Nebola to záležitosť 5 minút

Hovorím o zorganizovaní farmárskych protestov, ktoré sa šíria celou Európu raketovou rýchlosťou a ku ktorím sa pridávajú tak robotníci, ako aj živnostníci. Iróniou na celej veci je to, že de facto satanistický anglo-americký močiar s centrálou v Londýne prinajmenšom z polovice pomohol zorganizovať tieto protesty, keď prílišnou horlivosťou začal pretláčať svoju proti-ľudskú agendu 2030, ktorú premenovali na agendu 2025. Ide totiž o to, že strašenie so smrteľnými vírusmi už nevychádza a tak začali propagovať klimatickú zmenu a následný hladomor, a John Kerry pritom vypustil takúto perlu:

KerryStarve

Musíme obmedziť farmárčenie kvôli “klimatickej zmene”… inak ľudia budú hladovať…

Hovorí to akoby ľudia už teraz na niektorých miestach nehladovali a neboli podvyživení či už kaloricky alebo z pohľadu vitamínov a minerálnych látok. Skratka táto perla naplno poukázala tak na argumentačné diery, ako aj pokrytectvo celého močiarom ovládaného WEF. Dodávam, že je tu problém nielen dvojitých kvalít potravín, ale aj toho, že tie hotové potraviny sú plné jedmi (toto hlavne platí o USA).

Ďalšou stránkou vecí je to, že príliš rýchlo boli uťaté dotácie pre farmárov t.j. nielen, že nestačilo zabratie pôdy resp. zatváranie fariem a výkupné ceny supermarketov a výrobcov, ktoré nestačia na pokrytie nákladov, ale aj zobrali im dotácie, lebo “treba pomôcť Ukrajine, pretože Rusi idú” a “klimatická kríza/zmena”.

Čo bolo spúšťačom?

Rozhodnutie nemeckej a iných vlád, ale príprava na tieto protesty prebiehali prinajmenšom od čias protestu kanadských kamionistov v 2022 (federálny súd teraz rozhodol, že rozohnanie toho protestu na základe zákona o núdzových stavov porušovalo ľudské práva).

Ako to skončí?

Pádom VŠETKÝCH nelegitimných vlád a riadeným kolapsom bankového systému (na prípravu poslednej fázy tento protest perfektne poslúžil). A preto všetky tieto protesty vyšumia a začneme organizovať zabezpečenie potravinami na iných princípoch ako “nekonečný zisk” pre hŕstku a drina pre väčšinu.

Ako to skončí u nás?

Všetci budeme kukať ako puk, ale liberál-fašistickej čvarge to bude trvať podstatne dlhšie spracovať to, že nielen nie sú pri moci a nevrátia s už k moci, ale aj kvôli tomu, že všetko za čo bojovali sa obrátilo na prach lebo boli to pseudo-hodnoty a pseudo-ciele.

List of countries Where Farmers are Protesting

Zoznam krajín, kde farmári protestujú, všetky euróspe krajiny hovoria “nie” kliamtickej agende

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať knihy o riadení spoločnosti (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

42 thoughts on “Nebola to záležitosť 5 minút

  1. Sdíleno:

    ,,Kolektivní změna moci

    Pluto ve Vodnáři by mohlo znamenat posun v oblasti moci a přechod k decentralizovanějšímu a kolektivnějšímu modelu. Sociální dynamika se může výrazně změnit.”

    Liked by 4 people

  2. Minulý týždeň som podvečer prechádzal po starom moste v Bratislave. Slnko krásne svietilo popod mraky. Svetlo vytvorilo nádhernú dramatickú atmosféru, kde prechádzala žltá farba do modrej. Otočil som hlavu na druhú stranu mosta a tam krásna dúha. Okamžite mi bolo jasné, čo to znamená … všimol si ešte niekto?

    Páči sa mi

  3. Aj slovenskym polnohospodarom boli kratene dotacie na konci roka 2023 na polovicu. A o dorovnani nikto nic nehovori. polnohospodari na slovensku funguju z uverov cely rok a na konci roka si banky stahuju peniaze z dotacii, takze poľnohospodari peniaze ani nevidia, v lepsom pripade ak im nieco ostane su stastní. Tento rok vsak nemohli kedze dostali iba polovicu. Čize nadalej platia bankam uroky a kumuluju dalsie dlhy. Pripada mi to uz ako zamer. Komu to vyhovuje? Vidím ako polnohospodarske podniky na strednom slovensku padaju ako muchy. Necudujem sa, ze sa protestuje vo velkom, zrejme sa budu musiet aj slovenski hospodari pridat. Pretoze koncepcia polnoh. politiky je zalozena zrejme na niceni polnohospodarov a potravin. Nič ine mi z toho co vidim nevychadza.

    Liked by 10 people

    • Hej, to je pravda, ale treba zvážiť dva veci:
      -Skrátil to Sorosov Odér/putovný predavač vodky Heger.
      -Vláda vyčlenila zvýšenie dotácií, ALE akože opozícia robí obštrukcie.

      Takže mne z toho vychádza, že ak veci pôjdu tam, kde Fico nechce, tak ukáže na Šimečku a spol. ako vinníkov….

      Liked by 2 people

      • minimálne od Novembra 23 už žiadny Óder. Je tu vláda Fica, je pomaly Február 24. Tak už prosím vnímaj realitu a nepíš priania. Je jasné, že ficov minister , riaditeľ pozemkového úradu a majiteľ rôznych LV Rišo Takáč s BorisKollárovou ex Krištúfkovou tu už žiadny zázrak neurobia. Dosť bolo viery, aj tej vo Fica a Smer… už dosť

        Liked by 1 person

        • Mal by si riadiť vlastnými radami A ZAČAŤ VNÍMAŤ REALITU, lebo akosi nevšímaš to, že minimálne od novembra 2023 opozícia systematicky znefunkčňuje NR SR. Však stačí si spomenúť čo robili pred schválením rozpočtu, čo robia pred rušením ÚŠP a pred odhlasovaním zákona na pomoc poľnohospodárom a potravinárom DOSLOVA TAM STOJA TIE ZÁKONY, KTORÉ BY ODBLOKOVALI TIE DOTÁCIE PRE NICH.
          Takže dosť bolo “leboFico”…

          Liked by 6 people

          • za znefunkcnenie parlamentu moze koalicia, teda pele a fico, 

            uz davno mali byt obmedzene vystupania na 5 minut,

            za kec pult prist bez elektronickych pomocok, papiera a usneho nasepkavaca,

            za nehovorenie k veci, k zakonu a urazky urobit geometricky financny trest, 1,2,4,8,16 atd eur,

            technici v pozadi by sa iba smiali nad statistikou idiotov,

            ked “ochranca vciel” by pri 14-tej urazke dostal poukazku na 10. 000 euro,

            oni nas cely zivot obmedzuju debilnymi za-konami napr. svietit v slnecny den, alebo byvaly zastrckovy zakon, alebo ze referendum podla nich je neplatne, blud ze obcan nemoze rozhodovat o daniach a podobne

            je to banda, svoloc, vsetci, nikto z nich do parlamentu nepatri,

            a este aj tych par zo SNS preformatuju na svoju diplomaticku parlamentnu debilitu, pochopte, ze v chorom systeme neexistuju zdrave riesenia

            Páči sa mi

            • Stará pravda hovorí, že emócie je treba mať pod kontrolou a to najmä keď hodnotíme minulé aj prebiehajúce udalosti. Alebo stručne slovami klasika z jednej nadčasovej komédie: “Milosti, nenechte prchlivost cloumat svým majestátem! “

              Liked by 4 people

            • A kedy to mali zaviesť?
              Nečakali, že opozícia bude celý čas sa správať ako utrhnutí z reťaze, čakali od PS a KDH štandardnú opozičnú prácu a nie to, že budú Matelkovi sekundovať. A ak si čakal práve to, čo robia teraz, tak som ťa nachytal na klamstve.

              Ďalšia vec, teraz sa musia schváliť zákony na to aby nekľakol štát a aby úrady trestného konania zas sa stali apolitické.

              Čo sa týka tých nezmyselných zákonov, tak treba ukázať na Bruselistan, PS a mimovládky.

              Liked by 5 people

              • cakal som horsie(dalsieho Kuciaka), zaklad je odstranit destrukciu, zmenit rokovaci poriadok, nezmyselne zakony schvaloval aj fico,danko(amnestie),kotleba a vsetci ostatni, su nesvojpravni, a my iba sledujeme dosledok ich nemoralnosti, aby si zmenil genocidne spravanie policie, prokuratorov, sudov,politikov musela by sa zmenit zodpovednost a nasledky za genocidne spravanie

                Liked by 1 person

                • O ďalšieho Kuciaka sa môžu pokúsiť, ale je otázka, či im to zas vyjde.

                  Dodávam, že nadávať na politikov ako sú nesvojprávni môže a dokáže každý, ale po tom otázka je, že prečo sa správaš tak, akoby na tebe nezáležalo a aj ty si bol nesvojprávni?
                  Ide mi o to, že oni sú našim odrazom a nie naopak…

                  Liked by 3 people

                  • nepokusili sa, skusaju zatial miernejsie prostriedky, politici nie su mojim obrazom, 20 rokov som nikoho nevolil a ani do konca zivota volit nebudem,

                    ja som clovek, ked hovorim, ze je niekto nesvojpravny, tak je to na zaklade faktov, ked hovorim, ze je niekto idiot, tak je to na zaklade toho ako sa sprava,

                    mas na to iny nazor?

                    Páči sa mi

                    • Sú tvojim odrazom, “lebo každý národ má takú vládu, akú si zaslúži”(na základe morálky a chápania) a čo si urobil, aby tá vláda nebola zložená z nesvojprávnych idiotov?

                      Voliť si nešiel a zatiaľ ty len nariekaš, že “máme vo vláde nesvojprávnych idiotov” a mne z toho vychádza, že si neurobil nič a SÁM SI ODOVZDAL KTOVIE KOMU MOC NAD SEBOU SAMÝM t.j. si nesvojprávny idiot.

                      Dodávam, že ja mám blog a voliť som šiel t.j. kým ty si odmietol svoju zodpovednosť, tak ja ju nesiem…

                      Liked by 4 people

                    • ano oracle mas vo vsetkom pravdu

                      som clovek, nepotrebujem nikomu odovzdavat svoju moc, ja ju mam, hrat sachovu partiu kde potiahnem prvy tah a zvysne tahy potiahne za mna super je asi … blbost?

                      Páči sa mi

            • fufo101

              uz davno mali byt obmedzene vystupania na 5 minut,

              Nechali idiotov ukazat sa.

              Je to jednoducha matematika. Cim viac idiot hovori, tym skor sa vyfarbi a odpisuje. To plati nie len v parlamente, alebo na fore, ale celkovo v zivote.

              A teraz mozu ich sekat tvrdsie a pokracovat dalej.

              Kuciaka si zatial nedovolia, lebo do cela kuciakiady by musel stanut Simecka s Caputovou a ich vytlak uz davno nie je aky bol a koktajuci Simecka by ten projekt len potopil.

              Liked by 5 people

        • A keď tak pozrime sa na chronológiu:
          -Predchádzajúce vlády vrátane vlády Sorosovho Odéra pracovali od 2022 tak, že osekali všetko na holú kosť, vrátane dotácií na farmárov aby mohli poslať tie peniaze na Ukrajinu, ako to ich pánko nakázal.
          -1. týždeň októbra sme sa dozvedeli, konečné výsledky a od toho momentu začala “podarená” aktivistka z Pezinka robiť obštrukcie aby udržala tam Sorosovho Odéra a zvrátila výsledky volieb.
          -Táto vláda k moci sa dostala v druhej polovici októbra a musel pripraviť najprv cca za mesiac nový rozpočet.
          -Akože opozícia aby zachránila Lipšica a ÚŠP, začala robiť pred schválením VŠETKÝCH zákonov robiť obšetukcie, tie cca týždňové rozpravy s príspevkami a faktickými poznámkami.

          Takže urob nám láskavosť a riaď sa vlastnými radami a začni vnímať realitu a neriaď sa “leboFico”…

          Liked by 4 people

        • ”minimálne od Novembra 23 už žiadny Óder. Je tu vláda Fica, je pomaly Február 24.”

          Tak počítám, že to je výkřik typu: “Fico vládne už 3 hodiny, a vidíte – ráj nikde”.

          A na tom není absurdní jen to časové hledisko (3 měsíce nebo 3 hodiny), ale i to samotné slovo “vládne”. Protože je zde celý řídící aparát, smlouvy atd., a to nelze změnit rychlostí mávnutí kouzelného proutku. Když někdo něco systematicky kurví x-let, málokdy to lze napravit za méně než x-let, spíše to trvá déle.

          Vezměme si takového Putina: ten získal pro RF úplně jinou míru suverenity, než má SR, (a jak dlouho to trvalo!) a podívejme se koho musí trpět na místě guvernérky centrální banky, na místech ministrů vlády, mezi gubernátory, … Dokonce ani ten “amérykn bój” Medveděv není úplně “zmizelý”.

          A je Fico “dál” než Putin, aby mohl konat zázraky na počkání a nemožné do 3 měsíců?

          Hlavně ať nikdo neříká, že na to Fico měl “dost času” během svých předchozích vlád. Protože (i) tehdejší Fico není dnešní Fico (prodělal proces učení se, dosti tvrdého) (ii) je úplně jiná globálně-politická situace.

          Liked by 14 people

  4. A čo keď všetky protesty poľnohospodárov riadi a organizuje močiar aby získal pôdu a kontrolu nad výrobou potravín. Postupne padne euro a ostane európske meny ako aj dolár. Nadnárodné korporácie získajú za póly darmo celé poľnohospodárstvo v Európe a USA.

    Páči sa mi

    • Po tom, čo pretláčali zelenú agendu pod hlavičkou klimatickej krízy z ktorého zámerne vynechávali Indiu, Čínu a Rusko celý čas?
      Po tom, čo sa všetko centralizovalo pod hlavičkou reťazcov?
      Otázka nie je zlá, ale celá politika EU bola nasmerovaná na opak a okolnosti tomu nenasvedčujú…

      Páči sa mi

    • No, veď celé komplet (vrátane “plandémie”) to riadi močiar. Len niekto – niečo to tomu močiaru vždy to nasmerovanie odkloní, takže im nič nevychádza a nevýjde ako chcú… To je úplne zrejmé. Čiže niekto riadi aj močiar samotný k jeho likvidácii. Otázka je teda čo z toho celého vzíde, na toto upozornil Neo v jednom z jeho posl. príspevkov. Ja si myslím že každá Duša na tejto Zemi prispeva svojím videním, predstavami, tvorením vlastnej reality k celkovému výsledku. A trend naozaj je že sa otvárajú oči ostatným: Okrem “dezolátov” už pribúdajú aj “zaočkovaní dezoláti”…

      Páči sa mi

  5. Oracle vystihol si to dobre, ja rozumiem pánovi Ficovi, že by chcel odhaliť alebo poukázať na šimečkove PS, ale nech to zbytočne nepredlžuje lebo v slovenskom poľnohospodarstve za chvilu nezostane kamen na kameni a potom naozaj začnu platit zradcove slová p.Mikloša ,že načo by sme pestovali, keď môžeme doviezt. Nie je toto individuum zasa niekoho poradca??

    Od 90 rokov sa tu systematicky devastuje slovenske polnohospidarstvo. Vsetky velke polnoh.podniky, tie co zostali sú vacsinou v zahranicnych rukach, to ze aktivne funguje system dumpingovych cien vo vykupoch takmer vo vsetkych komoditach je snad kazdemu jasne a o skupovani polnoh. pody a jej naslednom kupčení ani radsej nehovoriac. Cista katastrofa. Kazdemu poctivemu farmarovi je na grcanie z toho co vsetko sa tu deje, takze slovnikom obycajneho jednoducheho farmara by som povedal, ze mi je absolutne u riti, kto a ake hry tu hrá, všetkým to dôjde ked nebude co do huby.

    ..A preto odporucam citat nielen hrube knihy, ale aj ucit sa pestovat zdrave potraviny a chovat hydinu ci dobytok.

    S pozdravom

    Liked by 2 people

    • Nechápeme sa, ide tu o prípravu na upratovanie a prípravu na systematické riešenie dlhodobého problému ktoré je blokované práve akože opozíciou.

      Na druhú stranu chápem aj farmárov na ktorých teraz plnou váhou dopadá poľnohospodárska politika posledných cca 30 rokov a ich nezaujímajú politické hry ,a chcú okamžité riešenia.

      Liked by 3 people

    • Slovenské poľnohospodárstvo je v takom stave, v akom je, aj vďaka postoju Slovákov k svojej úrodnej pôde a tradíciám, ktoré dovolili prežiť našim predkom. Poliaci sú napríklad v tomto úplne inde a vďaka rodinným tradíciám si udržali domácu výrobu a jej štátnu podporu a riadne ju aj rozšírili, a to aj vývojom technológií, strojov a pestovaním nových plodín v ovocinárstve či zeleninárstve. My sme 20 rokov pozadu za nimi z dôvodu, že obrazne povedavné sa v zemi sa hrabať chce málokomu a väčšina ľudí by svoje zdedené parcely ornej pôdy radšej predala na stavebné pozemky. A ovocie a zeleninu sú kúpi v reťazci. Takže to devastovanie sa nedeje samo osebe len tak náhodou.

      Liked by 3 people

  6. Práve som dostal mail že vraj stretneme sa na podporu Šimkovičovej a organizuje to Marček a Čarnogurský. Kua, jaké zas demonštrácie a načo? Boli voľby. opozícia dáva permanantne 30 tis ludí v Blave … Toto je ICH hra a prečo na ňu reagovať keď tu nemôžeme vyhrať? My sme vyhrali vo voľbách tak sa podľa toho správajme. Máme byť v ofnzíve a nie v pozícii reagovania na kroky opozície. Akurát budeme na smiech a o vyjadrení podpory už ani nehovorím … o a Marček ako organizátor, žiadne prekvapenie …

    Liked by 2 people

  7. Vsetko zacina vnimanim,co je poda a aka je jej hodnota.V dnesnom uponahlanom svete chce kazdy vsetko hned a naraz.Poda.ma nekonecnu hodnotu v opakovanej produkcii toho co na nej vyrastie.Opakovane dokaze nakrmit generacie ludi,cize ma.nevycisltelnu hodnotu.Ale treba na nej pracovat.Pri dnesnom konzumnom sposobe zivota je poda tovar ktory sa preda a peniaze sa doslova prezeru ale nase deti sa z nich uz nenajedia.Vlastne svojom konanim im zabezpecujeme holy zok.To ze tak zijeme.nieje nahoda ale.dlhorocne planovanie na odobratie jedineho co mame.V podstate nastup feudalizmu.Kde podu nevlastni ani stat ale v dnesnej dobe nadnarodny korporat. A ten vlastni podu,vyrobne prostriedky a aj emitovanie penazi.Cize feudal a my mu sadame dobrovolne na lopatu.Aby feudalizmus mohol funvovat musi byt globalny.Priklad,socializmus nsbol uspesny lebo nebol globalny,vzdy sme pozerali na zapad ako oni maju a my nie a kapitalisticky zapad pozeral k nam ako my mame a oni zato musia platit.Preco v europe bol kapitalizmus so socialnymi istotamy?A preco socializmus s kapitalistickymi prvkamy,drobne podnikanie zakazane nebolo.Lebo sme na seba nazerali cez plot zavideli jeden druhemu tak aby bol.klud vznikol hybrid.Aky bol kapitalizmus v Usa a aky Uk uplne iny surovy viac nakladal obcanovy lebo k plotu bolo daleko.A preto je dnes aktualna vojna Globalne rozsirit neofeudalizmus.Celkom by ktomu sedelo aj znizovanie poctu obyvatelstva,zmazavanie hranic,likvidacia narodnych statov.Len kontrola uz nebude uplne rovnaka,ale.cez elektro menu,kredity.To co sa deje teraz je koniec kpitalizmu a nastolenie feudalizmu.A ak si sadneme na lopatu tak uspesne.Moci sa dobrovolne nevzdaju a vyuziju nato politikov,cirkvi vsetko co sa bude dat.Odpovedzme si vsedcia,aky zakon mysli najskor a len na ludi????Ziaden najskor je stat az potom su ludia.Staci prebrat kontrolu nad statom a kontrolujete ludi!

    Páči sa mi

  8. Spätné upozornenie: Nebola to záležitosť 5 minút - Spolok ARCHA o.z.

  9. zaujimave, ze Fico pred volbami povedal v jednej z debat na otazku strategie Slovenska. My taku strategiu uz davno mame prijatu a vychadza z agendy 2030 OSN. Za koho potom kope Fico?Neviem to najst ale som si isty ze to povedal, nasiel som aj tie dokumenty na ktore odkazoval…

    Páči sa mi

      • Agenda 2030 osn su vsetky tie zelene sracky proti ktorym protestuju polnohospodari. Na jednej strane je CO2 jed na strane druhej ho vo flasiach veselo nakupuju pestovatelia zeleniny v sklenikoch. No a my sme sa k tymto lziam prihlasili.

        Páči sa mi

          • Vízia a stratégia rozvoja Slovenska do roku 2030 podľa Zákona NR SR č. 24/2006 Z. z. v znení neskorších predpisov

            Obsah a hlavné ciele strategického dokumentu a jeho vzťah k iným strategickým dokumentom. Vízia a stratégia vychádza z Agendy 2030 a je nástrojom zabezpečenia udržateľného rozvoja na Slovensku a plní tiež úlohu národnej stratégie regionálneho a územného rozvoja SR v zmysle Uznesenia Vlády SR a Zákona 539/2008 Z.z. Tvorba Vízie a stratégie rozvoja Slovenska do roku 2030 nadväzuje tiež na spracovanie predchádzajúcich strategických dokumentov ako sú Vízia a stratégia rozvoja slovenskej spoločnosti, Národná stratégia regionálneho rozvoja a rad odvetvových stratégií. Pri ich formulovaní však nebolo možné anticipovať, a preto ani reflektovať požiadavky Agendy 2030 prijatej v roku 2015, ani nadväzných dokumentov OSN a EU, vrátane Novej urbánnej agendy OSN.

            Páči sa mi

Pridaj komentár