Na dosah ruky

Toto bude organizačným princípom štátnej správy resp. politického systému nielen na Slovensku, ako aj po celom svete. A bude to priamy dôsledok nielen masívnych čistiek, ktoré prebehnú, ale aj masívneho vymierania obyvateľstva. Dodávam, že ja osobne som sa zmieril s tým, že túto chrípkovú sezónu pochovám veľkú časť susedov, členov rodiny, kolegov a známych, lebo nedostatok vitamínu D, vakcína, ktorá poničila imunitný systém a hociktorá covid varianta je smrteľná kombinácia a to napriek tomu, že niektorí ľudia sabotujú vakcinačný program kde a ako môžu.

Prečo to bude priamy dôsledok čistiek a vymierania?

Pretože dav/ľudia pochopia dve veľmi jednoduché veci ohľadom svojho útlaku (budem sa opakovať, ale veci budú práve takto):

  • systém nielenže má v sebe zabudovanú systematickú korupciu, ale cez podvod aj umožňuje nastúpiť do pozície moci tým, ktorí chcú moc bez zodpovednosti t.j. skorumpovaných a skorumpovateľných;
  • elity nielenže zradili ľudstvo ako celok, ale vedú proti nemu vojnu minimálne po desaťročia na všetkých prioritách riadenia.

To v praxi bude znamenať, že tie protesty napr. vo Francúzsku a Taliansku alebo u nás budú mať oveľa hlbšie dopady, ako Americký boj za nezávislosť alebo Veľká francúzska revolúcia. Lebo ľuďom na základe opatrení vlád dochádza, že súčasné vlády tam nie sú na to, aby slúžili nám, ale aby slúžili nejakým pofidérnym skupinám, ktoré ich dosadili tam, kde sú. A to zas znamená, že sa odkryje celá sieť lží a hĺbka podvodov páchaných na ľudstve. Hovorím to na základe toho, že ľuďom dôjde, že dosadiť do pozícií moci sa nedá inak než lžami a podvodmi a keď sa odkryje jedna séria lží a podvodov, tak sa automaticky začínajú rozplietať aj ostatné lži a podvody.

Prečo by sa to malo stať?

Pretože sa chystá zverejnenie výsledkov Arizonského auditu hlasov (podľa toho, čo teraz dáva Trump na Telegram, tak už tento týždeň, ale to sa môže zmeniť) a to v podstate delegitimizuje Bidenov režim s tým, že to nielen otvorí Pandorinu skrinku auditov v ostatných členských štátoch napr. Wisconsin a Maryland, kde občianske združenia našli nezrovnalosti a štát Ohio, kde Trump síce vyhral, ale stále sú podozrenia z podvodu, ale to aj povedie k politickému kolapsu USA a k systematickému kolapsu federálnej vlády t.j. Washington D.C. (bez ohľadu na to, či je to štát) na ktorý je/bude obmedzená federálna vláda a zvyšok USA. Čo je v podstate recept na politický chaos a prestavbu USA, ak sa toho Američania chopia, tak to bude na princípe „na dosah ruky“.

Ďalšie následky?

Nuž ak politickú bombu Trump odpáli teraz, tak na jeseň padnú mnohé vlády, vrátane tej Slovenskej (nie je to naša) lebo kádre a elity anglo-amerického močiara s centrálou v Londýne budú musieť riešiť USA a to zas odčerpá zdroje a kádre od riadenia periférie ako je Austrália, Francúzsko, Taliansko, Kórea, Japonsko atď s tým, že nedostatok kádrov a politický chaos spolu s kolapsom federálnej vlády bude mať za výsledok to, že sa neschváli rozpočet na nový fiškálny rok, ktorý v USA začína 1. októbra (o ekonomických dopadoch nabudúce).

Ďalšia vec je, že odkrytie siete lží a podvodov mnohé organizácie neprežijú (WHO, WEF, MMF, Fond otvorenej spoločnosti atď), a ak aj formálne prežijú, tak obsahovo budú iné, na to je horúcim kandidátom RKC a RPC (ruská pravoslávna cirkev), sú tam aj dobrý ľudia/kňazi len vedenie a ideologická náplň je prinajmenšom otázna.

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

62 thoughts on “Na dosah ruky

  1. Ludia, ktorí sú opichaní 2x, nevládzu už teraz. Také príznaky, ktoré sú odpozorovane sú: únava, vypína ich, zabudlivosť a nevedia sa orientovať. Sú to iní ľudia, ako boli. Ale čo má zaráža najviac posledné obdobie, zápachuju za chémiou. Ľudia zvláštne smrdia, je to niečo otrasne. Z mnohými sa uz nemôžem ani vidieť a ani stretávať.
    Tak isto ako píšeš Ori, vnútorne som sa rozlúčil s mnohými.

    Liked by 12 people

    • Môj kolega je opichaný už druhýkrát (Astrou). Po prvej “dávke” (vždy mi pri tom slove napadne obraz feťáka a dílera, v zdravotníckom význame slova, nie ekonomickom alebo vojenskom – i keď asi budú trošku korelovať) mu opuchli nohy od kolien nižšie. Po druhej ho ľahlo na 2-3 dni a myslel, že to nemusí prežiť.
      Už dnes nám podsúvajú 3. “dávku”. Fakt som zvedavý, koľkí si to nechajú dobrovoľne vstreknúť, aj s vedomím, že to nemusia prežiť. Tomu sa už povie prirodzená selekcia, ak viera v “autority” prehluší ich vnútorný hlas.

      Liked by 6 people

    • Rovnaký postreh mám aj ja, až na jednu kolegyňu sa dali všetci opichať a po krátkom čase začali chemicky zapáchať. Mám síce po prekonanej korone stále poškodený čuch, ale ten chemický zápach som si všimol hneď. Robil som väčšinou s rómskym etnikom a ten ich odór mi kupodivu tak nevadil, ako tento chemický smrad.

      Liked by 1 person

  2. Čo potom spraví Čína, v ktorej stovky miliónov ľudí maká na ukojenie spotreby ľudí na západe? Čínska demografia má aj desiatky miliónov nadbytočných mladých mužov, čínska armáda je veľká a schopná. Európa má štastie, že je blízko Ruska, ale čo Amerika? Čo ďalej s jadrovými elektrárňami, silami s jadrovými raketami a inou potenciálne nebezpečnou technickou infraštruktúrou?

    Páči sa mi

  3. Ja som mal vo štvrtok debatu s kamarátom na tému očkovanie. Pýtal sa ma či som a pod. blbosti ako to zažíva asi každý. Keď som mu povedal a vedľajších účinkoch a iných fatálnych prípadoch tak mi povedal, že oni sú v rodine zaočkovaní všetci a nik nemá žiadne príznaky a nechápavo na mňa gánil. A teda moja otázka, myslíte, že to bude mať fakt také dôsledky aj v masovom merítku? To čo Marek opisuje som ešte nezažil a to mám v okolí až na pár výnimiek, zaočkovaných všetkých známych aj kolegov.

    Liked by 4 people

    • bavil som sa so známou a hovorila : všetci v rodine sme zaočkovaní a žiadne problémy sme nemali. potom z nej vyliezlo, že syn musel ísť z práce domov, ostalo mu deň po očkovaní tak zle, že nemohol ostať v práci a ja ona mala dva dni teploty. to je to nič… nepripúšťajú si možné problémy, vedome ich prehliadajú, zľahčujú…

      Liked by 4 people

  4. … osobne som sa zmieril s tým, že túto chrípkovú sezónu pochovám veľkú časť susedov, členov rodiny, kolegov a známych …

    Cítím to, ale bojím se ozvučovat. Nejsem s tím smířený. Budím se v noci, a prosím Boha. Mám v tom přítelkyni a její dceru, svého syna a zeťe, nejlepšího kamaráda a jeho ženu. Dokonce i kolegyňku, která sedí v kanceláři proti mě.

    Liked by 6 people

  5. Ori, po 6 mesačnom pozorovaní mi vychádza, že mRNA vakcíny zvýšenou stimuláciou imunity vedú k jej vyčerpaniu a zlyhaniu. Následok bude katastrofa. Tí čo neumrú na banálne infekcie budú mať trvale poškodené zdravie a doživotne zníženú imunitu. Myslím si že to tempo vyzerá rýchlejšie ako som predpokladal. Počítal som, že v zime 21/22 bude 50% mŕtvych plne ockovaných. Podľa doterajších údajov to bude až do 75%. Tento emotívny a tragický výbuch bude výstrelom na zmeny na celpm svete a aj v SŠA. Hydra t.j. zločinci v pozadí musia byť identifikovaní a eliminovaní. Bez medzinárodnej spolupráce to nepôjde.

    Liked by 5 people

  6. Mám podobnou zkušenost jako Martin, znám hodně očkovaných v mém okolí a nikdo z nich neměl po očkování ani do teď nemá (již více než 2 měsíce po druhé dávce) absolutně žádné negativní účinky a nepozoruji na nich vůbec žádnou změnu. Taky by mě tedy zajímalo, jestli opravdu bude situace s vymíráním a celkově ve světě opravdu tak dramatická,

    Liked by 5 people

    • Zaťova mama asi mesiac po očkovaní pásový opar a tiež dcérinej kamarátky mama ho dostala po očkovaní. Kamarát má po očkovaní problém s kolenami. Z mojej rodiny a priateľov je veľmi málo očkovaných. Našťastie. Zaťa sa snažila zlomiť jeho rodina – celá očkovaná, a tiež v práci- všetci očkovaní, zatiaľ sa drží.

      Liked by 2 people

  7. Vďaka Oracle. Včera som mala hrozný večer, cítila som neskutočné znechutenie, odpor. Bola som sa vo štvrtok pozrieť v BA, doslova a do písmena zo zvedavosti. To čo s toho narobili novinári je mi na vracanie.
    Verím, že sa im to vráti, všetkým, ktorí sa dali na túto špinavú propagandu. len myslím, že keď príde k odhalenie podvodov, že mnoho ľudí to neunesie. Už aj ja sa zmierujem s tým, že okolo seba budem strácať ľudí. U nás v meste v jednom nemenovanom podniku už teraz zomrelo 5 ľudí zaočkovaných behom 3 mesiacov a bohužiaľ to bude narastať. Stále hovorím ľudom, nedajte sa zlomiť, za žiadnu cenu. A ešte raz vďaka Ti za všetky články a aj ostatným prispievateľom.

    Liked by 11 people

  8. kdo ví, jak to bude? pravda je, že někteří mají ihned po očkování silné reakce, vyoké teploty, je jim zle, bolesti kloubou a pod., kteří v okolí do 3 dnů přímo v hospodě umřeli, zná z doslechu 2 případy 50tiletých mužů…. ale kolem mne v práci je mnoho očkovaných a kromě zvláštně zjitřených očí na nich zatím nic nevidím…. tedy některých se stali nesnášenliví fanatici pro očkování… masové vymírání zatím nepozoruji a ani to nikomu nepřeji….

    Liked by 3 people

    • Ja ešte konšpirujem s myšlienkou, že GP nie sú blbci, agendu majú dôsledne premyslenú (pracovali na nej desaťročia), celé toto postupné vynáranie sa informácií o možných strašných následkoch môže byť manipulácia, riadená opozícia, aby sa prejavili “antivaxeri”, žiadne vymieranie dinosaurov nebude, nechajú ich vyhniť aj s ich agendou, zlomia odpor aj u zbytku pochybovačov a “potom sa to stane”. Finta fň, majú storočia skúseností náskok.

      Páči sa mi

      • Sú to technokrati. Pozri si všetky diely Resident evil. To čo si nevedia podmanit je ľudská duša. Majú inteligenciu bez citu. Poslušnosť si zaisťujú strachom, represiami, fašizmom, , naopak Boh motiváciou, aby si to sám chcel a vedel prečo to robíš. Boh chce človeka, Satan bezduché stvorenia- zombíkov. Očkovanie súvisí nejak s dušou človeka, ktoré chce dostať ako inak podvodom, preto aj to svedectvo v Zjavení Sv. Jána. Naša úloha je robiť osvetu, tak kde bývame a žijeme denne s ľuďmi. Keď sa čokoľvek stane zlé a som na to upozornil, tak ti už druhýkrát bude veriť….

        Liked by 5 people

      • Áno aj to je možnosť. Ale skôr to bude tak že reálne umre ľudí len pár percent. Ale veľa ľudí bude mať ešte poničenejšie zdravie ako by malo pri tých civilizačných chorobách ktoré máme doteraz. Zníži sa spotreba a dožitie sa možno nezmení ale aktivita určite.
        A zhorší sa rozmnožovanie.
        Takže plán je určite zníženie do pár rokov o 10%. Otázka je ako násilne chcú znížiť na tú miliardu počet ľudí do 2050.

        Liked by 1 person

        • No pojdu na hranicu bozieho dopustenia ktore je zavisle od kolektivnej moralky… Jeden strohy fakt a to mam napichanu skoro celu rodinu okrem surodencov. Cim viac napichanych so zlym mravno-etickym nastavenim tym vyssia kolektivna mravnost neskor. Ja som sa s tym uz vyrovnal upozornoval som vsetkych a nehnevam sa na nikoho z nich vybrali si svoju cestu… Ved je to predsa o slobode vyberu

          Liked by 6 people

  9. Nechci být za pesimistu, ale domnívám se, že většina lidí nic nepochopí nebo si nic nepřipustí, ani když ty odhalené lži budou vysílat v televizi. Měl jsem spor s nějakým člověkem na Twitteru ohledně toho, že virus SARS-CoV-2 nebyl doposud izolován. Když jsem mu ukázal odpověď z ministerstva zdravotnictví z prosince 2020, kde mi odpověděli, že virus nemají k dispozici a ani nevědí o nikom ve světě, kdo by ho měl, tak mi odpověděl, že nemám žádné argumenty jen nějaký papír.

    Liked by 4 people

  10. Zdravím ťa oracle911.
    V niektorom článku, asi minulý mesiac si písal, že má byť nejaké odhalenie, no ja som pozabudol v ktorom konkrétnom článku si to spomínal, takže detailnejšie neviem. No a teraz je už august, denne sledujem správy, intenzívne, ale nikde som nenašiel žiadnu správu o nejakom odhalení.
    Nevieš niečo bližšie o tom, ako sa tie veci pohli ?
    Dik.
    Volga

    Páči sa mi

    • @Volga
      V júni vyšlo najavo to, že USA si privlastnil mimozemské plavidlá a lieta s nimi.
      Tentoraz vyšlo najavo, že útok na Kongres 6. Januára bol fingovaný a samotný FBI chcel uniesť jednu guvernérku štátu.
      Tento mesiac (najskôr tento týždeň) s konečnou platnosťou sa potvrdí, že Biden podvádzala nie je legitímnim prezidentom USA. To, že mainstream o tom všetkom mlčí a klame je pochopiteľné.
      Takže čo chceš?

      Liked by 4 people

      • Ďakujem oracle911.
        Ako som písal, ja si už presne nespomínam, v ktorom konkrétnom článku to bolo, ale poslal si mi odpoveď, ktorá to asi vystihuje.
        Že čo by som chcel ? Zháňam nejaký relevantný zdroj informácií, lebo zisťujem, že médiá informujú jednostranne, dokonca som v niektorých prípadoch zistil, že klamú a zavádzajú a po odhalení žiadne ospravedlnenia, alebo vyvodenie zodpovednosti. Prípadne 2 médiá o tej istej udalosti informujú tak rozdielne, že nie je možné určiť, kde je pravda. Preto veľa čítam a porovnávam, až si pripadám ako hlupák, čo vŕta do každého, oproti iným, čo ich uspokojí zaručená správa napr. z TV novím markízy.
        Takisto sa čudujem že prečo na jedno mieste nosia rúška a o 10 metrov ďalej rúška nemá nikto, napr. teraz na formuli 1 v Maďarsku, tam dnuka v boxoch zarúškovaní úplne a vedľa v tisícovom dave hlava na hlave to nemá nikto. A to nenapadne nikoho že to je fakt hlúposť ? Vírus má rozmery vďaka ktorým ho žiadne rúško nemá šancu zachytiť, tak načo tie rúška ??? To tím ľuďom nedochádza, že mikrorozmery vírusu umožnia cez tú látku voľný pohyb ? Keď rúško jednoznačne vírus nedokáže odfiltrovať, tak načo sa nosí ? Teraz sa dokonca rozšírilo, že nezaočkovaní môžu nakaziť očkovaných vírusom, proti ktorému boli očkovaní zaočkovaní ! V takomto informačnom chaose žijeme v r. 2021. Mám pocit, akoby sme mali zlý kalendár …

        Liked by 2 people

  11. oracle911 rád čítam tvoje články ale v poslednej dobe zabíjaš nádej zaočkovaných, niektoré matky alebo otcovia sa dokonca obetovali aby ochránili svoje deti pred očkovaním, spravili to z lásky a ty im dávaš maximálne 2 roky alebo trvalé poškodenie do konca života, tu sa odkláňame od boha a človeka, ja verím že existuje náprava a pomoc, aj to malé svetielko vidieť v čierno čiernej tme, rešpektujme rozhodnutie druhých, lebo budeme podrobený skúške.

    Liked by 1 person

  12. Hmm, ako to povedať. Chodím sem rád, ale z tejto diskusie má mrazí. Pre boha ľudia sa spamätajte, žiadne hromadné vymieranie nám nehrozí, myslím samozrejme v krátkodobom horizonte. Pre GP musí byť tento manéver riaditeľný, i keď sa mi zdá, že je to dosť silný manéver. GP sledujte naraz viacero cieľov. Riaditeľný znamená mať riadiace kádre, spolu aj s náhradou za nich. Kritická infraštruktúra musí fungovať, inak vznikne chaos a chaos sa síce dá do určitej miery usmerňovať, ale je neskutočne náročný na prostriedky, ktoré nie sú práve v západnej civilizácií na zvyš. Ori nehnevaj sa ale tvoje prognozovanie beriem ako predpovede od “Pýtie”, treba čítať medzi riadkami a dávať pozor na zamlčane.

    Liked by 2 people

    • GP je príčetný, to je pravda a preto to chce aj uriadiť, ale v prípade močiara hovoríme o satanistických bláznoch a šialencoch, ktorí naozaj myslia, že treba znížiť populáciu na 500 miliónov až na miliardu. A to je dôvod prečo hovorím, že asi 1 až 2 miliarda ľudí buď zomrie na očkovanie alebo bude mať trvalé poškodenie zdravia kvôli očkovaniu čo zas povedie rozpadu súčasného systému.

      Znamená ale aj to, že ak GP nechce vyhynúť tak musí podporiť patriotov, sabotáž vakcinácie a úplnú prestavbu súčasného systému.

      Liked by 2 people

  13. Stále doufám, že neumře tolik lidí, jak si Oracle911 myslí, nicméně, i kdyby neumřeli, je pravděpodobné, že nebudou práce schopní a budou vyžadovat zvýšenou péči (a proto i ta nedávná propagace asistované sebevraždy) viz Martin Přecechtěl.

    Druhá věc, kterou tu ale dosud nikdo nezmínil je, že (doufám, že ty zrůdy nenapíchají i malé děti), přibyde spousta nezaopatřených dětí bez rodičů a možná i bez blízké rodiny a bude potřeba se o ně postarat.
    Myslím, že takovou věc bychom měli řešit už teď…

    Páči sa mi

    • Aj taký vzdelaný človek, ako Prof. Ing. Peter Staněk, CSc. povedal, že sa zaočkovať nedá, pretože nechce byť do troch rokov pod drnom. Prečo by to povedal pred kamerou, ak by nemal opodstatnený dôvod?

      To, že oracle911 poukazuje na dôsledky očkovania, neznamená, že on je toho príčinou!

      K 1.8.2021 vraj vznikol ,,Úrad na kontrolu zabaveného majetku”. To je tiež zaujímavé, prečo ho budú potrebovať…?

      Liked by 5 people

        • Skor ako prvotne vymieranie je pravdepodobnejsie zhorsenie zdravia a nasledny kolaps nemocnic. Manever moze byt rozprestrety aj na 5-10 rokov. Ked tu zostanu dve miliardy, tak planete odlahne.

          Páči sa mi

          • Áno, dočasne odľahne pri takomto fašistickom manévre.

            Treba si uvedomiť, že takéto neuvedomelé “odľahnutie” je reálne nič neriešiace. Dokonca je možné, že to ide proti Božieimu plánu. Je možné že pri 99% ľudoch s nastavením psychikou na Čelovečiu, by bolo potrebných 4miliardy ľudí aby sme vyriešili nejaký problém, ktorý máme vyriešiť.

            ps. nevieme koľko ľudí je potrebných aby sme vyplnili to či ono, prečo nás Boh umiestnil do Prírody na planéte Zem.

            Páči sa mi

    • @Feri Ecte, @JS22 Podle Dr. Bhakdi si imunitní systém dokáže snad poradit s jednou dávkou vakcíny (a následnou tvorbou S-proteinu). Další dávky už začínají být smrtelným problémem a je potřeba si sednout a toto riziko urychleně řešit. Mimo jiné mluví o nedávné studii imunity lidí s covidem, která dokazuje, že že ten vir není nový a všichni na něj máme paměťové protilátky. https://rumble.com/vkocxm-dr.-sucharit-bhakdi-vysvtlen-pro-cel-vakcinan-narativ-je-u-konce.html

      Liked by 1 person

  14. Treba zájsť aj do minulosti.Keďže sú tu rôzne plány aj plány zaviesť novodobú otrokársko-feudálnu spoločnosť,tak otrok bol vlastníctvom otrokára a feudál bol pánom nielen majetku ale aj života poddaného,takže si mohli s tými neslobodnými nevoľníkmi bez práv robiť hocičo čo sa im len zachcelo…

    Páči sa mi

    • Netreba chodiť tak ďaleko do minulosti, ten systém nevoľníkov v lágri už testovali – v CZ ľudia nesmeli ísť mimo mesto, na SK mimo okres (dohliadala na to armáda) a do určitej vzdialenosti od bydliska. Von sa dostali len ľudia s “povolenkou” (certifikátom) od svojho pána milostivého. V skutočnosti na nás testovali aplikovaný čínsky fašizmus, kde si ľudia bez šmírovacej aplikácie a dostatočného “sociálneho rejtingu” nekúpia ani lístok na vlak a ostatní sa s nimi nebavia, aby sa im neznížil ich rejting. Fakt už len čakám na ten moment, že okrem ľudských práv nám budú bez “vakcíny” expirovať aj peniaze (ako stravné lístky).

      Liked by 2 people

  15. Netreba sa rozhorčovať nad napísaným…. strach je to čo nás oslabuje…skuste sa nad to povzniesť a vypočujte toto video, ktoré má jednu a tú istú myšlienku….zachrániť čo sa len dá. Tiež sa prikláňam k hypotéze, že bude mnoho chorých, ktorých bude treba liečiť…(preto?) chcú rušiť nemocnice naprieč celou SR…a zmeniť ich na s.r.o. kde budú liečiť zaočkovaných za peniaze…..niečo ako liečebňa, kde poisťovne tiež budú ryžovať ….

    Nevieme čo bude o pár rokov s očkovanými… no vieme, že ich bude treba vyliečiť a to je to najmenej čo môžu správni ľudia na správnom mieste ako pani vo videu urobiť….. a otvárať ľuďom oči….

    JUDr. Peter Weis: Whistleblower z WHO
    Toto video so slovenskými titulkami si pozrite, potvrdia sa Vám širšie súvislosti o plánovaní pandémie. Z vlastnej činnosti vieme, že pani vo videu je jedným z navrhnutých svedkov v podaní Dánska na Medzinárodný trestný súd v Haagu. Za preklad ďakujeme stránke odbornakomisia.sk
    https://akw.sk/covid-19/whistleblower-z-who/

    Astrid Stucklebergerová v čase 6:53 hovorí , že členské štáty Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO) sú firmy. Presne tak to je. Slovenská republika a Česká republika sú firmy, ktoré majú nejakého vlastníka. Neplatí to ale o Československej socialistickej republike, ktorá dodnes nebola právne zrušená a jej vlastníkom sú všetci občania ČSSR, nie nejaký súkromník.

    Písal o tom aj Vladimír Laubert:
    “V prvom rade si treba uvedomiť, že Slovenská republika (s.r.o.) je komerčný subjekt pôsobiaci na území právne stále existujúcej ČSSR, ktorá je dodnes zaregistrovaná v registri OSN. Ale pretože sme uverili, že jej viac niet, tak v nej nemáme vytvorené orgány riadenia. A kto sú oni, ktorí prevádzkujú Slovenskú republiku? Nuž, jej majitelia. Ide teda o súkromnú firmu zapísanú v obchodnom registri takýchto firiem v Londýne alebo možno Kalifornii.”

    Liked by 2 people

  16. Zdravim priatelia, zaujimava diskusia….a teraz si polozte otazky a uvazujte. Kto zakladal SK s.r.o. a nevychadzam z udivu, ked sa tu odkazuje na akoze analyzy od toho cloveka a to som ho nevolil a ani nikoho po nom. Jednoduche…rozdeluj a panuj. Kto je vlastne GP a mozno budeme vsetci cucat jak puci, ked sa to ukaze. Ten ma dokonca aj zumpu pod kontrolou, pretoze je to jeho vytvor a pouziva ju ako prostriedok, aby ludi dostal tam kam chce. Ved keby potreboval spravit poriadok, myslite, ze by to bol problem, s jeho prostriedkami….do tyzdna, by bola zumpa na celom svete v kafilerii, a ani smrad by sme necitili, keby im tak velmi zalezi na blahu zemegule. Odpovede Oracla su sice neradostne, ale dost realne a mozno este stale mierne od toho co sa moze udiat. To, ze je to skuska, ako bolo niekym spomenute, je jasne, je to skuska kazdeho z nas, pred samym sebou, co spravime so slobodnou vôlou, ktoru sme dostali ako ludska hmotna bytost pri svojom prichode sem, do skoly zvana Zem. Ani GP a ani nad nim stojace nesvetelne bytosti, nie su vsemohuce. Plan so svojimi variantami, ake su pripravene si este stale ani nevieme predstavit, to sa zda, ako by to ani ludia nevymyslali. Aj ked sa ukazu urcite skutocnosti, media, zumpari budu tvrdit, ze ved to my sami sme to tak chceli…ved nikto nemusel ist na testovanie, alebo ockovanie….a ono to tak je, predstavte si, ze by ani noha tam neprisla, nikto by ich nepocuval, nikto by nic nezavrel……no a ako chcete rozlisit ludi, ci vedia, naco prisli zit na zem. Myslite, ze zamer bolo aby sme sa prezierali, znehodnocovali vsetko naokolo seba, tzv. nic nerobili, len cumeli do mobilov a druhy nech to za mna urobi, najlepsie zadarmo a ja budem manager, bars nech aj plasty zerem alebo odpad, japonci uz zacali vyrabat maso viete z coho, a nie len oni…..vsetko ma svoj vyznam a hlavne poznanie ma svoj obrovsky vyznam. Poznanie pre duchovnu bytost, ktora si obliekla telicko cloveka a zaziva realitu taku, aku zaziva a vie sa v nej orientovat. Ucit sa, hladat poznanie, posuvat sa v chapani vsetkeho naokolo je mozno nasa cesta. Uvidime. Ako vzdy, cas ukaze. To co sa bude diat sa nam ani nesnivalo, mozno, tak to tu nejdem naznacovat, lebo su to este narocnejsie situacie ako naznacuje Oracle.
    Naznacim ako hladat odpovede, vyskusate, posudite, uvidite…kazdeho slobodna volba, svet kvantovych teori je temer neobmedzeny a s tym aj suvisiace poznania a informacie, je iba dolezite mat otvorenu mysel a chut poznavat…kazda bytost, ktora bude mat poznanie po tejto purifikacii, ako to bolo udajne povedane aj v Litmanovej, co teda prekvapilo aj mna, purifikacia-ocista, bude potrebna, aby sa mohla plnohodnotne zaradit do dufajme procesu nejake noveho usporiadania spolocnosti a existencie na zemi.
    Hladajte, citajte mudre hrube aj tenke knihy, kde je poznanie a pravda, a pravda nas oslobodi. Minulost je plna poznania a informacii….buducnost je na nas a aku ju vytvorime. Poznanie je sila az taka, ze clovek tomu ani neveri. Zelam nam, nech sa nam dari najst v tomto skusobnom obdobi svetlo lasky a mudrosti v nasich srdciach. Mozno je naozaj na dosah ruky……

    Liked by 1 person

Pridaj komentár