Otázky a odpovede č. 129

Do uzávierky, ktorá bola v stredu o 22:00, som dostal dosť veľa otázok a dúfam, že mi nič neuniklo (a ak predsa, tak sa ospravedlňujem, lebo diskusia sa značne zneprehľadnila). Čo sa týka pondelka, tak neviem čomu sa budem venovať a možno to nebude ani v pondelok, ale v stredu. A ako vždy, budem sa snažiť dať na všetky otázky čo najlepšiu odpoveď – pred tým však rozoberiem jednu vec:

Čo tá hlupaňa v prezidentskom paláci vlastne urobila

Okrem toho, že zaklamala a prejavila sa ako pokrytec v priamom prenose (ako na to Fico poukázal), tak v podstate politicky zlikvidovala seba a prakticky celú liberál-fašistickú čvargu s tým, že Matelko ju tiež hodil cez palubu. Ide o to, že na popud americkej ambasády ÚS zamietol otázku referenda s úplne tupým odôvodnením (konali sa už dve referendá s rovnakou otázkou)v čase, keď to na hraničných priechodoch vrie kvôli opatreniam vlády. A preto nie je prekvapujúce, že liberál-fašistická čvarga začala nielen cúvať, ale aj chcela prevziať riadenie nad referendom s tým, že niektorým to došlo, že ich americká ambasáda hodila cez palubu (Matelko bol prvý a Kollárovi to asi aj vysvetlil po lopate). Háčik je však v dvoch veciach: stojí proti nim Fico a Pellegrini, a Slováci sú viac-menej prebudení t.j. referendum bude prinajmenšom úspešné.

Otázky a odpovede

Soldier sa pýtal:

Otázka: ahoj ORI čo si myslíš o Petrovi Sochovi,na VK,akú má úlohu?dik

Nepoznám ho, a vzhľadom na to, že ako som prebehol jeho VK stránku, tak by som povedal, že to myslí dobre, ale chce všetko naraz…

Havran sa pýtal:

Otázka: Ahoj Ori, myslíš že nakonec dojde k Noriberku 2, nebo nebude koho soudit?

Určite sa budú súdiť, otázka je len, že nakoľko to bude verejné, lebo najnižšie šarže dokáže dav zlikvidovať, najvyššie šarže zas môžu byť odsúdené súdmi, a zvyšok sa ešte uvidí.

Hael sa pýtala:

Otázka: Ahoj Ori, VVP vydal před pár dny dekret “Strategie národní bezpečnosti Ruské federace”. Podle mne je to dosti závažný materiál. Jaké si myslíš, že budou dopady tohoto dekretu na “partňory” Ruska? Domnívám se, že VVP neozvučuje nic jen tak.

Iste, je to de facto suverenizácia Ruska. Ide totiž o to, že do Ženevy sa Rusko muselo tváriť ako kolónia Západu a po Ženeve už môže upratať tak v zahraničnej/vonkajšej, ako aj vo vnútornej politike.

Mata sa pýtala:

Otázka: Ahoj Ori, Čarnogurský starší sa zúčastnil : Konferencia o medzinárodnej bezpečnosti, Moskva 22. – 24. júna 2021 http://www.srspol.sk/clanek-jan-carnogursky-ton-v-medzinarodnych-vztahoch-sa-zostruje-22531.html myslíš si , že je to dobrý signál pre nás Slovákov?

Povedal by som, že áno, ale netreba zabúdať, že je to pešiak globálneho zákulisia (GP) a nerobí to kvôli tomu, že je patriot, ale kvôli tomu, aby v Európe stabilizoval situáciu a „normalizoval“ vzťahy.

Mimono sa pýtal/a:

Otázka: Ahoj Ori. Aký ma KSB názor na bibliu,boha,ezoteriku,démonov alebo na samotne náboženstvo. Ďakujem.

Poviem to takto: VP ZSSR (autori KSB) dávajú na to pozor, aby nevyslovili pravdu poslednej inštancie t.j. napíšu analýzu, nad ktorou by mal človek pouvažovať.

Podľa toho čo som prečítal, tak Boh (HNR) podľa nich existuje, ale cirkev pretláča obraz Boha ktorého niet a zvyšok toho, čo si napísal/a považujú za nástroj ovládania resp. indoktrinácie nevidomého davu.

Materino sa pýtal/a:

otázka: M. Chazin pred pár dňami povedal, že za konkrétnej situácie, v prípade rozpadu EÚ (k čomu musí dať súhlas V.V. Putin) vznikne R-U2, kde sa Slovensko dostane len ťažko, pričom Česko, Maďarsko, atd. tam budú patriť. Chorvátsko a Grécko nie. Aké sú plány so Slovenskom?
Ďakujem.

Chazin je adekvátny ekonóm a geopolitik, nie je to výčitka, ale konštatovanie t.j. pri usporiadaní rôznych zoskupení pracuje s chybnou metodikou – napr. Friedmanovo tvrdenie, že Turecko bude môcť ovládnuť časť Ruska je práve z takéhoto košíka a je to chybné, lebo Turecko na to nemá ani politickú jednotu (Kurdi a spol), ani zdroje a ani zdrojovú stabilitu. A podobne je to aj s R-U2, lebo Rakúsko síce má dajaké peniaze (hlavne z toho, že nás vyciciava), ale už nemá kádre, kádrovú a zdrojovú základňu a stabilitu (hlavne kvôli imigrantom z BV). Teda, skôr tu bude Veľké Uhorsko resp. Veľká Morava/Veľká Marava, ktorého členom bude aj Slovensko (strategické územie, horný tok mnohých riek t.j. zdroj vody) ako ďalšie R-U, hlavne kvôli tomu, že rakúske kádre sa sťahujú do Česka, Slovenska a hlavne do Maďarska.

Milada sa pýtala:

otázka: Ahoj Ori, ako vnímaš načasovanie návštevy papá Františka v Bratislave, Prešove, Košiciach a v ŠAŠTÍNE na sviatok Sedembolestnej Panny Márie, patrónky Slovenska?

Bude to skutočne pápež, alebo nejaký jeho dvojník v maske? Myslím to vážne. A ako veci sú (oficiálna podpora vakcín+vakcínové šikanovanie) a ako veci budú (satanistické praktiky vo Vatikáne a inde vyjdú najavo), tak by som povedal, že pápež sem nepríde na podporu miestnej RKC a kresťanskej viery, ale na jej pochovanie.

Galina sa pýtala:

Otázka: Ori,kto podľa Teba stojí za protestom v sobotu pred úradom vlády? Zatiaľ je akési ticho zo strany opozície a ostávajú už len necelé tri dni. Vďaka.

Myslím si, že je to pokus o repete o krvavú melu na 17.11.2020. Lenže ak sa to začne, tak ani Naďove mobilizácie nepomôžu, preto odporúčam iné formy odporu.

Emigrant sa pýtal:

1. Preco vsetky futbalove kluby vznikali koncom 19.storocia a preco 11 proti 11?
Zname cisla…
2.Starsie generacie spominaju ze zo Zobora niekedy ludia dovideli az k moru
Kde je zakrivenost zeme potom?

1. Je to náhrada jednak za veľké vojny a jednak za náboženské obrady vo veľkom (svojim spôsobom oba sú to magické obrady na získanie energie pre systém) a 11 sú nižšie vysvetlené.

2. Ku ktorému moru dovideli, k tomu vnútrozemskému po ktorom sa toto územie volalo Veľká Marava/Morava, a o ktorých starších generáciách sa tu vlastne bavíme? Otázky na zamyslenie. Čo sa týka zakrivenia Zeme, tá sa mení a bude sa meniť.

Veronika napísala:

V septembri sa začne zrejme tlačiť na pílu, myslíte, že to vyvrcholí až do takého štádia, že ľudia vydržia tlaky aj pod hrozbou straty práce, peňazí a s tým spojenými ďalšími nepríjemnosťami napr. nemáš prácu, nemáš na hypotéku, prídeš o bývanie? Začne sa nejaká mela za predpokladu, že ľudia už môžu stratiť všetko?

Vzhľadom na to, že to nie je označené ako otázka, tak to ignorujem a september je ešte ďaleko a situácia už teraz vrie, a pravda o očkavacej genocíde sa ešte nedostalo do MSM, len informácie o tom, že sa vie o 6500 prípadoch zdravotných komplikácií na Slovensku.

Nekorektný sa pýtal:

Otázka.

Dobrý deň, v prvom rade Vám ďakujem, za prácu ktorú tu odvádzate!

1.) Podľa teba ľudia niekedy pochopia, že sa nesmú spoliehať ani na Putina ani na nikoho len na seba?Pochopia dakedy, že žiadny “mesiáš” im nepríde na pomoc?
Že musia prevziať za SVOJE životy zodpovednosť sami!?
2.) Ak by si mal čas, prosím ťa pozri na stranku
https://www.nasevolby.sk/

Podľa mňa je toto jediná možnosť k zmene. Je to reálne uskutočniť?

3.) Česko. Podarí sa aby bolo súčasťou Medzimoria?

4.) Slovensko bude začlenené do tohto “zväzku” ako štát alebo sa jeho štátnosť teraz ničí práve aby sa rozčlenilo Maďarom a poliakom.

5.) Maďari sa nikdy nezmierili a nezmieria s Trianonom. Čo nás podľa teba očakáva z ich strany?

Moc ďakujem.

Ďakujem za masáž ega, potreboval som to, a teraz odpovede:

1.) To sa deje práve teraz, lebo ovčania zisťujú, že môžu spoľahnúť jedine na seba, a preto sa z nich stávajú občania. Však im nasľubovali spravodlivosť, pečené holuby a prakticky bezstarostný život, ale dostali túto čvargu, ktorá klame, kradne a nie je spôsobilá viesť ani stredne veľké mesto, nieto ešte tento štát t.j. lekcia na tému „ak ty nezačneš hájiť a presadzovať svoje záujmy, záujmy vlastnej rodiny a štátu, tak nikto to za teba neurobí“.

2.) Dobre mienený návrh, ale je vidieť, že členovia žiaľ nerozumejú riadeniu, napr. druhý bod návrhu na hlavnej stránke, kohože príkazy má ten poslanec počúvať, lebo viem, že koho majú na mysli, ale čo to v praxi znamená ? A ešte je tu otázka, že nakoľko je blbá voličská základňa. Takže, naozaj si cením snahu, ale je to recept na katastrofu.

3.) Áno, ale nie je to rýchly proces.

4.) Poľské elity kvôli samovražedným tendenciám na to nemajú a kvôli aliancii s Londnýnom/močiarom majú našliapnuté na nové delenie Poľska, konkrétne časť pripadne Rusku a časť nám (Česko, Slovensko/Uhorsko) s tým, že konfederácia s Maďarskom a Českom bude nevyhnutnosť.

5.) Ktorí Maďari? Tie elity, ktoré stále snívajú o veľkom Maďarsku síce živia Trianon, ale pre väčšinu je to ukradnuté, a tie elity, ktoré sa zmierili s Trianonom pracujú na Veľkom Uhorsku.

Jamart sa pýtal:

Otázka:
Ahoj Ori, práve sa mi dostal do rúk vestník MO SR:
https://www.mosr.sk/data/files/4405_vestnik2021_38.pdf?fbclid=IwAR1aLnuHeRvTIDThFmt7u3vwzzcpuBgIQiF9jt5hxYe2GiVCMSY8_61PwDk
Dostali ho okresné úrady. Je to z 1.7.2021.
Naozaj sa Jarko Nagy chystá na vojnu?
Ľudia na okresných úradoch sú riadne vydesení.
Vďaka.

A Mahatma to doplnil o toto:

otázka : chcem sa spýtať na to isté…. je to príprava na mobilizáciu a zabavenie majetku – v prvom rade zbraní?

Ten blbec plní zadanie a nechápe, že týmto podkopáva pozície vládnej koalície, teda aj seba. Ide totiž o to, že tieto nariadenia pri presadzovaní vyvolajú veľký odpor, a preto strach úradníkov je oprávnený a vôbec by som sa nečudoval, že by to odmietli plniť v masovom merítku. Ďalšia vec je, že ten blbec týmto nariadením rozkladá štátnosť. Takže, ak bude referendum, tak bude úspešné a ak bude povstanie, tak krvavé a to aj tak, že sa zabavia zbrane t.j. odpis liberál-fašistickej čvargy a podkopanie našej štátnosti ide zatiaľ tak, ako má, a ja verím, že čeľuste GP, maďarských iredentov a rakúskych elít zaklapnú naprázdno.

Saxana sa pýtala:

Ahoj Ori vo svete sa už rušia opatrenia s tým, že sa treba naučiť s covidom žiť. Je predpoklad, že to čoskoro bude aj u nás? Dnes Ústavný súd rozhodol v neprospech referenda to sa tej bandy nezbavíme?

Áno, ale nie s tou čvargou, ktorá sedí vo vláde, a tú hornú odpoveď doplním len o toľko, že im došlo, že ak oni nepovolia pokojnú zmenu resp. nepresadia takú možnosť (celú vec sa môžu pokúsiť zahrať do outu, ale je tu tak Fico, ako aj Pellegrini so zbytkom národa), tak riskujú povstanie, lenže vo svetle vystrájania ostatných členov vlády to upustenie pary je nedostatočné, a preto skôr tu bude úradnícka vláda s Pellegrinim na čele do predčasných volieb, ako táto čvarga dovládne.

Maia sa pýtala:

Ahoj Ori,

otazka:
co by si odporucil, ked mame “investicny” byt v BA, ktoreho cena je teraz historiky najvyssia, nie je lepsie ho predat a kupit nejaky velky pozemok (napr. pre pripadne buduce budovanie komunity alebo nieco podne). resp. ak predat, stihnem to este kym sa pomery radiklane zmenia. Za optimistickych vyhliadok sa da kupa a predaj zrealizovat behom 30 dni. Viaceri mame podobnu situacii a uvazovanie, ale zaujimal by ma tvoj nazor.

Dakujem ti vopred velmi pekne, opatovne aj za tvoju pracu.

Ďakujem za masáž ega. Pokiaľ chcete byť sebestační potravinovo a energeticky, tak musím upozorniť na to, že ak pozemok a energetický systém navrhnete zle, tak to bude drina. Ďalšia vec je, že sa musíte poznať a mať pozemky takpovediac v susedstve. Posledná moja rada nateraz je, že áno, ale treba vybrať miesto, kde v blízkosti nie je ilegálna osada.

Wiliam sa pýtal:

Otazka:
1. Predcasne volby budu iba ak Matovic zaveli – polozi vladu a dohodne sa na svojej beztrestnosti. Aka je pravdepodobnost, ze sa tak stane?
2. Aka je pravdepodobnost, ze nas donutia k povinnemu ockovaniu?
3. Ak ano, bude este cas odist?
4. Aky je nazor na zivot so Slovenskym prijmom v Srbsku? Ake procesy tam budu prebiehat?
5. Aky je nazor na poulicne protesty? Je to vhodny nastroj zmeny v sucasnosti?

1. Áno, síce jeho beztrestnosť je otázna, ale život si cení (zodpovednosť za zmarenie referenda hodil na Zuzu a ju zas nachytal Fico na klamstve a dal koalícií návrh, ktorý odmietne len blbec so samovražednými sklonmi).

2. Teraz už nulová, kvôli buzerácií na hraniciach, lebo zaťali do živého a to bola tá červená čiara, ktorú nemali prekročiť.

3. Už je to irelevantná otázka.

4. K príjmu sa nevyjadrím, ale Srbsko bude jadrom, okolo ktorého sa obnoví Juhoslávia v nejakej forme.

5. Pokiaľ zostanú pokojné, tak už sú vhodným nástrojom, lenže mocný radi nasadzujú provokatérov, takže treba ich obísť oblúkom.

Tina sa pýtala:

Pjakin sa nedávno vyjadroval k protestom – niečo v tom zmysle, že ulica nikdy o ničom nerozhodovala a protestmi sa nič nedosiahne, jedine je tým možné rozložiť štát…
OTÁZKA: Má vôbec zmysel zúčastniť sa nejakých protestov, napr. toho 10.07. proti očkovaniu? Snaží sa týmto Matelko a spol. rozložiť tie zbytky štátu a štátnosti, čo ešte ostali alebo nevedia, čo činia, keď takto tlačia ľudí k múru (očkovanie, testovanie, karanténa, pendleri, referendum,…)?

Zväčša je to aj pravda, takže ak chceš ísť protestovať, tak môžeš ísť, ale musíš dať pozor na provokácie (a to je dôvod prečo to neodporúčam) s tým, že občianske hnutie a iné spôsoby vyjadrenia odporu sú oveľa lepšie ako hulákanie na ulici.

Lubo sa pýtal:

otazka:

Ma GP technologie na cestovanie casom?
Alebo videnie buducnosti?
Potom mozu vela veciam predchadzat alebo zabranit, ci?

dakujem

Cestovanie časom nie, ostatné technológie asi majú, ale ich mravnosť/morálka je taká, že tie technológie nedokážu adekvátne využiť.

Wiliam sa pýtal:

Prepac, ze neskoro, ale podla mna zasadna vec sa stala po uzavierke v stredu.
Stretnutie Gen. Prokuratorov Ruska a SR.
Otazka:
Co sa tymto stretnutim zacalo?
Dakujem.

Pripomeň mi to v budúci týždeň, ale zatiaľ môžem povedať len to, že to vyzerá na synchronizáciu určitých procesov na Slovensku s Ruskom t.j. tak v Rusku, ako aj u nás prebehne veľké upratovanie, či aj týmto krokom sa staneme súčasťou ruskej civilizácie je otázne, ale je to krok týmto smerom.

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

10 thoughts on “Otázky a odpovede č. 129

  1. Ľubo sa pýtal otázku ohľadne cestovania v čase. Ja ti teda niečo prezradím. Zo zverejnených dokumentov CIA, práce Einsteina a Teslu a ďalších mimoriadnych vedcov, ktorí viac viac potvrdzujú, že naše vedomie je zodpovedné za realitu! To znamená, že aj za čas, ktorý neexistuje v skutočnosti!
    To znamená, že kam ty osobne zamerias pozornosť tam sa skruca čas a priestor a doslova manipulujes realitou.
    Tým najväčším tajomstvom a silou zároveň je clovek.

    Liked by 1 person

    • @Marek
      Tvoje tvrdenie stojí na vode z jednoduchého dôvodu: existuje len prítomnosť lebo minulosť je dajaký záznam niekde a budúcnosť je len potenciál. (Kontrolná otázka: ukáž mi miesto 1868). To je prvá vec.
      Druhá vec je, že človek sa môže ocitnúť na miestach kde sa čas plynie inak, dá sa ocitnúť v inej časovej linearite a dá sa dostať mimo čas, dá sa načrieť do minulosti a do pravdepodobnej budúcnosti, ale nedá sa cestovať v čase ako to prezentuješ.

      Páči sa mi

  2. Co sa týka GP tak majú technológiu, netreba to riešiť ci áno alebo nie, jednoducho majú pretože to viem, ďalej o tom písať nechcem. Len dodám, ze do istého obdobia, roku ich to púšťalo, teraz už nie a to je nich najväčšia strata.
    Ale ako som písal vyššie, nepotrebuješ technológiu na cestovanie v čase.

    Liked by 1 person

    • 19:50 Izrael od budúceho týždňa opäť sprísňuje pravidlá pre cestujúcich vstupujúcich do krajiny, dôvodom je stúpanie počtu nakazených koronavírusom. V piatok o tom informovala tlačová agentúra DPA s odvolaním sa na izraelské ministerstvo zdravotníctva.

      Každý – vrátane úplne zaočkovaných a vyliečených z ochorenia COVID-19 – bude musieť pri vstupe do krajiny podstúpiť 24-hodinovú karanténu, alebo v nej byť aspoň dovtedy, kým nebude známy výsledok testu na koronavírus urobený na letisku.

      Liked by 1 person

Pridaj komentár