Klasika a dačo k sociálnej mágií

Klasika: uzávierka do rubriky otázky a odpovede je zajtra t.j. v stredu 5.5.2021 o 22:00. Prosím otázky vyznačte “otázka” (bez úvodzoviek) a držte diskusiu na minimum.

 

Včera som nemal šancu spomenúť jeden aspekt toho nepríjemného budíčka pre masy. Ide o to, že 11.9.2001, ktorý bol spoločným projektom globálneho zákulisia (GP) a anglo-amerického močiara s centrálou v Londýne mal jeden aspekt o ktorom som sa dozvedel nedávno, konkrétne o zmrazenie sociálnych štruktúr. Skratka bol to rituál, ktorý zmrazil sociálnu štruktúru celého sveta a zakonzervoval to v danom čase, lenže sú tu dva faktory s ktorými elity nerátali:

  • je to prechodná záležitosť, ktorá funguje maximálne 15-20 rokov kvôli generačnej obmene;
  • tie sociálne procesy, ktoré spôsobili zmeny do toho bodu stále prebiehajú s tým, že nové faktory pribúdajú a staré faktory zas prestávajú hrať rolu.

To má za následok množstvo vecí, vypichnem spomedzi nich dve:

  • namiesto toho aby sa plynule menila naša spoločnosť spolu s jej členmi, tak okolnosti prinútili členov k zmene samých seba oveľa viac,  než by to prebiehalo plynule;
  • nové faktory a generačná výmena rozkladajú starú štruktúru spoločnosti a preto majú zmeny skokový charakter.

Preto nie som si istý, že GP celú vec nenaplánoval alebo celá záležitosť je dielom vyšších síl.

S pozdravom

Oracle 911

 

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorým začnete), v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

32 thoughts on “Klasika a dačo k sociálnej mágií

    • Toto by zaujimalo mna ovela viac, ako vsetko ostatne, lebo to je alfa a omega, ak ochorieme a skapeme, tak nepomozu ziadne omacky.
      O tejto teme sa tu ale nehovori, su len urcite naznaky, ktore ale nevyzeraju vobec dobre.

      Liked by 3 people

  1. Otázka:
    Na tlačovkách (bez ohľadu na koalíciu, opozíciu) stoja okolo hovoriaceho aj tí, ktorí za celú tlačovku nič nepovedia. (Mám z takejto scény divný pocit.)
    Vieš prečo to teraz strany takto robia?

    Liked by 1 person

      • Rozriedenie. Predstavte si, že tam stojí len Fico, alebo len Cigániková. Viazalo by to príliš veľa emócií, takto sa to rozriedi, lebo divák behá pohľadom po ostatných tvárach a uberá sa tak napr. hnevu na hovoriacu hlavu.

        Liked by 3 people

        • Pozdravujem Vas a vsetko dobre. Moj sukromny nazor je, ze to je ukazka sily. Aha, kolko poslancov za mnou stoji. Jenronukážka pre.masy na podvedomejnurovni, tito stoja za mnou. Môj je tento klan.
          A vždy consiglieri stoja trocha viac vpredu….

          Liked by 1 person

  2. Otázka: Čo myslíš Ori, je to ešte reálne, alebo je to len ich “mokrý” sen?https://slovenskespravy.sk/horuca-sprava-urad-verejneho-zdravotnictva-povinne-ockovanie-je-nevyhnutne/?fbclid=IwAR3xZgkK5dTryYjYKmmIb41XT5SlW4HZY74xx17S0J8YHTOWuP9oSiwJWII
    A ešte jedna vec, na JOJ plus teraz dávajú planétu opíc – genetické manipulácie na “vylepšenie” ľudí, skúšané na opiciach. Opiciam to rozšírilo myseľ, no ľudia začali umierať. Ostali živí len niektorí – ktorí boli geneticky odolní. Toto som čítal aj o tomto víruse, že ľudia s krvnou sk. nula sú voči tomu odolní a dokonca tak, že nemôžu ani vytvoriť protilátky, lebo ich telo ten vírus hneď zabíja. Je to účelné vysielanie tohto filmu?
    Vďaka.

    Liked by 1 person

  3. Otázka : Budú niekedy pykať všetci tí,, vládni pandemici, epidemiológovia a krízoví idioti” za vedomé chyby a poškodenie zdravia Slovákov?
    Nemám žiadne pochybnosti o tom, že Slovania sú vysoko inteligentná skupina národov vo všetkých oblastiach vedeckého a ostatného spektra žitia.
    Slováci sú však mimoriadne,, geniálni”, doslova svojou genialitou nechávajú ďaleko za sebou všetky ostatné rasy a národy.,, Geniálnym ” konkrétne, je imunitný systém Slovákov. Pokým bol nedostatok vakcín a hrozil kolaps vakcinácie, z dôvodu nedostatku vakcín , náš geniálny imunitný systém potreboval minimálne 3 mesiace, aby po prekonaní kovidu mohol dostať stimulanty z vakcíny. Teraz, keď je prebytok vakcín a hrozí, že preexpirujú, alebo pôjdu do Dunaja kôli nezáujmu o očkovanie, ===Ta – dááá – imunitný systém Slovákov sa zázrakom, vďaka,, svojej genialite ” prispôsobil požiadavke Hegerovej vlády.
    Už netreba 3 mesiace, stačia 2 týždne!!!!! No, nie sme predsa len geniálny národ, priamo zo svojej biologicky človečej podstaty?

    Liked by 1 person

  4. Otazka:
    1. V Madarsku tlacia na vakcinaciu. Mierne mi unika, preco na to Orban tak tlaci, ked vie ake procesy sa po lete budu diat.
    2. Ori, myslis, ze zacnu tlacit aj na ockovanie deti pod 15 rokov, alebo sa potrebuju zbavit dospelych a deti vychovat?
    3. EU schvalila Mucne cervy ako potravinu. Aky dlhy horizont vidis na zakaz masa a masovych vyrobkov?
    4. Heger a Kurz jednali o zvyseni spoluprace. Aky je to proces, odklon od Madarsko-Slovenskej spoluprace?

    Páči sa mi

  5. “Krásna” rodinná akcia, rodinné balenie. Ak doprovodíte napr. svoju mamu, starú mamu na očkovanie, zaočkujú aj vás. No nie je to dojmné? Išlo ma j…, keď sa mi dnes otec posťažoval, ako krásne videl detičky so starnúcimi rodičmi na očkovaní.

    Liked by 4 people

  6. Otázka: včera som si trochu vypočul Martina Daňa, keďže mohol začať vysielať. Hovoril o tom, že nie vďaka Smeru, ale vďaka SaS sa dostal do väzby, vraj bývali vysoko postavení vyšetrovatelia ho do toho namočili cez Nicholsonovu. Všetko dal do súvislosti s voľbami, keďže podľa neho ho chceli umlčať a už vtedy opozícia Smeru vedela ze sa dostane k moci. Spomenul aj Kuciaka a v tomto bode nepriamo prepojil (alebo ja sa len domnievam) dvojvraždu s dnešnou vladou. Jednoduchá otázka: keďže nitky vrážd vedú aj mimo Slovenska, bude táto dvojitá vražda niekedy vyšetrena?

    Ešte link na video.

    Liked by 2 people

  7. Spätné upozornenie: Otázky a odpovede č. 120 | Blog o verejnom živote a problémoch Slovenska

Pridaj komentár