České prezidentské voľby

Priznávam sa, že som sa tejto téme minulý týždeň vyhýbal kvôli vybičovaným emóciám a zároveň musel som si urobiť jasno. Sú 2 skupiny dôvodov prečo páve teraz sa ozývam okrem toho, že podľa sociológa Hampla v týchto voľbách ide o prežitie českého národa (podľa týchto faktov nie je ďaleko od pravdy):

  • ide o regionálne a globálne dopady týchto volieb,

  • osobné dôvody (o nich na konci).

O aké dopady ide?

Napriek tomu, že Zemana mám za jasného favorita (o tom som písal na konci roku) voľby zďaleka nie sú pri konci, preto rozoberiem jednotlivých kandidátov z pohľadu možného vývoja:

  • Ak vyhrá Drahoš, tak ČR bude mať úradnícku vládu podľa gusta americkej národnej/štátnej elity, ale Drahoš cca do roka padne, a či padne aj úradnícka vláda spolu s ním to neviem povedať. Viem jednu vec. Ak Drahoš bude prezidentom viac než rok a udrží sa úradnícka vláda, tak Európa sa stane bojiskom kvôli činnosti amerických poskokov, ale ak Drahoš padne do pol roka, tak vznikne v Európe politické vákuum, ktoré najväčšou pravdepodobnosťou zaplní Fico (ktorý vyjadril Zemanovi podporu).

  • Ak vyhrá Zeman, tak sa pražská „kaviareň“ pokúsi zorganizovať tyrkysovú revolúciu na príkaz americkej národnej/regionálnej elity, ktorá buď vyšumí do prázdna alebo bude tvrdo potlačená, ale inak nič svetoborné neočakávam t.j. prebehne čistka amerických poskokov, rozšírenie V4, vytvorenie alternatívneho centra na území V4 atď.

Dodávam, že globálne zákulisie robí všetko preto aby zvíťazil Zeman, lebo okrem amerických štátnych/regionálnych elít nemá záujem nikto o ďalšiu vojnu v Európe (inak táto vojna sa môže vyeskalovať do termonukleárnej vojny).

Čo také?

Moju pozornosť upútali 3 udalosti:

  • Zemana navštívi kongresman Dana Rohrabacher, ktorý priniesol kompromitujúci materiál na Hillary a to z neho robí agenta globálneho zákulisia ale nie Kremľu, ako to mnohí tvrdia.

  • Horel hotel Eurostars David na Náplavní ulici, táto udalosť je prešpikovaná symbolmi napr. v blízkosti hotela sú bary KORMIDLO a NIGHTMARE HORROR; meno hotela; ubytovaných 42 hostí, španielsky vlastník atď. Hovorím to preto, lebo globálne zákulisie vysiela varovania a komunikuje symbolmi a číslicami ako 11, 22, 42 a 44 t.j. cez verejné kanály (nie je to nič neobvyklé lebo aj BBC takto oznamovalo členom francúzskeho odboja začiatok operácie Overlord, cez vopred dohodnuté frázy).

  • “Samovražda” v hoteli Ametyst Praha na ul. J. Masaryka 523/11 t.j. 3.3 km od predchádzajúceho hotela a telo muža našli 22.1. Ak to nie je smrteľná vyhrážka zaobalená do symbolov, tak neviem čo.

Inými slovami, ak pražská „kaviareň“ neprestane svojimi aktivitami, tak ich globálne zákulisie nielen odstaví od pák moci, ale ich čaká hrôza bez konca.

Čo je môj osobný dôvod?

Na diskusnom fóre, kam chodím pomerne často som našiel príspevok, ktorý ma naštval, ktorého zmysel je: „všetko je stratené, Drahoš vyhrá lebo „kaviareňsa poučila z výsledku minulých volieb“ . Mám s tým niekoľko problémov:

  • ak americké štátne/regionálne elity sú nafúkanou bandou klinických debilov (ktorí síce rôzne technológie používajú, ale nechápu), tak pražská „kaviareň“ je ich nie príliš chytrý vycvičený pes, ktorý šteká tak, ako pán káže. Takže nerozmýšľa a z toho dôvodu je nepoučiteľná.

  • na rozdiel od minulých volieb, teraz Zeman suverénne vedie všade okrem Prahy. Samozrejme aj teraz sa čachruje s hlasmi zahraničných voličov (tak ako sa to dialo v Rakúsku).

  • okrem aktívnej práce globálneho zákulisia a triezvo uvažujúcich ľudí Drahošov volebný tím, robí jednu chybu za druhou (ale to liberálnym médiám nebráni v tom, aby aspoň polovicu z nich nereprezentoval ako cnosť). Hoci mám pochybnosti o tom, že naozaj sú to chyby a nie to, že pán Drahoš chce z celej veci vycúvať tak, aby si zachoval tvár resp. periféria globálneho zákulisia zatiahla niektorými pákami.

To je všetko, čo som chcel povedať k českým voľbám.

S pozdravom

Oracle 911

Pridaj komentár