Koniec Abrahamovských náboženstiev a súčasného finančného systému

Zdanlivo nesúvisiace témy, ale ak si človek uvedomí, že čo je v centre týchto vecí a kto ovláda v koho záujme rôzne cirkvi a finančný systém ako celok, tak dôjde k záveru, že tieto veci nielen neslúžia človeku, ale sú rovno škodlivé a preto musia skončiť.

Začnem ruskými školskými učebnicami pre deti, ktoré nielen tvrdia, že americké prezidentské voľby 2020 boli ukradnuté, ale aj tvrdia, že judaizmus je kult výlučného uctievania jedného z Elohim t.j. YHWH/Jahveho. Čo je nielen začiatok spoločenskej diskusie, ale aj skúmania tak judaizmu, ako aj ostatných cirkví a vyznaní.

Keď k tomu pridáme to, že interlineárne preklady Starého Zákona neukazujú na Boha-Stvoriteľa, ale na bytosti z mäsa a krvi, ktoré sú nie-nepodobné tým zo sumerskych/babylonských textov lebo sú kompilácie týchto textov a tieto bytosti robili hrozné veci ľuďom a nútili svojich “zverencov” robiť hrozné veci ostatným ľuďom, tak minimálne polovica kresťanských dogiem a všetky kresťanské cirkvi sa rozsypú na prach, pretože tie informácie, ktoré sa dostávajú do povedomia ľudstva buď nútia hľadať ľudí pravdu alebo potopiť sa s loďou názvom XYZ kresťanská cirkev.

A keď si niekto myslí, že Moslimovia budú takýchto peripetií ušetrení, tak sa veľmi mýli, lebo kresťanskému Mohamedovi veci podal istý Gabri-El (čo sami priznávajú). Lenže Gabri-El nie je meno, ale vojenský titul a tým pádom aj samotný moslimovia majú problém, lebo tým, že kresťania začínajú šprtať v záležitostiach Elohim, tak aj oni nutne musia skúmať základy svojej viery.

Ide mi o to, že akonáhle vyjde na svetlo sveta to, že v základoch Abrahamovských náboženstiev sú bytosti z mäsa a kostí, a v podstate ide o výlučné uctievanie tej alebo onej osoby ako výlučného boha, tak nutne sa vyvstane otázka: Kde je pravda, ktoré učenie je najbližšie k pravde a ako žiť?

A čo finančný systém?

Tá je v podstate Babylónska čierna finančná mágia, určená na zotročovanie a ovládanie otrokov, ktoré nie je ľudského pôvodu a moderná verzia vyžaduje neustály, nekonečný a nie nutne veľký rast. Háčik je, že nekonečný rast na ohraničenej planéte je fyzicky nemožný a nutne naráža na prirodzené limity. A keď narazí na prirodzené limity, tak tradičné žatvy bankárov cez bankrot a presun majetku do ich vreciek sa stáva nemožným.

A čo my?

Nuž budeme sa vracať nielen k predkresťanským, ale aj pred-pohanským tradíciám a veciam, keď sme poznali a chápali stavbu a fungovanie vesmíru a pravdepodobne budeme to robiť v takých podmienkach, keď sa Elohim nielen vrátili, ale aj naháňajú ich aj tí, ktorým svojim vyčíňaním stúpili “na otlaky” tu a inde vo vesmíre.

2024Explanation

Lucy, máš čo vysvetľovať!

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať knihy o riadení spoločnosti (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

10 thoughts on “Koniec Abrahamovských náboženstiev a súčasného finančného systému

  1. Cit:
    “…Ide mi o to, že akonáhle vyjde na svetlo sveta to, že v základoch Abrahamovských náboženstiev sú bytosti z mäsa a kostí, a v podstate ide o výlučné uctievanie tej alebo onej osoby ako výlučného boha, tak nutne sa vyvstane otázka: Kde je pravda, ktoré učenie je najbližšie k pravde a ako žiť?…”

    Biblia – Sväté písmo – Kniha Genezis Gn 6, 1-22

    „………..1 Keď sa ľudia začali na zemi množiť a keď sa im narodili dcéry, 2 Boží synovia videli, že ľudské dcéry sú pekné, a brali si z nich za ženy, koľko len chceli. 3 A Pán povedal: „Môj Duch neostane dlho v ľuďoch (pre ich poblúdenie), lebo sú len telo. Ich dní bude iba stodvadsať rokov.“ 4 V tom čase boli na zemi obri – ba aj neskôr -, a keď Boží synovia obcovali s ľudskými dcérami, ony im rodili obrov. To sú hrdinovia dávnych čias, slávni mužovia……“

    Ja keď som tento citát prečítal priamo z Biblie veriacim, tak boli takí, čo boli ticho, boli takí, čo povedali, že to je tam myslené len obrazne. Obrovská väčšina veriacich v Bibliu, ju možno ani nečítala, alebo keď aj čítali, tak sa nad textom zrejme nezamysleli. To sú moje reálne skúsenosti, kedy som sa jednoho času snažil o získanie odpovedí priamo u veriacich.

    Liked by 2 people

    • Jeruzalemská Biblia – Sväté písmo – Kniha Genezis Gn 6, 1-22

      „………..1 Keď sa ľudia začali množiť na zemi a narodili sa im dcéry, 2 Boží synovia videli, že ľudské dcéry sú pekné a brali si za ženy všetky, ktoré si vyvolili. 3 Jahve povedal: „Môj Duch nezostane navždy v človekovi, lebo on je len telo, jeho život bude iba stodvadsať rokov.“ 4 V tých dňoch (a tiež neskôr) povstalo na zemi pokolenie Nefilim, to keď sa Boží synovia spájali s ľudskými dcérami a ony im rodili deti. To sú tí hrdinovia dávnych čias, tí povestní muži……“

      Páči sa mi

  2. Ľudský svet sa mení. A mení sa z dôvodu konštrukcie. Za predpokladu základných kategórií MIM, pri zvyšujúcom sa objeme informácie musí nutne nastávať aj zmena kvality teda miery (matéria sa viac menej zachováva, prípadne mení formu) kedže kvalita je ovplynená kvantitou a usporiadaním a naopak. To všetko ma vplyv na zmenu kultúry ľudskej spoločnosti.
    Ľudstvo je časťou biosféry a teda aj tieto procesy, zmeny kultúry sú súčasťou objemnejšieho biosférneho diania. A aj biosférne dianie sa začleňuje do objemnejšej vesmírnej tendencie.
    Skrátene a jednoduchšie, naša budúcnosť je ukrytá v biosfére. Tam sú všetky kľúče k poznaniu.

    Páči sa mi

  3. Čo je pravda? Kde ju hľadať. Nejdem tu teraz súkať definície ale dám taký návod – choď cestou lásky, váž svoje slová láskou, odvažuj ňou svoje činy, zostaň pritom prísny a spravodlivý …. a pôjdeš po ceste pravdy. Tam kde vidíš cnosti, tam sídli pravda, kde vidíš plytkosť, nenávisť … tam kraľuje lož. Ak niekto túži žiť v pravde a začne podľa toho konať, nájde ju …. Netreba ju hľadať, zjaví sa sama tomu, kto je na ňu pripravený a v podobe, ktorú je schopný na svojej individuálnej úrovni pochopiť.
    Prajem všetkým do nového roku čo najviac pravdy, Poďme spolu stvoriť lepší svet.

    Liked by 2 people

Pridaj komentár