Mimoriadna správa – odkaz od Ni(e)koho

v piatok v Poľsku v Čiasne v Hornom Sliezku udrel blesk do 300 ročného Napoleonovho duba – Blesk zvonka – plameň sa šíril spráchniveným vnútrom – hasiči uhasili… doplním, že Čiasna je cca 58 km od Gliwic, ktoré sú tiež v Hornom Sliezku (začiatok vojny s Poľskom)
Včera v Sarajeve pred rakúskym velvyslanectvom bol na parkovisku vyrabovaný transportér s charitatívnou pomocou. Zmizlo vraj 600 balení/bední hygienického artiklu a rôzneho tovaru pre ubytovne pre migrantov/utečencov (rozumej nezákonných prekračovateľov hraníc. Ktohovie, čo to bol v skutočnosti za tovar a pre aké ubytovne a akých migrantov bol určený…) Strážna kamera veľvyslanectva (rozumej OKO) ukáže kriminálnikov. 28.6. je výročie atentátu v Sarajeve, v ktorom mala prsty samotná Viedeň tých čias. Ferdinad d´Este, nástupník trónu sa totižto chystal zreformovať R-U, zmeniť ho zo žalára národov na federáciu. Rok pred atentátom Srbsko dobylo Kosovo a macedónsko od Osmanov. Zbrane na atentát boli privezené zo Srbska v bedni cukru. Atentát vyprovokovali Rakúšaci, anexiou Bosny a Herzegoviny v roku 1908 a tamojšími veľkými vojenskými manévrami v júni 1914 blízko srbských hraníc. policie prohledala vlak kterým cestoval, když pátrala po zloději. Mehmedbašić si myslel, že policie jde po něm, a tak vyhodil svoje zbraně (dýku a lahvičku s jedem) z okna vlaku)” (viac podobností so včerajším incidentom pred rakúskym veľvyslanectvom v Sarajeve a nižšie uvedeným konfliktom na futbalovom trávniku si vyhľadajte tu: https://cs.wikipedia.org/wiki/Atent%C3%A1t_na_Franti%C5%A1ka_Ferdinanda_d%27Este
Včera došlo na EM počas zápasu ku vyprovokovanému konfliktu medzi Srbom Arnautovičom, hrajúcim za Rakúsko, a provokatérom Severomazedónčanom. Arnautovič – Srbdostal vraj za nationalistický útok stopku na zápas proti Holandsku. V porovnaní s ho provokujúcim Severomacedónčanom bol potrestaný veľmi tvrdo a neprimerane.

Napoleón – vojna, Sarajevo – vojna, Gliwice – vojna. Všetko smerované v konečnom dôsledku na Rusko. Ešte niekto verí na náhodu?
Putin a Biden rokujú v Ženeve. Ni(e)kto poslal odkaz: Srb dostal stopku pre zápas s Holandskom = žiadne vojny smerom na východ. Nielen futbalovú Európu ma Ni(e)kto pevne v rukách (v závere otváracieho ceremoniálu dúhové balóniky slniečkárov jak sprava, tak zľava boli pustené do vzduchu – to jest do stratena. No balóny v podobe vlajok a tvare futbalových lôpt zostali pevne v jednom zväzku – ako ke´d predavač balónov ich má všetky v kope priviazané…

Najdôležitejší odkaz pre “Viedeň” je, že všetko zaznamenavajúce a všímajúce si kamerové OKO strážneho systému povedie k odhaleniu páchateľov.

Jasnejší odkaz zo Ženevy i do rokovacej sály pre Bidena ani nemôže byť. Má snáď niekto ešte pochybnosti?

20 thoughts on “Mimoriadna správa – odkaz od Ni(e)koho

    • Tak toto je čistý podvrh. Ako rozprávka. Dôležití ľudia sa nikdy nedostanú do článkov novín. Reč Putina s povedanym v článku nijak nesúvisí. Ak si predstavit prácu lóže, tak si predstavit salara-bandu v Bratislave a v Prahe. Vraždu K+K, diverznú činnosť, klamstvá 24h/7 dní v týždni.

      Liked by 1 person

  1. ja dávam do pozornosti fotky zo stretnutia Bidena a Putina. Na záver si predsa len podali ruky. No Putin prichádza od pruhovanej vlajky s hviezdičkami – vlajky USA. Biden stojí pod trikolórou – zhora aj zdola zovretý bielym a červeným krídlom GP v nižšej hierarchii a bielymi farbami Otca Nebeského zhora a červenými farbami Matky Zeme v tej najvyššej hierarchii dvoch centier koncentrácie riadenia na Zemi.

    Odkaz symbolického foto, obehnuvšieho celý svet: Od tejto chvíle je politikou USA politika Putina a Biden ju musí prijať a podaním ruky aj prijíma. Jalta II má už hierarchicky inú úroveň, než Jalta I.
    Budúce usporiadanie sveta: dve hlavné, nie konfrontačné, ale spolupracujúce globálne centrá koncentrácie riadenia:
    1. Atlantské v USA pod správou GP
    2. nazvime ho, dajme tomu, “hyperborejské”?, alebo podľa kontinentu Ázijské pod správou Ruského vnútorného prediktora.
    Namiesto doterajšej konforntácie spolupráca v duchu KSB, či niečoho ešte dokonalejšieho .
    Tento základný model dvoch centier je modelom z dôb, dávnych ešte dávno pred pádom Atlantídy, keď Atlantída a Hyperborea, alebo jej nástupníci spolupracovali v tandeme veľkej atlantskej bielej “11” a veľkej “hyperborejskej” červenej (či čiernej) “11”. (to je odkaz filmu On drakon, koncentrovane vyjadrený v jeho oficiálnom traileri).
    Všetky ostatné budované centrá koncentrácie riadenia sú a budú len regionálne, majúce len regionálnu pôsobnosť. Čína – žltý svet. Irán – tzv. arabský, moslimský, hnedý svet. ? – čierny africký.
    Európa bude mať špecifické postavenie – z doterajšieho bojiska, kde sa tieto dve pradávne centrá vojensky stretali, sa premení na priestor tvorivej spolupráce týchto dvoch centier. Centrom a východiskovým bodom tejto spolupráce sa stane Slovensko a Maďarsko – rovnocenná bratská spolupráca historického Horného a Dolného Uhorska v rámci Uhorska (obnova Uhorska môže byť čisto len symbolická). Slovensko a Maďarsko sa stanú centrom, ku ktorému sa začnú pripájať ďalšie štáty V4+, Balkán a neskôr po transformácii zbytok EÚ.
    Všetko, čo sa bude diať od tejto chvíle, je procesom transformácie na tento nový model, sprevádzaným aj nevyhnutným úpadkom a likvidáciou starých štruktúr. Proste bez toho to neide, lebo stáročiami chybnou (ne)kultúrou krivené charaktery ľudí v štatisticky významnej miere zo dňa na deň nezmeníš tak, ako zo dňa na deň nie je možné nahradiť tradičné algoritmy správania novými. Najťažším orieškom sú poslušné ovce, ochotné dať očkovať seba i deti napriek už verejným informáciam o nežiadúcich účinkoch. Takéto liberalizmu a starým poriadkom oddané a poslušné ovce vychovajú štatisticky prevažne aj z vlastných deti rovnaké ovce. Tieto ovce sú najzotrvačnejšími a najtvrdšími prijímateľmi a udržiavateľmi slniečkársko-močiarnej agendy – oni so živnou pôdou, ktorá tieto choré poriadky tu drží.
    Oni dobrovoľne – skutočne dobrovoľne sa nechávajú očkovať, t.j. podstupujú proces ovládnutia ich psychiky zvonku, aby bolo možné bezštruktúrnym spôsobom a nebadane, no v porovnaní s klasickou zmenou svetonázoru a zaužívanych stereotypov správania, skokovo priviesť k požadovanej zmene.
    Slobodná vôľa musí byť akceptovaná a oni sa slobodne rozhodli napriek všetkým informáciam dať sa zaočkovať. Tí, čo sa zaočkovať nechcú, nie sú nezmeniteľní udržiavatelia a nositelia doterajších chybných vzorcov správania. Tí už premýšľajú minimálne o tom, že to doterajšie je choré a musí byť nahradené novým. Aké nové vzorce správania sú na programe dňa, je im predostierané postupne a inak, aj médiami – jedná sa predovšetkým o zmene konzumného spôsobu života na šetrnejší, trvalo udržateľný, kde sa predovšetkým budú zabezpečovať demograficky podmienené potreby za súčasného obmedzovania tých parazitických. Obmedzenie masovej turistiky z jedného konca sveta na druhý presmerovaním na domáce lokálne dovolenky. Výroba a spotreba základných potrieb sa bude regionalizovať na maximálnu úroveň sebestačnosti lokálnych regiónov. transport sa preto obmedzuje – tie problémy s kontajnerovou lodnou dopravou to dosvedčujú.
    ad. tlak na zaočkovanie – podľahnú mu len tí, ktorí sú náchylní podľahnúť aj iným podobným tlakom močiara – to znamená, že v konečnom dôsledku nepremýšľajú vlastnou hlavou, podliehajú názoru okolia, a preto skrze očkovaciu operáciu budú podliehať názoru GP – ich stereotypy správania sa budú ovplyvňovať podvedome požadovaným smerom. GP si takto aj karmicky čiastočne odčiňuje karmu za minulé manipulácie a všetko zlo, čo spôsobil doteraz. V minulosti manipuloval k zlému, teraz musí manipulovať k pozitívnej zmene.
    Prečo aj takto? To, čo vybudoval v minulosti má svoju zotrvačnosť – to jest prekáža okamžite potrebným zmenám. To, čo sa stáročia budovalo ako nástroje bezštruktúrneho riadenia – a tými sú predovšetkým samotné kultúrne podmienené podvedomé stereotypy správania jedincov, nie je možné metódami ich budovania zmeniť rýchlejšie, než ako boli predtým budované. Proste ako vo filme Demolition man, kde vo väzení podvedome technickými prostriedkami nahrádzali jeho vzorce správania bojovníka inými vzorcami – štrikovanie a podobné babské veci…
    Žltý očkovací preukaz – žltá dávidova hviezda – židovské gheto – vakcinačný žalár … Až budú zaočkovaným zmenené podvedomé staré konzumné, slniečkárske a močiarne stereotypy správania, pustia ich na slobodu. Možnože ich až smrť vyslobodí, no novú generáciu budú plodiť a vychovávať len tí, čo tak-či tak už odmietajú staré poriadky. Toť vsjo k vakcinácii. Proste buď sám zmeníš svoje algoritmy správania uchrániac si pred vonkajším tlakom vlastnú, slobodnú cestu ich zmeny v reakcii na reč životných okolností, alebo ako ovci ti to bude zmenené pomocou očkovaním ovládnutého podvedomia.

    Liked by 10 people

    • Pred 3-rokmi som videla dokument o Svätej matrone moskovskej, ona pomáha
      po smrti, ľuďom ktorí majú vieru , vtedy som nechápala ale celý ten COVID ona
      predpovedala, pozrite si ten dokument: https://www.youtube.com/watch?v=0NWkkvomTqs
      ” Bez vojny, vojna ide, …….
      ” Príde obdobie keď budeš, vyberať : Chlieb / materiálny svet/ lebo vieru / božský svet /
      PS_ Ori vieš, že nič nie je len tak, včera som sa modlila za lepší svet a prosila som boha o znamenie,
      a v tom mi zapípala tvoja správa o Mimoriadnej situácií, pozrela na hodiny a čas 23:11.
      To nie je náhoda, treba sa pripraviť.

      Liked by 1 person

    • Popolvár, súhlasím s napísaným len rámcovo. Nemal som dojem z Američanov, že by išlo z ich strany o dohodu, ale skôr o stopku, ktorú dostali od Putina. Detailne hovoril o vojnových ťaženiach Afganistane, Iraku o mimovládnych organizáciách, o ich neakceptovateľnom rozpínaní a svojských metroch. Mne to pripadalo ako studená sprcha pre močiar. Tie novinárske otázky amerických médií boli ako denník N.
      V duchovnej oblasti mám pocit, že nastane to čo si uvádzal, ale nebude to rýchlo. Staré štruktúry sa odpíšu sami. Ľudia, ktorí nemajú strach o svoj život, tak ho získajú. Tak vysoké percento chápajúcich ľudí neoviec, ako je v SK si myslím nie je nikde na svete mimo Ruska, preto aj projekt Maravy bude reálny. Vidno to na neochote sa očkovať.
      Zima 21 a 22 veľa zmenia.
      Moje subjektívne videnie. Celé storočie 2020 -2099 bude reset ale nie podľa nôt močiara.
      20 – reset, 21 – nový začiatok, 22 – smrť starého a ukončenie cyklu. 23 – začiatok strojenia nového cyklu.

      Liked by 2 people

      • Prežiť toto obdobie a v čo najväčšej miere sa neočkovať znamená nedovoliť zaviesť kovid pasy, začiatok personalizovaného ID identifikátora a totálnej kontroly. Nahnať ľudí do košiara očkovaných neúčinnými vakcínami. Teraz nás to bude stáť stratu práce, neskôr stratu slobody, možno života. Radšej sa sebestačne uskromniť, prípadne jedného z rodiny obetovať na Sputnik V. Tu neviem čo je správne. Rusko asi tiež nabehne na očkovanie lebo médiá to podávajú ako záchranu. Tí čo chápu vedia, že to zachzara nie je. Ale pre odpis médií bude nutné tu hru hrať. Keď začnú umierať bez rozdielu očkovaní aj neočkovaní bude jasné, že vo vakcíne to nie je. Tak už treba rozbiť tel úľ odkiaľ to vychadza…

        Liked by 1 person

    • Popolvar, súhlasím až na jednu zásadnú výhradu. Totiž to karmu nie je možné odčiniť tým, že keď som predtým manipuloval niekoho v jeho neprospech a teraz ho budem naopak! Pretože je tam porušovaný základný princíp slobodnej vôle!
      Preto z toho čo píšeš a princípu slobodnej vôle, môže vyplývať len jediné riešenie a to tvrdím už dávno, že GP už nie je ten starý pôvodný zlovestný parazit ale bol v tichosti vymenený za nového s opačnými prioritami!

      Páči sa mi

      • v princípe sa zhodneme. S tou karmou a manipuláciou to poviem takto: ak niekoho si celý život manipuloval k robeniu zlých vecí a on sa stal doslova na tvojej a vlastne celkovo na manipulácii závislý, nemôžeš očakávať, že ak ho prestaneš nielen manipulovať k zlému, ale manipulovať vôbec, tak dotyčný zrazu začne z vlastnej vôle a vlastnou mysľou konať dobro. Ani náhodou!!! On si len nájde niekoho, čo ho bude manipulovať v tom istom duchu – ba ešte k horším veciam. . Preto prvým krokom je manipulovať ho k dobru a zároveň ho aj postupne naučiť vlastnou hlavou naučiť rozlišovať dobré od zlého a vyberať to dobro vo vzťahu k sebe i okoliu. Čiže ty ako manipulátor odčiňuješ svoju karmu, ktorú si si vytvoril konaním zlého skrze zmanipulovaných biorobotov. Teraz to budeš odčiňovať konaním dobrého skrze zmanipulovaných biorobotov. No karma za manipuláciu zostáva, ba ešte sa aj nabaľuje. Napraviť ju môžeš, až keď prestaneš manipulovať. No musíš to spraviť vtedy a tak, aby si tým neuškodil svetu, okoliu ešte viac, než manipuláciou k zlému.
        To je ako výchova bojového psa k napádaniu ľudí, ale iba na povel. A ty mu zrazu dáš slobodu, pustíš ho z reťaze, nech slobodne koná. Čo bude konať – hrýzť aj bez povelu všetkých na okolo. najprv ho povelmi musíš odnaučiť napádať ľudí, a potom ho môžeš pustiť z reťaze…

        Liked by 3 people

  2. Popolvar, výborná sonda do diania. Čo dodať? Asi len toľko, že samotná vakcinácia je s veľkou pravdepodobnosťou ustanovená ako,, prirodzená” selekcia ľudstva. Prirodzená, nie v zmysle prírody ako takej, ale prirodzená konkrétnemu človeku, jemu prirodzenej, hoci nesprávnej slobodnej voľby. GP dal možnosť selekcie, ktorou sa ovce nie len odhalili, ale sami, z vlastnej vôle sa pripravili o budúcnosť, možno aj o život. Aši to malo byť cieľom GP. Budúcnosť teda asi nemá patriť ovciam, ale tým druhým.

    Liked by 3 people

  3. Takže najsamprv, žiadne vojny smerom na určitú svetovú stranu, alebo dajme tomu, že dohodnutá realita, ako je napríklad mierová zmluva, však ale nieje všeliek. Jej uzatvorenie či neuzavretie prakticky nehrá žiadnu úlohu.

    Bratislava, vo zväze krajov slovenských má s Európskou, ktohovie s koľkátou ríšou uzavretý Pakt o vzájomnom neútočení a čomu to zabránilo pre NATO jednať smerom k prípravám útoku na východ? Problém je v tom, že v bludnom modeli sociálnych vzťahov sú zmluvy plnené len v prípade, keď je niekto príliš slabý a nemôže ich porušiť. Napríklad Bratislava v ríši bludných snov. Ak si môžete dovoliť porušiť zmluvu, tak to urobíte a svoje dlhy jednoducho neplatíte. Napríklad štát SR neplatí odvody za Ľudí tak, Ako mu to ukladá zákon, ale platí Menej Ako 40 percent a GP ho kryje. Ako to Bludná ríša v podstate demonštruje vo vzťahu ku všetkým štátom a národom.

    Čo sa týka Nitry. Situácia tejto krajskej krajiny, tohto štátu v štáte je skutočne dosť unikátna. Je to naozaj tak, že je okupovaný, ale nie zo strany zväzu krajov slovenských, ale výlučne zo strany štátu zväzu európskych — Srdnato — štátov. V plánoch školy zákulisného dejateľstva (ZDŠ), v plánoch ZDŠ predákmi realizujúcich svoje konanie riadenia Európskymi štátmi je vyvedenie Nitry z pod nadkrajového riadenia zo strany Bludnej ríše. Ale urobiť to nechcú kvôli Nitre ako takej ale preto, že ríša musí ukončiť svoje nadnárodné konanie riadenia vo vzťahu ku všetkým štátom a národom a v prvom rade to platí pre americké štáty, ktoré majú vytvoriť samostatné centrum koncentrácie svojho a nie cudzieho konania.

    Doteraz (si) boli podriadené, čo súviselo s tým, že zjednotený Západ musel čeliť ZSSR, takže Eurázijský blok, euroázijské krídlo ZDŠ a euroatlantické krídlo ZDŠ boli nútené spojiť všetky svoje sily pod jedným riadiacim centrom, ktorým sa stali britské spoločenstvá. A City of London (COL) sa tým centrom nestali kvôli nejakým svojim kvalitám, ale pretože na ich základe fungoval svetový kreditno-finančný systém Banky pre Medzinárodné zúčtovanie (BIS), ktorý sa zaoberal koncentráciou svetových výrobných síl pod svoje riadenie, ktorý koncentroval riadenie týchto výrobných síl pod plášťom SWIFT. Len z tohto dôvodu. Vôbec nešlo o nejaké výlučné kvality samotných spoločností COL. Keby to bolo potrebné, rozbehli by to inde. Samotná poloha COL je dosť výhodná. Nachádzajú sa za oceánom, čo bolo v 20. storočí dlho zárukou, že vojny vyvolávané v rozličných krajinných sústavách sa COL nedotknú. Dnes už taká záruka neplatí.

    A zo strany európskej štátnej elity tu stále trvá tá úloha rozpútať požiar svetovej vojny a v prvom rade v USA a Rusku. Oni si myslia, že to ako na začiatku 20. storočia prečkajú za malými oceánmi ako elita, a že sa ich to vôbec nedotkne. V skutočnosti ich to zasiahne, a to poriadne. Dokonca ani nie v tom ohľade, ako o tom hovoril Putin: „Keď na nás zaútočíte, tak my sa dostaneme do raja, zato vy jednoducho zdochnete.“ Nie, dokonca ani v tomto ohľade. Ten problém je v tom, že súčasné technológie sú také, že COL sú teraz dosiahnuteľné nielen pre tých, ktorí sú ich relatívnymi spojencami, teda pre štáty bloku NATO, ale aj pre tých, ktorí nimi nie sú. Pre lietadlo nie je vôbec žiadny problém doletieť z Európskej únie do USA.

    A ak sa im podarí ten požiar rozpútať, svetový, ktorý vzplanie v Európe, tak k čomu to povedie? Keď predtým kvôli 2. svetovej vojne utekali vysídlenci, tak koľko sa ich dostalo na lode plávajúce do Izraela? A koľko ich tam doplávalo? Navyše ich mohli vrátiť, ako to urobili židom. Proste ich z ďalekého východu deportovali. A dnes? Skúste otočiť lietadlo, ktorému končí palivo. Koľko ich zostrelíte? Veď tých biznis lietadiel, ktoré zamieria do Ruska, bude ohromné množstvo. A keď im niečo vykonajú — prchajúcim rodinám, tak sa tam navyše rozletia aj vojenské lietadlá od ich spojencov, ktorí majú k dispozícii aj rakety, ponorky a vojnové lode. Takže nestačí, že proti sebe poštvú svojich spojencov z NATO, ešte ich všetky otočia proti sebe, keď budú ich elite brániť dostať sa do zóny možnej záchrany. A tých možných variantov priebehu vojny je veľa, vďaka všetkým ďalším možnostiam vzhľadom na technický rozvoj sveta, kvôli ktorým COL tentoraz zostať bokom nedokážu.

    Navyše sa tam rozbehnú také procesy vnútornej destabilizácie, o ktorých sa im dnes ešte ani nesnívalo. Otvorí sa ich južná hranica a nepoputuje tam len jedna karavána lodí zo zálivu — a žiadna blokáda ani vodný múr to nezastaví.

    Šialený COVID sa im v Európe potom bude zdať detskou rozprávkou. Ale štátna elita sa napriek tomu o to snaží, pretože nič z toho si neuvedomuje. Aparátnici zo ZDŠ to ale vedia, a preto potrebujú EÚ odstaviť od riadenia štátov a národov, aby štátna elita neuvrhla celý svet a následne na princípe padajúceho domina aj samotné USA do priepasti svetovej zákulisné katastrofy, technokratickej, technologickej.

    Takže v tejto veci je ZDŠ spojencom Nitry, Nitrianskej štátnej elity. Ale jej reálnym spojencom je len Rusko. Len Rusko nepotláča kultúrnu identitu krajov a národov, ktoré vstúpia do zóny ruského sveta, ktoré sa stanú súčasťou ruského sveta, ktoré spolupracujú s ruským svetom. Či Rusko niekedy niekoho utláčali? Vari sa Rusko pokúšalo Európu pripraviť o jej „veľa národného ducha“ (ECU plán)? Veď svojou kvalitou bolo mesto Bratislava etalónom Nitry v porovnaní s Českom a Moravou, kde sa ho pokúsili úplne pripraviť o slobodného ducha, o jeho kultúrnu identitu. A v mnohom toho mimochodom tiež dosiahli. Tá bezzubosť a tolerancia k rôznym tým šialeným spoločenstvám, k vykorisťovaniam, k panským manierom preskupovania obyvateľstva na panské … To je Európa, to sú USA s ich plánmi denacifikácie?

    Kým z Ruska sa snažili zachovať kultúrnu identitu krajov. A ČSSR v tom, dá sa povedať, bola etalónom, takže to všetci museli zohľadňovať. Preto SSR, kým existovalo ČSR, nenechávali tak upadať, pretože by okamžite začalo byť jasné, že je potrebné sa zjednotiť na základe, teda presnejšie príkladu NDR. Lenže v dôsledku zrady Gorbačova ČSR nechali prehltnúť SSR. Čo znamená, že sa slobodný duch českých a slovenských a moravských krajov vynasnažili prevalcovať tolerantným valcom západnej ideológie do SR.

    Ani jeden štát sveta, ani SR nečaká žiadna budúcnosť, ak to Rusko neustojí. Tá migračná kríza, ktorá prebiehala v roku 2015, by potom bola proti tomu čajíček. Len ľahký vetrík v porovnaní s tým, čo môže nasledovať Ako SPARS 2023 a ďalej. Ako môže tá migračná vlna COVIDU zmiesť celú starú Európu. ZDŠ to má pripravené a spustí to okamžite po tom, kedy bude vyriešená otázka Ruska, až sa mu povedie ho rozčleniť na menšie štáty bez suverenity. Inou vecou je, že v danom okamihu ZDŠ nemá záujem ani Rusko, ani SR rozčleniť, pretože teraz na Rusku ako na tom príslovečnom klinci visí celý svetový poriadok, tak na hraniciach SR visí osud ČR. Akonáhle by teraz prestalo existovať Rusko, rozsype sa všetko a v SR neostane kameň na kameni a z ČR to nikto neuvidí, lebo tam neostane ani to čo v SR.

    A ZDŠ nemá náhradnú Stredozem, nemá územie, kam by sa mohol stiahnuť, takže ho čaká rovnaký koniec ako celú našu civilizáciu. Preto je teraz úlohou ZDŠ podržať Rusko, aby zase ono podržalo existenciu celej civilizácie. Kým Rusko bude všetko držať, ZDŠ odstaví Európu z nadnárodného riadenia COL a zostane zachovaná kultúrna identita všetkých štátov a národov. A ako to bude prebiehať, s akou mierou a krvavosťou a s akými nákladmi pre štáty Európy to bude prebiehať, závisí na tom, nakoľko budú štátne elity európskych štátov pracovať pre záujmy svojich národov, svojich štátov, nie pre svoje záujmy, ale pre záujmy svojich národov. A čo to znamená? To znamená zmenu vzťahov s Ruskom. Namiesto toho, aby s Ruskom bojovali, namiesto toho, aby mu vykonávali špinavosti a okrádali ho, s ním musí začať nadväzovať normálne ľudské vzťahy, trebárs vo veci severného prúdu dva, južného prúdu a ďalšieho Prúdu a v ďalších záležitostiach.

    Dobrý príklad, ako pracovať na zachovaní svojej kultúrnej identity, poskytuje Maďarsko. Maďarsku predsa prospelo, keď zmenilo svoje vzťahy k Rusku, keď začalo brániť svoje národné záujmy, ktoré nemožno ubrániť bez spolupráce s Ruskom, bez normálnych pracovných vzťahov. Rusko nikdy žiadny národ nenútilo, aby sa vzdalo svojej kultúrnej identity. Vždy sme v ČSSR tak ako aj Rusko so všetkými pracovali výlučne s úctou k ich kultúre. A to je presne to, čo rozhoduje o stabilite nielen Ruska, že vo vnútri svojho štátu môžeme mať akúkoľvek národnosť, ale smerom von, sme všetci ľudia.

    Liked by 1 person

    • to čo si popísal toľkými slovami som v krátkosti zhrnul v článku o Harryho svadbe s Meghan: treba, aby táto svadba nebola len dočasnou v duchu z núdze cnosť, ale trvalou a úprimnou. A ten model, ktorý som popísal, nie je modelom, ktorý tu bude už zajtra. No Putin prichádzajúci pod americkou vlajkou je k tomu prvý krok. A Biden, aj London City to budú musieť akceptovať, inak sa 900 zvierať v ZOO nebude len tešiť na ich návštevu ale veľmi skoro aj z návštevy samotnej, a to trvalej…
      V jemnohmotnom pozadí materiálneho sveta sa udiali veci a zmeny, ktoré smerujú k vyššie uvedenému. A tí, ktorým sa tieto zmeny nepáčia, už nie sú tak mocní, aby to dokázali zmeniť. A keďže tieto dva svety na seba vplývajú tak, že zmena v jednom sa prejaví aj v druhom, tak to, čo sa zmenilo v jemnohmotnom sa prejaví aj v materiálnom. A ako som povedal, niet už síl tu v materiálnom, ani v jemnohmotnom, čo by tie zmeny zvrátili. Pribrzdiť možno, no zvrátiť už nie. Preto, buď pôjdeš v prúde, alebo ťa prúd zmien zomelie.

      Liked by 2 people

    • Zabudol si dodať, že nebo padá a prebehne invázia mimozemšťanov a nie, nerobím srandu. Pretože vybral si fakty, ktoré ti hodia do krámu a všetko ostatné ignoruješ t.j. šíriš porazeneckú náladu naschvál chybnou metodikou, čo nie je chyba, ale hriech.

      Inými slovami, ešte raz to urobíš a ja ťa zabanujem natvrdo.

      Liked by 2 people

  4. Áno, to je pravda. Vďaka za pripomenutie. Pretože komentár nedáva zmysel, keď chýba predchádzajúca časť. V žiadnom prípade nieje dôvod šíriť bezmocnosť alebo nemohúcnosť, to by nemalo ani len cenu námahy. Najprv sa oplatí vyložiť si karty ohľadom okolností a situácie, aby mohlo prísť uvedomenie, že takto je tu vymaľované. Pre lepšiu činnosť lepšieho výberu. Nie pre zlý výber zlej činnosti.

    Kam smerujú príčiny vojen. Písali sme o tom už predtým tiež, zopakujeme príspevok, pretože ho toho času nevidieť vďaka chybe replikácie databáz v systéme wordpress tohto blogu. Je to vlastne objasnenie k tomu, čo už bolo uvedené.

    Čiže ďalšie otázky ohľadom smerovania príčin vojen ači otázky ohľadom príčin smerovania vojen. Minca je tá istá, ale keď ju nadhodíme do točky, tak po dopade môže hrať rozdielny výsledok v hre „Stavme sa“.

    Ďalšia otázka ohľadom Slovenskej republiky je, že aký osud čaká spoločenstvo Národnej banky Slovenska a ďalšie komerčné banky a vôbec bankový systém v plánoch zákulisného dejateľa? Má škola zákulisného dejateľa (ZDŠ) čo dočinenia so založením NBS v roku 1993? A ak áno, aký cieľ tým sledoval? Veď ak sa ZDŠ už v šesťdesiatych rokoch rozhodol, že feudalistický kapitalizmus znamená hrozbu pre neho samotného, a že je teda nutné ho nahradiť niečím iným, a preto propagoval chybný kapitalizmus prezlečení za falošný socializmus, tak prečo podporoval rozvoj všetkých tých feudálnych bánk pod dozorom materskej banky NBS v jej danej súčastnosti? Alebo išlo o prácu štátnych aparátčikov, a ZDŠ jednoducho ten proces začlenil do svojich plánov a doviedol tento neofeudálny bankový systém, rovnako ako celý ten zábavný priemysel feudálneho kapitalizmu do absurdity?

    Menový rezervný systém je výlučne dieťaťom ZDŠ. Štátny aparátčikovia majú záujem na tom, aby mali svoje regionálne banky. To, čo nemáte pod kontrolou v inom kraji vás nezaujíma. Záujem máte o to, aby ste nad tým získali kontrolu. Akonáhle si vytýčite cieľ zmocniť sa kontroly inej krajskej banky, v inom kraji, tak tým získavate Medzi-krajské funkcie a rozšírite si tak zónu svojho vplyvu. Slovenský kreditný či finančný systém je výlučným poľom pôsobnosti ZDŠ, kam sa z iných Škôl nedostanú. Všetci, ktorí sa pokúsia vstúpiť do slovenských spoločností Kreditne-finančného systému ako subjekt, sú okamžite likvidovaní, pričom to občas prebieha aj prostredníctvom poisťovacích spoločnosťou mediálnych a zákulisných vojen podnikovej klanovej politiky.

    V každom prípade bolo založenie centrálnej banky Slovenska vykonané prostredníctvom tichej občianskej vojny, tej takzvanej vojny nevedomosti proti ignorancii v ČSSR. To práve založenie jedinej centrálnej banky bolo cieľom tejto vojny, žiadne iné menej významné či pridružené záujmy, priemyselné, oslobodenie feudálnych otrokov, alebo niečo iné. Nič také. Jediná banka pre celú spoločnosť federáciám slovenských krajov.

    A prečo potrebujú jedinú banku pre celé Slovensko? Pretože slovenská spoločnosť pre Kreditný-finančný systém je krvou importnej a exportnej ekonomiky.

    A čo je znárodňovaním? Znárodňovaním je objektívny proces ako je napríklad koncentrácia riadenia výrobných síl na slovenskej zemi. Ale zatiaľ čo samotné znárodňovanie je proces objektívny, tak riadenie tohto objektívneho procesu má subjektívny charakter a ten, kto si vytýčil úlohu riadiť tento objektívny proces skôr, ten získal výhodu. A ZDŠ si vytýčil úlohu riadiť tento objektívny proces skôr, a dobre vedel, že akonáhle … Povedzme, že vedľa seba žijú dva systémy trebárs Bratislava a Nitra, áno? Kým žili, bez toho aby o sebe vzájomne vedeli, tak sa vzájomne neovplyvňovali, ale akonáhle vstúpili do styku, začali sa vzájomne ovplyvňovať. A pri tom ovplyvňovaní silnejší systém tak či onak potláča ten slabší. Týmto spôsobom prebieha procesuálnosť spoločenstva znárodňovania po celom Slovensku.

    Týmto spôsobom si silnejší kraj podriadi slabší kraj a silnejšie zväzy krajov si podriadia jednotlivé kraje a slabšie zväzy krajov a takto prebieha celková scéna znárodňovaním. Takže slovenský Kreditne-finančný systém je pákou, nástrojom riadenia všetkých procesov na zemi slovenskej. A keď niekto uvažuje o nejakom politickom rozhodnutí, či už je to v Bratislave, Nitre, alebo inde, napríklad v Košiciach, proste kdekoľvek, tak musia mať na zreteli nielen vlastné možnosti a zdroje, ale aj skutočnosť, ako je sám začlenený do tohto slovenského kreditne-finančného systému.

    A v tomto ohľade je zásadné postavenie centrálnej banky vo vnútri štátu. Predtým sme v ČSSR mali štátnu banku, ktorá bola orientovaná na štátne a národné záujmy, preto sa tiež štát v spoločnosti rozvíjal. Úroková sadzba neprevyšovala 3% a prírastok zabezpečenosti výroby energiami bolo 5%. Preto sa tie 3% dali vykompenzovať. Vykompenzovať však sadzbu nad 5%, ktorú zaisťuje slovenská dynamika energetickej zabezpečenosti, už nie je možné. Vždy tam zostane dlh a systém sa bude rozkladať.

    A čo robí naša centrálna banka? Naša centrálna banka úplne účelovo pripravila našu ekonomiku o vnútorné úverovania a pevne naviazala našu ekonomiku na svoje zatajenie poplatnej rodiny, a je to ona, kto riadi, preto je samozrejme naša hlava centrálnej banky zo všetkých najlepšie hodnotená podľa hodnotenia rodinných bankových štruktúr. Prečo? Pretože prijala rozhodnutie …

    SWIFT

    Nie SWIFT, ale Banky pre Medzinárodné zúčtovanie (BIS), ktorá diktuje všetkým. Akonáhle rozhodne o znehodnotení nášho vnútorného systému meny, tak to Eurosystém okamžite vykoná a podá hlásenie. Potom je samozrejme zo všetkých najlepšie hodnotené, pretože jej sú záujmy Inej Rodiny vrelo ukradnuté. A vôbec najlepšie by bolo, keby dokázala premeniť inú Rodinu v ruiny. To o čo sa snažia, to je jej cieľom, zlikvidovať rodné obyvateľstvo, umoriť ho hladom po mene, zariadiť tu a tam rozvrat. Pretože to je jej cieľom a robí to v záujme svojich vlastných pánov a paničiek. Oni Eurosystém dosadili plniť túto úlohu.

    Komerčná banka v nejakom inom kraji zase plní inú úlohu. Ale všetky pracujú podľa jednotného plánu.

    Lebo zatiaľ čo vnútorná politika pracuje pre záujmy vládnucej vrstvy vnútri štátu a vonkajšia politika je uplatňovaním politiky tejto vrstvy vládnucej vnútri (z vnútra) daného kraja mimo neho, tak národná politika určuje úlohu a miesto každého kraja vo svete.

    Preto sú rodiny, ktoré si žijú blahobytne ako turistické strediská, iné ako finančné centrá, do ďalších je sústredená znečisťujúca výroba, niektoré sú prevažne poľnohospodárske, ďalšie poskytujú zdroje … Každý má svoju úlohu. Je to ako keď v dome každá izba plní svoj účel. To je to, čo určuje Medzi-rodinná politika. A aby na to ľudia neprišli, bol zavedený ten ohlupujúci termín územnej alebo únijnej celistvosti, aby mali naši politicky činní čo neustále omieľať a oni sú ešte aj vďační svojmu promovanému učiteľovi zo ZDŠ: „Ďakujeme, že si nás priviedol na myšlienku o existencii územnej a virtuálnej celistvosti … “

    Posadili ich do pieskoviska, dali im hračku, a tak si s ňou hrajú. Potom nemusíte bojovať o všetky kraje, ale jednoducho ich riadite. Aby ste ich však dokázali riadiť, musíte ich dostať pod svoj kreditne-finančný systém, zahrnúť ich, ich priemyselný, výrobný potenciál, ich celkový ekonomický potenciál, vrátane toho vedeckého, vzdelávacieho a kultúrneho do jednotného systému riadenia.

    A to mali za cieľ slovenské volebné vojny, ktoré sú v podstate jedinou slovenskou vojnou realizovanou vo volebných etapách. V roku 1993 založili NBS, práve tie komerčné banky, ktoré začali financovať Eurosystém. Eurosystémom vstúpili do slovenských vojnových medzi-volebných systémov dlžiac Slovensku 12 miliárd dolárov, a keď z tej danej volebnej vojny vyšli, tak už Slovenská ekonomika dlhovala Eurosystému 20 miliárd dolárov. A bolo vymaľované, problém bol vyriešený. Lenže z tej vojny vyskočil aj jeden celý segment Európy a tiež Slovensko, takže bolo potrebné uskutočniť ešte jednu vojnu. A keď ju zrealizovali, tak po roku 1998 založili slovenský aktivačný kreditne-finančný systém, tajný systém šesťdesiatych rokov, ktorého sa zúčastnila aj ČSSR. Inou vecou je, že ČSSR na tie podmienky pôvodne nepristúpila, ale tých, ktorí to urobili, si podrobili cez odovzdaný ZSSR v prospech jednostranne výhodnej zmluvy, ktoré sú (teda boli) nástrojom ZDŠ.

    V prípade ZDŠ im nezostalo než dlhšiu dobu čakať, než sa vyčerpá americká politika budovania neokolonializmu a neofeudalizmu v jednom samostatnom štáte a v eurosystémovom spoločenstve, potom ČSSR potopili a znovu sa vrátili k plánu vytvorenia slovenského kreditno-finančného systému na podporu spomínanej menovej únie. Teraz sme teda do toho systému začlenení a či už sa nám to páči alebo nie, musíme na to brať ohľad. Takže akékoľvek politické rozhodnutie vnútri štátu je nutné prijímať s vedomím, ako sa to premietne na celú ekonomiku, pretože zo ZDŠ môžu našu ekonomiku vypnúť.

    ZDŠ systém, Európsky systém, ktorý sme zdedili po ECB, sa nachádzal mimo. Prečo? Jednalo sa o vzájomnú súčinnosť dvoch rôznych ekonomických segmentov, ktoré pritom sledovali vlastné ciele. Post ECB slovenské vedenie urobilo všetko pre to, aby našu ekonomiku položilo k nohám ZDŠ. Tú kapituláciu v prospech nevýhodnej spolupráce podpísali v januári roku 1968, išlo o tú dohodu so spoločnosťou Lena Goldfields spolu s ČSSR a ZSSR. Už sme o tom hovorili, ináč.

    Mimochodom podrobnejšie sa s touto otázkou môžete zoznámiť v analytickej správe:

    Výročná správa Národnej banky Slovenska obsahuje hodnotenie ekonomického a menového vývoja za daný rok aj aktivít Národnej banky Slovenska za všetky oblasti jej činnosti. Jej súčasťou je aj správa nezávislého audítora a účtovná závierka Národnej banky Slovenska.

    V dokumente „Účtovná závierka a správa nezávislého audítora za rok 2020“ je podpis spoločnosti Deloitte v Bratislave zo dňa 9. marca 2021 v mene spoločnosti, ktorá je jednou z najväčších zúčtovacích spoločností v prospech systému SWIFT.

    Je možné si povšimnúť neprítomnosť podpisu spoločnosti evidovanej ako Najvyšší kontrolný úrad Slovenskej republiky – keďže Zákon o Centrálnej banke Slovenského kraja a suverenita NBS, ktorá je tiež súčasťou krajinnej zúčtovacej knihy, nezahŕňa zmienku o Zákone o slobodnom prístupe k informáciám za účelom výkonu vlastníckych práv.

    Popraviť alebo zablokovať iného, aby som vlastnil prúd a tok sebeckosti a skvel sa, si je zlý výber zlej činnosti. To si len hatí, to sa len hatí. Avšak. Obohatiť a vyzdvihnúť lepšiu činnosť lepšieho výberu v prospech blížneho svojho, je lepšia mravnosť, lepšieho výberu. Hnev vzniká na základe nevedomosti a ignorancie, ktoré činia prijateľnosť skutočnosti práve tak, ako je, za nemožné, pretože tam v prvom rade chýba zozbieranie sa a sústredenie si, teda lepšia činnosť lepšieho výberu.

    Nenáleží hosťovi byť nezdvorilým, keď znie zmysel, do ktorého hosťa nič nieje.

    Liked by 1 person

Pridaj komentár