Podpora premiérovi Slovenskej republiky po atentáte – Aktualizácia

Dnes by som chcel cteného čitateľa požiadať o podporu.

Asi nemusím nikomu na Slovensku pripomínať, čo sa stalo pred dvoma dňami. Atentát na život premiéra Slovenskej republiky.

Môj osobný názor potom, čo som videl atentátnika hovoriť na tom uniknutom, alebo “uniknutom” videu je, že jeho reč, zmätenosť, artikulácia,  výraz tváre,  mi pripomínal teroristov z Crocus Hall potom, čo ich zaistili špeciálne policajné sily Ruskej federácie je nasledovný. Podľa mňa nešlo o akciu “osamelého vlka”, ale o pripravenú skupinovú akciu. Koho? Neviem. Prečo? Môžem sa len domnievať, ale neviem.

Ale môj názor je iný, ako názor ministra vnútra, ktorého si inak vážim, lebo napriek mladému veku šiel a začal pracovať na reforme toho bordelu, čo zanechali ti predošlí.

Včera som si vypočul Lukáša Machalu. Tu je celé jeho video na telegrame, neviem, či je aj na youtube, nehľadal som ho. Lukáš to vidí podobne, ako ja. Urobte si obraz sami.

https://t.me/lukasmachala/1134

No a teraz ku výzve ku ctenému čitateľovi.

1. Výzva spišského biskupa Trstenského na modlitbu za zdravie Roberta Fica.

Žiadam vás ctený čitateľ, pripojit sa. Komunita na Slovensku sq už tretí deň modlí ružence za premiérove zdravie. Ďakujem vám a žiadam vás pokračujte. Aj všetci ostatní. Je jedno, ako sa modlíte, dôležitý je zámer poslať energiu cez vás a vašu modlitbu premiérovi.

2. Výzva Lukáša Machalu na podporné zhromaždenie pred nemocnicou pre premiéra.

Tu je celá výzva https://t.me/lukasmachala/1135 prosím príďte a podporte človeka, ktorému ste dali tak silnú dôveru vo voľbách.

Lukáš podporu akcií z bezpečnostných dôvodov odvolal. https://t.me/lukasmachala/1137

Prosím nájdite iné formy podpory

3. Výzva Rudolfa Huliaka na darovanie krvi pre premiéra. https://t.me/rudohuliak/768

Všetci ctení čitatelia, ktorí máte krv typu 0 negatív, prosím príďte darovať krv do Banskej Bystrice. Krv 0 negatív je vzácna. Ľudia s “nulkou” môžu darovať krv všetkým, no sami môžu dostať len tento typ krvi.

Ak si nie ste istí svojou krvnou skupinou, každá nemocnica s transfúznej stanicou vám urobí test na počkanie. Tu je ich zoznam pre Slovensko.

https://www.ntssr.sk/web/odberove_centra

Záverom, vďaka všetkým, ktorý po atentáte zachovali chladnú hlavu a hlavne sa sústredili na premiéra Roberta Fica a jeho uzdravenie.

Jox

17.5 2024

10 thoughts on “Podpora premiérovi Slovenskej republiky po atentáte – Aktualizácia

  1. A pár hodin po tureckém incidentu se rozkřiklo o pokusu o atentát na slovenského premiéra Roberta Fica. Postřelil ho měl jistý 71-letý spisovatel Juraj Cintula, známý svými opozičními názory a láskou k obhajobě práv úchylů (těch s duhovou vlajkou). Vzhledem k Jurajovu věku se okamžitě nabízí otázka: kdo inspiroval starého muže k tomu, aby pětkrát za sebou stiskl spoušť? Koneckonců si musel uvědomit, že už není kam utéct. Ve skutečnosti se to nepodařilo – Cintula byl okamžitě obklíčen, hrozí mu až 25 let vězení, což v jeho případě vlastně znamená trest doživotí.

    Na otázku, kdo ho k tomu podnítil, publicista Jegor Cholmogorov zdůrazňuje:

    Globalisté přešli k otevřenému teroru.”
     
    A tentýž Andrej Perla dodává:

    “Pokus o atentát na Fica je nade vší pochybnost dílem Bruselu. Borrell brání svou krásnou evropskou zahradu. Ursula musela osobně vybrat pachatele. Z řad těch nejdůvěryhodnějších. Z nejdůvěryhodnějších představitelů pokrokových pohlaví.“
     
    Připomeňme také, že Robert Fico trval na obnovení vztahů s Ruskem, odmítal dodávat Ukrajině zbraně a tvrdil, že Slovensko by nemělo slepě následovat cestu vytyčenou kolektivním Západem. Fico byl zkrátka nepohodlný politik. 

    Páči sa mi

  2. Tiež si myslím, že atentátnik bol vytipovaný službami ako vhodný. Lenže chybyčka se vloudila. Pravdepodobne mal byť pacifikovaný inými slovami zastrelený ochrankou, lenže z nejasnej príčiny je živý a rozpráva. Premiér mal byť tiež mŕtvy ale tiež hrou osudu prežil. Toto výrazne pomôže vyšetrovaniu. Ďalej z toho vyplýva, že oboch treba chrániť pred opakovaním útoku. Všetko. Stravu. Personál. Proste všetko. Hneď ako bude možné ho previezť na 100% bezpečné miesto.

    Liked by 3 people

  3. Modlim sa uprimne k Bohu Otcu, nech ochranuje zivot Premiera Roberta Fica, nech mu navrati zdravie, zivotnu silu a energiu na rychle uzdravenie jeho tela a duse. Prosim ho v mene Jezisa Krista nech k nemu presmeruje cast mojej zivotnej sily, energie a lasky aj od vsetkych jeho podporovatelov, nech vyjde z tejto tazkej zivotnej skusky este silnejsi ako bol doteraz.
    Zaroven prosim Boha Otca nech ho ochranuje od vsetkeho zleho, nech presmeruje vsetok hnev, nenavist, zavist, neprajnost do nicoty, do stratena, nech ju znici. To preto nech ta zloba zmizne z tohto sveta prec, nech neskodi ani tym, ktori ju vyrabaju a siria, lebo tak cinia v svojej nevedomosti.

    Liked by 3 people

  4. Spätné upozornenie: Aktualizácia – Tichá podpora premiérovi | Blog o verejnom živote a problémoch Slovenska

    • pozrel som si to i prečítal. Popis sedí s obrazom videa. To potvrdzuje, čo viacerí tvrdíme od začiatku: Cintulovi niekto vliezol do hlavy a zombík fungoval podľa pokynov…

      Takže je to plánovaný atentát zahraničnými tajnými službami. Na Ukrajine zmagorili celý národ, tu liberálnych progresívcov a ich voličov a všetky špinavosti robia ich rukami.

      Je za tým anglosaský močiar, som zvedavý na reakciu GP.

      Liked by 6 people

      • Moj názor je, že za tým, že obaja prežili je zásah zhora. Dlhé roky pozorujem, ako Boh rieši situácie. Vždy jedným ťahom rieši viacero problémov.
        V jednej ľudovej rozprávke o chrabrom krajčirovi, ktory sa stal slávnym vyrokom ” jedenkrát capil a sedem ich zabil” myslel.na muchy, ale zločinci si mysleli, že zabil sedem ľudí, tak sa ho báli
        Boh týmto ťahom dal lekciu všetkým. Jedným zmaril štátny prevrat a občiansku vojnu a postavil ich do kúta a druhým ukázal dôležitosť opatrnosti, pripravenosti a doťahovania vecí a úloh a ďalšie, ktoré si môže vydedukovať každý sám.

        Liked by 2 people

Pridaj komentár