Pripomienka a jav

Pripomienka: Klásť otázky do ďalšieho kola rubriky otázky a odpovede môžete tu a pod príspevkom Patreon do 26.05.2024 23:59. Ďalej prispieť na chod tohto blogu môžete na mojej Patreon alebo na mojich Ko-fi stránkach. Ešte raz zdôrazňujem, otázky píšte na na to vyhradené miesta, inak sa stane to, že tú otázku nezodpoviem.
Dodávam: Prosím vás, komentárová sekcia tu je na diskusiu a otázky dávajte tam, kde odkazy smerujú.

A teraz o tom jave:

Američanom dochádza, že všetko čo im v škole a v médiách povedali o Amerike je lož, lebo vláda sa nestará o ich dobro, veci na trhu nie vždy sú bezpečné, Demokrati vs Republikáni sú odvedením pozornosti spoločnosti od problémov a Amerika nie je záchrancom, ale impériom. Skratka dosť nepríjemný budíček a bude sa to ešte gradovať.Bishop-Rock-lighthouse-Scilly-Islands-Eng-Cornwall

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať knihy o riadení spoločnosti (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

8 thoughts on “Pripomienka a jav

  1. Ahoj,chcela by som sa opytat ako dlho bude trvat inflacia.Dokedy chcu vsetko kvoli inflacii zdrazovat.Mam pocit akoby to ludi vobec nezaujimalo.Ani situacia s EU volbami.Vsetci maju uplne laxny pristup ku vsetkemu.Budem rada ak mi napises tvoj pohlad na tuto situaciu.
    Dakujem

    Páči sa mi

Pridaj komentár