Jeffrey Epstein a vojna raperov

Zvyknem sa venovať celebritám keď ide o odkrytie niečoho dôležitého pre spoločnosť, a presne to sa deje okolo rozvodu 50c, lebo žiada zverenie do jeho výlučnej opateri svojho syna po tom, že vyšlo najavo to, že jeho ex-manželka pracovala ako prostitútka pre Puff Daddyho. Toto len na úvod.

Kto je Puff Daddy a prečo je zaujímavý?

Je to pomerne známi americký raper o ktorom vyšlo, že mladých mužov nielen nútil do homosexuálneho sexu v záujme kariéry, ale tieto veci aj natáčal. Lenže celá vec nekončil len natáčaním kompromitujúcich materiálov na nádejných muzikantov, ale aj ostatných známych osobností vrátane politikov a hercov. To, že známe osobnosti sú natáčané si všimol aj Kanye West (ďalší raper) a nazval ho na verejnosti agentom federálov.

Tu samozrejme celá záležitosť nekončí, lebo o istom Jay Z a jeho manželke Beyonce sa tiež kolujú zaujímavé veci, a ich napojenie na divne kulty a satanizmus je asi vrcholom pomyselného ľadovca.

photo_2024-02-06_04-14-55-ICE CUBE Gangster Rap

Ice Cube priznáva, že gangster rap bol CIA psy-op aby rozdelili Ameriku

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať knihy o riadení spoločnosti (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

10 thoughts on “Jeffrey Epstein a vojna raperov

  1. Spätné upozornenie: Pád ríše | Blog o verejnom živote a problémoch Slovenska

  2. Spätné upozornenie: Pád anglo- ríše |

  3. Spätné upozornenie: Pád anglo- ríše - SIA NEWS

Pridaj komentár