Zlyhal SMER a Republika? 1.9 2021sa blíži.

Odpoveď bude na každom z Vás, no minimálne pre gramotných v riadení aapon zakladnými nástrojmi, položte si otázku.

Počuli ste od predsedov Fica a Uhríka potom, ako pán Fico v jeden a pán Uhrík druhý deň dali vedieť, že bude protest, niečo viac? Sledujem youtube kanály SMERU aj Kulturblog a počul som tam viac či menej dobré vysvetlenia Republiky ústami pánov Uhríka a Mazureka, prečo prave so SMERom. O proteste nič viac. SMER drží bobríka mlčania. Alebo mi niečo ušlo?

Páni politici takto sa ale protest nepripravuje. Koľko chcete ľudí v Košiciach? 500? 1000? 20 000? 50 000? 100 000? 1 000 000? Čo ste preto urobili?

Preto tento odkaz cez médiá obom pánom predsedom Ficovi aj Uhrikovi a ďalším vrátane páne Harabina, ktorý teraz výdatne bije do Republiky a pán poslanec Mazurek mu to detinsky opláca. A kto nevie, staci si pozriet Iné noviny a Hlavny denník verzus Kulturblog. Takze páni opozicni politici. Co viac ako tieto spravy dalej, chcete?

Máte správu kolegu Čičalu, https://www.badatel.net/lekar-odhalil-sposob-ako-sa-u-nas-falsuju-pocty-hospitalizovanych-na-covid/ ktorá na základe verejne dostupnych informacií jasne ukazuje na to že:

  • počet hospitalizácií na “COVID” sa rátal viac krát, ak jedného pacienta prevážali medzi nemocnicami
  • počet hospitalizácií na “COVID” sa rátal viac krát, ak jedného pacienta previezli medzi oddeleniami jednej nemocnice

Vláda tu bola jasne prichytená pri klamstve a spomeniete si, na zaklade čoho bola argumentácia na sprísňovanie opatrení? Na zatváranie prevádzok? Na karantény? Na zatvorenie škôl? Na krachy 16 000 prevádzok? Áno, hospitalizácie a “preplnené” nemocnice!

K tomu z ČR prenikla správa o tom, že prebehla “dôchodková reforma”, teda zatiaľ nepotvrdené na Slovensku, ale údajne v Čechách po začatí “očkovania” prestal v krátkom čase Český štát vyplácať niekoĺko desiatok tisíc dôchodkov. A kvôli čomuže to je tá “dôchodkova reforma”?

Článok o úmrtiach a tažkych poskodeniach v EU po génovej terapii, zabalenej do eufemizmu “vakcína”… A čože to chce nejaký minister že vraj zdravotnictva? Hovorit o nútení do očkovania https://www.hlavnespravy.sk/vladimir-lengvarsky-preockovanim-populacie-sa-bude-zaoberat-pracovna-komisia/2637548

No ale tak si teraz to vezmime pán Fico, pán Uhrík, ale aj ostatní opoziční politici. Tu máte návod od Joxa. Hore máte článok z odbornej komisie, len ofiko nahlasené smrti ako jedno okresne mesto v Eu. A aj topky Vam hovoria, ze ľudia chcú dobrovoľnosť.https://www.hlavnespravy.sk/dve-tretiny-ludi-su-za-zachovanie-dobrovolneho-ockovania-ukazuje-prieskum/2638786. No pan Fico rieši kajúcnikov a pán Mazurek rieši pána Harabína a jeho právny názor na vzdanie sa mandátu… Máte štruktúry, alebo nie. Máte. Takže prestante rozpravat a zacnite robit:

  • Napíšte list všetkým starostom (zoznam emailov dodám, ak bude potreba) so žiadostou, aby sa pridali ku protestu 1.9
  • Starostom z východu a Liptova napíšte výzvu, aby pomohli so zabezpečením dopravy ľudi do Košíc na 1.9 a ozvučili čas protestu
  • Vyzvyte obcianske zdruzenia na podporu. Lekárov, učiteľov, poľovníkov, baníkov, predavačky…Vsetkých.
  • Zabezpečte JEDEN druh info letáku pre všetkých
  • Okresné organizácie vylepia letáky na zastávky hromadnej dopravy, stanice, verejné miesta.
  • Každá okresná organizácia zabezpeči autobus pre ľudí a dopíše číslo na nahlasovanie sa na protest.
  • Leták a výzvy na účast pôjdu na sociálne siete, do rádií a medií, ktore Vás podržia. Teda alternatíva, ale verim, ze sa to bude dať.
  • 2x do týždňa budete informovať na TB o stave príprav a nahlásenom počte ľudí. To bude motivácia pre daľších
  • Začnete ozvučovať horeuvedené informácie. Úmrtia a poškodenia zdravia z EU databázy EMA. Podvody s počtami hospitalizácií. Naslednú likvidáciu pracovnych miest… To uplne stačí..
  • Zabezpečíte pokojný protest cca 300 – 500 tisíc občanov sklamaných z tejto vlády.
  • Budete si niečo želať, ked budú následne padať hviezdy ako pán Roman M., Mária K., Vladimír L., či pani Romana T. či komediant pán P.

Nechceli ste sa stretnúť, držíte bobríka a národ čaká…Vyzval som Vás dajte národu metodológiu, tu Vám ju dávam na striebornom podnose. A budem pozorne sledovať kanál SMERU aj Kulturblog, či príde reakcia. Či ste naozaj služobníci národa Slovenského a ostatných narodností žijúcich v bratskom zväzku na našom území, alebo či premrháte šancu a budete len smradľaví zradcovia a Slovensko bude musieť prejsť znova cestu utrpenia ku znovunastoleniu svojej štátnosti. No už bez Vás…Máte na výber. Ste s narodom, alebo nie…

Jox

54 thoughts on “Zlyhal SMER a Republika? 1.9 2021sa blíži.

  1. Páči sa mi, ako si to napísal vecne a cítím zreteľne aj emočnú podfarbenosť.
    Považujem to za geniálny ťah z Tvojej strany – jasný akčný plán: čo, kto a ako urobiť.
    Ak sa toho tí, ktorých spomínaš, toho nechytia, máme jasnú správu, že nie sú s nami.
    Ak by sa to potvrdilo, vieme, že ani s nimi nemôžeme počítať – potom sa potrebujeme spoľahnúť už len na seba (záchrana topiacich sa, je v rukách topiacich sa).
    PS. Ty si volal do relácie s Mečiarom? Ak áno, kvitujem, že aj napriek nepochopeniu Tvojej myšlienky Mečiarom, si za svojou myšlienkou stojíš. 😉

    Liked by 1 person

  2. Pan Fico dakuje za kus dobre odvedenej roboty Jox…a to je asi tak vsetko…bolo a je ticho lebo su vsetci na dovolenkach a 1.9. aj vacsina stale na dovolenkach bude lebo 4 dni dovolenky za 9 dni volna? No nekup to. Uvidime co spravi Republika, o SMERe maju iluzie iba ludia s 2 tyzdnovou pamatou, ta strana ani nema ziaden program, dlhodobu viziu krajiny a sebareflexiu (vid Ficove odkazy na Kazimira a pod) takze tam neocakavam nic. Par tisic ludi by tam ale SMER mal byt schopny dostat aj za tyzden, ten prostest je vo svojej podstate len symbolicky.

    Liked by 1 person

    • Manévre s Kažimírom nie sú o reflexii, ale o boji o pozície. Ak si ostrelovaný na toľkých frontoch ako Smer, tak nutne musíš vyberať, na čo budeš a ako reagovať.

      Nie, toto nie je obrana Smeru. Len konštatovanie, že Smer sa nevezie v klídku niekde na zadnom sedadle. Je pod permanentnou paľbou a trvale.

      Liked by 2 people

  3. Fico vie čo má robiť a robí to. To, že vy nie ste súčasťou jeho stratégie ešte neznamená, že on práve teraz kdesi sedí zbytočne na zadku.
    Vy si len kúpte pivo a chipsy.

    Páči sa mi

    • Tak toto si nemyslim a je viac nez na mieste, ze aspo niekto (Jox,Oracle…) im davaju verejne vyzvy, lebo nemozu povedat, ze nevedeli co bolo dolezitejsie. Ano, kajucnici a ich absurdna obhajoba v mediach uz nabrala obludne rozmery, ale aj tak sa veci zmenia, az ked sa opat “moc” dostane spat do ruk Smeru a spol. a vzhladom na priehladnost, uz vacsina pricetnej spolocnosti ma v tejto teme jasno. Dolezite je ozvucovat to co pise Jox vyssie, ale zatial sa nedeje ani naznak toho, okrem obcasneho Blahoveho statusu. To ze sa s Harabinom doposial nepokusilio zmier tiez nieco napoveda (aj ked chyba je na oboch stranach). Pobocky Smer zatial nemobilizuje, aspon z toho co viem priamo ja od tej miestnej a cas neuprosne uteka. Bez ich zapojenia, to bude zase len jeden z mnoha protestov dezolatov… Stale najviac verim Ficovi a Smeru (republike teda absolutne nie, ale ked pomozu, maju odpustene). Osobne si ale myslim, ze keby sme mali my tie moznosti, ktore maju oni, 1.9. by bol posledny den tejto vladnej cvargy v parlamente. Takze ak bude po 1. jasne, ze maximum nepsravili, nie je cas sa zamysliet na ich vyznamom pre Slovensko a velmi urychlene hladat sposoby ako sa ich zbavit vsetkych?

      Liked by 1 person

    • Vážená komentujuca pod mojim článkom, alebo provokatér. Za tie cipsy a pivo Vám prajem vsetko najlepšie. a nech sa Vám stávaju len tie najlepšie veci. No ked budete takto preklinať nabudúce vedzte, ze palica ma dva konce. Vždy.

      Ku zvyšku. Stupil som na otlak svedkom Ficovým? Nie, konstatoval som fakty. A tie su, ze riadenie je proces informačný. A pokiaľ informacie o masovej akcii neriešite gramotnou informacnou kampanou, nebude to masove podujatie. Pretoze tu nejde o nejake schvaľovanie zakona a rokovania za zatvorenymi dverami, tu ide o akciu, na ktorú má byt pozvanych 25% Slovákov. a ti si musia vziat voľno a najskor och je potreba presvedčit, aby prisli.

      ale to Vy viete, no musitr robiť damage control, vsak?

      Liked by 5 people

    • A čo také robí? Rieši bývalých papalášov a kajúcnikov? Vysedáva na procesoch? Zachraňuje si svoju r.ť? Ak to tak nie je, kľudne uznám svoj omyl. Ale to uvidíme o pár týždňov, zatiaľ žiadna veľká sláva.

      Liked by 3 people

  4. Do protestu nám od dnes 12.8.21 zostáva 19 dní. Pamäť davu je +/- 14 dní. Ako sa hovorí “rozprávať je striebro, mlčať je však zlato”.
    Nemyslím si, že po tom čo všetko vložil Smer a Fico do boja proti tejto pliage zahodí to svojou nepripravenosťou na protesty. Fico je už dosť starý a skúsený na to aby to ohlásil a ozvučil v pravý čas. Len tak mimochodom 1.9 je štátny sviatok, čiže žiadne voľno si väčšina ľudí nemusí brať. Ak mám niekto pochybnosti ohľadne príprav na protesty tak tie by som začal mať tak týždeň pred.

    Liked by 3 people

    • Naozaj? Preto existuje ticket portal, lebo ľudia sa rozhodujú v takomto kratkom intervale? Aj masove koncerty, aj festivaly smrti ako pohoda maju reklamu 2 tyzdne vopred? A ľudia z bardejova si zabezpecujú dopravu ak idu na zapad, alebo B-Lavaci na vychod vzdy na poslednu chvíľu? samozrejme ze nie. Statny sviatok znamena, ze ľudia idu na druhy den do prace, na zmeny, cim dalej od Košíc, tym viac treba presviedcania a planovania…
      Premarnili 12 dni, kde mohli každy deň (ved to vedeli urobit pri kajucnikoch) matnjednu tlacovku o protestoch… Alebo nie?

      Mlcať v tomto pripade je hlúposť alebo minimalne nedbanlivost…

      Liked by 8 people

    • Chcem pripomenúť jednu vydarenú akciu v Košiciach ,je to síce už pár rokov,ale účastníci tohto Pochodu 2013 dodnes spomínajú na fantastickú atmosféruv meste .Počet účastníkov bol 70 000, dávam to sem kvôli dokumentárnej fotografii námestia. Bolo vypravených 500 autobusov,3 rýchliky z Bratislavy,tisícky áut a mhd bola v ten deň zadarmo https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/293776-v-kosiciach-budu-pochodovat-za-zivot/ .Vlastne ani neviem,kto to vtedy organizoval,ale zjavne to zorganizoval dobre.

      Liked by 1 person

  5. Prečítal som metodológiu, podanú na striebornom podnose, v podstate s ňou sa dá aj súhlasiť.
    Pripustime, že sa to komplet aj naplní., čiže príde na pokojný protest cca 300 – 500 tisíc občanov sklamaných z tejto vlády.
    A teraz si položme otázku, akú právnu silu by mal tento protest ?
    Odpoveďou je, že tento protest by nemal žiadnu právnu silu.
    Mal by výpovednú hodnotu o spokojnosti resp. nespokojnosti občanov s pôsobením tejto vlády.
    A pokiaľ by sa niekto pýtal, že ako je to možné, že by nemal žiadnu právnu silu, tak odpoviem:
    Organizovanie protestov a účasť na proteste je v súčasnosti právne povolené. V žiadnom zákone sa ale neuvádza, že čo by malo nasledovať po tomto proteste. Teda že čo by mala vykonať vláda na základe tohoto protestu. Pokiaľ neexistuje takýto zákon, tak vláda po proteste neurobí nič, lebo nemá na to zákonný dôvod.
    Jediným zákonným dôvod pre vládu niečo urobiť je referendum.
    Iniciatíva občanov ohľadne referenda, cca 600.000. právoplatne podpísaných občanov bola pomocou prezidenta republiky a ústavného súdu zastavená., t.j. nebude žiadne referendum.
    Konanie o referende upravuje platný právny stav, všetko bolo vykonané v súlade so zákonom a i napriek tomu referendum nebude.
    Tak sa teraz zamyslime, čo vyvolá protest hoci aj 500.000.- občanov sklamaných z tejto vlády.
    Som presvedčený, že fico to vie a vie aj podstatne viac.
    Odporúčam študovať právo, nielen hrubé knihy.

    Liked by 2 people

    • Vážený, ak chcete poučovať o legitimnosti 300-500 tisicoveho davu, tak sa skuste spytat na centrale smeru. Alebo sa Vam zda, ze sorosove sarančatá tu robili za “janka a martinku” protesty masove len tak?
      Ak vyjde coninlen 100 000 ludo, pridava sa automaticky policia. pri 500 000 vam garantujem aj armádu, teda ozbrojene sily.

      Ak chcete vy debil študovať pravo, pozrite si nasledovné:
      – porusenie Dohovoru (testovanie, vydieranie pri “ockovaní”
      – porusenie Ústavy SR = žiadne referendum a nerespektovsnie vôle 600 000 obcanov.
      – porušovanie zákonov na zamedzenie diskriminacie, apartheidu, ohrozovanie mravnej vychovy mládeže
      – v neposlednom rade poškodzovanie verejného zdravia, ubliženie na zdravi a smrť segregaciou a neliecením, nutenim do prekrytia dychacich ciest nevhodnym spôsobom.

      Skôr, ako ma budete poučovať o práve, vedzte, ze uz druhy rok korcuľujem tak, aby som nikoho vedome nediskriminoval a napriek tomu prežil v tomto sialenstve. No v momente, ked mi vzali ustavne pravo kopnut ich doprdele, legálnou cestou, mame uz len odpor a pravo na protest.

      Takze skuste tie hrube knihy, inak vyzerate akonuzitocny idiot, alebo provokatér.

      Páči sa mi

      • jox13

        Zaráža ma, že ste začali používať vulgarizmy.
        To slušný človek nerobí.

        cit: “…. pri 500 000 vam garantujem aj armádu, teda ozbrojene sily….”

        Ale prosím vás, čo vy už len môžete garantovať spoza klávesnice ????
        Ja vás nechcem poučovať o práve, vy sám ste sa zosmiešnil vašou reakciou, lebo keby ste mali aspoň šajnu o tom, tak mi napíšete znenie zákona, podľa ktorého má vláda reagovať na protesty.
        Ale žiadny taký zákon neexistuje. Máte problém to pochopiť ? Vzdelávajte sa, študujte právo.

        Miesto argumentov vulgarizmy.
        Zamyslite sa nad sebou, pred tým ako miesto argumentov zase niekomu začnete nadávať…

        Páči sa mi

        • Takze este raz vazeny. Pretoze preskakujete moje zdôvodnenia a s provokatermi sa uz nebavim v rukavickach.
          Viete koho nazyval Lenin uzitocnymi idiotmi? Tak si to rozoberme.
          Hovori Vam nieco matrica o medovnikovom domceku?
          Tak tuto pouzili na dav po brutalnej vrazde Janka a Marienky (Martinky) zlou jezibabou Ficom. Dokonca robili satanisticky rituál s posmrtnou svadbou…
          Koľko ľudí šlo do ulic Vy vsevedko? 60 000? Zaplatenych, zvonku, ale aj uzitocnych idiotov, čo na to skočili.
          Skončilo to pádom páne Fica ako premiéra q dosadením slniečka Pelleho rezidentom z kozieho paláca.
          Dalej ste sa vyhol porušovaniu Ustavy a medzinarodnych zmluv tak rezidentkou z kozieho palaca, tak ustavným sudom, tak vladou a ministerstvami, ako aj parlamentom…
          O akych zakonoch hovorite, keď sa dlhodobo riadi, pokutuje, odsudzuje na zaklade podzákonných noriem…

          Tak a teraz, keďže naše ústavne pravo na vyjadrenie nazoru, záväzného podotykam, nam bolo zobrané, a policajti ako aj armada toho má plne zuby, pôjdu s davom.nepôjdu voči vlastnym, ak nas bude dosť. a to je ten zákon. Matricno-egregorialne pôsobenie a vy mudrlant pravo zakomponované v prisahe Policie Sr a Vojaka Armady Sr.
          Policajti vedia, ze ich znicia, ak sa pridsju k malemu davu. Profesne, rodinne, trestopravne. No 5- 10 percent populacie je už sila, ktora nie je zanedbateľná.
          Ja som prisahal, a svoje prisahy vyslovene slovami Tak prisahám, aj plnim. Budú aj druhí. Zozakona môžu q egregor ich dotlačí. Krv je hustejsia ako voda. A narod vlastny je ta krv.

          Dost bolo minanie energie na Vas.Buď citajte s porozumením, dostudujte si, napr. zakon o policajnom zbore, čitajte hrube knihy, na leva nete ich je dost. A ak ste provokater, choďte doprdele

          Liked by 1 person

      • Zdravím. P. Jox nič v zlom , ale ja si myslím že táto stránka je na diskusiu a vyjadrenie svojho názoru a nie na to aby sme sa tu osočovali správali sa pohrdavo a nadávali si do provokaterov, idiotov a pod. To znamená že len môj názor je správny a treba so mnou len súhlasiť ? A kto somnou nesúhlasí je idiot a provokatér? Ak nemám argument tak nadávam a osočujem? Tak potom táto stránka a diskusia nemá význam. To sme potom na úrovni tých liberálov. Jeden vodca jedná pravda a kivajuce ovce. Takto sa nepohneme nikam. Každý kto tu diskutuje ma nejaké informácie, názor a pohľad na veci a treba to rešpektovať. Ešte raz neberie to v zlom, myslím to v dobrom.
        Ďakujem s pozdravom Štefan f.

        Liked by 1 person

        • nevravte. Naozaj mam respektovat diskuterov, ktori sa zameraju na nepodstatne veci a prehliadaju merito veci? Mate pravdu tu nie ste na topkach, takze. K teme nebudete mat nic?
          Alebo si myslite, ze je potreba hladkat provokaterov namiesto diskusie ku tak dolezitej teme, ako uriadenie tak vyznamneho informacneho poľa, akonje tento protest.
          Ste tiez uzitocny idiot (a definiciu si pozrite v dejinnych suvoslostiach q hlavne v studiu ksb), alebo si neuvedomujete, ze tieto stránky su v prvom rade o konceptualnej gramotnosti a jej študiu…a pomoci otvarqt oči. Lenže sam si dajte otazku, preco reagujete nie na tému, ale na formu? Cital ste aspoň jednu z hrubych knih ksb?

          Páči sa mi

  6. Keď sa zbierali podpisy na referendum, tak som na ich stránke hľadal kontaktnú osobu pre moje vyše 20 tisícové mesto ..a bolo tam IBA jedno tel. číslo mobilu a nič viac, ani meno osoby ani adresa miesta. /A to v našom meste ľudia vždy celé roky s prevahou zvolili Smer. Tie hárky s podpismi vyzbierali obyčajní “jednoduchí” ľudia.-dôchodca, kaderníčka… Jední veria v pápeža, iní v D.T a VVP, na yout. sú stovky videí o záchrancoch z Vesmíru, erupci, …… . Francúzi už s toho vyrástli, “zmužneli”. TĆM o budúcnosti https://www.youtube.com/watch?v=9oxZSKawm18 Eva Joachimová , už som to tu raz dával E. Paleš Duchovná úloha strednej Europy https://www.youtube.com/watch?v=acjTPabC9xE E. Paleš to tiež vidí nie ružovo https://www.youtube.com/watch?v=Gkg-2zSI-cc ,

    Páči sa mi

    • Pre každého gramotného Slováka stačí adresa a vypísaný hárok s podpismi rodiny či blízkeho okolia, obálka, pár drobných na list doporučene a pár minút voľna na cestu na poštu. Tí, čo neriešili poštu, odniesli hárky na pobočky Smeru, na webe sú všetky vypísané.
      Načo ti je kontaktná osoba pre mesto? Čo si sa potreboval opýtať?

      Liked by 2 people

  7. @jox, chápem tvoje rozhorčenie a zdieľam ho, no, ty dobre vieš, že Fico nie je začiatočník, on veľmi dobre vie ako sa robia a organizujú protesty. Je vyškolený Socialistickým zväzom mládeže ( SZM ) a bol plánovaný ako vysoký káder strany.( Komunistickej strany Slovenska ). Fico je profesionál a on veľmi dobre vie načo má okresné organizácie strany. Je otázka prečo to nerobí? Čo sa týka Mazureka, zatiaľ by som sa ním nezaoberal, pravdepodobne nemá riadiace schopnosti.

    Liked by 1 person

    • Skuste ku tomu napisat clanok z pane Ficocho zivotopisu. Viete preco tu omieľame, podľa ovocia poznáte ich? Pretože ak by robili, bol by tuniny cirkus. ako pri jankovi a marienke a zlej jezibabe Ficovi, narativ.bol jednoduchy. Dnes mame skoro 13000 mrtvych, nie dvoch a politici nechcu dať pomoc ľuďom. Lebo pomoc vyzera inak. Su to autobusy, ale nie ako debil danko, ze si da vlastny protest na 4.9 a ze autobusy zabezpecí, ale namiesto prihrievania si vlastnej polievky mal dohodnut so smerom, republikou, kotlebovcami, sho a co.ja viem kym este, ze pojdu spolu…Ale nie, Fico a Uhrik 1.9, Danko a KOZ 4.9 a takto sa uprotestujeme namiesto jedneho velkeho…
      A roto je presne to, ze mame 1000 malych nacelnikov stabov, ale malonfrontovych veliteľov a ti si svoje stáby schovavaju pre seba.

      To by 1. Ukrajinsky front vyzeral uplne inak, ak by rakto bojovala Cervena armáda

      Páči sa mi

      • @Jox, zbytočne sa rozčuľuješ, pokiaľ tu nebude VELITEĽ 1. Ukrajinského frontu, tak sa nič neudeje. Každé riadenie má prísny štruktúrny charakter!!!!! My, – Slovenský Národ – zatiaľ VELITEĽA nemáme.

        Liked by 1 person

        • Nemam vo zvyku plytvat energiou. Naopak. A odporucam hrube knihy z leva-netu, pretoze ak naozaj verite, že pokiaľ tu nebude Veliteľ, noc sa neudeje, mate malo povedomia o bwzštrukturnom riadeni. Staci sa pozriet na provokacie, ktore ten clanok vyvolal…

          Páči sa mi

  8. Fico si zachraňuje svoju slobodu, teda trasie sa o ňu a svojich kamarátov a hoci má pravdu, ide mu len o to. Teda hlavne o to. Jediný Blaha otvorene povie, čo si myslí, ale to je tak všetko.
    Žiadny megaprotest nebude. Kašlú na to zvysoka.
    A generálny štrajk už vôbec nie. Boja sa.
    Uhrík prave postol na fcb že nebude kulturblog a treba sa venovať rodine.
    Oni majú svoje teplé fleky a čakajú, čo bude.

    Páči sa mi

    • Keď bude Fico zatknutý, tak nám bude aj s jeho štruktúrou na dve veci. Adekvátnu riadiacu náhradu zatiaľ nemá. Preto sa celkom logicky venuje Kováčikovi. A aj preto logicky rozoberá systém kajúcnikov, pretože úspechy na tomto fronte môžu posmeliť váhajúcich policajtov, sudcov, prokurátorov a pod. že keď pôjdu na svetlo, nezažijú mediálny a právny lynč. Volá sa to plánovanie do budúcnosti.

      Zatknutie Fica tesne pred protestom je práve tá vec, ktorá by ich mohla odrovnať. A jox tu básni (ešte k tomu vulgárne) o tom, že si má niekto dvihnúť zadok zo stoličky a začať makať. Pridávanie farieb na automate im tentoraz nepomôže zastaviť protesty, keďže má prísť pápež. A už sa tiež ozvučilo, že protest môže byť aj neohlásený a bude plne legálny.

      Liked by 1 person

      • Kulich cakal som nieco lepsie.

        Tak po prvé, pan Fico je v strane sam?
        Po druhé, pan Uhrik je v strane sam?
        Po tretie, existuju len jedny media tie mainstreamové na postupne ozvučovsnie
        Po štvrté, ak bude nieco neohlásené, dostane sa tam dostatocny pocet ľudi, ked do vcera ani nebol znamy zaciatok?
        Po piate, naozaj si myslite, ze nejaky fejzbúk a ohlasenie stací?
        Po sieste, ake ambicie budete mat s 5000 ľuďmi urobit tlak? Lebo viac sa pri zlej koordinacii pred nepodari poskladat
        Po siedme, viete, ze Danko sa ohlasil, ze bude robit to, čo som hore pisal, no oznacil INY DATUM a vyzval SMER, aby sa nemiesal do toho “obcianskeho” protestu v Ke?
        Po ôsme, keďže sa zatiaľ deje to.horeuvedené a alternativa ako obciansky tribunál, Géci, Kotleba (vid pekne napisany prometeov clanok dnes) vycerpavaju potenciál a znechucuju ľudí, myslite pane, ze tam pride masa z celeho SVK?
        Bohužiaľ Kulich masky padajú a pokiaľ najskôr Fico a potom Uhrik ohlasili nieco s konkretnymi cieľmi a potom.to “nechaju na ľudí” dopadne to katastrofou. A vy vidíte len pozlatko.okolo. Aké mate riesenie Vy pane?
        Môžete kritizovať ale od Vas som ku tejto teme relevantny clanok s riesenim a planom krok 1 – krok x nevidel.

        A plac nad Kajucnikmi? Tak si spomeňme:
        – kto zaviedol tento institút
        – kto toleroval koluznu väzbu
        – kto zaviedol urad specialnehonprokuratora
        – kto zaviedol špeciálny (fasisticky) neskôr premenovaný na špecializovany súd?
        – kto navolil väčšinu ústavnych sudcov, ktorí momentalne “zrusili” referendum
        – čia vlada zaviedla voličske preukazy bez ochrannych prvkov
        – čia vlada zaviedla.korespondencne hlasovanie

        Takže ak sa brani pan Fico, nech sa bráni. Ja som si ale myslel, ze pan Kulich, pri protestoch nema isť o podporu pana Fica (Uhrika, Danka, Harabina, pani Krajnikovej alebo kohokolvek z politikov) ale ma isť o NÁRODNÉ ZÁUJMY! O deti, o zdravie, o ZVRCH(u)ovanosť, o štátnost, o sociálny a pravny štát. A je jedno, ci na cele smeru stoji pan Fico, alebo jezibaba Filoména, má ísť o to, ze STRANA SMER a HNUTIE REPUBLIKA sa verejne zaviazali podporiť tento občiansky protest a ich podpora (okrem pár jalovych vyhlaseni) je slabá. Zato ale tlačovky a videa o kajucnikoch, zbierani odpadu, či Mazurekovych vysmechov Harabina je tam plna priehršt, vsak?

        Čiže chlieb a hry? Alebo boj nanajskych chlapčekov, my Vám povieme, vy nam zaciernite okres, my vam na poslednú chvilu hrdinsky zvolame nepovolenu akciu, vy tam poslete policajtov, my vyzveme na poriadok ale vymkne sa to, budu zranenia na oboch stranach, ale my budeme hrdinami na barikadach…

        Toto chcete? Alebo jasnú deklaraciu cieľov, jasny postoj, POMOC strukturami v informovanosti, v podpore, autobusmi a vsetkym, co som hore napisal, teda dať seba ľuďom a nasledne byt sucastou, nie vedením tejto udalosti….
        ak chcete vulgarizmus, ktorý si pytate nech sa pači. ak sa neudeje podpora a spajanie zdrojov, sme v prdeli a mozno aj vyššie, no kult “silneho” vodcu Fica na Vas pôsobí a tak to.nevidíte…

        Páči sa mi

      • Q aby som nezabudol. Clanok stw cital? Aj tu informaciu, ze sa falsovali data na covid. Rozobera to pan Fico a Strana SMER? Ved to by mal byt teraz denne aspon 2 tlacovky, aspon 1 do tyzdna prieskum poslancov v tom pofidernom institute zdravotnych informacii, na uvz a rozoberat data… ved bol odhaleny podvod do čerta makového. Podvod s 13000 mrtvymi.a znicenymi životmi statisícok ľudí….
        Ale riesime kajucnikov…

        Liked by 1 person

        • Po vulgárnosti ešte aj plytvanie slovami. Čítal som všetko spomenuté a uverejnené k danej téme, je to časť mojej práce a základná pracovná metóda. Že som tie texty vyhodnotil inak? To je hádam v poriadku, či nie?

          Ku kultu Fica len jedna poznámka – nie, v strane nemá nikoho. Keby ho mal, už je na politickom dôchodku a riadi to len z diaľky a nie je uprostred diania. Blaha? Ideológ, nie riadiaci káder. Mladý Kaliňák? Mladý a chybajú mu skúsenosti. Blanár? Nevyrazný, masy po nom nepôjdu. Kamenický? Má našliapnuté, ale to zatiaľ nestačí.
          Ty si si naozaj nevšimol, že Smer prešiel zmenou a odpadlo mnoho postáv? Niektoré síce nevystúpil i zo štruktúry, ale je jasné, že sa o ne nedá oprieť keď príde na lámanie chleba.
          To nie je kult, ale reálne poznanie reality cez miestne štruktúry, ktoré máme v kraji a to je Nitra základňa Smeru. Vychádzam len z toho, aké mám informácie. Ani mne sa to nepáči, ale s týmto materiálom sa tu pracuje. Lepší nemáme.

          Áno, sme v prdeli si hovoríme často aj doma, vždy, keď sa dozvieme, aká nepekná je realita. Vždy, keď naše túžby narazia na realitu. A napriek tomu ideme ďalej a nevzdávame to. Bez nadávania na verejnosti. Bojujeme síce na inom fronte, ale informácie sa prelínajú.

          Liked by 1 person

          • Kulich pamätate sa, ked som hovoril pred pol a viac rokom o kadrovych vytahoch?
            Kto kopne do zadku Basku v Trencíne? Kde ma otganizaciu? Kde ma nove kadre? poznam dost ludi, ktori by sli hned q pomohli by. Ale neda sa, pretoze nie su kadrove vytahy.

            Svojho casu som hovoril o tom, ze KAZDY RIADIACI PRACOVNIK musi v kazdom momente pracovat na kadrovych vytahoch, pretoze ludia umieraju, odchadzaju do dochodku, odchadzaju po chceni ineho, na ine pozicie a stale musia byt preto novi schopni a PRIPRAVENI ludia.

            Preco kalinak mladsi? Preco neumoznili kadrove vytahy mimo ludi byvaleho vedenia? Lebo Fico a toto je fakt.

            Tak nech ai riesi kurva situaciu v strane, to ako po prvé. Lebo na jednej strane hrdit sa, my mame struktury a potom ist na to tak, ze ved chudatko, nema tam dobrych ludi, tak doprdele vykopnem okresnych sefov, ak su neschopni, dam viziu a nataham ludi…

            Po druhe, a to je tiez fakt, pan Fico ohlasil protest ako prvý. A uhrika tym prekvapil, vid kulturblog, kde to priznal. Takže ked protest ohlasil, ma povinnost na nom pracovať…

            Zvysok som povedal v clanku, kto bude pomocnik a kto špinavý zdradca sa ukáže za kratko…

            Páči sa mi

            • Výtahy nefungujú v podstate nikde, situácia v Smere je len zrkadlom celkovej situácie v štáte. Všetko len stranícke tričká. A keď nie tričká, ale obyčajní ľudia, tak aj vtedy ide o tričká. Nie odbornosť.

              Čas. Toť veličina, ktorú Fico ale nemá. Tobôž nie dnes. Veď sám priznal, že stavil na Pelleho a sekol sa.

              Suhlasím však s tým, že keď ohlásil protest, tak ho má dokončiť. Na druhej strane, kým my špekuluje me nad formuláciou vízie, tak iní poslali Špacinskú deklaráciu najvyšším predstaviteľom štátu. Kým my riešime billboardy, niekto iný ich už vylepil. Nemali by sme sa najprv pozrieť do vlastných radov a až potom riešiť brvno v Smere?

              Liked by 1 person

              • Kamate kamate, kaora, kaora, kamate, kamate, kaora, kaora. Uté!

                Ak by som čakal s akciou, kym mi niekto povie, qby to slo, stale by som len cakal na Godota.
                Su ludia ktori cakaju, su ludia, ktori uz davno robia. Špačinska deklaracia dobré. Koľkoze to má podpisov? Peticia za dobrovoľnosť ockovania na COVID19 ma niekoľko desiatok tisíc podpisov, legitimnych, na hárkoch…
                Billboardy niekolkolych o.z. visia po celom Slovensku urobene tou technologiou ktoru som spominal v inej diskusii. Jo a kolko novych o.z. vzniklo za mimuly rok? Na o.z. treba 3 nadsencov. A kolko sa popisalo uz otvorenych listov, napozyvalo sa televízií, nacestovalo, nanosilo pluvacich testov, napisalo emailov vlade, uvz, minzdravu, minvnutru, kolko TO sa podavalo za posledny rok.
                Kulich nie sme od prdele dvere, porobilo sa toho strasne veľa.
                No viete čo? Bez tej vízie je to na tu prdel, dvere od ktorej spominam, lebo čo bude deň potom, čo toto cele padne?
                – Fico podla Vas bez dostatocnych kadrov
                – Pele teple slniecko bez dostatocnych ladrov
                – Uhrikovci aspon hladaju, ale bez dostatocnych kadrov
                Kadrove vytahy v prdeli bez dveri, takze odbornici a myslim naozaj odbornici podla Vas sa nedaju dostat do vlady a na ministerstva…
                Tak sme kurva v prdeli.

                Len ze by….Ze by sa dala nejaká tá vizia o službe narodu. A ta by nejako zarezonovala v tych spravnych ušiach. A taký Robert Fico si da povedat, alebo Milan Uhrík. Alebo obaja. Este aj ten Danko posraný z toho, ze by sa musel stretnut s aktivistom, ktoreho podporila Republika a preto neda, proste len preto neda podporu myslienke. Aj u tohto cloveka (Andrej pozdravuje plk. Ivan, Ty uz budes vediet, strategia skol na juznom Slovensku a nasledne vykopnutie po volbach) je mozna naprava.

                Chalani kurva natahajte si ku sebe kadre, zmente viziu na sluzbu NARODNÝM ZÁUJMOM ŠTÁTU A JEHO OBČANOV. Mazirek a kulturblog na jednej a mlady Kalinak a youtube na druhej strane Vas nespasí…
                Je to len vyťah odbornikov zdola nahor rychlo a efektívne. A kadrov je dosť, v kazdom dobore, len treba začať hľadat a to začína tpu viziou, ako ma vyzerat služba narodu…

                Takze toľko k tomu.

                Páči sa mi

                    • Ori, motáme sa z každej strany okolo toho povstania, uz je 14 dní do vypuknutia, velitelia dvoch divízií ohlásili, ze sa pridaju, no vojaci v kasárňach a ine divízie nemajú ziadne info. Na druhej strane pôsobia britski, americkí a ini velitelia na územi a snažia sa zapalit male lokalne povstania, aby rozdrobili to hlavné, o ktorom sa uz v hrubych rysoch vie.Fasisti v tichosti aj ked vsetkym na ociam pomaly uzatváraju cast uzemia na ktorej bolo ohlasené, ze to zacne. Stale nevedia udriet plnou silou, pretoze je planovany prichod vysokeho predstaviteľa, ktory nesmie byť narušený.
                      Jedného antifasistu už odrovnali, ktory povolil ivermec, teda zastavenie deportavií a tak otvoril Dukelsky priesmyk, no neudrzali sme ho a bol odídený. O dalsich antifasistoch nebudem hovorit, kto chce, vidí…
                      Fakty som hore rozpisal, matrica je ale krepet ina, pretoze pride ten zvonku do stredu akcie, no stále analogia je taká, ze velitelia divízií zatiaľ nemobilizujú. a ak pride prekvapivý datum prichodu nacistickych vojsk, catlovič to s nami sám neudrží…

                      Inak ohľadom emócií:

                      – ked komunita halekala minuly rok nad referendom (a je to tu dohľadateľné) hovoril som to, že je to hovadina, pretože a) bude to trvat dlho pripravit, b) caput9va bude robit obstrukcie c) nemusi byt vobec vypisane vzhľadom na to, co uz prptiustavne postvarali. Hovoril som o generalnom strajku aspoň casti obyvateľstva, bol som odmietnutý.
                      – tiez som hovoril o Harabinovom navrhu znefunkcnenia parlamentu. stale to nikto neurobil, stacil by jeden poslanec a jeden nahradnik.
                      – tiez som hovoril o tom, že po protiustavnom hlasovani
                      – veľmi som kritizoval, ze na 17.11 Fico zvolal protest pred NrSr, Mazurek (este vtedy LSNS na proteste s ochrankou) na namesti, kuskovali to a kazdy mal svoju agendu. Uz tam mi bolo jasne, ze LSNS su provokateri na vyprovokovanie zasahu po odnesení udajne zbitého poslanca za LSNS
                      – Z protestov 17.11 ani.jedna strana nevyvodila dodatocný tlak na vladu na jej polozenie. Dokonca hlasovali za navrhy koalicie a nerobili silnu obstrukciu.
                      – Zabili Milana Lúča Lucanského. Nikto nedal dokopy protesty, nezjednotil policajtov, skor ich znefunkcnil tak, ze odisli
                      – kritizoval som handry na papuli poslancov. Al by sa toto riesilo, taktiez testovsnie poslancov, nemuseli sme byt tu, kde sme boli.

                      Daval som riesenia. odppved bolo, ze ved robia to, co mozu.
                      Navrhovsl som robit so starostami. Ty si tvrdil, ze Fico buduje paralelne struktury, teraz sa ukazalo, ze nema struktury poriadne pokope ani vo vlastnej strane.
                      Na to som upozornoval pred viac nez rokom, zasa bolo, Jox tomu nerozumie, vserkonje v poriadku, oni vedia, co maju robit… No nie, nevedia…To je ten problem Ori.

                      Stale sa to da zvratit a zvratime to, ale je potreba viac , teraz je potreba nastavit Ficovi a aj zacinajucemu Mazurekovi a Uhrikovi zrkadlo, aby videli zelenu potvoru typu Fiony ci Shreka, ktoru musia najskor porazit a zacat pocuvat toho prislovecneho somarika…

                      Páči sa mi

                    • A to znemožňuje budpvať štruktúry? Ja som minuly rok v ramci firmy posunul na jeden vrz 15%! kadrov na nove pozicie. Tiez nedobrovoľne a sme teraz na hrane s rizikami, ale budovanie, poatupné a s dobrym timom s myslienkou na pripravu na posuvanie to uľahčilo.
                      A pri mojej magnitúde zamestnancov a to hovorim o 3 a 2 stupnovom vysokoskolskom vzdelaní mam strukturu priamo a -2 pod sebou vo veľkosti smeru do hĺbky okresné predsednictvo. Napriek tlakom, ktoré boli tiez enormné a tiez neboli len domace, ale mali sme a mame stale strategiu vyvoja ľudí a ro som kazdorocne šiahal bolestivo no vyrazne na treningy a team building sme uz nemali na ziadnej urovni skoro 2 roky…
                      Protesty tiez mohli skĺbit skôr, uz minuly rok som hovoril, ze Mazurek si robi svoju šou s Uhrikom cez Kulturblog a že na betón nieco chystajú. Fico to uz muselnvediet, mohli dat dokopy potencial, hlavne, ked sme im odpratali z cesty prekážku vyriesenim temy “ozbrojenych chuliganov jedneho nemenovaneho timu” co mala byt zamienka na streľbu. Všetko toto bolo tymto ľuďom zname. Milinimalne na poslednu chvilu bolo jasne, ze to bude v poriadku….
                      atd atd.. ak by som zachadzal do detailov, bolo by to na dlho. preto to teraz ukoncim so zelanim, ak Fico alebo Uhrik budu chciet, u Oriho je na mna kontakt. To je celé

                      Liked by 1 person

  9. Zdravia ti Jox
    Napísal si to veľmi dobre. Smer ani Republika zatiaľ neurobili takmer nič na podporu protestov 1. septembra v Košiciach. Prvý protiťah voči protestu už bol zahalený. Aj napriek tomu že Bratislava má trikrát viac denný prírastok pozitívnych. Označili fašisti päť košických okresov ako rizikové. Začina snaha vyhlásiť Košice za čierny okres aby mohli zakázať hromadné stretnutie. Má to aj háčik, dva týždne po ohlásenom proteste má byť v KE stretnutie s pápežom. Tak nemôžu všetko zatlačiť do extrému. Momentálne pracujú s kajucnikmi. Momentálne má aj taký Fico aj iné bojiská kde sa musí brániť. Uhrik má povinnosti v európskom parlamente kde potrebujeme získať podporu tiež. Je potrebné aby obaja teraz urobili niečo viac. Dav si pamätá plus mínus dve nedele. Ešte majú čas ozvučiť to správnym spôsobom. Nesmú vyzradiť priveľa priskoro. Nemôžu si byť istí či u nich v ich stranách neostal biedny červ zrady.
    Máš pravdu ide o prežitie no za prežitie zaplatíme cenu v krvi, len je otázka ako veľa zaplatíme.
    S pozdravom Peter.

    Liked by 1 person

  10. Jox, odpoveď v hovoroch M na otázku metodológie k pripravovanému protestu bola pre mňa jasná a veľavravná – odpor musí prísť zdola. Ľudia musia byť prinútení životnými okolnosťami vyjadriť nesúhlas s porušovaním ich práv a slobôd a to NAJPRV v každodennom živote – odmietnutím nosiť rúška, testovať seba kvôli práci, testovať deti v školách… Našťastie (aj keď tomu nie som ani trochu rád) táto vláda robí všetko preto, aby nespokojnosť silnela.
    Preto je potrebné, aby sa spájali ľudia s podobnými problémami a boli im poskytnuté poradenstvo (právne, zdravotné, vzdelávacie). Toto odpustí jednak paru z tlakového hrnca, poskytne ľudom východiská a nádej, čím sa zníži možná miera krvavosti budúcich udalostí a obnoví spolupatričnosť medzi ľudmi. Netreba zabúdať na očkovaných, pretože to budú oni, ktorí po demaskovaní Covid nástroja, budú mať veľký záujem na tom, aby povalili túto vládu a preto posilňujme tento bumerangový efekt – prečo musíš nosiť rúško, keď si očkovaný?
    Toto je moja odpoveď na vašu otázku ako na Satjagrachu po slovensky a je to v súlade s Popolvárovým „Za právne a sociálne spravodlivý štát“.
    Stratégiu ohľadom výberu termínu a miesta protestu výborne ozrejmil už Peter Peto predo mnou, z toho je pre mňa jasný aj jeho cieľ, viac netreba ozvučiť.
    Vďaka za vašu prácu, veľa zdravia a jedno želanie – voľme slová a robme činy, ktoré zmierňujú dnešné napätie.

    Liked by 1 person

  11. Ak R.Fico a M.Uhrík ohlásili na 1.9.2021 – Deň Ústavy SR občiansky protest do KE – sídlo ÚS s podporou svojich strán, tak by ten protest 1.9. mali dotiahnuť do úspešného konca. Pretože jeho ohlásením sa stali aj jeho organizátormi. Ak tento protest odfláknu, sklamú doveru národa a možu sa ďalej hrať na politikárčenie, no nikto nikdy im viac na ich pozvánku na nejaký protest neskočí.
    Je mnohé v globálnom zákulisí, o čom sa možme len dohadovať, no čo je nutné bezpodmienečne zohľadňovať aj v rámci takej akcie, ako je zvolaný protest v KE.
    Možno chlapci zo SMERu a Republiky strčili nechtiac hlavu do slučky, a nevedia ako von.
    Napoviem: ten protest nemusí byť celonárodnou valiacou sa lavínou – musí byť taký akurát – dorazný, jasný a zrozumiteľný – ako nekompromisné varovanie vláde, prezidentke, parlamentu a 1.9. v KE predovšetkým sudcom Ústavného súdu – buď sa začne nastoľovať poriadok, spravodlivosť a zákonnosť tými, ktorým to prislúcha z titulu ich funkcie, alebo nám takýchto sudcov netreba.
    A ešte jedno: prvou zmenou Ústavy SR musí byť doplnenie straty mandátu poslanca parlamentu v prípade porušenia poslaneckého sľubu. Ak nie je postih za jeho nedodržanie, tak sú to len prázdné slová.

    Liked by 1 person

  12. Situacia je naozaj zamotana a neprehladna a myslim, ze viac este nevieme ako vieme.Je dolezite ostat pokojny a rozvazny, bytosti sa snazia hladat info, aby aspon s casti boli zorientovani, tak ich tu podavajme tak, aby videli, ze su tu tzv. kadre, ktore aj ked nie vzdy mozu mat rovnaky nazor, jednaju spolu so slusnostou, pokojom a kludom. Budme prikladom a svojimi sposobmi vnasajme do tohto “divokeho diania” energiu porozumenia a spoluprace,a nie energiu z ktorej profituju tie entity, ktoru ju vlastne vytvaraju. Stale plati rozdeluj a panuj.
    Pan F. dobre vie, co sa deje a nebude nastavovat krk a zivot, a necakajte, tiez ze niekto iny za akoze Slovensky narod, to mohli spravit uz davno. Mohli otocit kormidlom a plavat za pomoci vychodneho vetra, ale to by sa nedalo tak kradnut, lebo si mysleli, ze tato hra pojde minimalne este 20-30 rokov, a aj keby boli momentalne pri moci F. alebo ktokolvek, veci by boli s mensimi kozmetickymi upravami tie iste. Uz sme zabudli na 2mld. za vrtulniky, ktore, ked bude predajca chciet, ani nenastartujeme. na 2% HDP na NaTo, a to nebola terajsia zumpa, ale fekal pred nimi…..a to je len o com vieme……
    O com nevieme, je ze temer nic nam tu uz nepatri….hlavne zem, polia,sady, druzstva…..vsetko maju nakupene nemci, holandania, taliani, francuzi, belgicania a este dalsi. Regulerne, zaplatili, a ze by sa toho len tak vzdali…….neukradli to,poctivo za to zaplatili vladam, ktore si obyvatelia svojim rozumom dobrovolne zvolili. Nato tu nie je na to, aby napadlo Goliasa, uz zistili, ze proti vetru sa neda s..t, su tu na to, aby keby sa niekto rozhodne poprosit Goliasa o pomoc, aby si ochranili svoj “lebensraum”, a svoje investicie. A je dost mozne, ze nas opat oslobodia, ale bude to….no uvidime.
    Nas GP chce nechat, nech sa sami zrusime, co sa im aj zatial dari za pomoci slovenskej zumpy uz 30 rokov. GP su neni ziadni amateri, presne vedia co funguje, chamtivost, pazravost, vlastna dolezitost a vsadzaju dobre….tieto esa sme mali moznost vidat denno denne, pocnuc panom M. a az do dnesnych dni, konciac panom M. Je to len odraz toho, co je dole, ked sa dostane hore, nemajme iluzie o slovenskom narode, ze by zrazu mavnutim carovneho prutika bolo vsetko inak.
    Pokial sa nezmenime v sebe, hodnotovo a bytostne na inu uroven existencie a spolunazivania…skola pojde dalej ako bude potrebne. V pripade SK sa domnievam, aj ked by som sa rad mylil, a samozrejme to moze byt este inak na 25 sposobov, ze rozhodujuci faktor budu zombici, budu nasrani a nebudu mat co stratit a este aj “novy virus” sa zrazu z nicoho nic objavil, Marburg, to ste isto postrehli. Nahoda. To bude taky mis-mas, ze az. Este budeme cumiet…co vselico.
    Pre GP su ludia dobytok a svojim konanim to iba potvrdzuju, ti, ktori to potvrdzuju… staci im cumiet na celebrity, zrat odpad a este aj hlavu do plynovej rury dat, ked neviem kolko je 2+2. Prepacte to expresivne vyjadrenie. Aby bytosti pochopili hodnoty a o com to vsetko je bez vzdelavania a hladania poznania dobrovolne za podmienok hojnosti, pokoja a mieru, vybrali si zatial skolu, kde pridu o temer vsetko a potom pochopia.
    Je na kazdom z nas, co si vybereme….uz to nejde, ze prijdu nove kadre a spravia za nas…..mobilo-zombici, nevedia temer nic. Pred 2000 rokmi prisiel chlapik na zem a velice rychlo ho upratali…ked im zacal kazit ksefty. Vystrcime momentalne moc hlavy a velice rychlo bude po zabave.
    Vsetci, co budeme Vediet a hlavne poznane ZIT v plnosti kazdodenneho zivota, vazit si jeden druheho, pracu a zivot kazdej bytosti, ktora mi umoznuje zit, tak ako zijem dnes a v mysli sa aj za to Podakovat…..rano mam napeceny chleba, maslo, voda mi tecie, lebo je elektrika, plyn, niekto musel zasiat, pokosit, napiect, postavit, odviest smeti, a niekto ma koordinovat a riadit , vsetko ma rovnaku hodnotu……ludia zabudli…velmi zabudli a hlavne zabudli, kto to tu vsetko vobec umoznil, ze je voda, zem, ktora dava a nic od nas nepyta…..tak sa im to vsetko pripomenie. A velmi dorazne…..kazdemu jednemu z nas. Nic sa tu nedeje nahodou……Ani tato divocina….
    Vsetci spolocne budeme nove kadre, kazdy jeden z nas s poznanim vo svojom srdci a mysli, ked budeme poznanie a pravdu ZIT a to je svetlo na konci tunela….a GP pojdu niekde inde, lebo ked budu bytosti vediet, tak ich nikto neoblne a ani sa nebudu bat, na com je postavena ich taktika……dokonca ani smrti. Tak hlboke je poznanie a pravda….a to nam vskutku zo srdca zelam. Pracujme vo svojich srdciach, Dakujme a vytvarajme energiu svetla a vzajomneho porozumenia, temnotou nic nerozsvietime…a ani nevyriesime. Pracuje sa na roznych urovniach…nie len tych, co su priamo viditelne. Kazdy je dolezity, kazdy jeden, kto do tej zumpy fukne svetlo….

    Liked by 1 person

  13. Jox: Vízia – diverzia tu spôsobila situáciu, kedy ľudia neveria politikom, novinárom, ale už ani alternatíve a už vôbec nie desiatim rôznym víziám. To bol aj cieľ diverzie, totálneho chaosu. Priniesť do tejto situácie víziu je mimoriadne ťažké. Nie nemožné, ťažké.

    Jediná šanca je, že ten chaos bude tak extrémny, že sa to zlomí a zarezonuje to, čo má.

    A tu podľa mňa nie je problém väčšie množstvo O.Z. alebo vízií. 30 rokov sa tu nič neriešilo, takže nemôžme čakať, že sa teraz dohodneme hneď na prvej. Spoločne tie menšie aktivity pracujú na veľmi podobnom zadaní, aj napriek tomu, že nie sú koordinovaní. A aj napriek tomu, že niektorí to robia so zámerom sabotovať.

    Chce to svoj čas a nie Smer. Toto musia odmakať ľudia. Tí istí ľudia, ktorí 30 rokov nemo pozorovali deštrukciu štátu. Žiaľ toho času je málo. Jasné, že sa to dá zvrátiť. Ale nestojí ani nepadá to na Ficovi alebo Uhríkovi. V tomto je podľa mňa náš rozpor. Podľa mňa to berieš len cez veliteľov a ja že velitelia nič nezmôžu, ak ľud sám neprecitne a nedovzdelá.

    Liked by 1 person

    • Kulich bohužiaľ zabudas na jednu zo zakladnych axióm KSB. Vies ktora je to? Plna funkcia riadenia. A plnu funkciu riadenia nedosiahnes ani nahodou, ak nebudes mat obsadené vrchne tri priority zovseobecnenych prostriedkov riadenia. Na to potrebujes kádre ktoré maju vo vybave mozaikove riadenie sveta, dalej maju istinné informácie a vedia s nimi narábať, minimálne vo svojom obore a samozrejme nasledne hovoria s interdisciplinarne prepojenymi kolegami s takou istou druhovou mozaikou a musia MAŤ PRISTUP do médií, aby pomocou mozaiky a rozlišenia tuto a z nej vyplyvajuce faktologicky spravne a spravne usporiadané informacie, boli schopni cez médiá a socialne siete presunúť ďalej na nižsie priority, ktore tym zavezpečia a zrychlia proces upevňovania tych spodnych a hlavne riadenie procesov cez pochopenie čím väčšieho poctu ľudí…
      Čo nam chýba a páni Fico a Uhrík majú? Presne… Dnes sa udiali 2 veci. Smer mal tlacovku, kde zacali a parafrazujem p.Fica, pozyvame Vas na protest a nasledne dodal ktory ORGANIZUJEME A LOGISTICKY BUDEME ZABEZPECOVAT (do tejto tlacovky to bolo, my to nebudeme, musi to byt obciansky protest) a p. Uhrik na svojej ksychtoknihe napisal taky vlazny status, ze Republika ide 1.9 do ulic, dame vediet podrobnosti…
      Takze zarezonovali informacie a tlak a konecne sa tohp pani chytili….Tiez tam padlo, ze budu casto informovat, na tej tlacovke, co som presne pisal v clanku…

      Kulich treba ist ku zakladom KSB a vziat to od cloveka, co uz 10 rokov na zaklade KSB realne riadi. Naozaj sa to da a cim vyssie ide clovek na priority, tym je to tazsie a pomalsie, ale efekt je az hrozivy tym, aky je neuprosne silný….No tu je treba naozaj procesy zrychlit a pomoct im. Metodologiu som dal, bola ako vidim akceptovana, uz ju len vykonat a mozeme ist do dalsieho kola. diskusia bude o tom, co po pade princeznej z kozieho palaca a fasistov

      Páči sa mi

      • kulich aj jox13, kazda dobra informacia a nazor stoji za to, vsade sa da najst nieco, nad cim je hodno podumat. dik za komentare.

        Jediná šanca je, že ten chaos bude tak extrémny, že sa to zlomí a zarezonuje to, čo má. Mozno ze tento faktor bude najzaujimavejsi na celom priebehu momentalnej zmeny, ktora sa deje.

        Riadenie podla KSB je dobre vediet a ovladat, v novej spolocnosti to bude tiez napomocne, aj ked podla mojho pohladu, ktory samozrejme vobec nemusi byt uplne presny a mozno ani vobec nebude, vsetci sme v procese ponavania, tak ten proces riadenia bude uz mozno troska iny, ale prave poznananie a vedomost umoznuje sa posuvat dalej. Keby ludia nespekulovali, nehrali sa na, akoze co dalej, a len pouzivali doteraz zname veci, nebolo by ani koleso, motor. Momentalne stojime na prahu dost velkeho posunu, nakolko kvantova veda a poznatky okolo nej su tak uzasne, ze sa o nicom radsej ani nehovori a nepise, pretoze GP vie preco, a len mierne naznaky urcitych poznani su hned oznacene za bludy, nezmysly a na tomto poli spolupracuju vsetci velmi intenzivne a svorne, pretoze by stratili veskeru moc nad ludmi, pokial by to ludom doslo. Historia sa opakuje…stale. Stredovek neskoncil, stredovek trva…….len sme inak obleceny a pouzivame ine veci, ale clovek ako taky sa este stale moc nezmenil.

        Vsetko co sa naucime je pre nas posun a je dobre to mat pochopene, ale niekedy je potrebne to potom odlozit a posunut sa dalej, budem dalej kopat jak mula rolu, alebo sa pridam k tim, co vymyslaju traktor s pluhom….a o tom je to mozno prave teraz, dostavame moznost sa sami rozhodnut, ci sa staneme bio-robotmi a otrokmi GP, alebo pochopime a budem studovat kvantove objavy aj ked nie vzdy sa tak definuju a uplatnime ich vo svojich zivotoch a naozaj sa posunieme do niecoho noveho a prestaneme verit reciam,, ze zem je plocha doska na mori a cely vesmir sa toci okolo nej..a ze to nejde inak…a ani kvantove vnimanie sveta a vesmiru este neni konecna stanica poznania………

        Aj nova spolocnost bude stat na nejakom uskupeni a riadeni, ak teda bude a dozijeme sa jej, zavisi na kazdom z nas a nasom poznani a vedzte, ze su tu bytosti-nove kadre-pritomne, ktore maju moralku a hodnoty v sebe take, ze Nam zo spolocneho nezoberu ani jediny halier, korunu, nic, pretoze chapu pricipy, navzajom si pomahaju a zdielaju, dokonca aj hmotne prostriedky a nie su to celebrity, o ktorich sa pise, ze kolko dali akoze na charitu……lebo ich vobec ani netrklo, ze tie miliony a miliardy, co akoze maju, niekto musel vytvorit….to je splolocnost chlieb a hry a kto sa pre nu rozhodne…tomu bude pokracovat….kto sa rozhodne pre novu, ten bude mat novu a tom je slobodna volba a aj momentalna situacia…a tak znova, to iste, opakovanie je matka mudrosti…..citajte, studujte, hladajte poznanie a zite ho v kazdodennom zivote, hladajte pravdu a ta vas oslobodi a Dakujte, ze vobec mozme a…..uvidime.

        Liked by 1 person

Pridaj komentár