Loooobbyyyyyy, alebo korupCIA?

Dnes všetkých ctených čitateľov sklamem. Článok nebude o pánovi Ficovi a jeho tlačovke, na ktorý som sa tešil. Teda bude, ale len povrchne. Pán Fico deň pred touto tlačovkou vynadal novinarom do sorošovských prasiat a na tej, o ktorej hovorím, aj s pánmi Kaliňákom a Blahom ozvučili nasledovné. Budem parafrázovat, no Vás vyzývam ctený čitateľ, si tú tlačovku vypočuť 2x (a prekonať ospalosť a únavu, nie, ako Joxova manželka,  že ja som unavená a to je 3/4 hodiny, pozri si to Ty). Takže, co páni povedali.

1. Odovzdajte moc referendom, po dalšom zmarení Vás čaká, ako aj národ, občianska vojna

2. všetky opatrenia Vlády SR a UVZ boli protiústavné a protizákonné.  Toto povedal JUDr. Kaliňák

3. V píščanskom Lídli sa mlátili občania SR, zodpovednost za to nesu svojou rétorikou Hamran, Heger a spol.

4. Je potreba počúvať expertov, ako MUDr. Jána Lakotu, člena SAV, ktorý je expertom a tvrdí to isté, čo tvrdí pán Blaha (neexpert, no človek, ktorý vie čítať)

5. Čaputová by mala napätie v spoločnoati vnimat rovnako citlivo, ako to, čo si oblečie na stretnutie s nejakou vojvodkynou a nejakym Čárlsom, záhradnikom a expertom na reďkovky

6. SMER ide klásť vence na 17.11. Bude vtedy aj snem SMER-SD.

To, čo nebolo vyslovené a Milan Uhrik, na toto Ťa upozorňujem, je teda dav a pripadné provokácie, diskreditáciu, násilie a nedajbože krv, necháva SMER-SD Republike, ĽSNS a ostatným, ktorí pozývajú na 17.11 do Ba.

Takže tlacovka je NA TOMTO LINKU, je tam toho viac, ako dost, sorošovské prasce, tu citujem pána Fica, sa naozaj snažili, aj mlady muž zo Slovenskej televízie….

No a teraz ku článku a názvu Loby, alebo korupCIA. Dám nevinnú otázku. Keď človek spácha samovraždu a dôvodom môže byť to, že mu zomrel niekto z jeho zamestnancov, koho z titulu svojej funkcie, nútil, ako dráb, podvoliť sa povinne zapichnutiu sa experimentálnou génovou terapiou, inak nebude môcť pracovať (či sa jedna o hokej, futbal, výrobu automobilov, či pečenie rožkov), tak bude takáto obeť, zamestnanec aj zamestnavateľ, pripočítaná karme lobbyistov, ktorí dlhodobo pretláčajú látku nazývanú tzv.  “vakcína na COVID19”, ako jediné riešenie?

Vieme už, že tzv “vakcína na COVID19”:

1. nebráni ochoreniu zapichnutého

2. nebráni ochoreniu ťažkým priebehom, resp. štatisticky to vyzera, že ťažke priebehy vyvoláva. Najnovšie Milka Vášáriová, plne očkovaná vdova po plne očkovanom Milanovi Lasicovi.

3. nebráni prenosu ochorenia

4. nezvyšuje imunitu.

Nie, neverte Joxovi, ja nie som lekár. Ani patológ. ani nemám za sebou desiatky tisíc prečítaných pitevnych správ a titul profesora patológie. Ale oni áno:

1. profesori patológie vysvetľujú zomieranie pacientov na “vakcínu” LINK

2. konzilium odborníkov (bez uvodzoviek) prechádza patologické nálezy, hlavne zmien v krvi chudákov po vpichnutí experimentálnej sračky. Vzorky krvi pred a po.. LINK. Všetko je to, oba diely s titulkami v zrozumiteľnom jazyku.

No a teraz ku tej bombe, OVERENEJ Z 3 ZDROJOV. Sestra pána profesora Krčméryho, pani doktorka Mária Noskovičová, pracuje ako Riaditeľ riadenia klinickych centier Pfizeru pre Českú a Slovenskú republiku. Pani doktorka pracuje pre Pfizer už 25 rokov. A pán profesor Krčméry, ako jeden z blizkych poradcov Vlády SR, prvý zaočkovaný človek na Slovensku, nositel štátneho vyznamenania, za zásluhy aj počas pandémie, napriek tomu, že už pred viac, ako rokom hovoril o dostupných liekoch, ich neprezentuje, neradí štátu inú, ako očkovaciu stratégiu.

Takže, cez blizkeho člena rodiny, ktorého spoločnosti produkty pretláča, je pán prof. Krčméry v priamom konflikte záujmov, aj pre granty, ktoré podľa médií údajne dostal od Pfizeru, kde je zamestnaná na riadiacej pozícii jeho sestra… Možno aj preto táto otočka?

Zdroj týchto dát je tu:

https://www.inenoviny.sk/krcmeryho-sestra-pracuje-25-rokov-na-vrcholnej-pozicii-pre-pfizer/

Aby sa nezabudlo, protokoly sú. Tu je pekný protokol na respiračné ochorenia od dr. Zelenka a tu dr. Fleming hovorí, ze liečbu účinkov jedu, známeho, ako “vakcina na COVID19” má patentovaný americka vláda…

Veľa otázok, málo odpovedí, no môj sukromný názor je, že pán profesor sa nemal posledný rok vyjadrovať proti vede založenej na dôkazoch. V mojich očiach, ako aj očiach svojich žiakov, stratil akukoľvek úctu, pretože to boli oni, kto pred viac, ako rokom a pol zasielali prvé návrhy liekov na koronavírusy. A dostali odpoveď. Ohlušujuce ticho a následne “vakcína je sloboda, usmev a hudba”.

Vďaka za dočítanie Joxových uvah ctený čitateľ a prajem veľa zdaru 17.11 2021. Neuchýľte sa ku násilnostiam, no želám si, aby nás tam bolo aspon 100 000 občanov. Nech sa trasú okná od spevu hymny, všetkých 4 slôh a nech páni Heger a Naď, pani Čaputová a spol pochopia rozdiel medzi opicami a občanmi, ktorí ich prišli požiadať o odchod z vlády v našom štáte.

Jox

(Let’s go Brandon)

27 thoughts on “Loooobbyyyyyy, alebo korupCIA?

  1. Opäť perfect článok. Veľmi za neho ďakujem. Fíkove tlačovky sledujem nie zo sympatie k jeho osobe a strane, ale človek sa tam aj podprahovo všeličo dozvie.
    Kali povedal, že ľutuje tých policajtov, lebo sú pod tlakom. Vážne? A čo ľudia? Tí nie sú pod tlakom? Nerobia snáď policajti psychotesty? Nemali by takéto “ľahké situácie” zvládať ľavou zadnou? Keďže sú pod tlakom, tak budú ľudí mlátiť hlava nehlava? – iba úvaha
    ….cca pred 9timi rokmi som povedala, že Putin zohrá pre Slovensko dôležitú úlohu a že budeme sa čudovať, ale bude to Smer, čo bude Slovensko ťahať z bahna……
    hm…..
    A ešte malé poopravenie – nepodstatný detail: Mila Vášáryová nie je vdova po Lasici. (zámerne tak napísané). Jeho vdova je Magda.

    Liked by 5 people

  2. S advokátom, ktorého uvediem v súvislosti s bodom 2 som osobne riešil viaceré veci a ku všetkým pristupoval seriózne. Rovnako seriózne vypracoval už dávnejšie aj právny názor na tému nosenia rúšok: https://ficek.sk/je-pokuta-za-nenosenie-ruska-zakonna-137
    Druhá vec, je že Vášáryovej ťažký priebeh Covidu už dementovala jej sestra Magda. O tom si môžeme myslieť čokoľvek, všakže. Pravda sa väčšinou postupne ukáže.

    Liked by 1 person

  3. Zdravím. Článok som čítala veľmi skoro,o pol piatej ráno a v tom tichu a tme som pocítila silné zimomriavky, až som nechápala,čo to znamená. A neviem ani teraz, možno nejaká predtucha,Jox.
    Čakala som sarkazmus voči Ficovi,bol tam, ako vždy. V prípade predčasných budem voliť Fica po prvý raz, zrejme ako mnohí ďalší ,z pragmatických dôvodov.
    Robert Kaliňák bude čoskoro druhý muž Smeru,to je iba môj odhad ,taká intuícia. Vítam to.

    Liked by 2 people

  4. Jox, pekne.
    Dovolím si uviesť moje pochybnosti. Sú len a len moje osobné, nikomu ich nevnucujem.
    Za vlády Smeru ma Kaliho ľudia vyrazili z roboty. Vyše dve desiatky rokov práce zmizli do nenávratna. Boli to “jeho” ľudia, ktorí sa podieľali na reexporte liekov zo Slovenska. Odhaduje sa zisk cca 200 miliónov euro ročne.
    Náhubkový zákon, založenie NAKA je “ich” dielo.
    Teraz “tlačia” na referendum, ventilom “uvoľňujúcim” napätie v spoločnosti majú byť predčasné voľby. To vari nie! Znie to ako zlý vtip.
    Treba si spomenúť na Pellého, keď bol premiérom za Smer. Bol to on, kto uzamkol Slovensko, a po nástupe zloducha z Trnavy túto svoloč kritizoval za “nedostatočné” opatrenia. Opatrenia, počas ktorých za 8 mesiacov (marec-október) zomrelo na túto “pliagu” až(!) sto pacientov. A možno ani toľko nie, toľko sa “im” podarilo vyrobiť.
    A zrazu sa Kalinoha vracia, prišiel “pomáhať”…
    Opakujem. toto je len a len môj osobný názor, negeneralizujem, len pripomínam.

    Liked by 2 people

    • Noňo ak si čítal aj ine moje články vies, že súznieme. Áno, všetko, čo hovoríš je pravda a daleko viac. Fico zastavil diaľnice, Fico potopil sirokorozchodnu, Fico stopol Carg9 letisko Sliac a nakladny pristav Bratislava, Fico nastavil ekonomiku na jeden vyraznybpilier a to automobilovy priemysel o NAKA a náhubkovom zakone verklikujem, ako mlynček už 2 rok.
      Tiez referendum som takto pred rokom skritizoval, za to ma tu šli ľudia ukrižovať, stači nalistovat clanky spred roka a vysledok? O tok neskôr zmarené referendum, denne tlačovky, kde sa vbposlednej vyhráža úplne otvorene občianskou vojnou.

      No jedno sa mu musí dat ako zasluha. Keby nie Fico a Uhrík a ich subjekty (ostatni su irelevantní), bolo by tu už povinne očkovanie. A to som počul na vlastne uši, povedať za zatvorenymi dverami človeka, ktorý vie, prečo to povedal. V tomto hodili vidle do vlady a zapichli…
      Sme jedna z mala “,krajín” Eu, kde opozícia nehrá s koaliciou v teme očkovania urobili to tieto dva subjekty

      Liked by 2 people

        • pan nevie čítať? Ukazat prosim pripojku a rokovania o nej, sirokorozchodnu, ukazat prosím cargo letisko (ahá, pardon Lajčák a “4 americkí experti”), ukazat pristav Ba, ukazať prepojenie Košice Bratislava dialnicou po celej dĺžke…Ved pohnite Umom…. Nie vsetko, co robil, robil zle. No jeho štatny tajomnik od Žigu ma vyhodil so slovami, že podporujú len automobilovy priemysel, ine nepotrebujeme… tak máme automobilový priemysel….dikes..

          Jo a kedze bol 12 rokov. ukazte mi fond na podporu polnovyroby vykupmi, ako za Mečiara. Ukazat prosim….
          Som za volantom iz 16 a pol hodiny, takze nemam porozumenie pre vytrhanie z kontextu…

          Liked by 1 person

          • Začať urážkami bolo zbytočné, s článom súhlasím.
            Ja som chcel vedieť tvoj osobný pohľad, prečo mal dôvod aj takto konať, keď národ spaví by si toho vôbec nevšimol, keby Gabčíkovo ostalo talianom.

            Môj pohľad je, že bol veľa času obklopený zmijami ale hlavne pazúroch nadnárodných klanom, svätý nie je, neidealizujem si ho.

            Tie strategické(!) projekty, ja sa len zamýšľam, či to nie je skôr nadnárodný zámer, nie že “lebo Fico” stopol… taká jednoduchá mantra. Toto si protirečí práve na príklade Gabčíkova, Imigračnej polity,… veď to by mu malo byť jedno.
            Všetkým nám je predsa jasné ako moc by tieto projekty posilnilo Slovensko. Národ by nemusel tak otročiť hlavne pre Nemcov.

            Mečiar chcel pre Slovensko dobre ale nevedel vyjednávať so silnejším nepriateľom čo malo za následok, že mu “zaklopali” na dvere a skončil zo dňa na deň.

            Liked by 1 person

            • viem, ako Fico vyprevadil Mečiara z premierskej kancelarie. to mi stačí.
              Aj tu aj inde obhajujete Fica, za čo vswtko nemohol, lebo vplyv. Ja to otočím. Čo všetko mohol urobiť?
              1. poľnohosp. pomaly dat na nohy
              2. živočíšnu vyr9bu
              3. udrzat jednotu, ziadny coop
              4. dialnice stale stavaju, ale s províziami, ako fras. Dalo sa aj za lacnejšie a hned po odstaveni meciara.
              5. zdravotnictvo prihrane pente
              6. razsochy za 12 rokov nedostavane a teraz zburané
              7. Školstvo mohlo byť budované, žiadne jednotné skušobné syláby alá SAT Test v USA.
              8. Súdnictvo, to si staci vypočuť Harabina. A na dovazok NAKA a nahubkovy zákon boli vytvorené na to, na co su teraz pouzivane liberastami.

              nechcem to naťahovat, ale poslaancov nevyberajú ľudia, princip.modernej strany americkeho typu je v tom, ze moc ma predseda. ten urcuje poslancov. Poslanci hlasujú za zakony.
              Tiez státna správa pracuje na principe top down.
              Zabudli ste, ze Koliková bola vo Ficovej vláde?
              Zabudli ste, že tam bola aj pfizer hviezda Kalavská?
              atd atd atd. Fico to robi dobre, ale…To, ze sa nepripájajú ku protestom a to, ako promptne zareagovali po napadnuti policajtov ludmi v lidli, smrdi.

              Co sa Gabcikova tyka, robil aj dobre veci. Toto bola jedna z nich. Otazka je, preco nepokracoval dalej a nerokoval otvorene onponukach pre nemcov.
              Tiez sa zasadil za to, aby tzv. “povinne ockovanie” nebolo podmienkou vzatia do skolky. Napriek tomu nikdy sa nezasadil o zrusenie povinnosti a teraz je otcorena stale cesta ovela viac, ako inde, lebo potom zbaveni rozlisenia doktori, ako je pan MUFr. Liptak budu vykladat, aké su ostatné ockovania fajn šmakolády. No to, že choroby vyhnala kanalizacia a hygiena ruk, to je narativ hodny do koša…

              A co sa tohp zaciatku týka. Ak to beries, ako urázku, ospravedlnujem sa, no na budice napis, ze chces na to nazor. Lebo jednou dobrou akciou, alebo dvoma nevyváži strategicke chyby a ze ich bolo ppzehnane (hore len zopár z nich)

              Liked by 1 person

      • “Fico zastavil diaľnice, Fico potopil sirokorozchodnu, Fico stopol Carg9 letisko Sliac a nakladny pristav Bratislava, Fico nastavil ekonomiku na jeden vyraznybpilier a to automobilovy priemysel” tu a mozno aj tu
        “NAKA a náhubkovom zákone” tak na tieto veci sa treba pozerať s úplne iným pohľadom. Človek si nieje vedomý ze po vstupe do EÚ nás za predali iným? Kvôli tomuto Mečiara dali dole, presne kvôli takýmto veciam a Fica dali dole kvôli veciam ktoré žijeme dnes! Nezastavam sa ani jedného sú to ci boli to úradníci a úradníkom sa neverí! Čo odkázal Brusel Mečiarovi? Slovensko do EÚ ale bez neho, no a potom prišiel Myky, teraz Ygy!

        Liked by 2 people

      • Dobrý názor, len akosi vzniká dilema, koho vlastne voliť. Pretože tam vlastne ani nie sú voliteľní ľudia. A je jedno, či to budú predčasné alebo riadne voľby. Bez silného sponzora sa nikto, nech bude sebelepší vlastenec a národovec, hore nedostane. No a keď mu pomôže sponzor, bude treba dlhy vyrovnávať a my znova budeme tam, kde nechceme.

        Páči sa mi

    • Ňoňo, pokiaľ ma pamäť neklame bol na tróne reexportu jeden nemenovaný bývalý minister zdravotníctva z Radičovej vlády a lobbisti okolo farma firiem a distribučných spoločností. Fico bol benevolentný v mnohých veciach, čo sa mu vypomstilo. Staré hriechy ich dostali tam kde sú teraz.
      Jox13, aj keď máte v mnohom pravdu, Fico bol viditeľný, ako šéf ale nemyslím si, že na všetko mal skutočný vplyv. Rozpadla sa mu rodina, sledovali ho na kazdom kroku a médiá mu nikdy nič nedarovali na rozdiel od Dz a M.

      Liked by 3 people

      • Ja to už nechcem naťahovať, ani prilievať olej do ohňa. Nitky reexportu liekov sa zbiehali u Kaliho. Mne by to paradoxne ani nevadilo, nech sa tými prachmi aj zadrhnú, ale chýbali u pacientov. Nebolo čím liečiť. Určite to viem o onkologických pacientoch. Posielali sa z BB, z KE (a i.) do nemocnice v BA kde “kraľoval” riaditeľ-sopliak. Dosadený a “spolupracujúci” s Kalinohom. Dokonca tie lieky chýbali aj tam, hoci ich bolo trochu viacej ako inde na Slovensku. Koľko pacientov si tieto ich kšefty odskákalo! Kali a Paška vnútri Smeru boli ako oheň a voda, západ versus východ. Ja sa najviac obávam, že Fajko je po karanténe pripravovaný na návrat a okamžite po dosiahnutí cieľa otočí. Veď viete, celosvetová situácia… A bude to robiť lepšie a dôkladnejšie ako títo babráci.

        Páči sa mi

  5. Tie sorošovské prasatá to nie sú novinári. Oni to len o sebe tvrdia, že nimi sú, ale aby novinármi naozaj boli, museli by to robiť inak, všakže.. Podľa toho by sa k nim bolo potrebné správať, asi ako Žilinka, keď vtedy nenovinárov nepozval na tlačovku, alebo keď Trump tesne po zvolení sa na tlačovke odmietol baviť s “reportérom” CNN. Šmejdov nič nevytočí viac, ako keď sa k nim ľudia správajú tak, ako si to naozaj zaslúžia.

    Liked by 4 people

  6. Spätné upozornenie: Realita a rytieri bez bázne a hany na bielom koni | Blog o verejnom živote a problémoch Slovenska

Pridaj komentár