovno zrusil chemicky priemysel, zaroven odstrel Nordstreamu a drahe energie, takto vlastne brania Europe vo vyzbrojovani sa na vojnu proti Rusku. Kvoli nezmyselnemu boju proti CO2 musime posobit naozaj retardovane voci vsetkym ostatnym ucastnikom. A teda premyslam, nie je Greendeal ochrana Europy pred vojnou s Ruskom tym sposobom, ze sme sa stali ak nie rovno nebojaschopnymi, tak aspon sme prisli o potencial viest vojnu? Kalap dolu.

      Liked by 2 people

  3. Opat raz skvely clanok, pane.
    Korporatne media volaju Matelka mozno uz len preto, lebo im nahana divakov. Ludia maju radi “krv” v priamom prenose a Matel je zarukou krvi… (Remisova je zase zarukou zabavy, aj ta je podozrivo casto v medialnom priestore).
    A autora by som si dovolil doplnit o dalsi dovod preco media (a s nimi aj cela sucasna opozicia vratane PS aj s Vojanou padnu) – dlhodobo neudrzatelny medialny obraz “nasich chlapcov” Curillovcov a manipulacii trestnych konani na objednavku s niekolkymi desiatkami obeti (aj na zivotoch). Stale existuje zatial utajena sprava SIS, ktora pojde vonku, je 7000(!) nahravok Curilovcov a aj politikov sucasnej opozicie, atd., atd,….
    Toto ich zlikviduje nakompletku s trestnopravnymi dosledkami aj pre novinarov, ktori su do celej chobotnice zapleteni…
    Na ilustraciu doporucujem vecernu relaciu Dannyho Kollara k vazbe Jankovskej od 20:00 a rozhovor Mimi Sramovej s JUDr. Martinom Ribarom:

    Liked by 2 people

  4. a kto ich bude ucit po novom? ked vsetci ucitelia su konzumenti a su nauceni ucit len konzumentov? nestretol som ucitela, ktory by si bol ochotny co i len precitat knihu Potrebujeme inu skolu (Нам нужна иная школа)

    Páči sa mi

    • Svojho času som tú knihu požičal svojej spolužiačke, ktorá si zvolila cestu pedagóga a ako ma informovala, dosiahla už najvyšší kvalifikačný stupeň učiteľa ZŠ, že sa už nemá kam posunúť, zažíva pocit vyhorenosti. Za dva roky si ju nebola schopná prečítať…
      Tak som potom tú knihu pred troma rokmi anonymne vložil do knižnej poličky jednej súkromnej základnej školy, do ktorej dcéra zapísala môjho vnuka…
      Asi sa pôjdem pozrieť, či si ju niekto aspoň všimol a vzal do ruky…

      Liked by 1 person

        • Ako vyzeralo EXPO? Info od návštevníkov:
          1. Neoznačený stánok – ťažko bolo povedať komu patrí, o Slovensku sa nedalo ani pomyslieť…
          2. “Slovenský” stánok sa nedal nájsť…
          3. Navstevnici sa tešili na bryndzové halušky a slovenské pivo, namiesto toho bolo japonské a české pivo…
          Zhodnotenie: O stánku museli vedieť iba zainteresovaní, ktorí išli kúpiť nepatentované slovenské vynálezy. Po voľbách to vyzeralo, že všetci sa stiahnu do Dubaja, kde majú nakúpené byty, avšak akoby zázrakom tu ostali, a pokračujú vo svojej činnosti podporujúcej “milované” nimi Slovensko…

          Liked by 2 people

  5. Páčil sa mi Matovič ako sa naparoval pri Mažgútovi keď mu vynadal do čuráčikov, že ho okomentuje.
    Tak asi ešte stále nepadlo Igorovi ego po tej “bombe” na bradu od smerákov. Stále sa ešte nepreorientoval z premiéra na radového poslanca. Keď bude pokračovať v tejto rétorike naďalej, automaticky si bude pýtať ďalšiu nakladačku. Z času na čas sa vždy niekto nájde a potom mu už nepomôže ani certifikát o absolvovaní detektora lži a ani certifikát o absolvovaní psych. liečby. Len pokračuj Igor , za chvíľu ťa obvinia za všetky svinstvá,ktoré si napáchal s tvojimi kumpánmi a skončíš neslávne tak, že sa jedného dňa dozvieme ako si sa samozavraždil. Len smelo do toho.

    Páči sa mi

Pridaj komentár