Otázky a odpovede č. 127

Do uzávierky, ktorá bola v stredu o 22:00, som dostal dosť veľa otázok a dúfam, že mi nič neuniklo (a ak predsa, tak sa ospravedlňujem, lebo diskusia sa značne zneprehľadnila). Čo sa týka pondelka, tak neviem čomu sa budem venovať, podľa všetkého konferencie v Ženeve. A ako vždy, budem sa snažiť dať na všetky otázky čo najlepšiu odpoveď – pred tým však rozoberiem dve veci:

Počasie a ekonomika

Počasie ma trápi a posledný týždeň-dva som sa cítil ako pod vodou, a preto obmedzím publikáciu na dvakrát do týždňa (článok+OO). To ale nie je moja pointa, moja pointa je, že keď skončí táto horúca vlna, tak je tu veľká šanca, že sa ochladí o 15-20 °C lebo Beaufortov kolobeh uvoľní sladkú vodu a tým pádom ochladí Európu t.j. ak sa na Sibíri oteplí ešte viac, tak zima v Západnej Európe bude extrémne tuhá. Takže Západná Európa a Severná Amerika začne mrznúť. Toto je prvá vec.

Druhá vec je, že keď sa naplno prejaví smrteľná otrava so spike proteínom (skutočná biologická zbraň), tak cena kopy vecí sa prepadne, ale cena niektorých vecí narastie lebo CB tlačia obeživo a cena iných vecí zas bude rásť lineárne.

Otázky a odpovede

Štefan f. sa pýtal:

Zdravím.
Otázka : Chcem sa spýtať , zavedie sa na Slovensku povinne očkovanie, alebo je to len bububu od Lengvarského ?
A ak by sa aj zaviedlo povinné očkovanie ako sa proti tomu brániť ?
Ďakujem vopred.

Ondrej to napriek mojim vysloveným inštrukciám z minula zodpovedal pomerne adekvátne, ale mám ja na vás otázku:

Naozaj budem musieť blokovať ľudí, alebo sa naučíte sebakontroly?!

Galina sa pýtala:

Dobrý večer.
Otázka: Sputniku V končí o pár dní dátum spotreby, od nás na Sputnik chodia ešte do Nových Zámkov.
” Vláda”, hovoriaca miestnym jazykom (Tvoj termin technikus,zapáčio sa mi to ) vrátane médií Sputnik odsabotovali. Takže,kde bude možné získať informácie o možnosti očkovania Sputnikom (prípadne o jeho nových jednorazových verziách), keďže tento štát nám v tom bráni? Vďaka .

Neviem, že kde sa bude dať získať informácia, ale to čo robí táto čvarga, do ktorej radím aj Zuzku, je už dávno na žalobu zo zločinov proti ľudskosti a genocídy. A dúfam, že rozsudok nad nimi vyriekne súd a nie rozzúrený lynčujúci dav.

Jiskra sa pýtal (dávam len otázku):

Otázka: “Někdo na vás tlačí.”? (Zítra článek nebude.) Pocitově jsem to vložil zde.

Nie, je to súbeh tej horúčavy, únavy (ten energetický úder z minula bol dosť silný) a nutnosti pracovať aj na iných projektoch.

Vesna sa pýtala (zas dávam len otázku):

Otázka:
Ori, mohol by si prosím, odhadnúť čo resp. kto za tým projektom stojí a aké to môže mať následky v globálnom riadení v budúcnosti?

No, je to Putinova doktrína zo Stalingradu: „Ak je boj nevyhnutný, treba udrieť ako prvý.“ Inými slovami ruský čip/implantát do mozgu je podobný úder ako Sputnik V.

Jamart sa pýtal:

Otázka: Ahoj Ori, minule som sa pýtal na tvoj názor ohľadom fungovania škôl a vzdelávania. Odpoveď bola (pre mňa) moc stručná. Z viacerých zdrojov viem, že min. školstva plánuje zmeniť charakter vzdelávania. Plánujú zmeniť dnešné ročníky na nejaké bloky a chcú ponechať školám možnosť úplnej voľby tém a pod. Stoja za tým niektoré mimovládky. Podľa mňa sa chystá úplná likvidácia slovenskej inteligencie. O pár rokov deti už budú úplne pomýlené a naočkované “ich” ideológiou. V súvislosti s plánom očkovať aj deti mi to zapadá dokopy. Otázka teda, premýšľam správne, alebo im ide o niečo iné? Vďaka.

To, čo sa u nás robí aj v školstve sa nedá charakterizovať inak, ako genocída pomocou ideologickej indoktrinácie resp. pokus o to. Takže, tvoj vývod je správny, ale Marekov pesimizmus nezdieľam, pretože napriek snahám anglo-amerického močiara s centrálou v Londýne vytvára sa alternatívne informačné pole, ktoré je dôsledkom ich činnosti a ktoré v súčine s ich činnosťou rozkladá ich riadiaci aparát a brzdí tým presadenie ich plánov. Problém pre globálne zákulisie (GP) je to, že sa to asymptoticky blíži k objektívnej pravde, čo rozkladá riadenie tej časti GP, ktorá nezlepšila svoju morálku/mravnosť. To je prvá vec.

Druhá vec je, že na Západe po tejto covid hystérii a pri zmene sociálneho usporiadania (doba ľadová+odhalenie pravdy+ekonomické zmeny) asi 3% ľudí dôjde k tomu, že ak chcú svojmu potomkovi zabezpečiť kvalitné vzdelanie, tak ho musia učiť doma/v komunite spolu s online kurzami zameranými na vedomosti a vzdelanie. Teda, doterajší školský systém (aj u nás) skončil a začína byť nahrádzaný niečim iným. A tie 3% sú dôležité z toho hľadiska, že vtedy sa dejú v spoločnosti zmeny revolučnou rýchlosťou.

Jarmat dodáva:

Ešte jedna otázka: Ako tak sledujem, tak u nás je vraj najmenšia preočkovanosť. Napriek tomu v Maďarsku je dosť silná (aj keď čínskymi, ruskými a inými vakcínami). Bude to podľa teba mať nejaký podstatný vplyv na budúce usporiadanie oblasti – R-U, či V. Morava? Je to plán ako “potom” posilniť pozíciu Slovenska, alebo im to akosi nevychádza, preto tie snahy o zničenie slovenskej inteligencie? Vďaka.

Trefa do čierneho, presne si odhadol vývoj a dôvod, prečo im to nevychádza je napísaný vyššie.

Jaro sa pýtal:

Otázka:
Zdar Ori, dnes v dome ministra Mikulca zasahovala polícia, ale jednalo sa akože o falošný poplach. Niekto mu niečo naznačuje, alebo niečo hľadali?
Vďaka

Jaro

Boj klanov (asi rôzne frakcie 5. kolóny – detaily nepoznám) a v tomto prípade musela zasiahnuť americká ambasáda priamo aj cez médiá a celú vec hasiť. A toto je dobrá správa z jediného dôvodu: sype sa im riadenie neuveriteľným spôsobom. To ale znamená aj to, že Fico, Smer a Hlas musia vyvíjať úsilie na to, aby štát nekrachol a vytvoriť paralelné štruktúry riadenia napr. Smer podporil protest odborárov proti tejto bezvládnej vláde.

Wiliam sa pýtal:

Otazka:
1. Rozpad USA a tym padom aj riadenia v SR bude este pocas tohto leta, jesene alebo az buduci rok?
2. V lete bude velke cvicenie na hraniciach RF. Bude Barbarosa 2?
3. GProkur zatial vyckava, alebo ani nebude zasahovat a necha to na obcanov?
4. Mato pochopil, ma aj Zuza kapacitu pochopit? Robi to z presvedcenia, alebo ju drzia za g..le?
Dakujem za odpovede

1. Deje sa to práve teraz, cez leto sa to ale poriadne rozbehne.

2. Nebude Barbarosa, výbava ruskej armády sa o to postará.

3. Keď sa nastanú na to vhodné podmienky, tak GProkuratúra zasiahne svojou plnou silou napr. rozoberanie povinného covid očkovania na verejnosti.

4. Nielen Zuza nemá na to kapacitu, ale ani jej poradcovia (čítaj držitelia), a preto hovorím, že to robí z presvedčenia.

Veci, ktorých sa teraz dotknem:

  • Budúci týždeň budem asi rozoberať stretnutie Putin-Biden (Avalus chcela odo mňa komentár).
  • Branislavov komentár vyjadruje to, že nechápe riadenie (nie je to výčitka, len suché konštatovanie) a vyššie som napísal, že prečo.
  • Tornádo na Morave: hromadenie výbušnej energie v noosfére+klimatické zmeny.
  • Dôvod prečo Marek nedostal odo mňa upozornenie je to, že buď neodpovedal za mňa otázku alebo odpovedal na výzvu v diskusii.

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

35 thoughts on “Otázky a odpovede č. 127

  1. Ori, vezmi do uvahy, ze nebol len utok tych tupelov, ale aj zatmenie slnka a teraz spln. Rob, co si dostal do daru a pomaly to prejde.

    Ad Tornádo. Kde bolo tornádo. Hodonin, Mikulčice. A co bolo v Mikulciciach za cias Veľkej Moravy?
    klčovali, odvodnovali, nezalesňovali, hnevali sa a hlavne hltali koronu. Teraz sa budu media zaoberat aspon 2 tyzdne tym, ako pomoct tym nestastnym ľudom. Uz tam mal byt nudzovy stav, a aj Slovensko by malo pomáhať.
    Dokáze taká skaza zvratit informacne pole v Čr prec od korony?
    Bud zdravý a blaho želám

    Inak ad povinne očkovanie, kokotkovia kokrhajúci na hradbach zabudli na jedno. Vseobecne prijaty corona faši pass obsahuje 3 info, alebo genovu terapiu, prekonanie teda protilatky alebo test. Takže povinne môžu len toľko.
    A ak sa ucitelia, zdravotnici a ini nedaju, budeme tu mat Mahatma Ghándiho Satjagrachu…

    Liked by 4 people

  2. Čaputová už úplne kašle na nejaké mimikry a priamo vystupuje ako dílerka Fajzeru. Mám ju pred očami ,ako sa vála po koberci so svojimi XXL stehnami a myslím,že jej úloha naozaj končí.
    Ešte by som sa chcela opýtať,ako sa pozeráte na udalosť v Šaštíne ,či ako na varovanie,alebo je to už rozsudok. ( nad tzv.vládou a biskupmi hovoriacimi v miestnom jazyku.) Neviem,či si spomínate na jednu tragickú udalosť,keď padajúci strom pri rieke zabil nitrianskeho školáka.Potom nasledovala tragédia autobusu z Jelenca. V utorok som si kúpila ruženec,s bledomodrými kamienkami.Je potrebná určitá prax,ale už som sa rozhodla,že sa budem modliť k patrónke Slovenska.

    Liked by 4 people

  3. Mám overené, nikto v meste SNV, kto vlastnil alebo prenajimal MOMky nepredlzuje ani ne otvára nové zmluvy na prenajom alebo predaj MOMiek jednoducho koniec bude len jedno odberné PCR a antigen odberné miesto na čele mesto od začiatku septembra, sú len dve možnosti buď kov zmizne alebo bude lukratívne platené testovanie za cash…

    Liked by 3 people

    • Netestovali len MOM-ky, aj firmi si testovali zamastnancov, napr. u nás v Slovenské elektrárne sa testovalo každý týždeň, aj zamestnanci dodávateľských firiem sa mohli otestovať… Takže ťažko odhadnúť čo si o pár týždňov vymyslia…

      Liked by 2 people

      • Možno zoberú čísla koľko ľudí prekonalo covid a vyhlásia že je obyvateľstvo premorene a ukončia to. A na jeseň môže začať eco fašizmus ten sa ľahšie pretlača. Spomínal to aj ten chlapík tuším zo CNN že na jeseň sa spustí eco hystéria, to video bolo tuším na ksb fóre. Inač poznám pár ľudí plne očkovaných ktorý pri vyslovení toho že niesom zaočkovany penia ako keby mali besnotu.

        Liked by 7 people

  4. Ahojte ľudia,zachytili ste,že bude Slovenské podielové družstvo ROD?myšlienka sa mi veľmi páči a hlavne aj to,že je naklonené slovanstvu 🤩 teším sa až budem vedieť viac o tomto projekte 😁 vplýva to na mňa veľmi pozitívne,mám z toho radosť,konečne po dlhej dobe ☺️

    Liked by 2 people

    • Uz pred 2 tyzdnami som to vedel od cloveka, ktory ma kontakty na momky. Ano, zacina sa vyvijat tlak a ostanu len silni. Mnoho, mnoho ludi este viac podlahne. Mnoho ludi podlahne tlaku a mnohi podlanu ockovaniu. Vcera mi prisiel do cesty clovek, ktory sa dal, podlahol presne tlaku a dal sa vcelickovat a po par dnoch mu odchadzaju nohy. Bohuzial…
      Jesen – zima bude velmi zaujimava, tuha. Mnoho ludi si mysli, ze sa veci zmenia casom. Mam pre Vas vsetkych odpoved. V tejto realite 3D nie. Clovek potrebuje navysit svoju vibraciu a dostat sa na inu uroven. Zatial co niektori sa idu hadat, ze toto su ezo keci, ti ktori chapu a vytvaraju tlaky, vedia preco to robia a pre KOHO to robia! Chcu co najviac ludi, dusi uvaznit v strachu, cize 3D prezivaniu, pretoze to pre nich ma cele vyznam a inak nevedia existovat. My sa tu mozme bavit dookola o mociari a podobne, ale cele toto smeruje este dalej.

      Liked by 5 people

      • Mam taku konspiracnu teoriu o poslednom summite Putin-Biden (nie len to s tym starym globusom), ze smradi dostali nejake ultimatum – nieco ako bolo na konci filmu pamiatkari, kde nasli nejake vzacne umelecke diela co nacisti zhabali ale generalita poslala info, ze musia zhabat vsetko co sa len da lebo od zajtra patri uzemie sovietom tak celu noc rabovali tie umelecke diela – takto mi to pride aj teraz, plan bol sice jasny uz davno ale teraz dupat na plyn a tlacit na povinnu vakcinaciu mi pride presne ako taka rabovacka predtym nez skoncia. Proste referendum bude a skoncili ste – dovtedy mate cas a potom uz mate smolu. Lebo takto zbrklo, rychlo a nasilu hra vladcov sveta nikdy nefungovala, vzdy to bol beh na dlhe trate, ktore mali desiatky az stovky rokov.

        Som zvedavy na komentar blogera k tomuto summitu, to ticho po nom je prilis podozrive.

        Liked by 5 people

Pridaj komentár