Otázky a odpovede č. 142

Do uzávierky, ktorá bola v stredu o 22:00, som dostal dosť veľa otázok a dúfam, že mi nič neuniklo (a ak predsa, tak sa ospravedlňujem, lebo diskusia sa značne zneprehľadnila). Čo sa týka pondelka, tak neviem čomu sa budem venovať. A ako vždy, budem sa snažiť dať na všetky otázky čo najlepšiu odpoveď – pred tým však rozoberiem niekoľko vecí:

Kryptomeny, prepustení policajti a základy systému

Nie každá kryptomena je legitímna v tom zmysle, že to nie je spôsob, ako vydavateľ/tvorca chce zbohatnúť. Ďalšia vec je, že kontrola nad väčšinou kryptomien bola prevzatá dosť temnými silami a sú využívané na temné účely napr. Bitcoin. Teda treba vyberať také kryptomeny, ktoré majú úžitkovú hodnotu a niečo aj robia napr.: Theta a ThetaFuel riešia šírku pripojenia internetu, Holo zas rieši decentralizované spracovanie a ukladanie dát, XRP a XLS sú prenosové protokoly pre meny atď. Čo sa týka Doge Coin a Shiba-Inu sú presne schémy na zbohatnutie.

Prepustení policajti a čudné veci: niekto sa tu snaží čarovať, vyhrážať sa a zvrátiť celú vec vo svoj prospech. Je to dielo amatérov a obráti sa to nielen proti nim, ale aj proti globálnemu zákulisiu (GP), lebo mágia t.j. manipulácia kozmickými silami, je nástroj – ako nôž, ktorým môžete buď pripraviť jedlo, alebo niekoho zabiť s tým, že v nesprávnych rukách často reže viac toho, kto to drží, dokonca často aj toho, kto mu to dal do ruky.

Základy systému sú lži a polopravdy. To v dobách zmien na stabilite systému nepridáva a keď k tomu pridáme neschopnosť tých psychopatov a sociopatov adekvátne riadiť a činnosť patriotov, tak veci sa začínajú sypať a ľudia sú nútení premýšľať vlastnou hlavou a budovať veci odznova.

Otázky a odpovede

Tom sa v maili pýtal:

Ahoj Ori,
mám 3 otázky:
1) Kdy odhaduješ krach finančního systému a jaké budou pro lidi následky?
2) Co se stane s dluhy lidí??? (Hypotéky, spotř. úvěry apod…)??? Mají se bát, rychle doplácet, nebo zmizí??? Co bude s jejich domy na hypo???
3) Jaký potenciál na nárust ceny v % má podle Tebe:
a) Zlato (fyzické)
b) Stříbro (fyz.)
c) Bitcoin

1) Už sa to deje, len sa to ešte neprejavilo a keď sa to prejaví (ak dobre rátam do konca tohto mesiaca), tak vypukne panika vlastniť drahé kovy a kryptomeny spolu s výpadkami v zásobovaní (nebudú tie lacné čačky/cetky).

2) Niektoré banky skrachujú a nikto neprevezme tie hypotéky/úvery, niektoré budú požadovať okamžité splatenie hypotéky/úveru, niektoré urobia bail-in a niektoré neurobia nič a budú fungovať ďalej v nových rámcoch.

3) To je háklivá otázka:

a) vystrelí na 100 000 US$ v terajších cenách;

b) vyrovná sa zlatu, možno bude cennejšie;

c) to záleží od toho, či sa očistí od špiny.

John Pitralon sa v maili pýtal:

Otázka
Dobrý deň prajem,
Bolo by jedným z riešení na Slovensku, keby si občania vybojovali zfunkčnenie referend, ktorými by sa dalo následne skúsiť ozdraviť štát? Téma referend zakotvená v Ústave by až tak nerozdelovala spoločnosť a ulicu.
Zdá sa, že nemáme inú Ústavnú možnosť vplyvu. Druhá naša ústavná možnosť – “parlamentné voľby” nás nikam za 30 rokov nedostala, práve naopak, vplyv peňazí je v tomto prípade veľký.
Tu už pomôže len systematický tlak miestnych oligarchov a občanov na túto čvargu cez generálny štrajk. Dodávam, že keď s referendom v minulosti súhlasilo asi 600 000 ľudí t.j. dali na to podpis, tak teraz to bude trikrát toľko a v prípade odmietnutia aj tohto referenda to tá hlupaňa odskáče.

Zdravím

Problém je komplikovanejší než sa zdá, lebo Vestfálsky (1648) a Karlovský mier (1699) ustanovili to, že len štáty resp. panovníci môžu viesť vojny, takže každý iný, kto dá do kopy armádu a začne bojovať je zbojník, terorista atď. a zakročia proti nemu aj ostatní panovníci. Toto ustanovenie je základom sociálnej zmluvy medzi občanom a štátom. Lenže Západné vlády spolu so štátnym aparátom (vrátane tej slovenskej) sa z nejakého dôvodu rozhodli páchať genocídu na vlastných občanoch t.j. zneplatnili Vestfálsky a Karlovský mier a systém vybudovaný na tomto základe. To v praxi znamená, že okrem Rusov všetci budú musieť z nejakého dôvodu prebudovať štát od základov, lebo konceptuálne centrum Rusov je v národe, a preto si mohli vybrať evolučnú cestu. Lenže my sa len prebúdzame a začíname veci chápať, a preto si budeme musieť vybrať de facto revolučnú cestu resp. prudkú zmenu štátnosti a štátu. To v praxi znamená, že nielen, v lepšom prípade, hlúpa aktivistka zo smetiska spolu s liberál-fašistickou čvargou odvisnú po ďalšom Norimberskom súde (však páchajú genocídu ekonomicky a injekciou a výhovorka „ja som len plnil zadanie/príkazy“ neobstojí), ale aj systém funkcie referend a volieb bude iný spolu so štátnym aparátom.

Galina sa pýtala:

Otázka. Včera tu v diskusii bolo spomenuté,že cigánske etnikum je “schopnejšie” zastať sa svojich “práv”.Na rozdiel od nás.
Tento názor bol v diskusii odmietnutý,mám doplňujúcu otázku. Pokúsi sa Smer získať ich hlasy,ktoré tradične získavajú sorošovci?
Čo si o tom myslíš? Vďaka za odpoveď.

Nie sú schopnejší lebo sú lepší, ale je to v ich kultúre s tým, že systém je nastavený tak, aby z nich robil chránený druh, a preto si môžu dovoliť viac t.j. dvojitý meter v praxi a všetky jeho dôsledky. To na úvod.

Čo sa týka otázok, tak o tom pochybujem, lebo je to otrávená studňa a z takej piť je nebezpečné. Ďalšia vec je, že bude sa meniť štruktúra štátu, a preto to riešenie bude pasé.

Tsurumi Rumi sa pýtala:

Otázka: Ak sa im to globálne celé rozsypáva, nemôžu siahnuť po riskantnejších pokusoch uriadiť krach, ako napríklad vymyslieť si ufá (napríklad fingovaný prvý kontakt v predvečer fingovanej atómovej vojny), falošné zjavenia naplňujúce náboženské proroctvá, fingovať vytvorenie nadľudskej umelej inteligencie a podobné oblbováky, na ktoré ľudí programujú cez Hollywood? Alebo len skúsia ukočírovať “iba” to, o čom už dlhšie píšeš Ty?

Bránia im v tom hlavne dve veci:

  • Patrioti, ktorí blokujú ich snahy na štrukturálnej úrovni.

  • Patrioti vypustili informáciu, že sa budú fingovať atómové útoky, proroctvá, mimozemská invázia, atď. presne s tým cieľom, čo spomínaš.

Takže, ak sa o to pokúsia, tak sa odhalí celá tá fraška s tým, že napríklad aj tí skutoční mimozemšťania atď. sa môžu na verejnosti ukázať.

Viking sa pýtal:

Otázka:
Ako to vidíš s dostupnosťou lacného bývania na SK (hlavne pozemky)? Lebo mám dojem že je to zlato budúcnosti v čase Veľkého resetu, myslíš že je lepšie hľadať nejaký dom/ pozemok radšej v zahraničí kým je ešte čas, lebo tu už to pôjde zrejme len hore (strategické územie). Masové vymieranie z vakcinácie (a z neho vyplývajúce zlacňovanie) nepovažujem za reálne a z toho čo ohlasujú elity=”nebudeš nič vlastniť a budeš šťastný” sa zrejme už žiadne zlacňovanie nechystá (skôr naopak).

Teraz nakúp drahé kovy, striebro bude lacné aj pri 50€/US$ za uncu a keď to vystrelí do nebies, tak nakúpiš za ne nehnuteľnosť. To je prvá vec.

Druhá vec je, že elity nie sú všemocné, a preto ohlásiť môžu čokoľvek, ale pri rozklade systému a ich neschopnosti riadiť procesy, je otázne či si dokážu presadiť svoje s tým, že keď ľudstvo pochopí, čo sa dialo v minulosti, tak elity si už ani neškrtnú, lebo skúsenosti/zážitky ľudstvo natrvalo zmenia.

Dadu sa pýtala:

Dobry den Oracle,
Otazka: mame tu roznych dvojnikov napr. Papez a Biden. Ak su po smrti a spravodlivost boka dokonana, preco ich dvojnici pokracuju napriklad v ritualnych vrazdach, vakcinacnych genocidnych programoch, vojnovom besneni. Mne to nepripada ako vojna medzi dobrom a zlom ale ako vojna medzi zlom a este vacsim zlom. Kde su tie dobre sily o ktorych hovori napr. Qanon? Nie sme divaci nasho konca? Mas informacie alebo dokazy kde sa formuju sily dobra? Alebo je to znovu len ezotericka zalezitost skryta pred ludmi? Aj Pjakin si povzdychol nad zalostnou situaciou elit, kde sa ani Putin nema pomaly na koho obratit.
Dakujem za tvoju pracu, velmi si to vazim a dakujem za odpoved.

Zdravím,

Je to vojna, a cieľom jednej strany je prebudiť dav a poukázať na pravú podstatu systému pre dav. Preto čakaj od dvojníkov chovanie ako od originálov t.j. sú to v podstate policajti v utajení resp. tajní agenti. Čo znamená, že z času na čas si musia pošpiniť svoje ruky. To je prvá vec.

Druhá vec je, že veľa špinavcov bolo podchytených a v podstate si buď zachraňujú vlastnú kožu tým, že donášajú na ostatných, alebo tým, že prevádzajú veci do extrému, ako im to nariadili patrioti. Dodávam, že ak veci prejdú do extrému, tak sa tie veci diskreditujú a práve to sa deje.

Tretia vec je, že tá jasnovidka mohla zachytiť nejaké echo, alebo si mohla celú vec či jej časť vymyslieť. To je dôvod, prečo nemôžem plne zodpovedať tvoje otázky a prečo je veľa vecí skrytých.

Ďalšia vec je, že globálne zákulisie (GP) totálne spackalo prípravu kádrov a kvôli systematickému ohlupovaniu populácie lepšie kádre ani nebude mať t.j. akonáhle systém padne, tak po skonsolidovaní situácie GP plánuje návrat po 100-200 rokoch. Lenže ľudstvo vtedy už bude iné a otázka je, že či GP bude môcť nielen spustiť svoj plán, ale či vôbec bude čo mať skonsolidovať. Ide totiž o to, že tu bude skoková evolúcia vedomia ľudstva, lebo tie procesy, ktoré GP stáročia resp. tisícročia brzdil zrazu prebehnú v priebehu niekoľkých rokov či desaťročí kvôli radikálnym zmenám v sociálno-ekonomických podmienkach.

1frank100 sa pýtal:

Otázka: Příjde ještě letos v listopadu nebo prosinci ekonomický krach? Ten by mohl odstartovat např. krach Evergrande nebo jiného čínského developera.
Takové vhodné datum pro krach by mohlo být 11. 11. Elity mají rády 11-ky. Anebo 22. 11.
22 je dvojnásobek 11 a tu mají elity taky rády.

Otázka: 2. O kolik procent se propadne po krizi Česká koruna a ostatní evropské měny, např. polský zlotý? Nebo rumunský lei?
PS: Našel jsem splátkový kalendář Evergrandu. Už 6. 11. musí splatit 82,5 mil. US$. 28. 12 musí splatit dalších 255,2 mil. US$. Ale 23. 3. 2022 musí splatit obrovských 2,1 mld. US$. A 2 a půl týdne na to, 11.4. 2022 musí splatit podobně velkých 1,5 mld. US$! Celkově do konce roku 2022 musí na splátkách a úrocích zaplatit 8,1 mld. US$!
https://www.ft.com/content/e0a447f9-b4c2-45dc-bfc8-755b284d18d2

Otázka 1: Áno, jednoznačne, ale dátumom si nie som istý.

Otázka 2: Netuším, ale mám dojem, že bude veľká re-evaluácia mien, kvôli tomu, že Vatikánske zlato a striebro bude re-distribuované.

Che sa pýtal:

1. Prezident EU vážne uvažuje nad odchodom krajín z NATO. Správa bola krátko uverejnená na cz24news, potom zmizla.
2. Kto ešte drží nad Lipsicom ochrannú ruku, keď sa v nezákonnosti doslova kúpe.
3. Rád by s.vedel, či vlastizradu J.Nada podporuje Čaputka a Matovič, keď pripravujú letiska pre US army. Pri ďakujem.

1. Nie som si istý kam týmto mieriš, lebo obe inštitúcie sú v rozklade.

2. Nejde o ochranu Lipšica, ale o časovanie vecí, lebo ide o odstránenie celej bandy a rozkrytie ich štruktúr, a to trvá nejaký čas.

3. Letiská a základne podľa všetkého sú už tu, len o tom verejnosť nevie a opozícia musí mlčať, aspoň si to myslím.

Lucka sa pýtala:

Ahoj Ori OTÁZKA: je niečo takéto možné? Čo sa týka toho certifikátu ostať živí? Chcela by som názor aj ostatných 🤔😉

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=562019724892807&id=100000721873809 ak to zase nezmažú. Ďakujem prajem krásny deň všetkým

K certifikátu sa nevyjadrím, lebo všade inde to bude pasé.

Čo sa týka Slovenska ako korporácie, tak Ján H. mi poslal tento odkaz na britský register firiem (možno je to podfuk, ale vylúčiť to nemôžem, lebo bratia Česi sú v podobnej situácii) a na toto otitulkované video, ktoré sa zdá byť hrou so slovami, ale má to logiku.

Bratia Česi:

Nesmelý sa pýtal:

Otázka:
Vládna koalícia dlhodobo demonštrovala nezáujem o ochranu súkromia, resp. osobných údajov. O.i. ešte v minulom roku kvôli esemeskám s Kočnerom odvolali predsedníčku Úradu na ochranu osobných údajov (dva týzdne pred uplynutím jej funkčného obdobia) bez toho, aby vybrali náhradu. Úrad potom viedla podpredsedníčka Úradu, jej funkčné obdobie skončilo 3. Januára 2021, stále bez akéhokoľvek prejavu záujmu zo strany koalície. Až nedávno sa odrazu prebudil Úrad vlády a prišiel s výzvou na predkladanie návrhov na kandidáta na predsedu Úradu na ochranu osobných údajov. Táto výzva bola okrem webstránky Úradu vlády zverejnená aj na webe samotného Úradu na ochranu osobných údajov (
https://dataprotection.gov.sk/uoou/sk/print/917 ). Čas zverejnenia výzvy Úradom na ochranu osobných údajov bol 11:11, lehota na doručenie návrhov na Úrad vlády do 22. októbra. Náhoda, alebo signál o tom, že
a) dlhodobo prehliadaný Úrad na ochranu osobných údajov, alebo
b) dlhodobo ignorovaná problematika ochrany osobných údajov, alebo
c) nový predseda Úradu na ochranu osobných údajov
môže zohrať viditeľnejšiu úlohu v tom, čo sa na nás valí?

Snažia sa zas čarovať, ale popália sa, lebo nielenže robili mágiu ako nevzdelanci, ale aj si narobili problémy, pretože dokázali svoje nechápanie s tým, že potenciálne vliezli do kapusty GP.

Linka sa pýtala:

OTÁZKA:
Plynovod JAMAL je už pár dní v reverznom toku – zo západu na východ, tj. z Nemecka do Poľska. Chápem to správne, že potrubie používajú Nemci na distribúciu, predaj pôvodom ruského plynu Poliakom? Rusko nemôže pustiť svoj plyn, musí čakať na Nemcov? Je to odkrytie postavenia protektora a kolonie? Či ako ? Ďakujem za odpoveď. Veľa dobrej energie a životnej sily Ori!

Ďakujem a teraz k otázkam.

Niekedy mám dojem, že poľské elity sú prezlečení Ukrajinci, a inokedy zas mám dojem, že je to naopak. Pretože obe skupiny charakterizuje nenávisť k Rusku a táto nenávisť ich núti páchať hlúposti. Hovorím to preto, lebo Poliaci sa rozhodli nakupovať „americký“ skvapalnený plyn a teraz sa dožadujú od Ruska, aby im dodali lacný plyn a Nemci im dodávajú ruský plyn s tučnou maržou.

Jofo sa pýtal:

Otázky :
1) Ako si predstavujete fungovanie nového sveta po politickej stránke? Bude politika ešte potrebná? Veď politik je len odpad a špina v spoločnosti. Doslova parazit. Mohol by byť lepší systém usmerňovania spoločnosti? (zámerne nepoužívam pojem riadenia a ovládania).
2) Ako by z vášho pohľadu mohol fungovať projekt Veľká Morava? Organizačne, hospodársky, finančne,… Tak isto aj z hľadiska vzdelávania, zdravotníctva, energetiky,… (ak by bol nakoniec realizovaný).
3) Spomínajú sa postele MEDBED a odtajnenie rôznych patentov, okrem iného aj od Nikola Tesla. Vidíte to reálne, že by tieto poznatky prišli konečne medzi ľudí ? Ak áno, je ľudstvo pripravené na toto všetko? Sprístupnením takýchto vecí by kabala zrejme stratila moc. (Odhadujem, že všetko doterajšie vzdelávanie je k ničomu a budeme musieť aj tak zasadnúť znova do školských lavíc a učiť sa všetko odznova. Veľa toho nevieme a aj to málo vedomostí je zmanipulovaných)
4) Aký máte názor na podielové družstvo ROD (spdr.sk)? Že by mali na Slovensku
predstavovať nový finančný systém (neviem, či ste o tom počuli).
5) Myslíte si, že v priebehu jari dôjde k oznámeniu zavedenia Nesara/Gesara? Taktiež sa predpokladá rozpad EÚ a NATO možno už do mája. Povedal by som, že rozpad je istý. Niekde v článku to dokonca spomenul sám pán Harabín. Bude na Slovensku niekto schopný v prvých fázach nastoliť poriadok a smer novej (dúfam lepšej) spoločnosti ? Mám na mysli niekoho skôr z oblasti nepolitickej. Lebo z tých všetkých psychopatov vo vláde sa už obyvateľstvu dvíha žalúdok. Nech je to ktokoľvek z nich.
6) Budúci rok má byť údajne prvý oficiálny kontakt s mimozemšťanmi. Ako to vidíte z vášho pohľadu? Budú mať ostatné rasy záujem kontaktu s človekom? Mohlo by k takému kontaktu v blízkej budúcnosti vôbec dôjsť?
7) Očakáva sa, že planéta Zem bude zasiahnutá nejakou formou energie. Počuli ste o tom? Má ísť o nejakú formu očistnej a liečivej harmonizačnej energie. Lebo naša slnečná sústava je na ceste ku stredu galaxie a energie budú sústavne narastať. Údajne sa naše vedomie pozdvihne a niektorí dostanú nové úžasné schopnosti (spomínajú to niektoré proroctvá a ezoterické kruhy).
Ďakujem .
Želám vám a všetkým ostatným radosť a šťastie do nových časov.
Jofo.

V krátkosti, lebo je to na niekoľko článkov:

1) Profesionálni riadiaci pracovníci sú a budú potrební, t.j. tí, ktorí organizujú verejný život podľa určitých cieľov a robia čiastočnú predikčnú činnosť, ale ich kvalita bude lepšia.

2) Konfederácia s maximálnou možnou decentralizáciou. S tým, že prevencia bude mať vyššiu prioritu ako liečba.

3) Áno, ale potrvá to roky kým tieto veci budú dostupné a stanú sa všednou záležitosťou s tým, že satanisticko-pedofilná zberba najprv príde o moc a až potom sa uvoľnia patenty.

4) S deklarovanými cieľmi nemám problém, ale mne skôr robí problémy spôsob akým sa uskutočňujú, lebo vyzerajú na pokus o vylepšenie/opravu toho starého systému.

5) Nový finančný systém určite bude, ako sa to bude nazývať to neviem povedať/nezáleží na tom až tak. Čo sa týka robenia poriadku a nastavenie smeru nikto iný to za nás neurobí, a som alergický na záchrancov s tým, že Fica považujem za najlepšieho čo teraz máme.

6) Verejnosť sa to môže dozvedieť aj tento rok s tým, že podľa toho čo počujem, sú tu rozličné civilizácie, ktoré majú rozličné ciele s nami. Niektoré sú zištné a iné zas nie.

7) Áno, a deje sa to teraz, preto sú niektoré reakcie až také prehnané. To znamená, že tu bude kritický bod/kritická udalosť, ktorá to preklopí.

Alexo sa pýtala:

Nedávno ma “zaujala” časť komentáru na fóre a veľmi rád by som poznal tvoj názor. Ďakujem,

https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3753/sype-se-to/post-40708#post-40708
jardob zverejnil(a) pred 3 dňami o 20:34
Celkom sa mi páčil tento komentár od jednej blogerky: …

Otázka: Akú šancu dávaš tomu, že na Slovensko stihne Naď dovliecť jadrové zbrane?, Blbí a Bezcharakterný je na to dosť!

Prečo si myslíš, že tu už tajne nie sú? Neprekvapilo by ma to s tým, že toto odhalenie v pravý čas bude použité na očistu Slovenska.

Constanze sa pýtal:

Zdravim Oracle.
OTAZKA:
1.v mem okoli je hodne lidi, kteri odolavaji tomu silenemu tlaku, ktery je vyvijen kvuli vakcinaci. bohuzel nekteri uz to psychicky nezvladaji a tak se podrobili. podle toho, co pises, by vse melo gradovat a proto tedy vsechny (vcetne sebe) se snazim povzbuzovat. momentalne uz jsou opet omezeni, nova vlada uz mluvi lockdownu. kam se az tento tlak vystupnuje?
2. prosim o tvuj nazor na hnuti “otevreme cesko”. je to projekt jako volny blok?
dekuji za tvuj cas a zdravim i celou komunitu zde

1. Do výbuchu, lebo onedlho príde globálne odhalenie celej špinavosti. Dodávam, že emočný otras z odhalení zmení vedomie každého.

2. Nepoznám to, ale môže to byť tak skutočné hnutie zdola, ako aj kontrolovaná opozícia. Opakujem, nepoznám to.

Peter Peto sa pýtal:

Nazdar Oracle.
Otázka.
Nakoľko hrozí zapojenie nepravidelných jednotiek USA do konfliktu na Ukrajine. V čiernom mori sú momentálne dve vojnové lode USA. Jeden torpédoborec a loď určená pre logistiku podporu. Rusi údajne presunuli značne jednotky a techniku do blízkosti hraníc ak by bolo nevyhnutné zasiahnuť. Hrozí priamy stret Ruských jednotiek s žoldniermi pracujúcimi pre USA?
2. Nakoľko je možné že Lipšica usvedčila z predania nelegálnych nahrávok Fica a spol z poľovníckej chaty?
3. Najväčšia sopka v kolumbiji začala chrliť dym a popol 02.11.2021. Pomôže to zaraziť Green Deal?
4. Vo Švédsku na koncerte skupiny ABBA zomreli dvaja ľudia. Jeden po skoku či páde , druhý po zásahu skokanom. Bola zranená aj jedna žena. Prečo sa taká správa vôbec medializuje?
Vopred ďakujem za odpovede, s pozdravom Peter

Za málo, a teraz odpovede:

1. Ktovie, možno sa to aj deje, len sa to tutlá.

2. Nevylučujem, ale Lipšica dostanú za niečo iné. Je toho dosť.

3. Celý Green Deal sa rozkladá pod vlastnou váhou.

4. Sociálna mágia, ale neviem čo bol toho cieľom.

Bonus

Nie je to covid pandémia, ale pandémia obehovej sústav:

Zdroj: Správy STV 29.10.2021

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

31 thoughts on “Otázky a odpovede č. 142

  1. Čo sa tyka kryptomien, tak mozno ti unikol projekt HEX a navazujuci Pulsechain , ktory ma odburat vysoke poplatky transakcii (gwei) na ETH blockchain ,ktore su v poslednom case brutalne vysoke . Urcite si to nastuduj..

    Liked by 1 person

    • HEX je jeden velky podvod scammera Richarda Hearta. Kazde tvrzeni o hex se da snadno vyvratit a take to spousta lidi udelala – zrovna nedavno jsem cetl peknou analyzu o tom, jak je umele nafukonavy pocet drzitelu teto kryptomeny (v kratkosti: drtiva vetsina penezenek hodluje 100HEX, ktere jim bylo hromadne zaslano z jedne adresy)… Pro zacatek jednoducha otazka: Pokud HEX ma treti nejvetsi mcap (hned po BTC a ETH), jak RH a jeho stoupenci tvrdi, tak proc je na nem tak male volume?

      Páči sa mi

    • Ktory otrok je vyhodnejsi ?

      Co ma dve auta, 3 televizory, 5 mobilov, note book, spotrebu jak 1000 africanov, vzdelany, vie o svojich pravach atd……….

      Alebo co je zvyknuty na temer na nic, zije bez problemov v komunite aj 25 ludi v dome, ma pitnu vodu 2 km a je lahko ovladany cez nabozenstvo, kde je trest smrti uplne normalna vec a je tym padom velmi kvalitne ovladatelny…..

      Par desiatok verejnych poprav a myslite, ze by ludia kradli, zrazu by sa nikto nehrnul do politiky……

      Je to perfekna hra pre Nas, aby sme mohli nieco pochopit a posunut sa dalej vo Vlastnom vyvoji…….

      To len tak z rychlika……..kazda otazka tu polozena je vacsinou na samostatny clanok aspon na 30 minut citania, aby clovek z toho volaco pochopil

      Liked by 4 people

  2. Kto hlada, ten najde……
    Kto klope, bude mu otvorene……

    Su stovky knih a Giga bite informaci, staci na svojom poznani zacat pracovat……nakolko z tohto sveta si nic hmotne neodnesieme, len to co nahrame do svojho nesmrtelneho informacneho pola….cize POZNANIE.

    Liked by 10 people

    • je to mozne, ale nevsadzal by som na to vsetky peniaze. Otazne je, ako bude rieseny financny system v buducnosti. Ak ostanu meny ako je dolar ci euro, tak sa cena zlata a striebra bude musiet znova prepocitat na objem penazi v obehu. Ak mame napr 10 000 ton zlata a 10 trilionov dolarov, tak cena za uncu bude vyrazne vyssia nez dnes. Kedysi stalo zlato 35$, dnes je to 1800$, zajtra to moze byt 100k. Striebro by malo ist hore tak isto. Su to jedine dve polozky, ktorych cena nerastla v poslednej dobe.

      Liked by 1 person

      • Prosím ťa pekne, dokedy mieniš, respektíve všetci tu mienite, ojebávať ľudí o cene drahých kovov. Ic cena za posledných cca 200 rokov nenarástla ani len o tú povestnú doeru z koláča. Skús si zobrať uncu zlata a urobiť nákup základných potravín…..

        Páči sa mi

Pridaj komentár