Ide to ako z chlpatej deky, ale predsa to ide

Ide o celú akciu COVID, ktorú Fico chce prešetriť a ktorého vyšetrovanie je utlmené. Niežeby som neveril vyšetrovateľovi, ale na otvorené vyvodzovanie trestnoprávnej zodpovednosti ešte nenastal čas. Ide o to, že záležitosť síce naplánovala globálne zákulisie t.j. GP, ale veci zorganizoval a priviedol do života spoločnosti práve de facto satanistický anglo-americký močiar s centrálou v Londýne a tí, ako to posledné udalosti na Slovensku ukázali majú ešte dosť veľký výtlak už len kvôli tomu, že US$ ešte má dajakú hodnotu. Toto sa však zmení už len kvôli tomu, že Rusko a Čína na nedávnom stretnutí prakticky de-dolarizovali nielen vlastné obchody, ale aj predstavili decentralizovaný systém na platby.

Prečo je to dôležité?

Nuž sila močiara priamo závisí na tom, že dokáže presvedčiť dav o tom, že to, čo vydáva za pravdu je pravdou a US$ má dajakú hodnotu. To prvé dokáže zahrňovať aj to, že naservírujú nám Ježiša Krista ako hologram pri predpovedanom armageddone a to druhé závisí od toho, či sa dá niečo kúpiť za US$. Tieto veci samozrejme nie sú nezávislé, lebo ak sa odstrelí US$ skôr ako dokážu urobiť ten trik s holografickým Ježišom, tak prehrali načisto. Dôležité je niečo iné, akonáhle padne US$ rozbehne aj to naše vyšetrovanie a vzhľadom na to, že Fauci priznal, že americká vláda financovala výskum v meste Wuhan, ktorého produktom bolo aj COVID vírus, tak veci naberú zaujímavý spád:

photo_2024-05-19_03-29-59-US Founded COVID

Choré lži, po rokoch klamstiev zdravotnícky funkcionár priznal, že americká vláda financovala nebezpečný výskum v čínskom COVID laboratóriu

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať knihy o riadení spoločnosti (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

3 thoughts on “Ide to ako z chlpatej deky, ale predsa to ide

  1. Keď postrelili pána premiéra niektorý pochopili ako sú na ňom závislí a ako je na ňom závislé smerovanie našej krajiny, preto by to tak nemalo byť, že jeden človek má na sebe také bremeno, tak sa pozbierajte páni politici máte našu dôveru a začnite konať podľa plánu ktorý ste si určili a neustúpte, lebo jedna krajina nemôže byť postavená na riadení len jedného človeka, ukážte R. Ficovi že ho dokážete zastúpiť aspoň tak dobre ako to on robil do teraz. Pán premiér skoré uzdravenie prajem.

    Liked by 4 people

Pridaj komentár