K meritu vecí

Tá udalosť, ktorá by mala prebudiť dav, sa ešte nedostala do správ, ale dav už zažíva jazdu na horskej dráhe lebo: je tu správa, že Slnko vyprodukovalo slnečnú erupciu v X-hodnotách; US$ sa prepadáva; cryptomeny po bleskurýchlom prepade posilňujú; americká ekonomika je na tom tak zle, ako na tom bola v druhej polovici roku 1980, lebo výdavky na autá sú na podobných hodnotách; americká administratíva nedokázala pretlačiť zákon o obnove „infraštruktúry“, ktorý je o masívnych výdavkoch; šerif štátu Wisconsin uvoľnil dôkazy o masívnom volebnom podvode; nútené očkovanie pre zamestnancov firiem v štáte Washington; guvernér Cuomo čaká na oficiálne zatknutie kvôli sex škandálu; štát Florida zažaloval Bidenovu administratívu; ďalšie americké politické škandály; reštaurácia v Írsku spochybňuje zákonnosť covid pasov; masívny nárast srdečných a mozgových príhod spolu s úmrtiami u zaočkovaných dospelých aj detí; a je tu aj americký škandál: učitelia nútili žiakov strednej školy prezliecť sa za ženy a tancovať na ich lone (lap dance). Tento článok preto bude o dvoch veciach:

Čo sa deje a čo to znamená pre nás?

Je tu rozpad a aktívny rozklad globálneho a covid naratívu, a to sa deje na globálnej úrovni t.j. aj u nás. Tento globálny naratív drží pokope otrokársky systém nainštalovaný kultom smrti, ktorý vymyslelo a uviedlo do praxe globálne zákulisie (GP) s pomocou socio- a psychopatov a tento naratív už len čaká na „ranu z milosti“, lebo je už dostatočne naštrbený na to, aby sa rozpadol pod vlastnou váhou, pretože kritický bod už bol prekročený. Ďalšie zdržiavanie likvidácie naratívu, a teda aj otrokárskeho systému spolu s jeho riadiacimi a kontrolnými mechanizmami, narobí viac škody ako úžitku s tým, že všetci budeme vedieť kto je kto.

Po páde naratívu všetci budeme riešiť čo a ako ďalej. Najskôr to vyriešia Rusi, lebo obnovia Rusko a bývalé členské republiky ZSSR na Stalinových socio-ekonomických princípoch, lenže ostatné štáty/krajiny a štátne útvary napr. EU sa aj oficiálne rozpadnú, a nám nezostane nič iné, len vybudovať všetko od základov znova, po preskúmaní prakticky všetkého na základe ľudského konceptu. Inými slovami akonáhle dav dozvie a pochopí aká hra sa hraje (name of the game) a ako sa to hraje, tak hra pre GP a elity skončí

Štruktúra elít

Pôvodne som toto chcel napísať ako samostatný príspevok na ksbforum.eu, ako reakciu na Hoxov príspevok, ale mám tam týždenný ban, tak to napíšem sem. Ide o to, že má zmysel rozdeľovať elity na globálne a národné resp. na globálne, národné a nadnárodné. Vidím tu dve hlavné dôvody:

  • globálne elity nielenže vedia, čo od nich skutočne očakáva korporát, a preto nadraďujú záujmy korporátu nad záujem klanu, ale majú aj špecifický know-how (okrem toho správneho pôvodu), a preto majú prístup ku globálnym zdrojom;

  • národné resp. nadnárodné elity potrebujú štátny aparát na presadenie vlastnej vôle napr. americkú armádu alebo britské námorníctvo.

Ďalšia vec je, že elity sa už primárne nedelia podľa národností, ale na klany, ktoré riadia sektor ekonomiky toho-ktorého geografického celku, a preto sa mohlo stať, že talianske, francúzske, nemecké a ostatné priemyselné klany pristúpili na založenie Európskeho spoločenstva pre uhlie a oceľ (ECSC), lebo všetci na tom trhli a rozdelili si trh s tým, že z pohľadu GP došlo preskupením elít/síl ku konsolidácií situácie (pod kuratelou anglo-amerických elít) a optimalizácií využitia zdrojov (prečítajte anglické wiki-pre znalého riadenia hotová mapa).

S pozdravom

Oracle 911

PS: Práve sa dostala ku mne správa, že princ Harry sa má vrátiť domov, kvôli zhoršeniu zdravotného stavu kráľovnej (článok), žeby prvého, druhého alebo piateho novembra nám oznámia jej smrť spolu s jej zločinmi proti ľudskosti?

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

36 thoughts on “K meritu vecí

  1. 1. Dostanú sa vôbec všetky tie svinstvá na obraz našej pravdy, nič viac len pravdy…? ( Narkóza,juj, ta4….)
    2. Len tak by odkryli všetky karty ….?
    3. Slovákom , aj keď na spomínaných super kanáloch ,by ukázali pravdu, tak …. Neviem …
    Aj keď verím,že zlo bude potrestané!!!

    Páči sa mi

  2. Chcem len podotknúť faktor Slnka, TJ. “AMON”
    Podľa môjho úsudku je veľmi podceňovaný v globálnom merítku.
    Ak sa správne opieram v roku 2012 až 2018 si uvedomili silu dopadu 25 cyklu a preto tieto procesy boli zrýchlené… Pre záchranu doterajšieho priebehu riadenia v skratke “správ to aj keď to nemá možný výsledok ale má to aspoň nejaký dopad”
    Táto CME má očakávaný KP index 7 až 8 hlavne v južnej Amerike ale!

    Veď tieto erupcie sa budú len stupňovať a to roky!

    Nedokážem si predstaviť riadenie v rámci štátu pri erupci o sile dopadu KP 8 nebodaj 9 veď to aby si mé začali znova oprašovat podkovy a pradiarne…

    Liked by 1 person

    • No niektoré informácie naznačujú, že Londýnsky most už padol a Betka otrčila kopytá. Kvôli tomu vraj Harryho povolali domov. Zdá sa, že čakajú na vhodný termín kedy to oznámia svetu. Podľa toho čo sa píše by spustenie operácie “London bridge” znamenalo aj štartovný výstrel viditeľnej likvidácie močiara a GP. Ako napísal Oracle “Jednoducho povedia o celom Bruseli a Sorosovi, že čo sú zač a ako sa k moci dostala tá čvarga…” a to bude ich koniec. Ak padne pániček, padne aj sluha.

      Liked by 2 people

    • V České republice nikým nezvolení šílenci (i kdyby byli zvolení je to fuk) o očkování zdravých lidí a to povinném se začíná mluvit i jako jinde ve světě. Více než před rokem jsem vyslovil svůj v soukromí názor, že cov. 19 je útokem na státnost, vzdělání a vůbec fungování státu. Je známo, že mnoho vedoucích pracovníků je očkováno a smějí se. Pokud by skutečně došlo k tomu, že kritická infrastruktura najede na toto schéma a pracovníci znalí problematiky více než ti vedoucí odmítnou tuto případnou povinnost, kdo tedy tato kritická zařízení bude obsluhovat bez znalostí, když se pracovnící nepodřídí? Můžete prosím Oracle 911 odpovědět? Vím, že jsme to řešili jako Norimberg, nebo osobní zodpovědnost nadřízených. Ale ti mnozí dělníci mají pouze to zdraví, a něchtějí jej riskovat. Chápu, že je možné změnit pracovní místo. Díky za případnou odpověd´.

      Liked by 2 people

  3. Aký bude dopad na Slovensko? Myslím výpadok zásobovania a do toho zdravotné problémy zaockovaných. Západ nám nepomôže a Ukrajina je stena medzi Ruskom a nami. A Maďari a poliaci len čakajú na príležitosť nás rostrhať. Máme kapacity ktoré sú schopné liečiť ockovaných? Nechystám sa zmieriť s myšlienkou že budú umierať v bolestiach.

    Liked by 1 person

  4. Spätné upozornenie: Sme vo vojne | Blog o verejnom živote a problémoch Slovenska

Pridaj komentár