mRNA vakcína a GMO

Vakcíny ohľadom Covid-19 sú tzv. mRNA vakcíny. Táto informácia zaznela mnohokrát, no len veľmi málo ľudí si v súvislosti s ňou uvedomí, o čo ide, a vytvorí adekvátnu predstavu. Preto citujem slová imunológa, toxikológa a farmakológa profesora Dr. Stefana Hockertza, ktorý sa už viac než 30 rokov podieľa na vývoji liečiv, úzko spolupracuje s Inštitútom Paula Ehrlicha, ktorý zodpovedá za schvaľovanie nových vakcín a radí farmaceutickým spoločnostiam pri vývoji nových vakcín: “Pre vedcov je záhadou, že génové očkovanie nevyvoláva u niektorých strán obavy, ale geneticky modifikovaná kukurica je v Nemecku veľkým problémom.”

Ide totižto o génové inžinierstvo. Doteraz boli vo vakcínach používané zabité alebo oslabené vírusy a baktérie, ktoré infikujú človeka, aby imunitný systém bol vopred pripravený na stretnutie sa so živým patogénnym vírusom alebo baktériou. No, v tejto novej mRNA vakcíne sa teraz genetická informácia vírusu transportuje priamo do bunky transportným mechanizmom.

Dr. Stefan Hockertz ďalej uvádza: “Nezaoberáme sa tu len vakcínami, ale aj aj materiálom pre génovú terapiu úplne novým spôsobom. Messenger RNA je umelý. Takže sme aj právne na úrovni génovej terapie. Jete kukuricu, neaplikujete si ju, trávi sa v žalúdku a črevách, sotva s ňou prídete do styku. Teraz je to úplne iné. Vzhľadom na to, že túto RNA nejete, ale vstrekujete si ju nefiltrovanú tráviacim traktom do tela, som veľmi prekvapený, že tie isté strany, ktoré brojili proti geneticky modifikovanej (GMO) kukurici, teraz mlčia, ba čo viac, propagujú toto očkovanie.” (prebraté z časopisu “Zem&Vek”, január 2021, str. 8.)

Dr. Stefan Hockertz v podstate povedal, že z ľudí sa mRNA vakcínami robia geneticky modifikované organizmy – vy, čo ste sa dali zaočkovať, alebo to plánujete urobiť, sa stávate GMO aj podľa platnej legislatívy.

V dokumente Bioinstitutu o.p.s. Olomouc EKOLOGICKÉ ZEMĚDĚLSTVÍ A GMO (je to pdf dokument, ktorý nájdete na googli, ak si dáte tento názov do vyhľadávača) sa na str. 7 uvádza toto: “Podstatou transgenose je vneseni male skupiny genů (obvykle jednoho až tři) do genomu modifikovaneho. U rostlin se přenos genů obvykle provadi za pomoci bakterie Agrobacterium tumefaciens. U jednoděložnych a některych dvouděložnych rostlin se pak využiva spiše přimeho vnašeni DNA do jadra buňky modifikovaneho organismu obvykle pomoci tzv. „genove pušky“, kdy se žadouci geny dopravi do buněčnych jader původni rostliny. Střelivem jsou v tomto připadě mikroskopicke kousky zlata nebo wolframu obalene DNA. Pokusně byly ziskany tisice typů transgennich rostlin, z nichž čast ma prakticke využiti při tvorbě novych transgennich/geneticky modifikovanych odrůd, ale jen omezene množstvi bylo doposud komerčně využito.”

Na str. 10/11 sa dočítate toto: “Geneticky modifikovane organizmy představuji riziko pro přirodu. Jako každy živy organismus i GM rostliny a živočichove se rozmnožuji a dale šiři. Jakmile se uvolni do životniho prostředi, nelze je „přivolat zpět”. Existuji důkazy, že pěstovani některych GM rostlin v přirodě způsobuje uhyn larev motylů a jineho užitečneho hmyzu (1). Vznikaji „super-plevele” odolne vůči herbicidům, ktere nuti zemědělce použivat postřiky v daleko většim rozsahu (2). Navzdory slibůmvyrobců modifikovanych rostlin použiti postřiků nekleslo, ale naopak stale narůsta. Pěstovanim GM plodin dochazi ke kontaminaci původnich druhů rostlin a k celosvětovemu ohroženi biologicke rozmanitosti”.  

V krátkosti: GMO sú neprirodzené, umelé organizmy, ktoré Príroda nepodporuje – nemajú v morfogenetických poliach Prírody svoje archetypálne vzorce – matrice, a bez tejto opory to povedie k ich skráteniu života – sú proste niečím, čo sem na túto Zem nepatrí.

Nechcem strašiť, ale pozrite si film “Svetová vojna Z” s B.Pittom – lebo tými zombíkmi sa stávajú všetci zaočkovaní. A čo s nimi ľudstvo na konci filmu urobí, si dobre zapamätajte.

Pre pár rokmi V.Orbán nemilosrdne nariadil zničiť všetky nelegálne GMO kukuricou osiate polia v Maďarsku, uvedomujúc, aké nebezpečenstvo od nich hrozí pre prírodu a človeka.

Všetci, čo sa zahrávate s myšlienkou dať sa zaočkovať, alebo ste tak už urobili, sa stávate Geneticky Modifikovaným Organizmom, to jest, nie pôvodným doterajším človekom, ale niečim novým umelým – geneticky modifikovaným pracujúcim dobytkom!

Tzv. Dohovory o ľudských právach sa vzťahujú na človeka, nie na GMO. Uvedomujete si, s čím sa zahrávate a o čo tu ide?

Vy, ktorí ste sa už dali zaočkovať, sa modlite, aby sa Slovensko dostalo do sféry vplyvu Ruska, kde včera bola celému obyvateľstvu ohlásená administráciou prezidenta Koncepcia budovania človečej spoločnosti. Len tak  si zabezpečíte, aby bolo s vami zaobchádzané naďalej ako s ľudmi. Inak vás v područí “civilizovaného” Západu čaká osud geneticky modifikovaného pracujúceho dobytka – veď si vás mRNA vakcínou vytvoril. Že preháňam? Nie, je to ešte horšie. Už pred pár rokmi bolo všetko, čo sa týka Covid-19 patentované, t.j. patent sa vzťahuje na všetko, čo bolo a bude ohľadom Covid-19 vytvorené – teda aj na vakcíny mRNA a teda aj na ich výtvory GMO – teda aj na vás. Stali ste sa vlastníctvom toho, kto si dal patentovať Covid-19. Vitajte v NWO.

Doplnenie o 14:23:

pôvodne som ohľadom GMO hľadal túto informáciu: “technologie „Terminátor“ firmy Monsanto, která je založena na tom, že vložený gen brání klíčení semen GM plodiny. Zemědělci tak nemohou využít část vlastní úrody jako osivo, ale musí si ho každoročně kupovat…” (str.15 uvedeného pdf dokumentu), pretože už sme rozoberali svojho času na tomto fóre, že táto mRNA vakcína obsahuje v RNA bielkovinové sekvencie podobné bielkovine buniek ľudskej placenty, a tak touto mRNA vakcínou vybudený imunitný systém človekupodobného Geneticky Modifikovaného Organizmu bude napádať vlastnú placentu – tým je zabezpečená kontrola, resp. zamedzenie nekontrolovaného rozmnožovania “pracujúceho dobytka”, ktorého rozmnožovanie bude riešené kontrolovane systémom mimo placentu žien (ako? viď. napr. poľský film “Sexmisia”…)

43 thoughts on “mRNA vakcína a GMO

      • … mozno toto aktualne posolsvo je v poriadku, ale urcite nie je od Putina … a to ze sa zan vydava povazujem za nebezpecne, lebo sa takto umelo vytvara dovera v nieco, co ma klam v zarodku a moze alebo priam planuje byt zneuzite …

        Liked by 2 people

        • @oskvarok, som Tvojho názoru, ten článok určite bie je od V.V.Putina. Doporučil by som – kto môže – prečítať si ho v originály. Začiatok a prvá polovica článku je akoby v duchu reči V.V.Putina – hoci sú tam niektoré spojenia viet, kde vycíťujem, že to nesedí – ale druhá polovica už ide v réžii druhej osoby, ktorá chváli V.V.Putina, Šojgu a Lavrova čo všetko robia pre Ruskú federáciu a národ. Konkrétne sú tam vety, kde sa hovorí, že prezident urobi tol, alebo ono. Veď V.V.Putin nebude sám seba menovať v článku a sám seba chváliť. Ak niekto z vás toto nevidí, alebo to nechce vidieť, tak prosím, “oblečte si dresy, nech viem, kto za koho kope”.

          Páči sa mi

          • ale veď to, čo píšeš, je bijúce do očí – to si všimne každý, kto nemá beľmo na očiach. Ale opätovne rozoberáme to druhoradé – je autorom textu Putin, alebo niekto iný? Ak by to bol Putin, tak to prijmeme ako sväté písmo, alebo ak sa ukáže, že autorom Putin nie je, tak to okamžite zavrhneme?
            Ja som už viackrát upozornil, že sústreďte sa na text, na jeho obsah, a ten rozoberajme: čo áno, čo nie, a ak nie, tak prečo.
            Toto nePutinove posolstvo bolo len na okraj témy v článku a stalo sa osnovou diskusie. No budiž, ale prečo potom tak urputne riešime ako kľúčové, či to písal Putin alebo nie. Ak budem kupovať chlieb, budem ako prvoradé riešiť to, kto konkrétne ho v tej pekárni piekol, alebo to, či mi chutí, či sa ten chlieb vôbec dá jesť? A až potom sa budem prípadne zaujímať, kto ten chlieb upiekol, aby som sa už podľa pekára danému chlebu vyhol, alebo naopak – s väčšou dôverou kúpil.
            V začiatkoch levanetu a obdobia začiatku prezidentovania sme predovšetkým rozoberali kroky a názory Putina – ich podstatu. Teraz len riešime, či za tými-ktorými krokmi je Putin alebo nie. To akože má patent na rozum a jeho meno je zárukou neomylnosti? Kde je naša súdnosť a riadenie sa heslom “Dôveruj, ale preveruj!”?

            Liked by 1 person

        • Myslím, že to vie aj Klaus Schwab a celá ta partia okolo. Prezentovať verejne sa musia, ale veci budú implementované inak, než si 95 percent ľudí dokáže predstaviť a než to trúbia do sveta. Okrem toho veľká časť Slovákov aj toto video bude považovať za “konšpiráciu”, veď to vyšlo na Zem a Vek.

          Liked by 1 person

        • “Vyzradený plán už nie je plán, ktorý sa bude realizovať.” Áno, to platilo doteraz v tom zmysle, že ak k prezradeniu došlo, tak sa od realizácie ustúpilo, lebo sa predpokladalo, že protivník už pripravil protiopatrenia. No, oni sú si teraz už tak istí svojou výhrou, že sa tohto prezradenia vôbec neboja. Oni si myslia, že už majú všetko pevne v rukách a protivník už nemá prostriedky na odvrátenie ich plánu.
          Putin v davoskej reči prezentoval jasne: ruský koncept od Lisabonu po Vladivostok. Putin vie, že ak to nebude od Lisabonu po Vladivostok, tak je len otázkou času, kedy dôjde k finálnemu útoku novej zombifikovanej Atlantídy proti Ruskému svetu. Neviem, či sa podarí v tejto hybridnej vojne Rusom dôjsť zavčasu až ku “kanálu La Manche”… Lebo akýkoľvek ostrovček Atlantídy “zombíkov” v Euroázii hrozí do budúcna jeho prerastením do “Svetovej vojny Z”.
          Ja len dúfam, že ten prípadný ostrovček bude od Slovenska čo najďalej na západ…
          Aj keď na druhej strane sú už vakcináciou rozosiatí zombíci aj u nás a Muskov roj meteoritov lieta nad celou planétou…
          A keďže “”Vyzradený plán už nie je plán, ktorý sa bude realizovať.”, tak ja sa v poslednom čase zameriavam na vyzradzovanie ich plánov a jednotlivých aspektov týchto plánov ohľadom ich podstaty, zámerov a dôsledkov, ako aj v tomto článku, a šírením týchto informácií smerom ku všetkým, ktorí sú ochotní sa nad nimi a svojim životom zamyslieť. Stádu už dostatočne zombifikovanému médiami, však už nepomôžem, mojim úsilím je len maximálne obmedziť rozširovanie tohto stáda…
          A z toho istého dôvodu neozvučujem plány naše.
          To preto sú moje články tak jednostranne zlovestné…

          Liked by 1 person

        • v súvislosti s týmto videom a poslednou TB Krajčího poďme do aktuálnych nielen slovenských reálií.
          Prvé jesenné celoplošné testovanie – dajte s otestovať, vyhneme sa lockdownu – o pár týždňov opak bol pravdou.
          Januárové plošné testovanie – dajte sa otestovať, uvoľnia sa opatrenia – a už o pár dní Krajčí navrhuje jeho zostrenie. To jest, už ani nečakali tie povestné dva týždne (myslenie davu plus-mínus dva týždne) a rovno im to Krajčí naservíroval: Z domu len na SMS povolenku. Žeby test kapacity sietí po inštalácii 5G?

          Prebieha viac menej zaočkovanie zdravotníckeho personálu, silových zložiek a ľudí v domovoch dôchodcov – pre tieto kategórie počet vakcín stačí a ešte pre samoiniciatívnych idiotov-sebevrahov.
          A čo vo svete? Nikde inde, len v Izraeli bolo už preočkované obyvateľstvo kompletne.
          A vakcín je málo, EÚ sa háda s Astra-Zenecou za nedodávanie vakcín… – divadlo pre ovce. Ešte chvíľu potrvá, pokiaľ vyššie uvedené kategórie nebudú zaočkované. A potom zrazu už s vakcínami nebude problém – dodávky sa obnovia – prídu ďalšie vakcíny – správnejšie je ďalšie v rade, v pláne, doteraz nenasadené. Ono tá terajšia vlna očkovania je likvidujúca, zameraná na zosilnenie fenoménu ADE – cieľom je teraz očkované skupiny v budúcnosti eliminovať.
          Tá druhá fáza očkovania bude o premene ľudí na GMO a kontrolu ich myšlienok a správania – výroba “pracujúceho dobytka” s kontrolovanou mysľou.
          Vakcína znamená slobodu. – také heslá propagujú ohľadom vakcinácie. No, slobodu sľubovali aj po podstúpení plošného testovania.
          Oklamali dvakrát, oklamú aj tretíkrát.
          Alebo si nejaký hlupák myslí, že nie?
          Kedy prídu nové vakcíny? No, musí dobehnúť táto vlna očkovania skupín určených na elimináciu a musí sa zabudnúť na aktuálne smrteľné reakcie najmä dôchodcov na očkovanie. Tak trocha radosti a voľnosti cez leto, s príchodom jesene a obdobia respiračných chorôb prejav ADE fenoménu – to bude prebiehať fyzická likvidácia zaočkovaných aj bežnou chrípkou – strach a panika – kopa mŕtvych a zdravotníctvo v kolapse – to bude dav sám kričať o vakcíny… To je ten najneskorší termín, ak majú toľko času čakať. Ak nie, tak sa to budú snažiť zrealizovať ešte do leta.
          Kecám? Uvidíme. Sledujte príchod vakcín na trh…

          Páči sa mi

          • v podstate s tebou suhlasim, len nemyslim, ze aj dve vakciny by boli schopne odrezat normalneho cloveka od jeho vnutorneho aj duchovneho sveta. Je pravdepodobne, ze u mladych ludi a deti je to ine, tam by tu moznost som nevylucovala. Ked pocuvam dopady covidu na ludi okolo mna, tak skor mam pocit, ze to odstrihavanie a ponaranie do sveta tmy a uzkosti skor prebieha na psyhcologicko-medialno.ekonomickej baze, na to ani vakciny netreba.
            Jedna vec mi ale nejde do hlavy, tlaci sa na ockovanie zdravotnikov, policajtov a vojakov, ale to su prave tie sily, ktore su potrebne na to, aby tu nedoslo k otvorenej vojne (co osobne si myslim nepotrebuje nikto), pricom to nie je len u nas, ale aj v celom Zapade. Ak by fungovala ta vakcina tak ako hovoris, tak dobre, poriesi sa dochodkovy problem (tym ze sa musia ockovat hlavne najstarsi, ludia s Downovym syndromom a chori), to ze bude nedostatok zdravotnikov ok, z ich pohladu to moze byt ciel, ale ti vojaci, to mi nejde do hlavy. Pricom Afrika ci India na tom nie su nejak zle. Naozaj sa planuje obcianska vojna v celom Zapade (pricom ale o redukciu ludstva nemoze ist, Nigeria za 20 rokov vyprodukuje sama tolko ludi, ako je cela EU)? spekulovalo sa o tlaku na Rusko, ale ked si zlikviduju armadu, tak im to prilis nepomoze

            Páči sa mi

              • to ako dvakrat ti nieco pichnu a ty pojdes ochotnejsie na vychodny front? tak take posobenie priamo vakcinou sa mi nezda…ved keby to tak bolo, tak staci ockovanie a vsetcu su poslusni…..prave tieto zlozky su poslusne uz teraz, vojsko ci zdravotnici su prvi zvyknuti na hierarchiu a disciplinu. Ale je mozne ze v kombinacii s davovou hysteriou, ktoru tvoria MSM to u “disponovanych” jedincov prispeje k “spravnemu” posunu….no dobre, ale co ti ostatni? co sa pojdu ockovat, lebo musia z prace, ale poslusnostou uz teraz nehyria….nehovoriac o tom, ze potrebujes mat aj ludi, ktori nepocuvaju, ale vedia vynaliezat (uz len take nove lieky sa tazko realizuju cez poslusnost, niekto musi byt neposlusny a vybrat sa inym smerom).
                Trochu mi to pripomina tie filmy Klingman – kvazispionaz, kvazikomedia, kvaziakcak, kde sa elity (niektore) aj mnoho beznych ludi dobrovolne nechaju zacipovat (maju za to mobilne siete a data zdarma), potom elitarom daju suradnice, kam sa mozu skryt a pozerat sa, ked vsetci ocipovani sa pustia do seba, len ta spravna spionazna agentura to potom otoci, takze nakoniec zomru tie elity (kedze im odpalia cip) a nakoniec aj zlodusi:-)

                Páči sa mi

  1. Podobnú debatu o GMO ľuďoch sme mali doma nedávno po zamyslení, že ako sa v minulosti používali produkty GMO v praxi v poľnohospodárstve. Celkom to ťahá rozvíjať myšlienku týmto smerom najmä potom, keď človek vídí, že globálna elita už má patenty na technológie, a ovláda detekciu prítomnosti GMO vakcíny v človeku – jednoduchý senzor napojený na akýkoľvek smartfon – USB kabel a senzor v naprstníku, o 2 sekundy je výsledok a k dispozícii dáta o tom, aké GMO, kedy, kde a kým mu bolo podané [1] .

    Ale mám silný pocit, že toto je len nevyhnutná technická stránka veci, v celej tej veľkej hre s vakcínou a cudzou DNA, len malý detail. V tom spomenutom Zem a Vek je aj rozhovor s Rene Balákom, s ktorým je na ich TV aj 20 minútový rozhovor, kde spomenul, že nikto nevie, čoho je tá podaná rRNA schopná. Hovorí sa o bielkovine, ale nejako nikto tomu neverí. A tu už sme vo svete našej fantázie, lebo to môže byť všeličo možné, čo tá vec dokáže. Otázka je, čo by pre túto satanistickú elitu bolo v tejto fáze pokusu o ovládnutie ľudstva, bola potrebné. A to je zavŕšenie veľkého experimentu s manipuláciou vedomím ľudstva.

    V knihe Manipulace vědomím od Kara-Murzy je v 7. kapitole toto:
    Naše duševní činnost je současně racionální a iracionální. Pralogické a mystické prvky v ní žijí společne s logickými. Manipulace vědomím, založená na pralogickém myšlení jako technologii, není možná. Naproti tomu logické myšlení je prúhledné a jeho struktura je dobře pochopena. To znamená, že jej lze napadnout a zkreslit program, a tak člověka zbavit příležitosti učinit správné závěry.

    V mojom okolí badám za posledné roky úpadok práve v tom logickom správaní, veľká časť ľudí si pod vplyvom mediálnych a asi aj ďalších technológií si akoby sama sebe naordinovala “inú” logiku, zvláštne rozporuplné a logicky konfliktné závery ich zmýšlania – čiastočne alebo úplne stratili rozlíšenie. Ľudia ako keby odmietli práve to pralogické myslenie a cítenie, a úplne sa oddali racionalizmu. A vakcína takúto zmenu má poistiť na 60% alebo 90% . Čím viac rôznych odrôd kovidu, tým väčšia možnosť na experimenty s rôznymi druhmi GMO ľudí. Ako spomínal Pjakin, Rusi vedia o experimtoch s prenesením vedomia na mechanický nosič (a asi aj naspäť do živého tela). Ako ťažké môže byť, zmeniť ľudskú DNA tak, aby sa vyplo to “pralogické” myslenie, intuícia a svedomie? To, ako strašne tlačia na pílu a presviedčajú Slovákov na vakcínu, prekračuje všetku rozumnú mieru. Odpoveďou Rusov na operáciu kovid bola ich vlastná vakcína – ak by štát neponúkol svojim ľudom vlastnú záchranu, znamenalo by to chaos a zánik Ruska. A vôbec to nemusí mať súvis s priamou genocídou cez vysokú úmrtnosť či neplodnosť v dôsledku samotnej vakcíny. Globálne elity robili čistky vždy cudzími rukami, najlepšie, ak sa kmene či národy vyzabíjali navzájom a na ďalšie stovky rokov sa mohli vzájomne obviňovať a slepo nechať viesť vonkajším riadením.

    Keď si zoberieme fakt, ze reálne právo a zákony v dobe covidovej prestali existovať, tak je možné úplne všetko a okrem neexistujúceho vírusu tu máme reálnu vakcínu, o ktorej nikto nič nevie. Je možné, že ľudskí nosiči GMO budú reagovať na určité podnety inak, v myslení a konaní. Celá západná populácia je pod kontrolou smartfónov, socsietí a internetu nad hlavou okolo planéty 24/7. Pred rokom som si nevedel predstaviť, že by sa niekto okolo mňa mohol nechať napichať GMO svinstvom a ešte byť na to pyšný.

    Heslo “Vakcína je sloboda” nebolo vybrané len tak, u nás si dávajú tí bastardi záležať, aby verejné skutky a udalosti mali dvojaký význam. Skutočný význam toho hesla je: “Vakcína vás oslobodí od strachu”. Lenže ide o iluzórny strach (rúška, núdzové stavy, testy, karantény, hecovanie s kolabujúcimi nemocnicami atď), keby tento nebol vyvolaný umelo, tak vrodené myslenie napojené na HNR by tento cirkus odhalilo. Zmenou DNA ho dokážu, možno dočasne a možno navždy, vypnúť.

    [1] https://patents.google.com/patent/US20200279585A1/en?oq=US20200279585A1

    Liked by 4 people

    • Tá vakcína proti SARS-CoV-2, aj keby nebola mRNA vakcínou, je ešte schopná vo zvýšenej miere toho, čo aj iné vakcíny proti vírusom, napr. proti chrípke. Hovorím o ADE (antibody-dependent enhancement). V predmetnom čísle časopisu Zem&Vek na str 112-113 o tom píše Ján Lakota, ktorý pôsobí v centre experimentálnej medicíny SAV.
      Ja z toho článku vyberiem len pár úryvkov.
      “…reč je o zhoršení infekcie, ktoré je závislé od protilátky (antibody-dependent enhancement ADE). Podstatné je, že pri druhej a ďalšej infekcii sa objaví ADE a v organizme často pozorujeme poškodenia orgánov, ktoré pri prvotnej infekcii nikdy poškodené nebývajú, napr. srdce, pľúca, pečeň alebo obličky.
      Ako blesk z jasného neba sa objavil článok “K otázke o závislosti infekcie vírusom SARS-CoV-2 od predchádzajúcej sezónnej vakcinácie proti chrípke.” Článok bol publikovaný 15.11.2020 na webovej stránke prezident-press.ru…”
      A čo je podstatou ADE?
      “…pri vakcinácii proti niektorým vírusom vytvorí organizmus človeka protilátky. Pri opakovanej infekcii už vytvorené protilátky nie sú tak účinné – vírus zmutoval, teda jeho bielkoviny obalu sa mierne zmenili. Imunitný systém túto zmenu nerozozná, t.j. je lenivý nové protilátky vyrábať. Veď tie staré stačia, no nie?
      NIE, NESTAČIA! Vírus síce označkujú… …biele krvinky (makrofágy a monocyty) ich pohltia, ale vo svojom vnútri ich nezneutralizujú, lebo protilátky sú na zmutovaný vírus už neúčinné, a tak sa vírus vo vnútri bielych krviniek začne množiť a pri ich rozpade sa uvoľnia namnožené vírusy do tela – nastáva jav, ktorý sa volá cytokinová búrka. Vírusy sú roznášané v tejto cytokinovej búrke do celého tela a nastáva poškodenie orgánov, ktoré pri prvotnej infekcii nikdy poškodené nebývajú, lebo sa tam nedostanú. Fenomén ADE je popísaný pri mnohých vírusových ochoreniach – HIV/AIDS, hepatitída C, besnota, horúčka dengue.
      Podľa klinických údajov o pacientoch, ktorí boli očkovaní proti chrípke v rokoch 2008-2009, vieme, že priebeh ochorenia bol u nich pri pandémii prasacej chrípky veľmi ťažký a často smrteľný. (To už vtedy si B.Gattes a jemu podobní testovali terajšie a budúce kroky – moja poznámka).
      Aktuálne sa ADE popisuje pri infekciách koronavírusom… …SARS, MERS a pri súčasnej “radosti” SARS-CoV-2. V súčasnej dobe je známych 39 druhov koronavírusu a každý druh sa môže skladať z desiatok až stoviek kmeňov. Okrem toho ešte existuje ďalších desať kandidátov na koronavírus.
      Koronavírusy spôsobujú infekcie horných dýchacích ciest, na ktorých majú podiel okolo 15 – 30%. Čím je človek starší, tým viackrát prekonal infekciu rozličnými kmeňmi koronavírusu. Preto je jasné prečo je u starších ľudí priebeh infekcie ťažší – fenomén ADE. (Za infekciu – reakciu imunitného systému na vírus, treba považovať aj očkovanie proti chrípke. Existuje veľmi vysoká spojitosť (pri konkrétnom výskume bol koeficient korelácie vyšší než 42-násobok hodnoty strednej odchýlky – znalci štatistiky vedia, o čom je reč) medzi očkovaním proti chrípke a infekciou SARS-CoV-2. Je predpoklad, že vysoká úmrtnosť pacientov na SARS-CoV-2 v talianskom Bergame je spojená s masovou bezplatnou vakcináciou proti chrípke v novembri 2019 u ľudí nad 65 rokov… …pri vakcíne proti SARS-CoV-2 očakávam veľmi ťažké následky. Opomeniem teraz zabudovanie cudzieho genetického materiálu do genómu človeka (viď hlavný článok) mRNA vakcínou. Teraz mám na mysli fenomén ADE. Pri tak veľkej skupine koronavírusov je viac než isté, že následky ďalšej pandémie môžu byť pre vakcinovaných katastrofálne.” – voľné citovanie kvôli skráteniu rozsahu.

      Teraz už chápete, prečo Bill Gattes tak sebaisto tvrdí, že ďalšia pandémia bude ďaleko horšia než táto (ak to vôbec teraz pandémia je…)?
      Toto, čo sa dnes deje (aj to nútenie nosiť rúška, v Rakúsku sú už bežné rúška zakázané, musia to byť už FFP2 – a to skúste v nich dýchať – neskutočné oslabenie organizmu – pľúc, srdca…) je príprava podmienok na vznik skutočnej pandémie, ktorú už B.Gattes ohlasuje a Vatikán a KBS (Konferencia Biskupov Slovenska) v nej zohrávajú kľúčovú úlohu, keď princípom ich stanoviska ohľadom Covid-19 je: “V súvislosti s morálnou zodpovednosťou podstúpiť očkovanie… …„prioritou musí byť očkovanie… …niektorých ľudí v každej krajine, radšej ako všetkých ľudí v niektorých krajinách“ (riaditeľ WHO)…”

      Koho prednostne očkujú v každej krajine? Zdravotníkov a silové zložky každého štátu. V ďalšej už naplánovanej a predpripravenej pandémii zdravotníci a silové zložky podľahnú ako prvé. Zdravotníci – kolaps zdravotníctva, a tým pádom vysoká smrteľnosť pandémie – strach depresie – ideálne podmienky na ľahké ovládanie od strachu šialeného davu. Silové zložky – kolaps obrany krajiny a poriadkových síl, aby nebolo možné kým potláčať zúrivých, okolie napádajúcich zombíkov (viď. článok https://www.suenee.cz/psychotronni-zbrane-4-dil-generatory/ a už viackrát zmieňovaný film Svetová vojna Z (World War Z)).
      A tu je aj odpoveď na otázku, či kompletné povinné preočkovanie obyvateľov Izraela americkou vakcínou Pfizer je likvidáciou Izraela. Áno, najvyšší rabinát opätovne pripravil podmienky pre finálny holokaust židov. …a vlastnými rukami – židia židov odsúdili na smrť v ďalšej pandémii.

      Liked by 2 people

      • Popolvar, tak akasi rec pod hlavickou Putina(pricom Putinova rec vyzera celkom inak ako uvedena) ti pride doveryhodna, ale jeho video kde hovori o bezpecnosti vakciny Sputnik a ze ho uz dostala aj jeho dcera nie? dovolim si zdielat prispevok sudruha Majercaka, mozno niektorym da odpoved na strasenie 5. prioritou riadenia…

        1.-2. septembra som sa zúčastnil Konceptuálneho fóra v Petrohrade (Петербургский концептуальный форум) za účasti p. Velička, p. Jefimova, p. Šašichina (zrejme bude namiesto p. Zaznobina do trojky, ale to nepovedali) a tele konferenčne aj p. Pjakina. Okrem es tam boli všetci králi, nižníci až po sedmičky čo niečo v KSB. Je toho veľa čo by sa dalo popísať, skúsim postupne ako mi čas dovolí.
        Takže jedna z vecí čo sme diskutovali v prvý deň s p. Šašichinom bola ohľadom stravy. Rozprávali sme sa, že u nás na Slovensku nejaká skupina sa vydeľuje od iných, pretože tvrdí, že kto nevie ovládať sám seba a pracovať na svojom zdraví ako môže riadiť iných, ako môže postupovať v KSB
        Budem parafrázovať, pretože to nemám presne zachytené z toho čo mi o tom p. Šašichin povedal, len som si to písal, ale jeho názor bol asi takýto …
        Človek zmenou stravy prejdením na bezmäsitú stravu, prípadne inú zdravú stravu, ktorú radí p. Jefimov sa mu zmení žalúdok. Oni nemajú zistené po biologickej linke aké to má priame dopady na človeka, či je to zdravé alebo nie. Rozpráva to iba p. Jefimov a už sa veľa krát hádali na tom, aby toto ľuďom nevykladal, pretože o tom nevie dosť. Myslí si, že ľudia nie sú pokusné králiky a ľudia to nesmú brať za základ, lebo niektorým to namiesto pomoci môže uškodiť. Okrem iného ľudia sa pri zmene v rámci KBS menia a podľa priority (1-6) na ktorej zmene u seba pracujú. Takže, ak sa menia na vyššej priorite (1-4), tak táto zmena môže mať vplyv na ich zdravie – priorita 5 a táto zmena sa deje v súlade s tým ako sa má človek vyvíjať.
        Zrejme ich tá naša debata vyprovokovala natoľko, že na druhý deň keď hovorili verejne o zdraví, pre p. Jefimova veľmi podstatná oblasť, tak začal tým, že nie je sám v tomto odborník, ale že sa snaží dobre žiť a vlastne hovorí to podľa seba. Že je potrebné dostať odborníkov do tejto oblasti, že to čo hovorí nemá overené, ale že to prežil a zdieľa s ľuďmi čo si on myslí, že je dobré. K tomu došiel behom desaťročí svojich vlastných skúseností. Je nutné hľadať pre seba vlastnú koncepciu zdravého života ako dlho a zdravo žili naše babky a dedovia. Samozrejme sa tomu treba venovať vo vlastnom riadení samého seba.
        Na to p. Šašichin hneď po ňom povedal, že zaujímať sa iba o zdravie iba o jednu z priorít KSB nie je veľmi dobré, že je tam množstvo zložiek, ktoré treba riešiť. Veda, ktorá rieši tieto veci nie je k dispozícii. Človek, ktorý rieši vyššie priority s Noosférou to má potom vplyv aj na jeho fyziologické nastavenie.
        Bolo toho viac, ale toto som si nejako zpoznámkoval. Celé to ich vystúpenie je určite niekde na youtube. Viac neskôr …

        Liked by 1 person

        • ohľadom reči Putina alebo Putina som už uviedol, že ma zaujal obsah tejto reči, a nie to, kto je za ňou. Ja sa bavím o obsahu tejto reči, a ak si našiel niečo na jej obsahu zlé, tak to konfrontuj a poukáž na to.
          Inak ma zaráža, ale neber to konforntačne, že operuješ s tým, že si bol na Konceptuálnom fóre v Petrohrade, rozprávaš o prioritách prostriedkov riadenia/vedenia vojny, o KSB, a tebe stačí názor autority – V.V.Putina ohľadom vakcíny Sputnik V. Pre mňa ohľadom vakcinácie a jej dôsledkov V.V.Putin nie je žiadnou autoritou, len váhou svojej doteraz získanej autority tlmočil niekoho názor. Ja jeho vyjadrenie ohľadom vakcíny beriem ako riadiaci korekčný manéver v situácii, keď mnoho ľudí vidí záchranu vo vakcinácii. Takže, vakcína Sputnik V – áno, je dôveryhodnejšia a bezpečnejšia, než západné vakcíny. A je pre toho, kto si myslí, že vakcínu proti koronavírusu potrebuje, isto lepšou voľbou, než tie západné svinstva.
          No, ty si, vzhľadom na tvoju reakciu nepochopil zmysel môjho článku a nadväzujúceho príspevku ohľadom fenoménu ADE.
          Ohľadom stravy a názorov Jefimova: každý si musí nájsť svoj model stravovania a životosprávy, ktorý je adekvátny jeho aktuálnemu stavu a nastaveniu a prospešný jeho telesnému aj duševnému zdraviu v danej etape jeho životného vývoja. Najlepšie je naučiť sa počúvať hlas vlastného tela a duše – oni najlepšie vedia, čo aktuálne potrebuješ.
          A budem veľmi rád, ak sa tu s nami podelíš so zápiskami, dojmami a tvojimi názormi ohľadom Konceptuálneho fóra v Petrohrade, preto že niet nad informácie priameho účastníka. Sériu článkov by si mohol spraviť.

          Liked by 1 person

      • okej Popolvár, ale zrejme tam máš len jednu chybu, ked píšeš toto: “(Za infekciu – reakciu imunitného systému na vírus,”
        Infekcia, ak je reakcia imun.systemu, tak matelko je úplne zdravý…
        Infekcia je totiž stav, a nie reakcia im. systemu, infekcia je stav, ked je premnožený patogén a tvorí fekálie , preto je to slovo zlozene z IN a FEKAL, takže to suvisi s patogenmi a nie z Im.systmom pre matku zem, ako si toto mohol napisat…

        Páči sa mi

  2. @Popolvar67 Poslal jsem odkaz na Tvůj článek, který osobně beru jednak jako varující, jednak jako velice zajímavý. Vrátilo se mi konstatování z příslušného článku na stránkách https://manipulatori.cz/poznamky-k-udajnym-genetickym-vakcinam/ , že vše je jinak. Článek staví na tom, že RNA se není schopna dostat do jádra buňky, kde je naše DNA. Ty píšeš s odkazem na olomoucký výzkumák, že RNA lze na zlatém či wolframovém nosiči dostat do jádra buňky. Pokud si vzpomínám, tak i buněčné mitochondrie obsahují DNA. Nicméně dále mi už nejspíš dojdou argumenty. Tato oblast moc nespadá do mých pojmů.

    Páči sa mi

    • áno, ako varovanie som to myslel, ale nielen pre jednotlivcov ohľadom ochrany zdravia (ADE fenomén) a zachovania si svojej podstaty – ľudskej DNA (mRNA vakcíny), ale aj varovania vládam a mocenským štruktúram.
      Pretože v súvislosti s migrantským prúdom z Afriky, Blízkeho a Stredného Východu do Európy, ukrývajúcim tisíce bojovníkov ISIL a státisíce privandrovavších moslimov, len čakajúcich na signál vstúpiť do ich radov a viesť “svätý džihád” proti nevercom na európskom kontinente, sme rozoberali aj to, že ak by došlo k týmto akciám a snahám, tak pri zmene vládnej garnitúry, alebo len zmene orientácie ich riadenia, silové zložky sa s nimi veľmi rýchlo vysporiadajú. No, v kontexte uvedených faktov ohľadom vakcín proti vírusu SARS-CoV-2, a toho, že popri zdravotníkoch sú prioritne očkované silové zložky, tak sa s ISILákmi nebude mať kto vysporiadať. Počítam, že tá budúca silná pandémia, ohlasovaná B.Gattesom, je plánovaná najneskôr na jeseň tohto roku.
      pre Vito ohľadom “Ľudia ako keby odmietli práve to pralogické myslenie a cítenie, a úplne sa oddali racionalizmu. A vakcína takúto zmenu má poistiť na 60% alebo 90%” – no, nielen ja si myslím, že zásadným pokusom o odblokovanie pralogického myslenia jje antigénové testovanie špiľkou pod epifýzu. Tá vatička okrem iných svinstiev obsahuje aj tzv. morgelové vlákna (veľa sa o tom písalo roky dozadu na španielskych weboch v súvislosti s chemtrailsom nad Španielskom).

      Liked by 2 people

      • @popolvar67 vedel by si rozviezť to s vláknami na antigén paličkách?
        Inak dik za článok, beriem ho stále ako počiatočný koncept, pretože ten text sa dá ešte hodne vyšperkovať a ozdrojovať..

        Páči sa mi

        • Morgelove vlákna majú súvis len chemtrailsom. V antigénových paličkách sa používa tzv.Hydrogel v ktorom sú obsiahnuté kovové nanočastice,ktoré po prerazení medzimozgovej bariery a zanesení do blízkosti šišinky, túto pomocou 5g signálu majú blokovať. Čiže tu už hovoríme nie ako to oni prezentujú internet vecí ale o 5g internete ľudí resp. už plnohodnotných genetických zombie-biorobotov. Samozrejme nespoliehajú sa len tieto nanočastice. Veď ľudia sú trávení cez vakcíny, jedlo, lieky,vzduch ťažkými kovmi už dávno a predsa to nestačilo na udržanie vedomia (psychiky) v stave zombi-biorobot, pretože tansformačné energie prúdiace na planétu Zem z Centrálneho slnka našej galaxie boli silnejšie v prebúdzaní našeho vedomia na človeka.
          Preto je tu snaha o finálne riešenie pomocou GMO vakcín na pretvorenie DNA človeka na nižšiu genetickú formu zombie-biorobota odpojeného od svojho ducha a ovládaného pomocou 5g internetu.

          Liked by 1 person

  3. Spätné upozornenie: Monsanto a Pfizer, GMO a mRNA – Political Ponerology

  4. Spätné upozornenie: Kecám? Alebo… | Blog o verejnom živote a problémoch Slovenska

  5. Rád bych se ještě zeptal, nemáte někdo uložený odkaz na patent ke Covidu-19? Mám pocit, že jsem ho viděl, ale už si nemohu vzpomenout kde 😦 . Myslím, že na patentu byl uveden nějaký britský výzkumák …

    Páči sa mi

  6. len nad ramec tohoto celeho….svojho casu som uz z viacerych stran pocula, ze pokles Zeme v duchovnej sfere sa uz zastavil a kalijuga skoncila a naopak sa zacal uz vzostup, co by mohlo korespondovat aj s tym, co sa poslednych cca 8-10 rokov deje. V suvislosti s tym napr. Pales ale upozornoval, ze aby si ludia nemysleli, ze maju cas, pretoze proste tato lod sa odrazi v nejakom case v pristave a ti, co nenastupili, pokial budu otalat, nestihnu naskocit, lebo uz tolko nedoskocia.
    Teraz to davam len na margo celkoveho obrazu, ludia su vnimavejsi aj na “ne-logicku” cast, vsimaju a uvedomuju si vselico, co este pred 100 rokmi nie (a osobne potom beriem reakcie mimovladok ci vlad skor ako snahu o skrivenie tohoto, napr. miesto prijatia homo- medzi nas a v urcitej miere akceptacie, miesto odsudzovania sa presadzuje opacny extrem a to presadzovanie a popularizacia, obdobne migracia podpora presunu sem miesto toho, aby sa podporovali ich domoviny, inkluzia vo vzdelavani obdobne apod), takze mozno je to prejav ze ludia “rastu”, aj ked si to az tak neuvedomujeme ani ako ludstvo a teraz prislo toto.
    Popolvar: takze ak budem nutena sa nechat zaockovat kvoli zamestnaniu, mala by som si skocit do Madarska? Ako planujes ty vyriesit v buducnosti tento problem, pokial naozaj ten tlak sa zvysi neunosne? viem, ze zrejme podnikas, ale aj tam to moze dospiet

    Páči sa mi

    • vyjadrím sa len k poslednému odstavcu: “ak budem nútená kvôli zamestnaniu….”
      Viem, kam smeruješ, preto ti v tomto smerovaní odpoviem – Sputnik V hoc aj do Maďarska, ale podľa mňa sa V.Orbán postará, aby bol k dispozícii aj v regiónoch Slovenska s maďarskými menšinami, alebo im umožní očkovanie v Maďarsku.
      A zbytok odpovede už v samostatnom článku, lebo je to príliš dôležité na to, aby to tu zapadlo.
      Preto sa nehnevaj na mňa, za o chvíľu zverejnený článok, lebo to nie je len o tebe, ale skoro o všetkých nás…

      Liked by 1 person

  7. Spätné upozornenie: KOHO MAJÚ ODSTRÁNIŤ A KOHO „UPRAVIŤ“ VAKCÍNY PFIZERU A ASTRAZENECY. EŠTE STÁLE TO POVAŽUJETE ZA KONŠPIRÁCIU? » Oral.sk - Porno Politika

  8. Dobry vecer,dostala som sa k vasim clankom z cz24 stranky, lebo ma zaujala popolvarova analyza planu ockovania v Rakusku …zijem dlhodobo v Irsku a porovnavam situaciu v Europe / na Slovensku a tu na ostrove ..trochu ma zaraza, ako vacsina Slovakov prijima teoriu existencie infekcneho virusu …irska populacia je velmi podobne vystrasena vdaka neustalej medialnej propagande …ja umyselne zijem tak akosi na okraji spolocnosti a od narodenia deti nam vyberam cesticky ine ako statne programovanie … takze deti neabsolvovali ”odporucane” ockovania a vzhladom na to som sa zaoberala studiom ako nas udrzat zdravych mimo oficialnych zdravotnickych institucii …- infekcne virusy a vobec patogeny su neoverenou teoriou – a dokonca preukazatelne vyvratenou teoriou. Takze prosim vas, netrapte sa dilemou, ktora ockovacia latka je ”bezpecna”. Ziadna nie je bezpecna. Vsetko to su jedy. (Rudolf Steiner sa vyjadril, ze bude vynajdena vakcina na ”zrusenie duse”) A kvoli zamestnaniu / platu sa nechate zmrzacit / zabit? naco vam to zamestnanie potom bude – nehovoriac o velkom resete a Agende 21 / 2030… Vsetko dobre vam prajem

    Liked by 1 person

  9. Spätné upozornenie: KOHO MAJÚ ODSTRÁNIŤ A KOHO „UPRAVIŤ“ VAKCÍNY PFIZERU A ASTRAZENECY. EŠTE STÁLE TO POVAŽUJETE ZA KONŠPIRÁCIU? - Slovanské Noviny

  10. Spätné upozornenie: KOHO MAJÚ ODSTRÁNIŤ A KOHO „UPRAVIŤ“ VAKCÍNY PFIZERU A ASTRAZENECY. EŠTE STÁLE TO POVAŽUJETE ZA KONŠPIRÁCIU? - Podtatranský-kuriér.sk | Noviny Poprad a okolie

Pridaj komentár