Padne to na jej hlavu

Hovorím o politickej zodpovednosti za vzniknutú situáciu, ktorá padne na hlavu bábky anglo-amerického močiara s centrálou v Londýne a rezidentky Grasalkovičovho paláca za vzniknutú, pre močiar neriešiteľnú politickú situáciu nielen na Slovensku, ale aj v Európe kvôli vyčíňaniu Matelka, ktorá rozloží štruktúry močiara na Slovensku, ale aj Európy. Pretože Matelko od celej veci môže odkráčať bez toho, aby voči nemu bola vyvodená politická alebo trestnoprávna zodpovednosť.

Prečo?

Lebo Matelka môžu vyhlásiť za nesvojprávneho, keď bol premiérom a ministrom financií, a je dosť lekárov, ktorí takéto niečo aj podpíšu už len z presvedčenia. A to v praxi znamená, že všetka t.j. politická a trestnoprávna zodpovednosť padne na hlavu Zuzky zo smetiska, ktorá momentálne okupuje Grasalkovičov palác a aj na koaličných partnerov a poslancov. A je toho ešte dosť čo im Matelko pokazí. To, že sa pustil do Baťovej kvôli Sputniku je len začiatok (nie je to ani svätica a jej podpora je mediálna bublina), že niečo vyvedie aj ako predseda guvernérov Európskej investičnej banky je tiež isté (síce necelý mesiac, ale to je dosť času) a určite bude robiť ďalšie obštrukcie.

Čo sa asi udeje?

Pellegriniho prizvú do vládnej partie (so Sulíkom si zas hrkútali) a Matelka vykopnú z vlády. Háčik je v tom, že Matelko je pomstychtivý a potopí celú tú zberbu tým, že zverejní všetky nahrávky. A to môže byť pre prokuratúru poriadnym podnetom aby konal a začal vyšetrovať veci s tým, že Matelka klinický psychológ môže označiť za vyšinutého a zbaví ho svojprávnosti. Takže miestne klany budú musieť hľadať oporu inde.

Ďalšia vec je, že Zuzka zo smetiska je v neriešiteľnej situácii, lebo ak vyhlási referendum, tak ju zožerú vlastní, lebo je tu reálna šanca, že Smer-SD získa cez 30% hlasov, a ak začne robiť obštrukcie, tak skončila, lebo bude pre dav tým, čím bola vždy – bábkou v rukách cudzincov a predstaviteľkou cudzích a protislovenských záujmov (a v podobnej situácií sa ocitne aj ÚS ak to Zuzka dá na súd). Preto si Sulík s Pellegrinim tak hrkútajú, ale prizvanie Pellegriniho pre nich skončí kvôli hore-uvedenému fiaskom.

Posledná vec je, že tomu všetkému nepomáha ani vyhostenie ruských diplomatov lebo to túto vládu a Zuzku zo smetiska nielen zdiskredituje, ale aj potvrdí ako agentov cudzích mocností.

V konečnom dôsledku môžem povedať len toľko, že naša štátnosť sa bude naďalej rozkladať tak, ako to globálne zákulisie (GP) naplánovalo. Lenže nebude to totálny rozklad a žiadne obnovenie Rakúska-Uhorska sa konať nebude, konať sa bude práve obnova Veľkej Moravy.

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

45 thoughts on “Padne to na jej hlavu

  1. Ak to chápem dobré, tak by to malo byť pre nás dobre . Alebo sa mýlim ? A ta Veľká Morava by sa mala z čoho skladať ? Istého času sa vyjadril na IV 3.12.2020 aj Ladislav Kormos na túto tému. A spomínal že v novom ČSR alebo Vel. Moravy by mali všetko riadiť Slováci, lebo sú najusilovnejší. Bude rát ak sa k tomu niekto vyjadrí. Ďakujem

    Liked by 2 people

    • “všetko riadiť Slováci, lebo sú najusilovnejší”
      že jsou nejusilovnější – nesouhlasím 🙂
      že budou řídit – souhlasím, páč už řídí: Husák, Babiš, generální ředitelé v českých korporátech (Igor Vida, RBCZ ex TatraBanka) a i v nově se objevujících spojených Česko-Slovenských korporátech se Slovenským GŘ (Generali Česká pojišťovna + Generali Poisťovňa na Slovensku)…
      a přijde mi to jako optimální řešení pro rozběhnutí procesu spojování…
      vše pod laskavým dohledem starce z Lánského bungalovu…

      Liked by 6 people

  2. Ďakujem oracle za tvoje postrehy a tvoj pohlad a krasne doplnenie a spajanie suvislosti. Vnimam to podobne. To symbolicke “dobre bude” nebolo len tak. Veci sa hybu nie len u nas, ale aj vo svete. Zda sa, ze veci močiaru vobec nevychadzaju. Nakoniec, nic nikdy netrva vecne. Vsetko ma svoj zaciatok a koniec. Urcite maju pripravene este nejake tahy, ale uz je to zufale a okate. Kto chce vidiet, vidi… 🙂 Proroctva, ktore boli “napisane” vraveli ze po roku 2020 pride velky zlom, ktory bude len zaciatkom. Svetlo bude silnejsie, ale paradoxne, bude “rusiť” tmu 🙂
    V serialy Simpsonovci je v jednej casti ukazana obnovena mapa ZSSR. Smeruje to k tomu?
    Je pravda, ze ČSR nikdy nezanikla? A čo znamena pre nás …”konať sa bude práve obnova Veľkej Moravy…” ? Ďakujem a prajem vsetkym krasny den.

    Liked by 3 people

    • Je to čím ďalej tým viac o nastavení mysle, moji kolegovia začali dnes nosiť čestné vyhlásenia, že im zdravotný stav neumožňuje podstúpiť test na covid, nová vyhláška niečo také vraj umožňuje

      Nie že by to vôbec niekto kontroloval, dnes som dosť behal po obchodoch, vybavovačky aj s MHD a nikde nič, po vonku bez rúška ja som predsa idiot, nemám priestorový odhad pre mňa sú všetci tak (mentálne) vzdialený že som vždy od niekoho 5 metrov ale tupé ovce stále aj keď sú sami v aute majú ten kávový filter…takže áno dobre bude len to bude sprevádzať mnoho utrpenia – Pjakin odpísal posledné tuším 25% čo dostali Pfizer a podobne, ale kto je necitlivé hovädo ako ja tak má dobre už teraz

      Liked by 7 people

      • Ja im tie rúška doprajem aj v sprche! Dokonca ich k tomuto vyzývam! Aspoň nech si tie rúška nedajú z tváre, keď tak o ne bojovali. Azda sa teraz cez leto nebudú vzdávať! Vzdávať sa rúška a vzdávať sa v boji proti chrípke.

        Liked by 1 person

  3. Toto všetko čo sa deje, má nejaký dôvod, ktorý je pre nás pozitívny. Slúži na to, aby sme sa zobudili. Veď aj v hymne je to doslova napísané: ,,…ale blesky hromu vzbudzujú ho k tomu, aby sa prebralo”. Keď je Slovákom dobre, budú snívať sladké sníčky. Slovák potrebuje riadny preplesk, aby sa zobudil.

    Liked by 4 people

    • Celkom dobrá analytika ale je tam niečo napísané čo ma dosť mätie.

      “Nelze porazit globální elitu!” jedine že je to myslené “Načo bojovať keď zmení sa nastavenie koncepcie života, globalná elita sa proste stratí.”

      Liked by 1 person

    • Mimochodom.

      Dav dva sa ide premenovať na veci verejné. Neviem do akej miery je to len chameleon alebo provokačno imitačná činnosť ale …..

      Dav je zoskupenie ľudí žijúcich pod nadvládou autoritatívnych kníh a autorit.

      Liked by 1 person

  4. Mozno pichnem do osieho, ale aky je nazor na nasledujucu:
    Rozdelenie CSR, Meciar — rodeluje a panuj.
    Robil to Meciar z presvedcenia, alebo bol uzit. Idiot ? Neverim, ze nevedel, ze stat pod 10mil. Obyvatelov nema zdr.zakladnu a je iba objektom riadenia.

    Páči sa mi

    • podla mojich informacii o rozdeleni nerozhodol ani Meciar ani Klaus ale niekto vyssie.
      Dokonca podla vsetkych dostupnych zdrojov Meciar vobec nechcel rozdelit republiku, chcel len nejaku formu konfederacie. Bol postaveny pred hotovu vec.
      Kedze to bolo riadene z hora a predstavitelia CR uz vedeli co sa ide urobit tak sa ekonomicky na to pripravili. (opat sme tahali za kratsi koniec).
      Najvacsi tlak na vytvorenie samostaneho Slovenska vyvijalo Zdruzenie slovenskej inteligencie KORENE, ktorej predseda (este stale) je pan Viliam Hornacek (https://sk.wikipedia.org/wiki/Zdru%C5%BEenia_slovenskej_inteligencie_Korene)

      Liked by 4 people

      • Hnutie Korene je angažované aj v súčasnosti za združením, ktorého tvárou bol nedávno zosnulý Peter Švec.
        Ich hlavná idea bola popísaná v Nitrianskej deklarácii, ešte nedávno dostupná tu: https://www.oziseo.sk/_dokumenty/nitrianska_deklaracia.pdf Odmietali akúkoľvek formu štátu, kde by Slovensko vstupovalo do spoločného zväzku s iným štátom, napr. federáciu s ČR. Úvahy o tom, že Slovensko či ČR ako samostatný štát nemá šancu na prežitie, striktne odmietali.

        Liked by 2 people

        • Presne preto som ich nazvala nacionalistami a nimi je aj infovojna a davdva a osoby v nej….hovoria si, že su radikalna pravica…..ich myslienka nie je zla, len nie spravne podávaná….veľa ľudi o tom netuši, no nacionalizmus je niečo čo v buducom usporiadaní naseho štatu nema šancu na prezitie…..a pochybujem, že veľa z nich (ich buducich voličov napr.strany Republika) to chape a suhlasí s tým.

          Liked by 1 person

          • dobre pises o buducnosti ale je tu aj nejaka minulost, z ktorej predpokladam vychadzaju. Ta minulost nie je tak davna aby sa na to tak lahko zabudlo (to je dobre).
            Vzdy tento priestor bol v urcitom case viac alebo menej zneuzivany pocetnejsou skupinou v neprospech nas (faktov je vela). Toto je objektivna pricina ich postoja.
            Dnes v case globalizacie a prepojenia sveta je potrebne hladat take zoskupenie, ktore by nam prinieslo co najvacsi prospech ale s tym, ze uz dnes by sa malo formovat silne informacne pole na podporu Slovenskeho naroda. Najlepsie cez historiu, ako priklad vynikajuci seria clankov tu o Matusovi C. Trencianskom alebo https://www.luc.sk/milan-%C4%8Furica.
            Primarne treba zacat v skolskych zariadeniach. Toto povazujem pre buducnost za najdolezitejsie.
            Potom “to je jedno” v akom zoskupeni budeme posobit. No jedno to nie je ale preto tie uvodzovky 🙂
            Janosik nie je zlodej ale nas hrdina !!!, rovnako ako Robin Hood v UK nie je pre nikoho zlodej ani William Tell v NemeckoFrancuzkoTalianskoRakuskom state.

            Liked by 1 person

      • ked spominas Korene, tiez som tam nejaky cas chodila a podla mna Vilo Hornacek bol a je velky vlastenec (aj ked dnes uz sa viac blizi do kategorie “hurapatriotov”), myslim, ze vobec netusil, ze bol zneuzity chapadlami tajnych sluzieb
        … vlastne ani ja som netusila, ze som bola za romantickeho uzitocneho idiota, doslo mi to az ovela, ovela neskor, ked sa sefom SIS stal Jozo Magala, ktoreho som poznala prave zo stretnuti Korenov, ako mimoriadne aktivneho Vilovho blizkeho spolupracovnika

        Liked by 2 people

      • Áno pamätám si to presne. HZDS nemalo v programe samostatné Slovensko. HZDS presadzovalo silnú federáciu so silnými kompetenciami národných republík. Alebo ešte v krajnom prípade presadzovali konfederáciu kde chceli aby malo Slovensko medzinárodnú subjektivitu. Spoločne s Českom mala byť len mena, armáda a spoločná medzinárodná politika. Lenže Česi nechceli ani silnú federáciu a už vôbec konfederáciu. Boli za Pragocentrizmus. Samostatné Slovensko presadzovala SNS hneď od pádu socializmu. Pamätám si, že v prvých parlamentných voľbách r. 1990 som volil SNS práve kvôli ich programu za samostatné Slovensko.

        Liked by 2 people

        • Ešte dodám že po voľbách v júni 1992 sa naraz niečo spomínalo o rozdelení republík. Všetko malo taký rýchly spád. V júly sa prijala deklarácia o zvrchovanosti Slovenska a v septembri bola prijatá ústava SR . A potom to šlo rýchlo a 1.1. 1993 sme boli každý sám. Ja osobne som samostatnosť SR uvítal. Bolo to zaujímavé obdobie.

          Liked by 2 people

          • Samostatnosť?
            Hovoríš o formálnej samostatnosti.

            Kádre z komunistického obdobia dochádzajú. A to hovorím aj o robotníckych kádroch. Ľudia samozrejme sú ešte infikovaný slniečkárstvom (podporované hlavne informáciami z filmov a iných zdrojov) a zradcovským “pragmatizmom”. Elity žijúce na slovensku samozrejme po väčšine držia ideologický kapitalistický balónik zo zahraničím a tím udržiavajú status našeho štátu na úrovni hlavne skrytej kolónie. Začneme/začíname mať málo ľudí na všetky dôležité úlohy v štáte. Ak sa nezmení uvedomelá koncepcia štátu.

            V skutočnosti ideologickým nositeľom rozdelenia boli Korene. Neviem do akej miery si toho boli vedomí ale jeden z ich predstaviteľov dostával rady k rozdeleniu od švajčiara (sám to priznal). Pričom najzábavnejšie na tom všetkom je že tomu ideologickému hlupákovi nikto nepovedal že švajčiarsko je oficialne konfederácia (pričom je to skôr plnohodnotná federácia)

            Pragocentrizmus (elitáry/torckisti v Prahe rozširovali informácie) bol samozrejme jedna z pák na rozdelenie Československa. Keby táto páka nevyšla tak by začali trvdé provokácie. Napríklad proti cigáňom a svetové média by líčili ako sú cigáni utlačovaný. Následne humanitárne bombardovanie.

            Liked by 1 person

            • “Začneme/začíname mať málo ľudí na všetky dôležité úlohy v štáte. Ak sa nezmení uvedomelá koncepcia štátu.”

              a toto práve nikto nechce zmeniť, ľudia stále chcú opatrovateľský štát na dlh aj keď je to len pyramídová hra, ktorá sa môže skončiť aj jemnejšie-postupne (čo ľudia nechcú, pretože “majú nárok na všetko možné”) ale skončí sa skôr tvrdým pádom, po ktorom si nové generácie môžu povedať, že odmietajú princíp medzigeneračnej solidarity v zmysle, že “vy mi to teraz budete platiť aj keď na to nemáte, lebo ja na to nemám” (podľa logiky, že nemôžem viazať spoločenskou dohodou tretiu stranu, napríklad nenarodené deti) no a namiesto toho aby sme škrtali všetko to, na čo nejsou lidi tak sa to snažíme udržiavať a po krachu škrtneme všetko, aj to čo možno dávalo zmysel

              Páči sa mi

              • Ide o to že zase nieje to také zlé ako som to napísal. Napríklad v mojom okruhu (rodina, pár kamarátov známych) je takých ľudí (prospechári, “pragmatitici”, slniečkári ) málo a aj tí sú len mierne nainfikovaný. Väčšina chápe že je niečo zle, ale keď hovorím o veciach na reálnych príkladoch (na základe koncepcie a riadenia pomocou DVTR) a ich riešeniach, tak sa Bohu-žiaľ nik nespýta skadiaľ to mám a prečo si myslím že je to dobré riešenie.

                ps. mať ako hlavný cieľ odstránenie opatrovateľského štátu je problematické pri uvedomelom nezadefinovaní čo je štát a aké sú jeho ciele, pretože: “Štát je štátnosť, územie a národ obývajúci územie. Štátnosť sú ľudia vykonávajúci štátne riadenie na profesionálnom základe. Pričom “štát” by mal pre národ robiť to čo si ľudia nevedia urobiť sami dobre alebo dostatočne dobre. Takže je otázne čo ešte ty konkrétne považuješ za opatrovateľský štát a čo nie.
                Pričom to heslo čo pripomenul Pjakin sa tiež hodí ku pravidlám štátnosti: “Nepýtaj sa čo môže štát (národ) urobiť pre teba, ale čo ty môžeš urobiť pre štát (národ).”
                Vonkajším prejavom národa je štát ktorý mu slúži aby spravoval veci verejné. Na základe samoorganizácie.

                ps2. “opatrovateľský” štát ako taký chce zaviesť elitárska sebranka (to aby mohli riadiť veci verejné ako chcú) – čo je v podstate “feudalizmus”

                ps3. toto všetko je v tlstých knihách takže……

                Liked by 2 people

    • Si pamätám z minulosti že v jednej diskusnej relácii keď ból V. Mečiar ešte premier sa vyjadril že občanov slovenska musí byt viac pre dobré fugovanie štátu. už neviem presne ale povedal že raz tolko alobo aspoň o polovicu, alebo o niekolko milionov…

      Liked by 2 people

  5. Predvídať čo sa stane, je vec zložitá, lebo do diania sa evidentne zasahuje aj mimo rámec SK. Okrem toho celú vec komplikuje pandémia, resp. jej uvoľnenie, nikto nedokáže ani len odhadnúť, či po uvoľnení sa ľud zdvihne ???
    Zdá sa, že vládu viac ako reálne problémy zaujíma IM, resp. ako ďalej s ním, čo s ním ?
    Ak začneme uvažovať, že IM dajú dole z ministerského kresla, a je jedno kto s kým, tak hrozí, že IM ich potopí celkovo, lebo IM si myslí, že nebyť jeho, nikto tam nemá šancu sedieť., napokon on vyhral voľby. Toto ale dochádza aj jeho parťákom. Ostane teda tam a zbytok bude prácne zametať jeho prešľapy ? Mne sa zdá, že budú čakať, akú reakciu vyvolá uvoľnenie opatrení, najmä vychádzania. Do toho sa zrejme vloží konanie ohľadne referenda. Zatrhnúť referendum, kedy opatrenia nebudú, resp. budú aspoň čiastočne uvoľnené, tak to je výbušná zmeska. Ale aj napriek tomu viac ma znepokojuje dianie na Ukrajine.

    Liked by 1 person

  6. ad. Mečiar – V.Mečiar to skutočne so Slovenskom myslel dobre a aj konal maximum toho, čo bolo v kontexte doby možné. Mal som niekedy o tom pochybnosti, najmä kvôli jeho povinného kopnutia si do R.Fica. Pochybnosti dnes definitívne padli. Podobne je to aj s R. Ficom – všetko v kontexte doby. Je jasné, že každý z nás, má aj osobné nedostatky a nie sme neomylní. Ani oni.
    ad.”česká “rusofóbia” – už by ste sa mohli naučiť čítať medzi riadkami a dávať si veci do súvislostí. O čo v tejto – česko-ruskej diplomatickej vojne ide?
    Tu je analýza len z jedného jediného článku:

    Vicepremiér Jan Hamáček (ČSSD) později ČTK sdělil, že na dnešním jednání ministrů zahraničí Evropské unie požádal o projevení solidarity skrze evropské či národní prohlášení nebo možné vyhoštění důstojníků ruských zpravodajských služeb z evropského území.
    Šéf unijní diplomacie Josep Borrell řekl, že Česko v reakci na odhalení o výbuchu ve Vrběticích EU nepožádalo o koordinovaný postup ve vyhošťování ruských diplomatů. Hamáček to popřel – (buď Hamáček skutočne nepožiadal, alebo to Josep Borrel poprel len preto, aby EÚ nemusela o tom teraz hlasovať – tak, či tak, išlo o sondovanie názoru EÚ), lebo:
    „Samozřejmě bychom chtěli požádat o solidaritu a já požádal své kolegy, aby zvážili vyhoštění dalších ruských úředníků operujících na jejich území, ale to je samozřejmě rozhodnutí, které musí vyhodnotit každý stát zvlášť,“ dodal Hamáček podle britské televize.To samé Hamáček v pondělí vzkázal i do Británie, píše s odkazem na rozhovor s českým vicepremiérem televize Sky News. „Samozřejmě bychom velmi rádi viděli podobnou reakci našich spojenců,“ řekl podle Sky News Hamáček s odkazem na reakci, která následovala po zjištění otravy Sergeje Skripala a jeho dcery bojovou látkou novičok v britském Salisbury v roce 2018. – (to je názor Veľkej Británie, nie Hamáčkov.)

    A odpoveď Európskej únie je takáto:
    „Evropská unie stojí jednotně a solidárně za Českou republikou,“ prohlásil šéf unijní diplomacie. Koordinované vypovídání diplomatů, které následovalo například po otravě dvojitého agenta Sergeje Skripala ruskými zpravodajci v Británii, však momentálně není na pořadu dne. – (to jest, EÚ stojí za aktivitami Česka a Slovenska ohľadom Sputnika).
    To se ale podle Borrella může změnit – (čakajú, ako sa na Ukrajine vyvinie konflikt medzi “močiarom” a Ruskom – o tom bolo vraj vtipné Hamáčkovo pozvanie na jednanie Putina (Stalina) a Bidena (Hitlera) do Prahy, v skutočnosti to bol signál pre EÚ o usporiadanie “Mníchovskej konferencie”. Veľká Británia opätovne zradila – postavila sa na stranu Bidena (Hitlera – Hillery). EÚ (Francúzsko, Taliansko teraz nezradilo. To ohlásenie výbuchu muničáku vo Vrběticiach bolo signálom, že vojna je teraz na spadnutie, no teraz nezačne rozbitím 1. ČSR, ale Ukrajiny, a potom Európa opäť zhorí vo vojne. “Je to urgentné, začiatok vojny je na spadnutie!” – preto českí diplomati, celý politický zbor dostal len 24 hodín na vypadnutie – to sa robí dva dni pred vypuknutím vojny. 1. deň – vypovedanie. 2 deň – ich odchod. 3. deň – začiatok konfliktu.)
    EU podle Borrella se neshodla ani na žádných nových sankcích proti Moskvě v reakci na zprávy o zdravotním stavu ruského opozičníka Alexeje Navalného či aktivitě ruských vojsk na hranicích s Ukrajinou – (Európa sa nechce miešať do spôsobu, ako sa Rusko na Ukrajine vysporiada nielen s Ukrajinou ale predovšetkým s Bidenom. No, od výsledku konfliktu na Ukrajine záleží, ako sa potom bude musieť EÚ rozhodnúť – podľa víťaza medzi Putinom a Bidenom.)
    Takže moji milí, začína sa riešiť Ukrajina. Či už to bude vojnou, alebo to Biden zavčasu odpíska – vzdá to, a bude sa to riešiť miernejšie – tak či tak minimálne DNLR potiahne na Kyjev, banderovci poutekajú z Ukrajiny.
    Banderovci tade už raz po vojne utekali. Nemáme na nich pekné spomienky. Slovensko susedí s Ukrajinou, preto hranice treba chrániť – pred banderovcami. Takže budúce udalosti na Slovensku posudzujte aj z tohto uhla pohľadu.
    Prax je kritériom pravdy:
    – podle ministra průmyslu Karla Havlíčka (za ANO) následovat nebudou. „Spíš než pokračování vzájemné přestřelky byl bych rád, aby se situace zklidnila,“ řekl pro SZ Byznys.
    – „Nešlo o akt státního terorismu, to znamená, že Rusko neútočilo na Českou republiku. Agenti útočili na zboží obchodníka se zbraněmi. Ta munice měla vybuchnout po cestě, takže já jen vysvětluji, že to nebyl útok Ruska na Českou republiku,” vysvětloval Babiš.
    Čiže Postoj hlavných hráčov ohľadom novej Mníchovskej dohody sa vyjasnil – chvalabohu neskončil opätovne Mníchovskou zradou.
    A čo znamená toto: „To, že odchází diplomaté z ČR a Ruska, je dostatečně významná věc. To, že jsme vyřadili Rosatom z možnosti být součástí tendru na Dukovany, je dostatečně razantní odpověď. Nebylo by dobré, kdybychom se vzájemně trumfovali, kdo udělá větší opatření,“ uvedl v rozhovoru pro SZ Byznys vicepremiér a ministr průmyslu Karel Havlíček. – akciu vyprovokoval močiar kvôli Dukovanom. GP a Putin to podchytili a využili na odpis močiara (Dukovany aj tak postaví Rosatom). Ak by to nebolo v spolupráci s Putinom, tak diplomati nedostanú 24 hodinový vyhadzov.
    Podotýkam, že dnes ani včera, ani predvčerom som nemal čas sledovať túto kauzu. Tento článok som ako prvý otvoril dnes o tretej. Zanalyoval, poslal známym. a až teraz o tri hodiny to dal sem. Počas vkladania ako príspevku som správnosť odkontroloval len skontrolovaním titulkov na seznam.cz a pripojil to podstatné z článkov pod nimi pod analýzu.
    Ďalší vývoj to potvrdí…

    Liked by 5 people

    • ešte jedna vec: Ten plánovaný let Hamáčka do Moskvy nebol kamuflážou. On skutočne mal byť – aj kvôli tlaku Močiara na Dukovany. No rátalo sa aj s tým, že močiar sa ten let pokúsi znemožniť – veď ani Bidenovci nie sú tak blbí, aby nepochopili, čo natropil Matovič. No Vrbětice sa spustili tlačovkou-netlačovkou. Ak by jej obsahom bolo skutočne to, čo cez víkend ohlasovali médiá, tak to spravia profesionálne dnes.

      Liked by 4 people

      • oprava: Ohlásenie “sputnikového” letu do Moskvy bolo skutočne kamuflážou na vyvolanie reakcie močiara a následné zastavenie prevratu v Čechách v jeho réžii. Všetko potrebné sa už dojednalo skôr:
        “Český premiér byl přitom v únoru na návštěvě Maďarska, kde podle svých slov sbíral informace o řešení koronavirové pandemie… Uvedl to na tiskové konferenci po jednání s maďarským premiérem Viktorem Orbánem v Budapešti.”
        lebo ani maďarsko teraz nezradilo, ba naopak: “Továrna na výrobu jedlých olejů, která sídli v maďarském městě Kiskunfélegyháza, a patří do svěřeneckého fondu českého premiéra Andreje Babiše, dostala od maďarské vlády finanční podporu ve výši 1,7 mld. forintů…”
        a ani Poľsko, lebo tiež bolo tentokrát ohľadom kauzy Vrbětice zdržanlivé…
        Všetky nasledujúce prípadné udalosti na Slovensku berte z tohto uhľa pohľadu. Babiš je Slovák a Maďarsko tentokrát nie je Hortyho Maďarsko…
        Nová Mníchovská zrada sa nekonala, a týmto jej matrica bola zlikvidovaná.

        Liked by 3 people

  7. K tomuto “…Háčik je v tom, že Matelko je pomstychtivý a potopí celú tú zberbu tým, že zverejní všetky nahrávky….” môžem povedať len toľko, že aj väčším bossom sa stali nehody…

    Liked by 2 people

Pridaj komentár