Ale kdeže…

Sledujem verejnú diskusiu ohľadom Iránsko-Izraelského konfliktu a čoraz častejšie počujem výkriky o tom, že to bude spúšťačom tretej svetovej vojny. Lenže podľa mňa maximum čo sa udeje bude to, že Izrael a Irán sa zničia a v tom procese nejaký hlupák zamieri a žiaľ aj trafí nejaké nukleárne zariadenie, ktoré spôsobí zamorenie. Toto sa dúfam nestane, ale je tu dôvod, prečo si myslím, že z tohto konfliktu nebude tretia svetová vojna.

Čo také?

To, že tretia svetová vojna už prebieha nejaký čas a začiatky jej horúcej fázy sa dajú posunúť do roku 2013-2014, keď na Ukrajine v rámci majdanu zvrhli právoplatne zvolenú vládu, Rusi pripojili Krym a Západ uvalil na Rusov sankcie a Rusi vstúpili do vojny v Sýrii. Samozrejme, šialenci z de facto satanistického anglo-amerického močiara s centrálou v Londýne chcú tento konflikt eskalovať do ďalšej horúcej fázy. Lenže jedna vec je prezentovaný mediálny obraz a druhá je realita, ktorú má prezentovať.

Prečo hovorím, že vojna prebieha nejaký čas?

Pretože je to pravda, ale je to vojna o srdcia a mysle ľudí, a v tejto vojne každý zohráva dôležitú úlohu, a preto som vyslovene alergický na výroky typu „čo ja sám zmôžem ?“, „rozhodujú len vyvolení“, „sypem perly sviniam“ atď. Táto vojna sa rozbehla na plné obrátky, keď 11.09.2001 narazili do budov komplexu WTC dve lietadlá, ale spadli tri budovy a keď údajne narazilo do Pentagonu lietadlo, ktorého trosky sa záhadne vyparili. Hovorím, že to je skutočným začiatkom preto, lebo toto uzamklo ľudskú spoločnosť do určitého stavu, ktorý sa teraz rozkladá a ten sociálny čas, ktorý vtedy bol zmrazený, nás teraz aj kvôli kozmickým vplyvom doháňa.

Prečo hovorím, že je tu rozdiel medzi mediálnym obrazom a realitou?

Pretože mediálny obraz je aj v lepšom prípade pri opise reality nepresný, ale v niektorých prípadoch je zásadne lživý. Tvrdí sa, že Trump je ex-prezident a bývalá hlava amerických ozbrojených síl, ale jeho automobilový sprievod svedčí o opaku a pochybujem, že Trump je tak márnivý, aby vyžadoval takýto sprievod (so sanitkou), ktorý funkčne kopíruje sprievod, ktorý mal pri návšteve Británie. Tvrdí sa, že Joe Biden je prezidentom USA, ale jeho inaugurácia nezodpovedala norme, lebo bol použitý protokol pre zahraničné návštevy, množia sa dôkazy, že skutočný Biely dom je prázdny a celé médiami prezentované prezidentovanie je reality show a uniformy jeho údajného vojenského sprievodu nezodpovedajú predpisom americkej armády (obrázky s komentárom na konci).

Čo je moja pointa?

To, že v celom tom Iránsko-Izraelskom konflikte sa deje niečo iné, než to, čo sa nám prezentuje a máme sa pripraviť na veľké a pre mnohých dosť nepríjemné prekvapenia. Nepríjemné, lebo sa im zrúti médiami budovaný svet.

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať knihy o riadení spoločnosti (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

12 thoughts on “Ale kdeže…

  1. Opýtam sa trochu mimo témy, hoci je to všetko popreplietané. Včera mi prišla z Tordenu ponuka kníh a v sprievodnom texte napísali, vrak je Schwab v nemocnici v kritickom stave. Vie niekto o tom niečo? Vprípade, že je to pravda, nevylučoval by som jeho likvidáciu – neznámo kým.

    Páči sa mi

  2. Poriadna trefa do čierneho! Áno, prebieha boj o našu myseľ aj srdce aj dušu… Celý život, celé veky, ale povedzme od cca 2012 to nabralo a ďalej naberá na intenzite…. To je vlastne svetová vojna..
    Poznám aj ja tú otázku po poukázaní koľká bije/ ako to je: “A čo s tým mám robiť?” To je typická otázka napojeného na matrix, lebo nevie čo robiť mimo programu… Ale ten kto naozaj žije, vie že má žiť ďalej a získavané informácie/znalosti využiť pre seba a všetkých ľúdí podľa jeho možností a schopností… V skutočnosti máme tie možnosti a schopnosti obrovské …

    Liked by 6 people

Pridaj komentár