Otázky a odpovede č. 120

Do uzávierky, ktorá bola v stredu o 22:00, som dostal dosť veľa otázok a dúfam, že mi nič neuniklo (a ak predsa, tak sa ospravedlňujem, lebo diskusia sa značne zneprehľadnila). Čo sa týka pondelka, tak sa budem venovať globálnej ekonomike a politike, alebo rozpadu riadiacich systémov. A ako vždy, budem sa snažiť dať na všetky otázky čo najlepšiu odpoveď – pred tým však rozoberiem jednu vec:

Rusko, EU a SWIFT

EP navrhol, aby na Rusko kvôli (údajnému) agresívnemu chovaniu bola uvalená sankcia, tentoraz cez systém SWIFT. Prišlo na to množstvo reakcií, vypichnem dve:

  • z nemeckého spolkového snemu sa ozvali s tým, že na to EP nemá právo;

  • jeden ruský politológ/analytik sa opýtal: „že čím k nám budú voziť peniaze, s fúrikom?“

Skrátka, odstrihnutie sa nekoná a Brusel sa odkopal úplne z toho dôvodu, že ich každý začína vidieť ako škodnú. Dodávam, že Rusi zahlásili, že sú pripravený byť odpojený od SWIFT lebo majú systém Mir, takže počkáme si kým močiar sa sám strelí tam, kde mu najviac zabolí.

Otázky a odpovede

Palo sa v maili pýtal:

OTAZKA
Róbert Fico uviedol toto video na FB –
https://fb.watch/5iDZ-uxx_I/ – na videu ma zaujala dĺžka videa 4:34 (11) + reč o Štefánikovi – ako to chápať?

Pochybujem, že tá 11 je tam zámerne. Inými slovami, nechtiac oznámili polčas nejakého procesu. Môj najlepší odhad je, že ide o obnovu ČSR/ČSFR na Štefánikovských princípoch, čo by bola pre nás výhra a pre globálne zákulisie (GP) a nemecko-rakúske elity totálna prehra.

Dadika sa v maili pýtala:

Ahoj Ori,
dnes som zaregistrovala správu že Bill Gates sa rozviedol. Napadajú ma rôzne konšpirácie. Medzi ne patrí aj to, čo som priebežne čítala. Do diania na zemi zasahujú sily, ktoré likvidujú postupne ľudí, ktorí neprispievajú k vývoju a narúšajú správny koncept sveta. Sú nahradení dvojníkmi. Je možné, že v pozadí tejto správy sa udiala aj táto vec a aby nevzbudila pozornosť prezentuje sa to ako rozvod tejto dvojice ? Ďakujem za odpoveď. Dadika

Ja som počul, že Gatesa v Indii dav zlynčoval a nahradili ho dvojníkom, aby elity z anglo-amerického močiara s centrálou v Londýne mohli hrať naďalej svoje špinavé hry. Takže z tohoto uhla pohľadu je tvoje podozrenie na mieste. Či je to aj pravda, je iná otázka, na ktorú zatiaľ neviem odpovedať.

Tiamat sa pýtal:

Otazka: zaujala by skodlivost vakciny AstraZeneca oproti mRNA. Na SUKL je jej zlozenie (odsek 2, strana 2), kde nepriamo spominaju “spike” glykoprotein a taktiez technologiu mRNA. Pride mi to dost podobne https://www.sukl.sk/buxus/docs/Media/COVID-19_Vaccine_AstraZeneca_SPC_Zdravotnici.pdf

Čo opravil týmto:

Oprava: je to rekombinantna DNA, nie RNA. Ale aj tak ma zaujima jej pripadna skodlivost.

Pozrel som sa na tú vakcínu od AZ, je to skutočná vakcína, de facto klon Sputniku-V, jediný rozdiel je v tom, že AZ vakcína používa opičí adenovírus a Sputnik zas ľudský. Inými slovami, s vakcínou AZ človek prekoná nejakú infekciu a tým pádom pripraví organizmus na infekciu cez prirodzené mechanizmy t.j. môžu sa vyskytnúť lekárske komplikácie, ale mRNA „vakcíny“ de facto vyrobia z buniek a tela továrne na spike proteíny, čo predstavuje smrteľné nebezpečenstvo tak pre človeka, ako aj pre jeho okolie.

Václav Čermák sa pýtal:

Otázka: Je vůbec nějaká možnost ochrany před přenosem spike proteinu z očkovaných na neočkované? Jak dlouho může tahle “nakažlivost trvat?

Nedotýkať sa, nebyť s nimi v intímnom styku, držať dvojmetrový odstup a zaobstarať si čističku vzduchu či pohlcovača vlhkosti (len pozor na plesne a baktérie) s tým, že keď predsa niekto musí prísť do styku s „očkovanými“ tak teoreticky huba čaga a extra vitamín D pomáha. Na základe toho, že nás chcú preočkovať tri-štyri mesiace kvôli covidu, tak by som povedal, že 3-4 mesiace je doba, kým postihnutá osoba intenzívne zo seba vylučuje ten spike proteín, ale pochybujem, že to u nich niekedy bude úplne 0.

Martin sa pýtal:

Otazka: Nie je mi jasne to “zmrazenie socialnych struktur”. Ako si to myslel? Vies to trochu rozvinut?

Tak, že štruktúra našej spoločnosti/sociálny rád po r.2001 je približne rovnaká a nemenila sa výrazne 15-20 rokov t.j. neboli do nej zakomponované zmeny, ktoré by boli nutné implementovať kvôli meniacim sa podmienkam a všetci zostali viac menej tam, kde boli. Ale procesy zmien a faktory zostali prítomné, a preto ľudia samotní boli nútení sa zmeniť, a to v praxi znamená, že tí, ktorí urobili ten rituál, vyrobili si pre seba kopu problémov.

Julo sa pýtal:

Otázka:
Na tlačovkách (bez ohľadu na koalíciu, opozíciu) stoja okolo hovoriaceho aj tí, ktorí za celú tlačovku nič nepovedia. (Mám z takejto scény divný pocit.)
Vieš prečo to teraz strany takto robia?

Z časti ako demonštrácia sily, z časti aby ukázali, že je to naozaj záležitosť skupiny a z časti aj z toho dôvodu, aby energia davu nešla na jedného človeka.

Jamart78 sa pýtal:

Otázka: Čo myslíš Ori, je to ešte reálne, alebo je to len ich “mokrý” sen?https://slovenskespravy.sk/horuca-sprava-urad-verejneho-zdravotnictva-povinne-ockovanie-je-nevyhnutne/
A ešte jedna vec, na JOJ plus teraz dávajú planétu opíc – genetické manipulácie na “vylepšenie” ľudí, skúšané na opiciach. Opiciam to rozšírilo myseľ, no ľudia začali umierať. Ostali živí len niektorí – ktorí boli geneticky odolní. Toto som čítal aj o tomto víruse, že ľudia s krvnou sk. nula sú voči tomu odolní a dokonca tak, že nemôžu ani vytvoriť protilátky, lebo ich telo ten vírus hneď zabíja. Je to účelné vysielanie tohto filmu?
Vďaka.

Zatiaľ mokrý sen na naplnenie agendy na našu genocídu s tým, že ústava a Norimberský kódex to zakázal. To je odpoveď na prvú otázku.

Odpoveď na druhú otázku je jednoznačné nie, lebo jedným zo vstupov vírusu do bunky je receptor na vitamín D, a to je jeden z dôvodov prečo propagujem vitamín D.

Tina sa pýtala:

Otázky:
1. Budú sa ešte pokúšať donútiť ľudí na očkovanie, resp. je možnosť, že bude povinné, kým to nepadne? Napr. prijatím pandemického zákona… Viaceri ľudia mi teraz hovorili, že sa ich zamestnávateľ (súkromný aj štátny) nepriamo pokúša dotlačiť do očkovania (napr. návrat z home officu len po zaočkovaní/ pravidelnom testovaní atď)

2. Prečo zrazu min. týždeň ukončili najskôr testovanie žiakov a potom to celoplošné skoro celého Slovenska? Tečie im do topánok alebo len chceli “učičíkať dav”, aby neprotestoval?

Ďakujem za odpovede

1. Tu vysvetlím, že prečo šermujem s Norimberským kódexom. Ide o to, že tieto mRNA „vakcíny“ (skôr génová terapia) nie sú schváleným, ale povoleným lekárskym úkonom, ku ktorému treba dať informovaný lekársky súhlas, čo ale človek nedostáva t.j. nútiť niekoho na tento zákrok je porušenie Norimberského kódexu. Ďalšia vec je, že to čo robia zamestnávatelia je zásah do ľudských práv garantovaných Ústavou t.j. obe veci napĺňajú zásah do ľudských práv a za to sú ťažké sadzby.

2. Je to rovnakou mierou to a aj ono, lebo im tečie do topánok kvôli rysujúcim sa problémom (práve teraz pochopili, že sú v tomto po krk a hodia na nich všetko) a zároveň sa aj snažia uspať dav, lebo máloktorý rodič chce, aby jeho dieťa bolo trápené s tým, že tu narazili aj na technické problémy.

Sloviena sa pýtala (dávam len otázku):

Otázka : Budú niekedy pykať všetci tí, vládni pandemici, epidemiológovia a krízoví idioti” za vedomé chyby a poškodenie zdravia Slovákov?

Áno, aspoň to si myslím, lebo Norimberg.

Wiliam sa pýtal:

Otazka:
1. V Madarsku tlacia na vakcinaciu. Mierne mi unika, preco na to Orban tak tlaci, ked vie ake procesy sa po lete budu diat.
2. Ori, myslis, ze zacnu tlacit aj na ockovanie deti pod 15 rokov, alebo sa potrebuju zbavit dospelych a deti vychovat?
3. EU schvalila Mucne cervy ako potravinu. Aky dlhy horizont vidis na zakaz masa a masovych vyrobkov?
4. Heger a Kurz jednali o zvyseni spoluprace. Aky je to proces, odklon od Madarsko-Slovenskej spoluprace?

1. Hej, ale Orbán tlačí na použitie čínskych a ruských vakcín s tým, že maďarské zdravotníctvo je na tom horšie ako to naše.

2. Ide o genocídu, takže sa na to bude tlačiť.

3. EU by mäso v tom eko-ošiali úplných diletantov zakázala už včera, lenže musia na to ísť salámovou metódou a aj tak narážajú na silný odpor s tým, že EU sa aj tak rozpadne na menšie regióny, ktoré sa zapoja do ruského projektu Európa od Lisabonu po Vladivostok.

4. Heger je idiot, ktorý pracuje na obnove Rakúska-Uhorska, tak on a aj Kurz padnú na hubu.

Peter sa pýtal:

Otázka: včera som si trochu vypočul Martina Daňa, keďže mohol začať vysielať. Hovoril o tom, že nie vďaka Smeru, ale vďaka SaS sa dostal do väzby, vraj bývali vysoko postavení vyšetrovatelia ho do toho namočili cez Nicholsonovu. Všetko dal do súvislosti s voľbami, keďže podľa neho ho chceli umlčať a už vtedy opozícia Smeru vedela ze sa dostane k moci. Spomenul aj Kuciaka a v tomto bode nepriamo prepojil (alebo ja sa len domnievam) dvojvraždu s dnešnou vladou. Jednoduchá otázka: keďže nitky vrážd vedú aj mimo Slovenska, bude táto dvojitá vražda niekedy vyšetrena?

Odpoveď je jednoznačne áno, ale nebude to hneď. Skutočný mozog akcie najprv davu predhodí slovenských konšpirátorov a vykonávateľov, a v druhej fáze, až po tom, čo ten klan príde o moc, bude aj mozog akcie potrestaný.

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

28 thoughts on “Otázky a odpovede č. 120

  1. Otazka: je mozne retazenie prenosu spike proteinu medzi neockovanymi osobami v retazci kontaktov: ock-osoba -> neock-osoba1 -> neock-osoba2 pripadne i dalej.
    Dakujem, vela zdravia prajem!

    Páči sa mi

    • Moj osobny nazor – asi nie, nakolko len “nosicom” (vektorove vakciny) alebo mRNA terapiou moze telo ziskat geneticku informaciu na zacatie tvorby spike proteinu. Samotny protein je produktom genetickej modifikacie, ale nesposobuje dalsie programovanie buniek. Tzn. ako pise Oracle, ockovani sa stavaju tovarnami na spike proteiny a dnes nikto nevie, ci sa tieto nevylucuju slinami, dychom, potom, chcankou, semenom, podanim ruky… Preto je v nasom zaujme sa zdrzovat bezkontaktne co najdalej od zaockovanych. Aj keby to prezili, uz im nepomozeme, nie je zname, na ako dlho bude telo spike proteiny produkovat.

      Liked by 3 people

      • Nevzdala by som to . V prírode sa nájdu látky, ktoré môžu zloženie vakcín v našom tele oslabiť, možno aj pohltiť, z tela vylúčiť.Myslím si že/tí čo vivinuli vakcíny/ majú vyvinitú aj protilátku. Mnohí sa dali zaočkovať v davovej psychoze alebo v dobrej viere aby nenakazili iných. Ak by som sa v takej situácii ocitla nečakala by som ale použila by som prírodu ako recepty na čistenie krvi a rozpúšťanie nečistôt z tela aj očista lymfy. Je to môj osobný názor a každý musí použiť svoje vedomie.

        Liked by 2 people

    • myslím si, podobne ako Oracle, že tento problém nehrozí.
      Mnohí z vás tu riešite očistu tela od vakcíny. Pokiaľ to budete riešiť len so zameraním na telo – veľa toho nepočistíte. Hlavným problémom v súvislosti s týmto očkovaním nie je samotná vakcína, ale to, že sa vôbec nájdu jedinci, ktorí v záplave už aj oficiálnych správ o nežiadúcich účinkoch vrátane smrteľných očkovať nechajú. Veď sa to už dá doslova hovoriť o strate pudu sebazáchovy. To už je riadne narušená psychika, ak dokáže ignorovať a potlačiť tento prirodzený vrodený inštinkt. Tieto vakcíny nevytvárajú biorobotov – už nie je potreba – oni nimi už sú aj bez vakcinácie.
      Už pár dní mi chodí po rozume jedna otázka: “Prečo sa spustila taká diskreditačná kampaň voči Astra-Zeneca, a prečo Astra-Zeneca sa v podstate sama vytesňuje z trhu a uvoľňuje miesto Pfizeru, keď ten má ďaleko vyššiu mieru vážnych aj smrteľných nežiadúcich účinkov než Astra-Zeneca?”
      Pritom sa všade hovorí len o nežiadúcich účinkov vakcíny Astra-Zeneca, no o Pfizeri sa mlčí, robí sa mu pozitívny piár aj cez mienkotvorné prieskumy: Podle průzkumu veřejného mínění největší důvěru u Slováků požívá vakcína Pfizer. „Dostal jsme termín na očkování vakcínou AstraZeneca, ale tu jsem odmítl. Za měsíc mi bude šedesát, to už budu mít nárok na Pfizer. Počkám si,“ řekl Právu Tibor ze středoslovenského města Tisovec.”
      Odpoveď je tu:
      “Lenka z Rimavské Soboty neváhala cestovat 70 kilometrů do města Revúca, kde dostala termín okamžitě po registraci. „Mám vysoký tlak a zdravotní pojišťovna to vyhodnotila tak, že i ve svém věku mám dostat vakcínu od Pfizer,“ říká pětatřicetiletá žena. – “najobľúbenejšia a najpreferovanejšia vakcína medzi slovenským obyvateľstvom je Pfizer”.
      Zdravotné poisťovne čistia svoje poistné kmene od chronicky chorých… Ako som písal pred pár mesiacmi Pfizer zosilňuje ADE fenomén.
      Oni vedia, že v budúcnosti nepotečie toľko peňazí do zdravotných poisťovní ako doteraz (štát platí za nezamestnaných len minimálne odvody) a počet ľudí so závažnými zdravotnými problémami aj v dôsledku očkovania porastie. Rozpočtovo to zdravotné poisťovne zvládať nebudú, štát ich nebude mať z čoho dotovať a akcionári predsa nepôjdu do strát…
      Tak celoplošne nasadzujú Pfizer, dúfajúc, že najbližšia chrípková sezóna to ekonomicky za výdatnej pomoci Pfizeru vyrieši za nich…

      Liked by 7 people

      • Veľká úmrtnosť ešte podľa mňa nehrozí. Prebieha 3-tia fáza testovania vakcín, ak sa dodržiavajú ešte aké-také pravidlá malo by testovanie prebiehať (čo si pamätám) 50% testovaná látka a 50% placebo, aby to vedeli vyhodnotiť a naladiť na čo potrebujú. Tí čo očkujú nevedia čím, ale tí čo to dodali prehľad majú, preto taká registrácia, podpisovanie dobrovoľnosti ,,za normálnejšej situácie by dobrovoľníci mohli mať aj balík EUR :-)”. Podľa úmrtnosti asi ešte nejdú naostro. Keď skončí testovanie, predpokladám, že až vtedy začne byť ,,veselo”. Druhá možnosť testovanie prebieha inde a u nás sa už ide naostro a kamufluje sa to štatistikami C-19. Ten kto sa dobrovoľne zúčastní hry musí hrať, lebo nikomu nedržali pištoľ pri hlave pri rozhodovaní a rozhodnutie urobil podľa momentálnych vedomostí, mravnosti a svojej viery. Predpokladám, že ideme ešte podľa prvej možnosti.

        Liked by 2 people

      • Strach dokaze zabit cloveka rychlejsie, ako gulka. Ludia su vystraseni vo vnutri. Tam je zapnuty zakladny plazi mozog. Boj, alebo utek. Vsetko ostatne je vypnute. A preto sa deje toto s ludmi. Ani sa ockovanie nemusi masivne propagovat a ludia idu. Lebo su volani zo strachu a preto take ciny. Vsetko ma svoj dovod. Poslednou “silou” matrixu su media. Kolko ludi sa venuje sebe? Kolko ludi si sadne do ticha a premysla o svojom zivote o SEBE? Na tie vakcini idu presne ti ludia, ktori maju. Ci mladi, ci stari… Niet tomu pomoci. Tato doba, tieto casy jasne zrkladlia a ukazuju vsetko. Ako uvidis svoj tien? V tme? Svetlo zacina byt silnejsie a preto vidis tie tiene v tejto dobe. Vsetko to vsak bolo predpovedane. Zacne sa triedenie. A toto je len zaciatok.

        Liked by 3 people

      • Ďalšou možnosťou je, že Gatesov Pfizer odstraňuje konkurentov, aby sa nabalil, pokiaľ to všetko, celé toto šialenstvo, ešte funguje. Aši tušia, že čas sa kráti. Ďalšou alternatívou je, že (čítala som asi 2 mes. dozadu), vraj Sputnik má vyrábať spoločnosť Astra Zeneca, ale pod iným názvom. Z toho mi vychádza, že je treba zdiskreditovať AŽ, aby odstavili Rusko.

        Liked by 2 people

  2. Chcel by som sa vyjadriť, už síce mimo tému ale predsa.

    V.V.Pjakin sa v posledných mesiacoch vyjadruje dosť zmätene čo sa týka diania v EU je dosť neurčitý a neopisuje situácie ako spred roka alebo dvoch dlhodobým popisovaním situácií v aktuálnom obraze.
    Som toho názoru, že sa síce tvári konceptuálne a systémovo zdatný no nedokáže a nie je už schopný interpretovať v dostatočnom rozsahu dianie v Európe, ktoré je podľa môjho úsudku oveľa dynamickejšie ako vo zvyšku sveta.

    V poslednej relácií doslova vyvracia svoje dlhoročné tvrdenia o europskom islamskom chalifáte akoby islam v EÚ odsúval a dával na piedestál informáciu o podpore vyslúžilích francúzskych generáloch Marine Le Penovej ako šancu na záchranu západnej Európy.

    Ak sú moje postrehy správne tak sa prestal venovať Európe a sústreďuje a koncentruje svojich poslucháčov a divákov najmä na transformáciu Ruska do nového spôsobu riadenia pod novou vlajkou.

    To značí, že sústreďuje svoje informačné pole na dianie len na ruské prostredie a nezaoberá sa až tak výrazne ako tomu bolo predtým zvyšku sveta, konkrétne Európe. Čím dáva tiež najavo, že čas sa kráti a úpenlivo sústreďuje svoju energiu hlavne na svoju krajinu a symboliku samotnú.

    Čo sa týka nás, rád by som podotkol že niesom stotožnený s riadeným strednej a východnej Európy pod vedením Maďarska a Rakúska, no vieme, že veci budú v blízkom období veľmi dynamické a preto vkladám veľmi veľkú dôveru v integráciu CZ a SK, skôr ako dôjde k ďalším blokom, ktoré budú určite zosilovať svoje pôsobenie no nerád by som zabúdal na to , že tak ako vždy budeme mať veľkú nevýhodu ako vždy oproti čechom čo sa týka hospodárstva, ekonomiky a priemyslu.

    Samozrejme netreba zabúdať na kovid očkovaciu aféru v čom máme podĺa mňa oproti čechom trochu racionálneší náskok a tak isto migrácia no čo sa týka politiky mám obavy o R.Fica čo sa týka Mečiarových amnestií, ktoré mu môžu dosť zavariť, kedže sme dosť pohoreli v Luxemburgu.

    Rád by som si prečítal vaše postrehy a námety na tieto moje postrehy za objektívnu kritiku budem vďačný.

    Jokoleus

    Liked by 1 person

    • V.V.Pjakin sa správne zameral na Rusko pretože momentálne je najväčší tlak na Rusko či z vnútra ako i zvonku.Je potrebné ustáť a tým nevedomým treba otvárať oči ako i opakovanie je matkou múdrosti.Verím že zajtra zaveje červený “flag” a rusko sa začne zbavovať podpindosníkov. A potom uplatní svoju autoritu aj pri riešení európských problemov.

      Liked by 4 people

    • @Jokelus
      Odhliadnuc od osoby Pjakina, Pjakin má pravdu v dvoch veciach:
      -Západná Európa naozaj dostala šancu na záchranu a podľa všetkého to aj využijú, otázka je len miera krvavosti udalostí.
      -V ČSR/ČSSR/ČSFR problémom neboli Česi napriek ich početnej prevahe a vyspelejšej/viac priemyselnej ekonomike, ale pražské klany, ktoré boli tak protislovenské, ako sú protičeské.

      Liked by 4 people

    • Pjakin sa dianiu v Európe a zvlášť v strednej Európe vyhýba zámerne: nie je hlupák, postrehol zmeny, ktoré zmenili trajektóriu budúceho vývoja, no usúdil, že nie je zatiaľ vhodné to príliš ozvučovať – to poprvé, a po druhé – pohľad na GP a jeho aktuálne konanie už nezodpovedá pôvodnému obrazu, popisovanému KSB a platnému cca do roku 2014.
      A čo sa týka vlajok na Parade Pobedy: zajtra môže nastať situácia, že v rovnocennej pozícii budú nesené dve vlajky. Ak sa to zajtra skutočne udeje, napíšem k tomu krátky komentár.

      Liked by 3 people

Pridaj komentár