V SŠA vyhrá voľby Trump a MAGA

Dnes chcem ctenému čitateľovi priniesť krátke nedeľné zamyslenie.

Možno ste si všimli, ctení čitatelia nášho blogu, že procesy na našom krásnom Slovensku, predchádzajú o nejakých 6-12 mesiacov procesy v SŠA. Kto z vás pozná minime základy matrično-egregoriálneho riadenia, si musel všimnúť, že čo sa v malom stane na Slovensku, ak sú procesy v dostatočnej miere podobné, tak to sa, samozrejme vo väčšom meradle, udeje aj v SŠA.

Včera sme volili prezidenta na Slovensku pre roky 2024-2029. Výsledky vieme.

No a teraz si to rozoberieme.

Na Slovensku boli traja relevantní kandidáti. Peter Pellegrini,Ivan Korčok a Štefan Harabín.

V Spojených štátoch amerických sú traja relevantní kandidáti. Donald Trump, Joe Biden a Robert F. Kennedy.

***

P. Pellegrini, v symbolike výrazná červená farba,  zástupca skôr ľudových zmien aj keď so zreteľom na ekonomiku. a zlepšenie životnej úrovne vo svojom štáte.

Donald Trump, v symbolike výrazná červená farba, zástupca zlepšenia ekonomiky a zvýšenie životnej úrovne vo svojom štáte.

I. Korčok, v symbolike výrazná modrá farba, zástupca linie podpory vojenských riešení (môže sa opekňovať, koľko chce, schvaľoval genocídu v Gaze, podporoval vojnu na Ukrajine). Pred voľbami jeho “dobrovolnici” organizovali volebné vlaky, aby priniesli na Slovensko čo najviac “jeho voličov”

J. Biden, v symbolike výrazná modrá farba, Bidenomics dostala SŠA do špirály krachu a o jeho orientácii na vojensko-priemyselný komplex nie je treba veľa hovoriť. Ako prezident SŠA necháva otvorene hranice a naložil 12 miliónov migrantov a v tzv. modrých štátoch menia legislatívu tak, aby títo migranti mohli voliť.

Š. Harabin vznikol, ako národná alternatíva voči R. Ficovi, a vyprofiloval sa pocas p(l)andémie, dve neúspešné kandidatúry na prezidenta, jedna neúspešná strana.

R. F. Kennedy vznikol, ako národná alternatíva J. Bidenovi v demokratickej strane,vyprofiloval sa počas p(l)andémie, neúspešne sa snažil zapojiť do primárok v SŠA za Demokratov.

***

Hegeromatovičočaputodzurindolipšicokorčokovci (podľa podpory Korčoka tou perepúťou) vzali z autoprotestu R. Fica a R. Kaliňák šiel na tvrdo sedieť.

Bidenovi prokurátori v Novom Jorku obvinili prezidenta Trumpa z korupcie a chceli ho vziať do väzby.

***

Hegeromatovičočaputodzurindolipšicokorčokovci (podľa podpory Korčoka tou perepúťou) rozdali všetky naše vyspelé vojenské obranné technológie Ukrajine.

Bidenov režim dal obrovskú časť peňazí z dlhú, ktorý vytvoril, na ukrajinskú vojnu a korupciou časť z nich prelial do SŠA na financovanie Demokratickej strany a ich volieb.

Takže gratulujem takto vopred tuším 47memu prezidentovi ŠŠA, Donaldovi Trumpovi. Len dúfam, že majú tajné služby SŠA dosť rozumu, ochrániť ho.

No a ozveny včerajšieho dňa? Ja som našiel dúhu dnes ráno, čo je, ako aj po voľbách, znamením, že sme to zvládli na jednotku.

Mimka Šrámová zasa našla to, čo si o tom myslia v “západnom svete” a Číne

https://t.me/mimisramova/23491?single

a pre vyváženie aj nejaké tie ruské internety

https://t.me/vizioner_rf/7624?single

Buďte zdraví a gratulujem, že Slovenský národ, už bez mágie na sebe, urobil slobodný výber. A že budú pokračovať Hovory M.

Jox

8.4 2024

15 thoughts on “V SŠA vyhrá voľby Trump a MAGA

    • Tie bryle mali podprahovo pritiahnut prvovolicov “vychovanych” na Harrym Potterovi. To nebola nahoda, bolo to chladnokrvne vypocitane vramci “absolutnych schopnosti” mociara zvratit (spomalit) vyvoj na Slovensku. Potvrdilo sa, ze mociar je uz so svojimi metodami a “schopnastami” voci vacsine obyvatelstva na Slovensku bezzuby…

      Liked by 4 people

      • Ale aj tak je ten pomer hlasov z môjho pohľadu pomerne tesný. Korčok nezískal svoje kvantum preto, že máme na Slovensku toľko liberálov a progresívcov, získal vďaka pretrvávajúcemu antimečiarizmu a antificovizmu po mnohoročnej profesionálnej mediálnej masáži.

        Páči sa mi

        • Dobrý deň kolega. Buďte zdravý a veľa zdravia. Mám otázku. A keď poviem, že na východe Slovenska 75% a na západe medzi 55-65%, čo to znamená?
          Že sa hlasovalo za zmenu kurzu a nie za človeka.
          A proti stála kompletná úderka tzv. mainstreamu. Kompletná. Všetci kupeni za posledných 30 rokov stále v jednom šíku. A s nimi bohužiaľ JUDr. Harabín, ktorý hovoril ako právna autorita nesprávne závery. A Marián Kotleba.

          Za zmenu sa postavil JUDr. Mečiar, alternatíva, prezident Gasparovič a potom koalícia.

          No bývalý mainstream má ešte silu. A RTVS ma silu… Preto ide teraz zmena zákona, aby toto skončilo a mohla byť zasa v spoločnosti pluralita názorov, nie monoteizmus v tomto prípade ze je len Liberal, ten je malým bôžikom a tomu sa treba klaňať.
          Toľko kolega ku tesnému výsledku.

          Krajniak ty démon, tu máš svoje SNP. Nachystali ti ho Slováci, urobili ho Slováci a je na dobro Slovákom.

          Liked by 4 people

        • Ale aj tak

          Suhlas s celym prispevkom.

          Presne tak, volby neukazali, ze tu mame polovicu liberalno progresivnych volicov, ale ukazali, ako aj zo zaryteho patriota zrobit idota.

          Medialna masaz stale hra svoju rolu a je jedno, ci hlavneho prudu alebo alternativy.

          Páči sa mi

          • chlapci, otázka je len jedna. Kde inde v Európe sa toto podarilo?
            Francúzsko? pas
            Nemecko? nein
            Mala Británia? no
            Česká republika? Si dĕlás prdeli vole, né?
            Poľsko?oczywiście, że nie jesteś niewykształcony
            Rakúsko? Nein du untermensch!

            Maďarsko?Az apádat üldözöm, már rég megvan Orbánunk!
            No dobre, ok, Maďarsko áno….

            Tak neplakať, ako sa u nás vo firme vypráva, máte 30.sekund na oslavu, začapkajte si, pobuchajte sa po plecách a ide sa dalej (bez makčenov, šag víte, u nás hentak) a pome spátky do ROBOTY. (Robo, Peter, Martina aj Peter Kotlar, ty máš najvác co dohánat)

            Liked by 1 person

    • ”…pozrite sa čo tento “šialenec” vypisuje po internete (už som ho tu raz soomínala – volá sa Kamil Jakub a má svoju stránku…”

      Nemá “svoji” stránku, nýbrž “mají” svoji stránku – jednu z mnoha.

      A proč mne vůbec nepřekvapuje tento tón z této stránky? Protože jino-agenti a “služby” už jsou takoví. Ostatně šablona (matrice) toho webu je samovypovídající, jen je třeba ji porovnat s ostatními takovými: zase další “nezávislý”, “zpravodajský”, anonymní, “vlastenecký”, “padni-komu-padni-web”. Jako aero-net. Nedivil bych se, kdyby byl řízen z “české” republiky. Tohle místním čučkařům jde, v tomhle nelze počítat, že jsou čučkaři.

      Ostatně stačí si přečíst

      https://www.inenoviny.sk/o-nas/

      Vypovídající je i volba krycího jména “Kamil Jakub”. Kamil viz zde https://cs.wikipedia.org/wiki/Kamil a Jakub ~ Jákob. Takže klid a užívejme si jejich kvikot.

      Liked by 2 people

    • Mimka, ako písal Poltár, tento pán je lennimitačno provokačný projekt.
      Iné noviny už napádali okrem JUDr. Weisa, ale aj náš Oracleblog. Preto sa nehnevaj, ale jeho výzvu zredigujem, pretože mu nechcem robiť reklamu.

      Liked by 1 person

  1. Spätné upozornenie: 07.04.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: SLOVENSKO DÁL BODUJE (A BUDUJE). FICO JEDNOZNAČNĚ VYHRÁL PREZIDENTSKÉ VOLBY, ŽE PELLEGRINI… - volnyblog

Pridaj komentár