„Thy kingdom comes“

Príď kráľovstvo tvoje“ z anglického Otčenáš a to, že používam anglickú verziu má praktické dôvody a nie ideologické. Takže starý systém sa rozpadá doslova v priamom prenose, lebo kontrolné mechanizmy, ako je cirkev a finančný systém sa rozpadajú a množstvo nadštátnych útvarov, ako sú EU a NATO, odchádza na smetisko dejín a nutne si budeme tu na Slovensku klásť otázku, ktorá by mala byť základom pre celospoločenskú diskusiu:

A čo teraz?“

Praktickú časť odpovede teraz ponecháme na neskoršie články, lebo základy tých praktických odpovedí ležia v okruhu „ako vybudovať právne a sociálne spravodlivý štát“, ktorý by mal byť tým Božím kráľovstvom, ktoré by sme mali budovať na základe inštruktáže od Ježiša, a ktorého vedomé budovanie ľudskými rukami prehlásila na popud vtedajšieho globálneho zákulisia t.j. GP Rímskokatolícka cirkev de facto za herézu.

Čo by to malo byť?

Nie som ani právnik a ani profesionálny sociológ či antropológ, ale právo by malo byť zjednodušené tak, aby protichodné definície a paragrafy boli eliminované resp. zosúladené s tým, že práva a povinnosti mali by byť v rovnováhe.

Ďalej by to nemalo byť vynucované násilím resp. pod hrozbou násilia a nejakým úplatkom od centrálnej a v neposlednom rade skorumpovateľnej moci, ale vedomou voľbou toho, že dané pravidlá dodržiavame. Inými slovami, dobrú morálku spoločnosti žiadne množstvo zákonov nenahradí, a ozbrojená spoločnosť je slušná a zdvorilá spoločnosť.

Tretia vec je, že treba zaviesť krytú menu resp. zlatý štandrard, ak to inak nejde a úplne zakázať frakčné bankovníctvo a dlhovú emisiu meny na všetkých úrovniach.

Poslednou vecou je to, že by mala byť obnovená potravinová a energetická sebestačnosť prinajmenšom na úrovni krajov, lebo všetko ostatné sú len pekné reči, pokiaľ nám niekto dokáže odstrihnúť energiu a potraviny z diaľky škrtom pera.

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať knihy o riadení spoločnosti (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

14 thoughts on “„Thy kingdom comes“

    • šetrenie covidu prebieha aj v Rakúsku a tam zverejnili, že vláda vedela, že testy na covid sú zlé (neviem či chybovosť alebo úspešnosť bola 30 %) a aj napriek tomu nariaďovala povinné karantény. A to isté sa týkalo aj Nemecka. A neverím, že o tomto nevedela aj naša vláda.

      Liked by 3 people

  1. K tomu “čo by to malo byť ?”, dám taký filozofický vstup: Spo_cnosť podľa vzoru Boha musí byť vybudovaná a budovaná na 2 základných princípoch. 1. – princíp lasky ako základ, 2. princíp spravodlivosti ako nevyhnutnosť. Láska ako nevyhnutný budovateľský aspekt predstavuje vo svojich prejavoch životnú energiu, radostné tvorenie, kreativitu … Spravodlivosť na princípe váh predstavuje zase kĺúčové vyvažovacie pojítko spolupráce jednotlivých prvkov vo vzájomných vzťahoch tak, aby bola zabezpečená udržateľná stabilita systému ako garanta spoločného diela. Cieľom tohto princípu je nastavenie a generovanie atmosféry harmónie, zmieru, pokoja a spokojnosti v rámci systému, v spleti spolupôsobenia jeho jednotlivých prvkov. Láska + Spravodlivosť. Ako princíp najvyššej pravdy. Viem že tu na Zemi ho nikdy nenaplníme, ale našou úlohou je sa k nemu čo najviac priblížiť. Mať ho trvale pred očami ako VZOR pre naše myslenie a konanie. Všade a pri všetkom.

    Liked by 3 people

  2. podľa knihy o štátnych vlajkach a symboloch ak je niečo umiestnené v strede vlajky, tak to ešte viac znižuje suverenitu daného štátu. Nie žeby sme my dáku mali, ale umiestnenie toho znaku by nás ešte viac deklasovalo. Pomohlo by iba to že to vlastne nie je náš štátny znak. Farby sú v pohode, ale týmto by sa za št. znak nemohol považovať… a to by bolo vlastne dobre, len keby bol naľavo.. tak ako teraz.

    Páči sa mi

  3. Žeňa

    Obrázok našej štatnej vlajky je krásny,keď som sa na ňu pozeral zrazu mi prišlo ,že asi by sme ju mali celú zmeniť.A to asi takto mi to prišlo.Ukázal sa mi čakrálny systém Čeloveka.

    Je to môj návrh na debatu a poprípade hľadania spoločného stanoviska k tejto dôležitej reprezantácii nášho krásneho ná-roda.

    Najkôr by som povedal prečo už nie červenú farbu.Je to vlastne farba prvej čakry,ktorá prezentuje obavu o budúcnosť,boj o prežitie ,napr i sex ,ale i radosť.A červená znamená i i krv.

    Pretože už konečne ako človekovia by sme sa mali už povniesť/stúpať vyššie ,k siedmej čakre .Naša biela farby prezentuje čistotu,lásku a láskavosť k celému stvoreniu tak ako je.Šiesta čakra je farby modro fialovej,prezentuje tretie oko/šišinku,spojenie s vesmírom .Piata čakra prezentuje hovorenie ,komunikáciu,spoluprácu a prezentuje ju zelená farba prechádzajúca do tyrkysovej,je to úžasne krásna farba.

    Ešte krátko ku krížu,na vlajke.Mal by mať všetky ramená rovnako veľké,tie ktoré sa pretínajú od stredu.Spodná ,nazvime to noha by mala byť tak veľká oko je horná časť a nie dlhšia ,ako je to teraz. Malo by to byť všetko vyrovnané , v harmónii.

    Zaujal ma na hornom obrázku ten obraz TATIER-niečo prekrásne .Tatry sú dar pre Slovákov,sú to najmenšie veľhory s najväčšou energiou.Tú treba preciťovať.Ešte raz by som rád zdôraznil ,že je to prekrásny symbol.

    A my Slováci máme ešte jeden prastarý energetický symbol Staroslovienov –DEVÍN.

    https://jesidesign.sk/blog/vyznam-a-farby-cakier/idblog/15

    Krásna téma ,ďakujem za ňu.

    Páči sa mi

Pridaj komentár