Krach Nemecka a iných Západných štátov

Nedávno som napísal, že ústavný súd nemeckej spolkovej republiky vyhlásil účtovné triky nemeckej spolkovej vlády, ktoré použil na financovanie zelenej agendy za protiústavné. Vtedy som spomenul aj to, že Nemecko má obrovskú dieru v rozpočte, kvôli migrantom a “vojnovým” utečencom.

Ďalšou vecou je to, že podľa istých informácií veľká väčšina resp. všetky vlády sveta sú korporácie založené na námornom práve. Samozrejme je to jedným zo základných kameňov gigantického podvodu páchaných na ľuďoch. Druhým gigantickým podvodom  je na úžere založený finančný systém, ktorý sa síce tvári ako legitímny, ale je v skutočnosti na úročenom dlhu založená pyramídová hra.

Spomínam to teraz, že podľa chýrov Nemecko resp. Nemecká spolková republika, ktorá je v skutočnosti korporáciou oznámi svoj bankrot, a nielen nebude sám, ale aj strhne celý podvodný systém korporácií so sebou.

WindturbineDownby98

Profit najväčšieho výrobcu turbín prepadol o 98%, Nový úder pre čisté zdroje energií-Jeden z dopadov rozhodnutia nemeckého ÚS

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať knihy o riadení spoločnosti (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

25 thoughts on “Krach Nemecka a iných Západných štátov

  1. Zachvilu príde doba že nebudeme nič vlastniť…vlastníci tohto sveta budú skrytý a budú si využívať svoje neobmedzené postavenie…Poviem to z hrubá ľudia budú žiť ako včely ( termíty ) jednotlivé úle budú samostatné jednotky…

    Páči sa mi

  2. Jsem rád, že se námořní právo dostalo do pozornosti. Ono to totiž úplně mění celý pohled na tzv. státy, občany, demokracii a další iluze. Pokud je tzv. stát korporace (což přiznává minimálně tím, že se hlásí k tomu, že je veřejnoprávní korporací), pak lidé pod nadvládou těchto korporací nejsou občané, maximálně tak podnikoví občané, a zákony nejsou zákony, ale podniková pravidla pro zaměstnance.
    Možná už jsem to psal, ale připomenu to znovu – právní vztahy upravené veřejným právem jsou asymetrické a nerovné (vrchnostenské), odpovídající vztahu stát–občan. Pokud je tu vrchnost, jsou tu i poddaní, kteří ovšem žijí ve lži a domnívají se, že v tzv. státě o něčem rozhodují. Poddaným se však nabízí chléb a hry, popřípadě hra na volby, aby se nebouřili a dál žili v domněnkách.
    Také chci upozornit na to, že tento systém pracuje s tzv. právními domněnkami. Pokud je včas nevyvrátíte, stávají se skutečností (je to pěkná prasárna). Vrchnost vás samozřejmě nebude zbytečně předem upozorňovat, že vám právě podsunula právní domněnku, a počká si, až ji přijmete nebo schválíte. Pak s vámi začne příslušným způsobem zacházet, protože k tomu od vás získala souhlas. Příklad: když se “ztotožníte” pomocí občanského průkazu, souhlasíte s právní domněnkou, že jste fyzická osoba a ne člověk. Rozdíl je zde obrovský, protože člověk má nezadatelná práva, zatímco fyzická osoba má jen privilegia, která lze podle potřeby odebrat (za covidu například svoboda pohybu).

    Liked by 2 people

    • Presne
      Každý ŠTÁT je FARMA pre OBČANOV a OBČAN je OTROK bez akýchkoľvek práv.( Túto hru hrajú oni – korporácie)Práva a povinnosti? Čo VLÁDA stvorila, nad tým má svoje práva, ale NEMÁ žiadne PRÁVO nad jedinca, čo našiel svoje Pravé JA = ide o podstatu, capito?
      Čo práva? práva sú za a: len privilégiá a za b: že každé „právo“ môžu občanom/slamákom kedykoľvek vziať…..
      Už len tým že ked ideš napr prevziat doporučeny list, tak potvrdzujes prevzatie/súhlas…na pošte nemáš možnost list otvorit prečitat a potom sa rozhodnút či ho prevezmes alebo nie…. takže ako sa ochránit? Aby ti list dali predkladás: op/právna fikcia/straw man/slamák – vytvoreny korporáciou=štátom, teda prijímaš ich hru….ako sa ochránit keby dačo? Podpisom – napr jožko mrkvička správca a splnomocnen Pro Sè ….právnej fikcie, ktorej je doporučený list určený Jožko Mrkvička/Jožko MRKVIČKA/JOŽKO MRKVIČKA
      Pretože som správcom a splnomocneným zástupcom právnej fikcie, ktorej je doporučený list adresovaný … preto podpisujem “Bez ujmy UCC 1-308” všetky práva vyhradené, . pretože pred prijatím návrhu zmluvy (všetko je návrh korporácie= pokuta, doporučeny list, či už od mestského uradu,danového úradu,banky atď), si ho chcem najprv prečítať …podobne aj na úradoch, v bankách
      Oni teda systém používajú blakov právny slovník/ Black law dictionary a preto ide všetko “de facto” – v skutočnosti,v praxi např:
      What does people mean in black law dictionary?
      PERSON Definition & Legal Meaning

      no. 137. A human being considered as capable of having rights and of being charged with duties; while a “thing” is the object over which rights may be exercised

      Páči sa mi

  3. Stále (už dlho) mi nie je jasné, kde v námornom práve je taká zmienka, resp. ustanovenia, paragrafy … má niekto možnosť zverejniť ich ? Ja sa v námornom práve celkom vyznám, ale tu ide zrejme o anglické alebo juesej námorné právo. Lebo podľa mojich informácií sa také paragrafy nenachádzajú v námorných zákonoch európskych štátov (teda, možno okrem anglického). Námorným zákonom sa oháňajú aj stúpenci “hnutia živého človeka”, ktoré sa snaží vymaniť človeka-občana z jednotlivých korporácií/štátov…

    Páči sa mi

    • To je zaujímavé, čítala som toto:
      V r. 1962 vyšla zaujímavá kniha „Symboles de la Science Sacrée“ (Symboly svätej vedy) od autora menom René Jean-Marie-Joseph Guénon. Autor nebol žiadnym ľahkomysleným fantastom, a preto je jeho výklad hodný pozornosti. Už stáročia rôzni vedci, bádatelia či zasvätenci hľadajú miesto, kde vzniklo poznanie Sveta. V starých textoch sa centrum pôvodu Sveta nazýva „Svätý Pól“, „Centrum Sveta“, „Svätá Zem“ a podobne. Podľa tvrdenia Guénona „je to Najvyššia Oblasť“, čo zodpovedá významu samskritského slova „Paradeša“ – Paradise = ? = Vrch Paradajs je druhým najvyšším vrchom Štiavnických vrchov – hneď po Sitne. začnime pracovať s hypotézou, že tak často v starých textoch spomínaná Hyperborea nie je na Severnom Póle, ale že v skutočnosti ide o našu krajinu. Našu iba v obraznom zmysle, pretože Rus Slovienov – ako už vieme podľa toho, pokiaľ sa rozprestrela spod Mariánskej Hory oslobodená Vôľa Slovienov – bola v skutočnosti omnoho väčšia. Okrem našej krajiny v minulosti obsahovala aj Moravu, Čechy, Poľsko, Východné Nemecko, časť Francúzska, Švajčiarsko, Severné Taliansko, Rakúsko, Slovinsko, Chorvátsko, Srbsko, Macedónsko, Albánsko, Bulharsko. Rumunsko, Moldavsko, Maďarsko, časť Ukrajiny, časť Bieloruska. Vtedy to však nebola Európa, ale Veneja. Mali sme priame hranice s Rímskou, a neskôr aj s Byzantskou ríšou. Postupne nám – najmä vnútorným rozkladom, platenou zradou, rozsievaním vnútorného nesváru – uberali územie za územím, až ostalo iba nepatrné torzo niekdajšej veľkej Dŕžavy – Slovensko.
      O tom, že aj Česi mali ešte nie tak dávno toto poznanie tiež nás informuje aj dvojdielny český román z roku 1928 od R. R. Hofmeistera „V Kolébce Praslovanstva“:
      https://www.tartaria.sk/rus-slovienov-a-rus-kyjevska-i/

      Páči sa mi

      • Na jednej strane autor hovorí o rozdeľovaní atď., a zároveň sám rozdeľuje národ na Slovienov a Slovenov, pričom tých druhých nazýva predajnými prostitútkami … veď ide len o inú výslovnosť písmena “e” a ktovie, ako ju vlastne čítali naši predkovia. Tohto autora by som sem radšej nedával, je to podľa mňa rozoštvávač, ktorý krkolomne dokazuje akúsi svoju pravdu, zhadzuje hodnotu KSB …

        Páči sa mi

        • Jo, jo. Největšími Slovany (nebo aspoň největšími odborníky na Slovany) byli odjakživa jewrejové.
          S tím je třeba počítat… :- )
          (Laubert, Hofmeister, Ordelt, Pilmaier a další)
          (pravda je, že i když vyjmenovaní dělají “totéž”, není to vždy úplně totéž… pytle jsou vždy 2 a tady jsem to trošku zjednodušeně promíchal…)

          Liked by 2 people

      • IANA@ Toto je pokračovanie a tiež veľmi zaujímavé.
        Ako sme už ukázali v prvom diele nášho článku,tak ,,Slovien” bolo označenie pre všetkých obyvatelov niekdajšej Dŕžavy( 9-12. storočie), ktorá pokrývala značné územie dnešnej Európy.
        Pre istotu zopakujeme-ide o územia dnešného- Slovenska,Moravy, Čiech ,Poľska, východnej časti Nemecka vrátane ostrovov Rujana a Arkony, časť Francúzka(územie Katarov),Švajčiarska, Rakúska,severného Talianska(dodnes majú v znaku Perúnovu hviezdu, krajiny bývalej Juhoslávie,Bulharsko,Rumunsko,Moldavsko,Maďarsko a približne polovica dnešnej Ukrajiny.Práve na tomto zlomku územia pôvodnej Rusi Slovienov jezuiti vymysleli nikdy neexistujúci subjekt ,,Kyjevská Rus”. Skutočným centrom Dŕžavy bola Karpatská kotlina.
        Ak sa pozornejšie zahĺbime, uvidíme, že tak isto ,,vyrobili” nikdy neexistujúcu Veľkú Moravu. My sme sami seba volali inak, svojim názvom…
        https://www.tartaria.sk/rus-slovienov-a-rus-kyjevska-3/

        Liked by 1 person

  4. Krátka poznámka k pojmom objekt a subjekt, ako iana uviedla, že objektom možno narábať. Sub-jekt stojí pod ob-jektom (sub latinsky pod a ob nad). Je aj pojem objektívne posudzovať, čiže stáť nad vecou. Bola by som rada, keby admíni eventuálne mohli rozšíriť svojimi znalosťami dané pojmy, lebo doteraz ich používanie v bežnej praxi je zmätujúce.

    Liked by 1 person

Pridaj komentár