Dobre sa to sype

Mám na mysli riadenie a riadiace štruktúry anglo-amerického močiara s centrálou v Londýne. A to hovorím napriek tomu, že som si plne vedomý toho, čo sa deje na Ukrajine, medzi USA a Ruskom, medzi Ruskom a Poľskom, medzi Ruskom a Anglickom, medzi Ruskom a Českom a akú rétoriku robí slovenská bezvládna vláda a rezidentka Grasalkovičovho paláca zo smetiska, pretože ak sa pozrieme na celkový globálny pohľad, tak vidíme, že močiar bojuje o svoj život a prehráva na celej čiare hoci si myslí, že mal/má šancu na víťazstvo.

Prečo?

Nuž Rusi uzavreli Kerčský prieliv a vyhlásili, že zostrelia vojenské lietadlá nad Krymom s tým, že robia rozsiahle vojenské cvičenia vo vnútri svojich hraníc t.j. vojská sú zmobilizované a niektoré jednotky presunuté na kľúčové miesta. Nemenej závažnou vecou je, že Rusko a iné štáty si navzájom vylúčili kopu diplomatov s tým, že Američania už nielenže nemôžu najímať ani Rusov a ani z 3. štátov, ale ani dávať peniaze Navalnému a spol. z toho dôvodu, že tieto protiruské mimovládky boli prehlásené za teroristické a extrémistické organizácie. To všetko je ale druhoradé vo svetle týchto vecí:

Čo to znamená v praxi?

Znamená to, že ďalšia Mníchovska zrada, ktorá by predchádzala ďalšej vojne sa nekonala a Ukropitekovia/Banderovci zdochnú, lebo nikto nechce zomrieť za americké záujmy a za banderovských psov. To znamená, že európske elity začali zastávať vlastné záujmy a EU a NATO sa rozpadne po tom, čo celá Ukrajinská avantúra vyfučí a to znamená aj to, že USA nebude môcť už ďalej vyciciavať Európu. Čo znamená, že tí najtupejší poskokovia močiara sa naplno odhalili a bude s nimi urobený krátky proces s tým, že tí najchytrejší alebo s najlepšími inštinktami prešli do iného nadnárodného tábora najneskôr v priebehu 2020 napr.Daniš odišiel z Aktualít. A keď k tomu prirátame ešte to, že podvod so zlatom a striebrom skončí kolapsom súčasného finančného systému, tak máme sa na čo tešiť s tým, že rozzúrený dav kvôli vakcínovej genocíde dokoná politický rozklad systému tak vo svete, ako aj u nás. Čo v konečnom dôsledku Zuzku a spol. bude stáť viac než politickú kariéru.

Otázka preto znie: čo po tom? Dodávam, že kvôli tejto otázke ani globálne zákulisie (GP) nemôže byť v bezpečí.

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete a ak odkaz nefunguje skúste toto alebo toto), v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

9 thoughts on “Dobre sa to sype

  1. Nazdar Oracle.
    Vďaka za skvelú posúdenie situácie. Mal som jednu otázočku no tvoj príspevok a prejav Zuzky o ozbrojených silách mi dal isté Odpovede. Tiež prejav Putina vytýčil smerovanie udalosti. Ďalšiu otázku ešte nemôžem správne formulovať no tá otázka má ešte čas, myslím že aj keby som ju dokázal správne napísať nechal by som si ju pre seba. No na jej položenie ešte chýba niekoľko dielikov do mozaiky a čas. Blížime sa k bodu keď aj správne formulovaná otázka položená v nesprávnom čase môže poškodiť našu vec a to čo plánujeme dosiahnuť.
    Ešte raz vďaka za tvoje príspevky.
    S pozdravom Peter.

    Liked by 2 people

  2. Zdravim Oracle,
    K tomu odkazu na dopady vakcin od Clif High. Cely den jsem o tom premyslel, zni to dost logicky az z toho mrazi. Dnes rano otevru Zerohedge a je tam tohle ..https://www.zerohedge.com/geopolitical/doug-casey-shocking-2025-deagel-forecast-war-population-reduction-collapse-west

    “ Here’s a wild and crazy thought. What if the real problem isn’t so much the COVID virus itself.

    What if the real problem is the new vaccines. What if, after X number of months or years, they turn out to have very deadly effects?”

    Takze Clif v techto uvahach jiste neni sam. A ten zdroj clanku nevypada na nejakeho druhoradeho blogera.

    Páči sa mi

Pridaj komentár