Lokálne a globálne chemické reakcie

Titrácia je štandardná laboratórna metóda kvantitatívnej analytiky. Jeden druh titrácie je založený na acido-bázickej rovnováhe roztoku t.j. medzi dvoma inflexnými bodmi leží bod ekvivalencie, v ktorom je toľko kyseliny, koľko je zásady, ktorá je sprevádzaná zmenou farby acido-bázického indikátoru s tým, že viac-sýte kyseliny a zásady majú viacero takýchto bodov ekvivalencie. Ostatné titrácie sa síce správajú podobne, ale moja pointa je, že keď je niekto šikovný a má cvik, tak vie na kvapku presne určiť bod ekvivalencie resp. druhý inflexný bod s bodom ekvivalencie.

A ako to súvisí s globálnou politikou?

Nuž tak, že globálne zákulisie (GP) je v podobnej situácii, ako analytický chemik titrujúci viacnásobnú kyselinu, lebo chcú zachovať otrokársku koncepciu a súčasne vymeniť vedúce elity za niekoho, kto sa hodí viac pre novú dobu a zároveň chce dať do poriadku biosféru planéty bez toho, aby sa prebudilo kritické množstvo globálnej populácie. A keby boli jedinými hráčmi GP a anglo-americký močiar spolu s ostatnými elitami, tak by to im aj darilo. Lenže nie sú, a preto sa ocitli v situácii, kde vzorka nielen zmenila farbu na nečakanú, ale aj vypenila, pena im leptá ruky a celá vec sa eventuálne chystá vybuchnúť do ich kolektívnej tváre, pretože kde-kto tam pridáva do roztoku veci, s ktorými nerátali.

Ide totiž o to, že GP použil močiar na to, aby prenesením know-how a priemyselnej základne do Ázie vytvorili z Číny veľmoc s tým, že ostatné elity pomohli pri prenose technológií buď do Číny alebo ostatných častí Juhovýchodnej Ázie (do Iránu – ďalšieho chystaného hlavného centra po prevrate sa dostávali technológie hlavne zo ZSSR). Nebolo to ťažké, lebo im nahovorili, že budú kráľmi v Číne a budú mať otrokov nad hlavu a aj tomu uverili (inak by nenechali rozložiť svoju mocenskú základňu), lebo v Číne vládne podobná sorta elít, ako sú oni (iná odnož toho istého kultu smrti akej oni sú členmi). Pre GP bolo principiálne jedno či močiar a ostatné elity sa pustia do Číny alebo nie, lebo dôležité bolo pre nich uchovanie konceptu, nezobudiť dav a po uskutočnení projektu zlatej miliardy dať do poriadku biosféru planéty. A ako prechodná základňa pre globálne elity mal slúžiť Nový Zéland (morom ohraničené Švajčiarsko), ktoré by chránil AUKUS a Austrália, kde by sa usadili elity nižšej úrovne eventuálne aj časť močiara.

Lenže dve veci narušili a neustále narúšajú tieto plány: DVTR (Dostatočne Všeobecná Teória Riadenia) a na jej základe sformovaná kádrová základňa/kádrový korpus Ruska a tiež patrioti celého sveta. Príbeh týchto patriotov začína v 50. rokoch 20. storočia keď sa US armáda začala zahrávať s myšlienkou, že USA sa dajú porobiť aj podvratnou činnosťou a „nákupom“ politikov a vplyvných úradníkov a v 70. rokoch zas zistili, že USA sú pod útokom, lenže vtedy nepochopili charakter toho útoku (videli len bratríčkovanie s Čínou a vývoz know-how a priemyselných kapacít), ale pochopili to po tom, ako začali rozkrývať celú sieť jednotlivých prepojení a udalostí. A to čo zistili ich nepotešilo, takže okamžite začali dávať dokopy plán a hľadať často aj situačných spojencov. Spomínam ich preto, lebo sa im podarilo nájsť spojencov a začali implementovať svoj plán. Ich plán je jednoduchý: odkryť celú sieť kultu smrti a otrokársky systém pred davom v globálnom merítku. Toto im ide, lebo nielenže po kvapkách dávkujú informácie pre dav, ale aj tlačia poskokov močiara a GP do čoraz extrémnejších pozícií. A čoraz extrémnejšie pozície vo veľmi rýchlom časovom slede zas vyvolávajú prirodzený odpor, ktorý ohrozuje celý projekt prenosu centier s tým, že odkrývanie rôznych sietí aj kultu smrti podlamuje dôveru v systém a prebúdza dav, viď protesty od Austrálie, cez Kanadu, Francúzsko, Taliansko až po Holandsko. Samozrejme je tu aj smrť US$ a celého súčasného finančného systému, ktorý sa im nedarí reštartovať ani vojnou a ani covidom či inými metódami. Dodávam, že medzi tým GP a močiar svojimi rituálmi pumpujú tie matrice, ktoré reálne rozbíjajú celý systém. Ďalšia vec je, že morálna autorita médií je na Západe spochybňovaná, hlavne v USA po tom, čo urobil Joe Rogen s expertom CNN vo veci ivermektínu (videá). Skrátka, celé systémy riadenia a kontroly sa rozkladajú pred našimi očami prakticky v priamom prenose a zároveň vidíme zrod základov nového systému a globálnej civilizácie.

A čo naše Slovensko?

Nuž, máme tu Matelka, ktorý mal za úlohu rozbiť štruktúry močiara, ale zachovať štruktúry GP (zväčša korporácie vrátane Katolíckej cirkvi). Cez tieto korporácie by sa vytvoril základ pre Trojmorie/Medzimorie/Druhé Rakúsko-Uhorsko s tým, že politicky by tieto projekty pretláčal podľa plánov charizmatický Rakúšan Kurz, lenže on to spackal a bol odídený a nahradený spolupracovníkom ministerstva zahraničných vecí.

Problém s týmto plánom je nielen to, čo sa deje v globále, ale aj to, čo robí Matelko a Fico, lebo Matelko ide do takých extrémov, že ľuďom už pomaly vrie krv, nuž a Fico zas dáva do kopy politickú silu a štruktúry, ktoré sú prítomné v celom priereze slovenskej spoločnosti (konečne na to dozrel čas a tie informácie, ktoré vypúšťal prinášajú ovocie a veci sa dávajú do pohybu) a má čo robiť, aby to tu nebuchlo a nerozmetalo celý náš štát.

Je tu ale Orbán, ktorý sa rozťahuje a snaží sa riešiť staré krivdy, čo je nielen zlý nápad (staré veci nevyrieši a narobí ďalšie problémy), ale je to aj nad jeho sily aj napriek podpore GP, lebo vyvoláva odpor u ostatných a rozbíja systémy riadenia s tým, že to pre maďarské elity a aj pre Orbána potenciálne skončí katastrofou. Chcem tým povedať, že nie Maďarsko, ale Slovensko začne obnovovať Veľkú Moravu/Maravu.

S pozdravom

Oracle 911

PS: Kľúčovým bodom plánu patriotov bolo podstrčiť Trumpa alebo niekoho takého GP a močiaru aby narušil plány oboch, lebo Trump narušil plány močiara tým, že sa tam dostal namiesto Hillary (de facto uchovanie Pax Americana s možnosťou de iure zrušením Pax Americana) a narušil plány GP lebo rozmontoval celý Pax Americana takým spôsobom, že narušil aj ich riadenie.

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

17 thoughts on “Lokálne a globálne chemické reakcie

  1. Fico hovoril v rozhovore v Tv Slovan o tom, že musia na ľudí pôsobiť aj symbolmi. Na čapicovom proteste mal v ruke červenú šiltovku pripomínajúcu tú Trumpovú- teda obnovenie Slovenska a vrátenie jeho dôležitosti nie len v zahraničí, ale najmä opätovné získanie dôvery občanov v právny a sociálny štát. Bude to dlhá cesta ale musíme si ju vybojovať.
    Teraz bude dôležité nezaspať a pracovať na tom, aby sa už žiaden volebný podvod neopakoval, zapracovať na silných štruktúrach…..

    V Tv Slovan odznela aj otázka, že ak by vyhral voľby či nezabudne na alternatívu, on dodal, že v žiadnom prípade, dokonca majú aj svoje rozpracované plány….myslím, že tu bude priestor na to, aby napr. Na TB mohli prísť všetky médiá bez rozdielu…. takto sa dá veľmi dobre MSM zobrať eso z rukáva…..koniec jednotvárností, preberania správ z jednej agentúry (kde každé médium len preberie tú istú správu bez dodatkov), klamstiev, ale riadna informovanosť…. ľudí prinútiť istým spôsobom si overovať správy….

    Liked by 9 people

  2. K Maďarsku a Orbánovi – asi zabudol na Kincsem a najmä záver filmu, že toto ustojí len za cenu veľkých strát, obrovského požiaru, v ktorom môže aj prísť o život. Matrica tohto filmu sa zatiaľ napĺňa. Hlavný hrdnina na jednej strane lavíruje medzi láskou ku koňom (ľudu), ale zároveň prepaľuje iné svoje činy. Dokopy to veľmi nejde.

    Liked by 3 people

    • Tradícia nemôže byť nikdy mimo tému. To,źe sem pretláčajú komerčné sra…y ,neznamená,že Tradíciu zničia. To sa im nepodarí.
      O Nádaskej som už stratila ilúzie dávnejšie,zemiaky sú na našom území max.od 16.storočia,prišli niekedy vtedy aj s fazuľou z Ameriky,bolo ich málo a boli malé. Pani etnografka by aspoň toto mohla brať do úvahy.
      Potomkovia árijcov (hovorme radšej o indoeurópanoch,je to bezpečnejšie) majú svoje vlastné Tradície,uctievajú Svetlo. A všetko ostatné je chtonizmus,hmota.

      Liked by 8 people

  3. No, toto treba pozorne čítať aspoň 4x, aby sa Ti v hlave rozsvietilo. Nie každý má IQ 160. Niekto má len 138 a niekto ani toľko. A niekto ešte nezačal čítať hrubé knihy. Preto by som privítal klasickú formuláciu viet podľa slovenskej gramatiky a slovosledu. Toto nie je kritika, ale rada.

    Páči sa mi

Pridaj komentár