Zuzka zo smetiska je ďalšia na odstrel

Samozrejme myslím tým politický odstrel, pretože Sulík, Remišová a Kollár sa odstránili z rovnice sami. Sulík je jasná vec, urobil zo seba hlupáka v tom momente, keď pristúpil na Matelkovu hru. A Remišová nemá rozum na to aby robila politiku, a preto tam od začiatku bola na obetovanie s tým, že keď odišla od Matelka sa stala ďalším terčom jeho pomsty. No a Kollár chce byť mimo hru kvôli tomu, že kde-kto má na neho legitímne kompro materiály.

Prečo je na odstrel?

Sú tu dva hlavné dôvody: jeden Matelkov a jeden väčších, silnejších, chytrejších a skúsenejších chlapcov t.j. globálneho zákulisia (GP). Matelkov dôvod je to, že mu chce Zuzka zo smetiska rozkazovať z pozície sily resp. z pozície sily americkej ambasády a celej siete agentov anglo-amerického močiara s centrálou v Londýne. Lenže Zuzka svoju šancu premeškala v novembri 2020 keď prikývla nielen na celoplošné testovanie, ale aj na to, že použijú armádu na tento nezmysel (+prizvali cudzie armády). Skrátka, Zuzka zo smetiska dokázala nielen to, že nechápe veci, ale je aj absolútne servilná voči močiaru a zahraničným mocnostiam. A toto je dôvod, prečo Zuzka zo smetiska môže na verejnosti prskať koľko chce, Matelko to bude v tom lepšom prípade ignorovať, a v horšom prípade to z nej urobí cieľ jeho osobnej vendety a k tomuto Zuzka má nakročené.

Dôvody GP sú oveľa prozaickejšie. Potrebuje odstrániť a znemožniť agentúry močiara na našom strategicky významnom území a nevadí mu, že na to doplatí náš štát a národ, aby mohli celý región preformátovať na vlastný obraz. Háčik je však v tom, že Fico chápe o čo ide a síce nepovie všetko na verejnosti (neprišiel na to čas), ale nazýva veci pravými menami a poukazuje na rolu médií na vzniknutej situácii. Je len otázkou času kedy sa začne do Zuzky obúvať aj Fico (a nielen Blaha) so slovami, že svojimi činmi znevážila prezidentský úrad Slovenska. To znamená, že kým nepríde čas, Matelko zostane v premiérskom kresle.

Čo po tom?

To je relevantná otázka, lebo po tom, čo Matelko skončí, hrozí, že nás štát sa rozsype, a preto Fico buduje alternatívne riadiace štruktúry, ktoré časom prevezmú funkciu štátu a to tak, že VÚC a ostatné miestne samosprávy prejdú pod jeho riadenie, čo urobí rezidentku, vládu, parlament a médiá irelevantnými pričom budú radi, že ani pes po nich neštekne. Skrátka, ak je Matelko na niečo dobrý, tak je to očista a budíček pre národ. My budeme mať časovú výhodu pred ostatnými národmi a štátmi, lebo už riešime existenčné otázky, kým ostatných to len čaká. Totiž mnoho systémov, vrátane tých kontrolných je v štádiu rozkladu napr. finančný systém, ktorý už z princípu je neudržateľný (pyramídové hry, hlavne tie založené na dlhu sú už raz také) je na pokraji zrútenia kvôli hyperinflácii a deflácii, ktoré boli spôsobené masívnym tlačením meny (to vyradilo aj mnohé signálové mechanizmy, aj o tom hovorí Max Keiser). A dôvodom, prečo sú na pokraji zrútenia je to, že močiar de facto nechápe riadenie. Situácia je taká, že buď ich GP zlikviduje cez nastavenie podmienok, alebo sa ľudstvo vyhubí samo v priebehu niekoľkých rokov. Tento covid cirkus totiž v sebe nesie podmienky, ktoré spôsobia samo-likvidáciu močiara a ich nástroja nadvlády t.j. US$ a na ňom založeného systému. Inými slovami, buď sa tento rok uskutoční riadený odstrel močiara spolu so sieťou ich agentúr vrátane finančného systému, alebo tie krízy vyústia do totálneho kolapsu civilizácie a biosféry. Dodávam, že ak aj bude ďalšia covid vlna, tak už bude väčšinou ignorovaná.

S pozdravom

Oracle 911

PS: Marek, zodpovedal som tvoje otázky?

PS2: Pre tých, ktorí to nepochopili na prvý krát (stáva sa to), GP vytvoril situáciu v ktorom sa močiar a jeh agentúry vplyvu sa zničia sami napr. USA nechal pretlačiť skorumpovaného senilného dedka s takým hrozným pozadím, že je to na zvracanie (komsomolci, nadnárodné klany a zločinecké zoskupenia), vo finančnej sfére cez covid hystériu vytvorili podmienky na to aby prebiehala deflácia (ničenie dlhu a na to naviazanej meny-a následný bankrot bánk) a hyperinflácia (snaha zachrániť finančný systém monetarizovaním dlhu a sanovaním bánk t.j. masívnym tlačením meny-ako to ich učili v škole) a na Slovensku zas dali chytrého pomstychtivého blázna do premiérskeho kresla s ktorým miestna sieť posluhovačov a ani americká ambasáda nevie dať rady, lebo sa správa ako neriadená strela a rozkladá ich riadenie.

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorým začnete), v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

52 thoughts on “Zuzka zo smetiska je ďalšia na odstrel

  1. Celé je to žiaľ také tragikomické – Sputnik V ako “Putinova hybridná zbraň” rozbije našu vládu a potom nás ide “zachraňovať” šašo pred USA – obávam sa, že ešte budeme Matovičovi nebodaj vďační ?… 😦

    Liked by 5 people

    • Mne Matovič pripadá nejaký ten čas akoby pod vplyvom egregorov. Tým, že je labilný, je asi aj senzibilný na takýto vplyv. Po “tvrdohlavom” dovoze Sputnika spustil lavínu, v ktorej sa všetci odkopali a vyložili svoje karty predčasne na stôl. A tým, že náš Igorko je bystrý, ale aj ješitný a pomstychtivý, im to nechá vyžrať. “Sficovatel”. Nemyslím si že je to od GP.

      Páči sa mi

      • Ja tiež neverím že vie o čom točí, alebo ho niekto tak naprogramoval, teda nieje to z jeho hlavy. Však vieme že v Rakúsku bol zatvorený na psychiatrii. Ale tiež neverím, či chápu ľudia o čom hovorí, je toho veľa, ale to najväčšie bola Podkarpatská Rus a teraz Biden 🙂 Toto ľudí len rozveselí, pochopia málo!

        Liked by 1 person

    • Áno presne taky mám aj ja pocit, podcenili sme ho, no je stratég na neho nemajú súčasný koaličný kolegovia ani prezidentka . Je nevyspytateľný a to všetkých metie ale u neho nič není náhoda. Na začiatku po voľbách všetkých ľudí natiahol na seba a musel hrať ich úlohu ako všetci no sputnikom im to celé rozoral a oni hľadeli ako vyorane myši až sa im hlasy triasli odkryl ich. No uvidíme čo bude čas ukáže a mám pocit že by sme ho mali podržať i keď pred tým by som ho …..

      Páči sa mi

      • Ale veď on je vcelku čitateľný. Mne bolo od začiatku jasné, že demisiu nepodá. To ma kolega v práci presviedčal, že musí, že veď ho prezidentka požiadala. To čo už by bol zač, keby jej nevyhovel, keď to sľubil. Nechal som ho v omyle. Matelko neodstúpi, ani keby preň prišla NAKA. Ono by to možno celé inak dopadlo, keby to Zuza od začiatku inak korigovala. Keďže spala v paláci a chodila na vychádzky s frajerom, je obklopená klinickými debilmi, tak si liberoši partiu vôbec nerozohrali. Všetci liberáli sú klinickí debili. A to skutočne nie je nadávka, to je naopak výraz úcty. Lebo skutočne sú tak debilní, že to sa nedá ani opísať. Sulíka som vždy nemal rád, ale teraz sa z neho už len smejem. Tak ako to spackal aj s Fionou, to skutočne dokáže len Sulík. Túto nehomogénnu masu spájalo len Lebo Fico. Nemajú v sebe štipku tvorivosti, štipku zdravého sedliackeho takého figliarskeho rozimu. Akoby mohli. Keďže klinický debil je pre nich pochvala. Matovič sa nezmenil, on sa takto správal vždy. Neúctivo, arogantne, pokrytecky, zákerne, pomstychtivo. Lebo Fico ich už prestalo tmeliť. Ďalšia vec, že je to prenesený boj klanov. Ale aj pre klany je Matel nevyspytateľný. Dali mu za tie roky do rúk to, čím ich teraz ničí. Oni fakt čakajú na príkazy v štýle. Sadnite do auta. Auto urobí brm, brm … A ste v cieli. No a akosi to prestalo fungovať. Na druhej strane je to dobre. Takto si ich vyškolili v mimovládkach. Spravili z nich biorobotov, ktorí nie sú schopní samostatnej činnosti a úsudku, len čakajú na povely. A ono to riadne škrípe, keďže Sulík dával ultimáta raz tri dni, raz týždeň. Teraz pozastavili členstvo v koalícii. To je niečo ako Remiškine právo veta vo vláde. Stále len naťahujú čas, čakajú na návody, pokyny, sú ako vyorané myši a Matel si zatiaľ ide svoje a samozrejme ten čas čo mu venujú využíva pre seba. Ono mi to príde, že klany stojace za klinickými debilmi sa nevedia dohodnúť a žerú sa medzi sebou. Takže sa zrejme žerie SASka s PS, žaľudi, tí sú úplene mimo, tých už nikto nepotrebuje. Takže Remišku a zopár ďalších má Matelko istých. Na druhej strane som mu vďační, že zorganizoval povalenie Radičovej vlády. A podobne sa teším z jeho idiotizmu aj teraz. Už asi nebude s Igorom variť ňoky. Už si asi s Braňom, len tak šňupnú.

        Liked by 5 people

  2. pred rokom sa mi ani nesnívalo, že budeme ešte radi aj za toho blázna z TT…..no dejú sa veci , z radosťou budem sledovať to samo zničenie sa…ale takéto niečo spomínal Panarin alebo Pjakin, to si už nespomeniem…dík Oracle za info

    Liked by 1 person

  3. Nazdar Oracle.
    Zdravia všetkým ktorí tu chodia.
    Nuž ťažko uveriť že taký FB status či podporenie iného statusu je iba čistá náhoda. Či už to bolo plánované alebo šlo o vyššiu moc nechám na posúdení každému zvlášť. No Igorko si zavtipkoval že odstúpi až po Bidenovi. https://refresher.sk/96408-Matovic-na-Facebooku-vtipkuje-ze-odstupi-az-ked-Biden-odide-z-postu-prezidenta-Spojenych-statov
    Takner to vyzerá ako pľuvanec do tváre močiaru sša a aj našej Fione zo skládky.
    Je naozaj ťažké posúdiť či je to iba jeho blbosť, zásah z hora, alebo plánovaný krok. To fakt neviem posúdiť.

    Páči sa mi

  4. Toho Matelka podľa mňa riadi niekto tretí. Ale neviem kto. Môže to byť aj niekto od Ruska. Ale len konšpirujem. A ešte , možno som trochu menej chápaví, ale viete mi vysvetliť rozdiel medzi GP a močiarom. Lebo mne príde že veľké zlo je jedno aj druhé. Všetko smeruje k zotročeniu ľudí a rozbitiu ekonomiky. Tu musí vyhrať niekto tretí a to je zdravý rozum s dobrom.

    Páči sa mi

    • Ja som na toho Matelka nemohol do teraz ani pozerať ani počúvať. A nakoniec budem rád že je tam kde je. Videl som v ňom veľké zlo, aj ešte vidím. A nakoniec bude on čo prispeje že sa s toho ako tak dostaneme. No to bude sranda.

      Liked by 1 person

  5. Ďakujem Ti za pozoruhodné informácie a Tvoj pohľad na situáciu, či už našu, alebo zahraničnú. Zda sa, že v zákulisí sa toho deje až až. Močiar, ako ho nazývas je vystrašený, pretože nie len zlí chlapci robia svoju prácu, ale aj dobrí. A o to viac ich štve, že to nemajú až tak pod kontrolou ako po mnoho mnoho iných rokov, storočí. Pretože toto nemá veľa spoločného s tým, čo sa deje dnes, ale s tým,
    čo započali ich predkovia. Dnes vyzerá situácia inak, ako si mysleli, že to bude. Aj keď je veľa ľudí nedockava a nervózna, tento scenár ,ktorý máme je ešte priaznivý…Mnoho ľudí už je informovaných a ako píšeš, aj keď príde ďalšia vlna, ľudia to už budú brať inak a to ešte len bude “podivana” 😅 Samozrejme, sú takí, ktorí veria systému, stačí sa pozrieť okolo seba a vidíš co sa deje s ľuďmi. Rokom 2020 sa zapocalo triedenie a masívne odchody ľudí. A to je len zaciatok. O tom by sa dalo pisat veľa… takže oracle, áno ďakujem Ti za odpovede a držím nám všetkým palce. Čaká nás ešte show…😅
    Ps: táto doba priniesla to, že mnoho ľudí začína vidieť a vnímať, ako po stáročia fungoval systém. Zacina sa sam prezrádzať. O tom sa písalo v dávnych knihách… o veľkom prelome v ľudskom myslení a prebudení.

    Liked by 1 person

    • Marek pamätáte sa na Tomáša Baťu? Jednomyšlienika s Henry Fordom a s Josifom Visarionovičom?

      …”čemu jsme zvykli hovořit hospodářaká krize, je jiné jméno pro mravní bídu. Mravni bida je příčina, hospodářaký úpadek je nasledek. V nasí zemi jse nachazí mnoho lidí, kteří se domnivají, že hospodářsky úpadek je možno sanovat peňezi. Hrozim se dúsledku tohto omylu. V postavení,v nemž se nachazíme, nepotřebujeme zádných geniálních obratu a kombinací.
      Potřebujeme mravni stanoviska k lidem, k práci, k veřejnému.majetku. Nepodporovat bankrotáře, nedělat dluhy, nevyhazovat hodnoty za nic, nevydírat pracující….

      Je tu kriza moralky. Svedomia. Je tu kríza bankrotarov. Je tu kríza , ktorá za desaťročia nechala vyplávať na povrch systemovo pretláčane veci , alebo skôr systémy ničenia genetickeho fondu a kulturneho dedičstva ako:
      – oddelenie starych od mladych
      – prostituciu
      – lacne drogy (v druhej polovici relacie to vypocitavaju dvaja inzinieri tu https://hearthis.at/slobodnyvysielac/sam-sebe-lekarom-261-2021-03-21/)
      – hrabanie peňazí z dôvodu zakladnych potrieb človeka (ako dôstojné byvanie seknuté cez hypotéky, o zdravotnej stránke ani nehovorím)
      – systémom nastavené -> nemorálne je rychle a dostupné (som pekna roztiahnem nohy budem mať, nepojdem makat do fabriky. Inak obe alternativy sú zle), som silný mlady chlap no radšej pojdem do kaviarne alebo diskutovat na internete, ako do zahrady, do posilnovne. Tam musim zvyšovať svoju silu…
      Radšej si pozriem spravy ved telka predsa neklame, vypocujem si Harabina a jeho nazor, ved sudca predsa neklame, vypocujem si politika, ved oni vzdy to s nami.myslia dobre. Nemusim studovať…
      Radsej dam umele mlieko a vyspim sa, ako by som mala dojciť…. Objednám z restaurácie, nebudeme predsa stracat cas varenim..

      Tu je problem. A riesenie je v nás… Vo vserkych. Kriticka masa svedomia = Láskavi ľudia v súLADE so svedomím

      Liked by 7 people

    • Vnímam to úplne rovnako a je to super. Veľa ľudí to nedá, ale veľa naopak, ešte len precitne. Málo je medzi ľuďmi Človekov. Väčšina neuvažuje v súvislostiach, nevedia čítať medzi riadkami, ignorujú geopolitiku. Sú ukotvení v hmotnom svete, vedení a riadení strachom a pudmi, duchovno je pre nich len akási uletená ezoterika. Prebudenie je úžasný a hlavne nezvratný proces. A neprenositeľný 🙂 Všetkým prajem pevné zdravie, silného ducha a krásnu jar 🙂

      Liked by 1 person

  6. Ešte treba dodať jednu zásadnú vec : ked bol náš Igor naposledy u jaternici v paláci,Koltleba ho vo videu (kde napochodoval v plynovej maske)obvinil,vraj sa Igor v paláci “oháňal” symbolmi Slobodomurárov.Co je falošná interpretácia. Igor sa s tých “symbolov” vysmieval (TO JE OBROVSKY ROZDIEL) Ukazoval “povalené V ” ,otočené smerom k jaternici,matematický simbolizujúc Ja < Ona a hňed potom symbol telefonneho slúchadla,ktorý ešte raz zopakoval,ked sa na truc k stolu usadil skôr ako jaternica…Ciže v reči znakov "tá, ktorá s pozície výhody Ja < Ona ,riadená telefonom ,ona mi ide kázať a ja Igor to takýmto spôsobom -Vám- dávam najavo, o čo sa tu jedná. Zároveň tým preukázal ,že jeho krytie (Igora) je takťiež veľmi mocné,pretože zosmiešniť symboly loží a to ešte na ich výsostnom území – Pre -zid -entského paláca ..to si teda nedovolil ešte nikto !!! PS : Ludia myslite,táto hra je veľmi zložitá,ale Igor v nej stojí na tej správnej strane,dôkazov k tomu sa v poslednej dobe nahromadilo až až ,)

    Liked by 1 person

  7. Ahojte, dostala sa ku mne informácia od človeka, ktorý bol priamo pri tom.
    Tento videl vytlačené plagáty a bilboardy určené na júl 21 s textom, že “spolu sme to zvládli – OLANO” A vraj sa chystajú nejaké ďalšie na október ohľadom ďalšej vlny. Osobne som to nevidel, ale potvrdzuje to, že je to politická vec a nie zdravotnícka. Čo si o tom myslíš Ori a ostatní? Vďaka.

    Páči sa mi

    • @Martin.
      Môže to byť pravda, určité kroky sa pripravujú v predstihu, ale to neznamená, že plán sa podarí. Pamätáš sa ešte na obdobie po Ficovom odstúpení. Vláda sa obmenila, ale nové voľby neboli. Celé leto potom všade, aleže úplne všade, strašili plagáty Matoviča. Oni predpokladali nové voľby.

      Liked by 1 person

    • Kým sa nezverejní konkrétny plagát, tak je to v rovine JPP. Takisto ako v októbri kolovali informácie, že od 11.11 do 6.1. má byť totálny lockdawn. A tiež nahrávka kolujúca internetom ako sa tlačia letáky, ktoré majú byť distribuované po Veľkej Noci ako sme zvládli pandémiu. Lenže každý iba tlachá, že to má od človeka, ten to má od dalšieho čo robí v tlačiarňach a pod. Nikto nič konkrétne neukazuje

      Liked by 1 person

    • Môže byť. A ako som písal vyššie, jar/leto sa budú uvolňovať opatrenia, že sme to zvládli a samozrejme s nástupom jesene, už dostanú inštrukcie. Vôbec ma to neprekvapuje a neprekvapí. Tu ide o viac, ako len o vírus. Deje sa toho za pozadím toho toľko, že Rowlingová a Spielberg sú oproti tomu “nič” 😀
      Človek sa veciam vyhnúť nemôže. Môže však smerovať energiu inak. Celý vesmír funguje na princípe pozornosti. O to im ide. Čím viac ľudí tomu uverí, tým viac kyvadlo bude na ich strane. Myslím, že to bol Tesla, ktorý povedal, že ak chceme pochopiť tajomstvá vesmíru máme uvažovať v termínoch ako energia, vibrácia a frekvencia. Vedel čo hovorí a prečo to hovorí.
      Všetko sa samozrejme môže zmeniť a aj sa mení. Pravdepodobné je všetko ale či aj možné, to záleží na každom z nás.

      Liked by 3 people

Pridaj komentár