Klasika, miernenie následkov očkovania a naozaj sú to biologické zbrane

Klasika: Otázky do rubriky “Otázky a Odpovede” môžete položiť do stredy 22:00 t.j. 4.8.2021-na deň potrpím, na hodiny až tak nie. Označte otázku slovom otázka a prosím minimalizujte diskusiu pod otázkami, aby sa nestalo to, čo minule.

 

Miernenie následkov očkovania

Našiel som niekoľko receptov na miernenie následkov očkovania:

  • Tento španielsky lekár našiel spôsob ako odstrániť magnetický oxid grafénu a grafén z tela (video s anglickými titulkami-prekladať to nebudem).
  • A tu je ďalší recept na miernenie následkov:

recipe

Viem, vyzerá to draho, ale za chyby sa platí.

 

Sú to naozaj biologické zbrane

Očkovanie obsahuje ten istý spike proteín resp. inštrukcie vo forme mRNA na jeho výrobu bunkami, ktorý pri covide spôsobuje zdravotné ťažkosti s tým, že vo vakcíne je súčasťou pomerne jedovatého kokteilu (video o tom). A kvôli tomu niet sa tomu čudovať, že v Británií (a všade inde s vysokým % zaočkovanosti) väčšina hospitalizovaných na covid sú práve zo skupiny plne zaočkovaných:

UK vacc

Uniknuté názvy rôznych kmeňov, zaujímavé je, že mesiace dopredu pred údajným vznikom poznajú názvy variantov, obrázok, ktorý koluje na internete hodný tisíce slov:

covidvarianty

Ešte niekto má pochybnosti, stále spoliehate sa na overovače faktov, ktorí sú platení farmafirmami (popredný podporovatelia očkovania a sociálnych sietí).

44 thoughts on “Klasika, miernenie následkov očkovania a naozaj sú to biologické zbrane

  1. Ori, tento obrázok konkrétne môže byť aj podvrh. Je tu vymenovaná grécka abeceda, na navodenie pocitu pripravenej armády vírusov. Realita môže byť úplne inde. Jedna vec čo ešte na Slovensku s tou smrtnosťou vírusu bude úplne skreslená je to, že vďaka testovaniu sa ochorenie prirodzene rozšírilo do 50% populácie. Tu predpokladám rozdiel medzi očkovaním ľudí čo prekonali chorobu a tými, čo ju neprekonali. Predpokladám, že tým čo chorobu prekonali očkovanie nebude také rizikové v zmysle poškodenia imunity, samozrejme ostatné účinky očkovania budú zachované napr. ID.

    Liked by 3 people

    • Tí, ktorí to už prekonali majú naozaj prirodzenú imunitu s tým, že tí, ktorí sa už stretli s nejakým podobným vírusom tiež majú prirodzenú imunitu a tým pádom očkovanie je zbytočné až škodlivé.
      Problém je ale inde, to očkovanie nielen spôsobuje zápalové procesy (to druhé video), ale aj ničí imunitu tým, že provokuje imunitný systém t.j. smrteľná citokinínová búrka lebo autoimúnne ochorenie očkovaných pri najbližšom stretnutí s podobným vírusom je istota.

      PS: Pochybujem, že ten druhý obrázok je podvrh vzhľadom na to, že vírus je biologickou zbraňou.

      Liked by 2 people

    • Citat cisla a analyzy je praca zbytocna.Za ten rok a pol su tym ludia presyteni.Ti co vedia , vedia, ti co nie, mozno to najdu. Pouzi jeden zo 7 zmyslov -intuiciu…Vsak dianie je tak zrejme…

      Páči sa mi

        • 1až 5 je hmat,……
          6 je intuícia (odčítavanie informácií z informačnej sféry miesta kde žiješ,…., Zeme,…. Slnečnej sústavy,…Vesmíru) sú to informácie ktoré nezískaš prvými piatimi zmyslami ale komplexným biopoľom (aurou, duchom,…. – rôzne kultúry tomu hovoria rôzne)
          7 svedomie (môžeš ho len nepočúvať ak niesi psychopat ktorému boli centrá prímu informácií o 1. toto je dobro, toto je 2. zlo odstránené).

          Liked by 2 people

    • Postreh z môjho okolia. Staršia pani, ktorá prekonala covid, si dala robiť test na protilátky. Mala veľmi dobré hodnoty. Dala sa však zaočkovať neviem akým koktejlom a čuduj sa svete, nemá žiadne protilátky…

      Páči sa mi

  2. Dovolím si sem dať komentár z jednej diskusie, ako sa dá ovplyvniť výsledok testu:

    ,,Napisu vam moji zkusenost. Mam znamou zdrav.sestru ve veznici. Dostali tam urcite mnozstvi testu, na ktere nemuseli vest inventuru, takze si s nema zacli hrat… kdyz veznovi dali napr.kysely okurek, kysane mliko, byl pozitivni cely den, pokud mu dali mlecny vyrobek, byl negativni. Mleko neutralizuje, to je moje rada.
    Ale proc to tak rozebiram…protoze ty testy reaguji na kyselost PH ve vas. Vubec neurcuji kov.sracku, kazdy, kdo ma jakoukoliv nemoc ma kyselo v ustech a bude vzdy pozitiv. Pokud si date mliko chvilku pred testem, melo by to vyjit a nebudete.”

    Liked by 6 people

  3. Otázka:
    Zaujímalo by ma ako metodicky postupuješ pri svojej predikcii budúcich procesov. Tie informácie, ktoré tu súkaš jednu za druhou si overíš aj z nejakého iného zdroja alebo len čo ti príde pod ruku a hodí sa ti do tebou predikovaného procesu. Pri tom množstve informácii, čo sa valia buď ovládaš analytiku ako VVP alebo máš na to iný dôvod. Dik za vysvetlenie a priblíženie tvojej práce s informáciami. Neber to ako rýpanie, ale čítať a čakať každý deň čo tu kto napíše a podľa toho sa riadiť je nemysliteľné z hľadiska zákona času.

    Liked by 2 people

  4. otázka (oprava):
    ospravedlňujem sa za štylizáciu predošlej otázky. Napísal som ju ako “talian”. Tak ešte raz.
    Zaujímalo by ma ako metodicky postupuješ pri svojej predikcii budúcich procesov. Tie informácie, ktoré tu súkaš jednu za druhou si overíš aj z nejakého iného zdroja alebo len čo ti príde pod ruku a hodí sa ti do tebou predikovaného procesu. Pri tom množstve informácii, čo sa valia musíš ovládať analytiku ako VVP alebo máš na to iný fígeľ. Dik za vysvetlenie a priblíženie tvojej práce s informáciami.
    Neber to ako rýpanie. Snažím sa len urýchliť analýzu info a nečakať na teba, Pjakina a neviem koho ešte, pretože zákon času je neúprosný. Tučné knihy čítam…

    Páči sa mi

  5. Ahoj Ori
    Otázka1: Aký má súvis spadnutý strom v Šaštíne na pannu Máriu ktorá sa rozbila.
    2:Čo sa rozbieha z Ľipšicom a Mikulcom?
    3:Začínaju média SR panikáriť?
    4:Kam zdrhnú naše elity keď im vyprší čas?
    5:Aké ma GP plány zo slovákmi po odstranení tejto chunty?

    Liked by 1 person

    • Dobré ráno Orík.
      Otázka. Vieme niečo nové o Arizonskom audite ? Spomínal si Trumpov Telegram,preto sa pýtam.
      Čo by to znamenalo pre svet a pre nás,ak by sa oficiálne potvrdilo,že Biden je nelegitímny prezident. Ďakujem.

      Liked by 1 person

  6. Otázka. Ahoj Pri. Aký máš názor na pána Pavla Luptak. Mám pocit že hovorí pravdu a koná na vlastnú päsť. No nededí mi čo hovorí na sťahovanie vojenskej techniky na východ a hrozbu vojny. Pri dnešných technológiách dosť riskantné. Ako podľa teba dopadne Slovensko? Ako dopadne euro? Hrozí prudké znehodnotenie meny a nedostatok potravín? Myslíš že uspejú s digitálnym eurom alebo je už neskoro? Dolár už dlho nevydrží, ale čo rubeľ? Oplatí sa podržať, alebo tiež vznikne nejaká iná digitálna podoba?

    Liked by 1 person

  7. Ahoj Ori, veľmi pekne ďakujem za Tvoj čas ktorý venuješ písaniu a hlavne zbieraniu info. Som Ti naozaj vďačná, že mi v tejto dobe osvetluješ cestu.
    Otázka 1:
    Myslíš si, že takéto združenie https://spdr.sk/ciele/ môže byť našou budúcnosťou? Sme na to pripravení?
    Otázka 2:
    Čoho sa ešte môžeme dočkať do konca tohto roka?
    Veľmi pekne ďakujem

    Liked by 1 person

  8. Zdravím a předem děkuji za odpověď.
    Otázka: V čem je/byl(?) GP chytřejší než lid,dá se to zahrnout do pár vět.?
    A je kniha kde si to přečtu.?
    Děkuji

    Páči sa mi

  9. Otázka: Putina dosadil do Kremľa Lev Leviev – Chabad Lubavitch. K tomuto chasidskému židovskému hnutiu má blízko aj Trump. Vyzerá to, ako boj chasidov – ortodoxných ŽIDOV, proti sionistom – Biden, Merkel, Čaputová a spol. Môžu Slovania ťažiť z tohto súboja a existuje vôbec “Sila”, ktorá môže reálne obrodiť Veľkú Tartáriu, ktorej by vládli Slovania? Ďakujem za odpoveď.

    Liked by 1 person

  10. Otazka:
    takmer vsade vo vacsinovom svete (napr. Australia, Izrael…) sa vsetko sprisnuje, viac a viac je to o uz len o kontrole a restrikciach. Ludia uz beru ako samozrejmost, ze na jesen budeme “zavrety”. Co sa to s ludmi stalo, ze prijmaju uz svoje porobenie ako buduci fakt? Zvysuje sa kazdym dnom tlak psychologicky a restrickny vo vsetkych oblastiach zivota cloveka. Boli odhalene vsemozne informacie medicinske aj politicke a na to naviazane kauzy a podvody – logika a rozum dostali zabrat, od nezmyselnych opatreni po pochybne osobnosti z vlady, medii a mediciny. Stale akoby to nestacilo – pokial hlavny prud medii neotoci – nedostane pokyn – plandemia pokracuje. Otazky pozbierane od ludi z okolia povedane medzi recou alebo vypocute.
    Viem, ze vsetko co ma zaciatok ma aj koniec, ale aky koniec toto ma?
    Zatial sa zda, ze slucka sa len viac a viac utahuje.
    Ak by doslo k pozitivnej zmene tejto psycho situacie – teraz len ohladom SR – exituju pripravene kadre ktore to budu davat do poriadku?
    Kto to akoze ma byt? Okrem Fica a jeho struktur tu nevidim nikoho. Preco? No preto,ze vidim, ze tu vlastne sa nikto nebol schopny na nicom dohodnut doteraz, zmetene cele mesiace a amaterske chyby komunikcie alebo isli nakoniec proti sebe, co s adeje doteraz.
    Maju vobec plan – ktory su vymysliet a aplikovat, alebo tiez len cakaju na pokyn centraly na zjednotenie? Fico by robil to iste len inak, vdaka jeho darebactvu sme tam kde sme, zrejme by to vsak nebolo take bolestive a traumatizujuce, ako konanie tejto uletenej koallicie, ale bolo by to stale zle.
    Krajnikova svojho casu povedala, ruskami to zacalo, neopodstatne vynucovane nariadenie do sucasnosti na ktore sa naviazalo vsetko ostatne – je to len boj frakcii a opozicia ako aj koalicia ma v podstate rovnakych panov, ktory chcu to iste len pouzivaju rozdielne sposoby?
    Dokedy este, co sa musi stat aby toto sialenstvo sa uz zastavilo a postupne sa stiahlo?
    Napr. v SR chcu povinne ockovat policajtov, obratit ich tak proti ludom – nezaockovanym (princip: ked som musel ja budes aj ty) – je to tak, ze oni vazne chcu vyvolat obciansku vojnu?
    V USA uz otvaraju okno moznosti : http://svobodnenoviny.eu/cnn-neockovani-lide-by-nemeli-byt-schopni-pracovat-nebo-kupovat-jidlo/ teda je zmyslom vlastne velka celosvetova obcianska vojna?

    Páči sa mi

  11. OTÁZKA 👍

    ORACLE IBA K TVOJIMU DNEŠNÉMU ČLÁNKU. :

    1.)  POLICAJTI.
    Som ZÁSADNE, STRIKTNE A NEKOMPROMISNE opačného názoru.
    Tý policajti ktorým bude preukázané ich priame protizákonné konanie voči KOMUKOĽVEK, podľa mňa NEMÁ ČO HĽADAŤ V ŽIADNEJ OZBROJENEJ ZLOŽKE SR, hneď z viacerých dôvodov.
    a.) Naozaj cheš aby v “novom” čokoľvek vzniknutom dohliadali na poriadok a právo ľudia, ktorý práve toto HRUBÝM SPÔSOBOM porušovali ÚSTAVU SR a Zákony SR? PORUŠILI SVOJU PRÍSAHU? Ktorý na povel iba malej (zato mocnej) spinke ľudí, napriek možnosti odmietnuť konať protizákonne. Dokonca im takáto povinnosť vyplýva okrem zákona aj z postavenia ich funkcie?
    V prvom rade keď chceš robiť poriadky, tak ich treba nekompromisne postaviť pred súd a odsúdiť. V opačnom prípade tým vytvárame cestu pre ďalšie, zakaždým horšie zneužívanie, minimálne podľa príkladu po prevrate v r. 1989 Neopakujme tie isté chyby dookola ako už viackrát v našich (mne známych) dejinách. Naposledy po r 1989 keď ostali nepotrestané mnohé zverstvá bývalého režimu a jeho poslucháčov na občanoch SR. A v zmysle “veď ani im sa nič nestalo”. Toto im len dáva silu. A zároveň to posíli u ľudí nenávisť a je to nas len jeden zo spôsobom.
    – PRÁVE POLICAJTI BOLI JEDNYM Z TÝCH ZÁSADNÝCH DÔVODOV, KTORÝ UMOŽNIL ORGÁNOM PÁCHAŤ TAKMERCROK A POL❗❗❗KU.VA ROK A POL,   SVOJIM NEZÁKONNÝ  KONANÍM SA PODIEĽALI NAJVÝŠSOU MOŽNOU MIERIOU NA :
    –  BEZPRECEDENTNOM A V HISTÓRII ZREJME NAJVÄČŠÍM OŽOBRAČENÍ TAKMER CELÉHO SLOVENSKA (ČO SA EŠTE LEN V PLNEJ MIERE OBJAVÝ)❗
    – A NIELEN NAJMÄ ALE JEDINE ICH POMOCOU BOLA ZNIČENÁ EKONOMIKA SLOVENSKA❗
    –  JEDINE ICH POMOCOU, SA PODARILO ZADĹŽIŤ (tzn. odovzdať) túto zem našich predkov, ktorú aj za cenu svojich životov bránili, aby ju zachovali pre nás a našich potomkov❗
    – Zo mňa síce už nie, ale z MOJICH 4 DETÍ a MOJICH 3 VNÚČAT, ako aj z tvojich a takmer všetkých Slovenských detí, SA PRÁVE VĎAKA NIM PRAVDEPODOBNE STANÚ OTROKMI VO VLASTNEJ ZEMI.❗
    … nepokračujem radšej lebo budem prvý kto na najbližšom proteste vyprázdni do tých zk.rvencov celý zásobník 58čky.❗❗❗Vy.ebané zakomplexované ku.vy ktorým s preukazom PZ ovotvoril svet “to všetkým ukázať, kto oni sú”
    DO PU.É TERAZ MA TO DOSTALO, KEĎ SOM SI UVEDOMIL IBA TÚTO SKUTOČNOSŤ.❗❗❗

    A to som nezačal ešte s otázkou č.2 o zabavení Cirkevnej pôdy, prože ju získali buď vďaka odoberaniu pohanom, ktorý odmietli zahodiť  pošliapať a vzdať sa svojej viery, pretože sa tým vzdávali svojich otcov matiek, svojich predkov❗Pričom ich samotných bud sťali alebo predali do otroctva.w❗❗

    A 3.) Ani nezačnem teraž lema ma vystrie…

    Daj mi jeden reálny argument prečo si tých špinavcov, ktorý sa na cudzí príkaz otočili proti vlastnému národu❗ Prečo si myslíš že by ti bolo treba takých ľudí ktorý keď niečo urobí niekomu, tak to nezopakuje proti tebe samému. ZAPOMEŇ.

    Hawk a idem to rozdýchať

    Liked by 1 person

        • Ori.
          Ta otázka bola krabička, jednoduchá, úplne na konci.
          Namiesto odpovede obhajuješ nekbhájiťeľné.
          Vidno že si ešte primladý.

          Takto nejak ale znela aj obhajoba fašistov na súde v Norimbergu
          Tiež nesúhlasili…
          Takže v Tvojom poňatí POLÍCIA MÔŽE KONAŤ PROTIZÁKONNÉ, LEBO MAJÚ TAKÝ PRÍKAZ ?!

          Sklamal si ma

          P.S. No problémo, daj im čo len budú chcieť. POVEDAL SOM AKÁ JE PRAVDA.

          Zbohom. Hrajte sa tu ďalej.

          Páči sa mi

  12. Otázka:
    Hezký den, Oracle,
    1. V minulé odpovědi jste říkal, že v ČR je snaha „aby to nevybuchlo“ (na rozdíl třeba od SR). Jde o geografickou polohu? Nebo „pražské klany“?
    2. V covid-divadle jste na červenec předpovídal klíčovou událost, její projevy v srpnu až září a rychlý krach covid-divadla. Nastala již tato událost – je to snad ničení narativu o „všemocné“ vakcíně? Ursula von der Leyenová a její manžel?
    3. Vyslovil jste předpoklad většího množství úmrtí po vakcíně. Část globálních IT hráčů či bank tlačí na vakcinaci. Placebo? Odpis hracích figur? Kde se pak ale nahradí mrtví odborníci?
    4. Pokud opravdu „praskne“ covid-divadlo, čím se dá zabránit totálnímu úpadku víry v lékařskou vědu?
    5. Bude nord stream 2 znamenat pro střední Evropu „tuhou zimu“?
    Přeji mnoho sil.

    Liked by 1 person

  13. Ahoj Ori, děkuji ti za tvou práci.
    OTÁZKA
    Občas čtu Fox News a doufajíc, že konečně uvidím, že začíná aspoň něco prosakovat do mainstreamu, denně narazím na několik zpráv o Andrew Cuomovi, jeho aférach atd. Proč? Čim je tak důležitý? Nebo je to jen odvádění pozornosti?
    Děkuji.

    Páči sa mi

  14. dobry vecer prajem…

    otazka:
    – viem, ze sa to presne neda predpovedat, ale zaujimaju ma zhruba prognozy…
    ako prezije clovek v meste na Slovensku, ak nastane kolaps systemu alebo rozpad Eu…

    predpokladam, ze obchody budu zavrete alebo vyrabovane, zlyha zasobovanie potravinami zo zahranica. budu rabovacky… mozno pad Eura,
    kde budu chodit kupovat alebo zaco?
    ci budu chodit kradnut na dedinu ostatnym?

    dokaze prezit clovek v meste, ak to bude trvat dlho, trebarz cele mesiace?

    dakujem

    Liked by 1 person

  15. Otazka
    Ahoj Oracle, zaujimali by ma nasledovne otazky:
    1. Ako sa dari s pripravou na 1.9.? Su nejake novinky, ktore mozete komunikovat aj verejne?
    2. Vieme vam s tym my, bezni smrtelnici, nejak pomoct (okrem citania tlstych knih)?
    3. Co sa chysta v suvislosti s inymi protestami, najblizsie kotlebovci 5.-6.8.? Tahaju uz s vami v tandeme gradovanim atmosfery pred 1.9. alebo je ich ciel opacny (jalove vybijanie energie varenim si vlastnej stranickej polievocky)? Bude z nich nieco?
    4. Co je s ostatnou rozdrobenou opoziciou mimo Smeru a Republiky? Pocuvnu europoslanca “patriota” alebo idu do toho spolu ako narodny blok?
    5. Myslis, ze policia proti demonstrantom ako celku uz zasiahne, kedze ich k tomu vyzyvaju (cez) media? Alebo je nadej, ze zlozia prilby (hlavne 1.9.) a vlada strati monopol na silu? Ako to vidis?
    6. Ako si predstavujete, ze polozite #najlepsiuvladu? Na zapad od nas s verchuskou roky nepohnu ani statisice v uliciach a bez vycitiek svedomia ich vymlatia ako zito alebo osprchuju.
    7. Ako sa da zabranit ukrajinskemu scenaru a definitivnemu rozkladu statnosti, kedze cast vlady s nim pocita a vyslovene ludi hecuju a provokuju k akcii (opice, primitivi, dobytok s telacim IQ)?
    8. Je so Smerom, Republikou a dalsimi prienik “za pravne a socialne spravodlivy stat” alebo ma kazdy svoju viziu?
    9. Ake poziadavky budu zniet z ulice (namestia)? Zaznie oficialne aj za pravne a socialne spravodlivy stat?
    10. Vies o nejakych iniciativach napriklad z oblasti zdravotnictva (napr. ako bol lekarprepacienta.sk) a dalsich, ak nas (znovu) rozdelia na ockovanych a dobytok?
    Dakujem.

    Liked by 1 person

  16. Spätné upozornenie: Otázky a odpovede č. 133 | Blog o verejnom živote a problémoch Slovenska

Pridaj komentár