Dva a dva a dva

Bude síce reč o politickej matematike, ale nie v tej forme, ktorú tradične mávame. Ide totiž o tri zlé a tri dobré správy, ktoré v dohľadnej dobe uzrú svetlo sveta a budú výsledkom globálnych a lokálnych politických, sociálnych a finančných procesov. Nie sú to nesúvisiace správy, ale ich spojenie nie je vždy také očividné, ako by človek čakal.

Dve dobré a dve zlé správy

Prvou várkou zlých správ je to, že EU a € sa rozpadnú, lebo Brusel a ECB začali na plnú silu pretláčať svoje zvrátenosti. Brusel nám pretláča migráciu a zelený ošiaľ a ECB chce zaviesť úplne digitálnu menu, t.j. CBDC, ktorá má za úlohu dokázať, že centrálne banky sú nielen legitímne, ale aj potrebné. Oni nasilu pretláčajú svoju agendu, lebo inak ani nemôžu, pretože majú panický strach z reálnej a celkom istej prehry. Ďalšou vecou je to, že kvôli ich školeniu ich nič iné ani nemôže napadnúť, ako ísť vabank. A sú to zlé správy, lebo ekonomické a politické otrasy budú isté.

Dobrou správou je to, že Fico bude môcť predať tento rozpad, resp. vystúpenie z týchto organizácií, aj s pomocou ústavou garantovaného práva na hotovosť. Ďalšou dobrou správou je, že sa vrátime k spočiatku zlatom podloženej národnej, alebo v horšom prípade zlatom podloženej regionálnej mene.

Dobrá správa a zlá správa

Zlá správa je, že najprv sa budeme musieť spojiť s Maďarskom a nie s Českom, lebo Pražské klany, ktoré sú české len podľa priezviska, buď neporozumeli odkazu Fica o budúcom usporiadaní strednej Európy, ktorý odovzdal na nedávnej návšteve Pavlovi a Fialovi, alebo si to vyložili po svojom, či rovno to odbili s „další blbej Slovák kecá a rozdává tu rozumy, ale my mu to ukážeme“. Žiaľ to znamená, že Prahu, ČR a bratov Čechov budú lámať cez koleno tak okolnosti, ako aj oveľa väčší páni ako Pražské klany.

Dobrá správa je to, že spájanie sa udeje podľa našich podmienok a to je jeden z prvých potrebných krokov na vytvorenie centra koncentrácie riadenia pre Európu v staro-novom koncepte založenom na kooperácii a konsenze.

Prečo sa to deje?

Je tu niekoľko faktorov, vypichnem tie hlavné:

  • Žijeme v dobe apokalypsy už nejaký ten rok a pravda nezadržateľne vychádza na povrch.

  • Mení sa okolie Slnka a Slnko samotné.

  • Dostávame viac energie z galaktického centra.

  • Je tu striedanie sa vekov, t.j. mení sa človek a s ním spojená sociálna paradigma.

  • Globálne zákulisie (GP) sa rozhodlo likvidovať staré, nepotrebné a tým pádom aj nebezpečné nástroje.

Ďalšou možnosťou je, že atlantickí žrecovia a ich prisluhovači kolaborovali s vesmírnymi kolonizátormi s cieľom natrieť to ostatným frakciám žrecov, no po istom čase zistili, že nielenže to nie je výherná stratégia, ale nakoniec ani nevyhrajú s tým, že kolonizátori zistili, že kolonizácia ľudstva je príliš drahá, lebo sme bujarí, húževnatí a odolní resp. tuhí ako podošva.

Ursula von Lagarde

Každý svetový vodca asociovaný s WEF musia byť odstránení z funkcie a súdení za vlastizradu

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať knihy o riadení spoločnosti (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

19 thoughts on “Dva a dva a dva

  1. A čo keď vesmírne sily zariadia že na zemi prestane fungovať elektrický prúd, jednoducho nebude elektrina a nebude sa dať vyrobiť ani rozviesť s káblami. Je to šialené ale môže sa to stať v roku 2024. Toto je ten reset.

    Liked by 1 person

  2. Mena krytá zlatom, ale akým, keď to málo čo SR vlastní je uložené v trezoroch močiara v Londýne a nepostrehol som žeby SR nejaké dokúpilo tak ako okolité štáty.

    Páči sa mi

Pridaj komentár