Maxwellová je Rittenhouse, len trochu inak

V minulosti som napísal, že súd s Ghislaine Maxwellovou bude „ako z veľkej knihy“ a budú sa úzkostlivo dodržiavať všetky pravidlá, aby sa ukázalo na to, ako veľmi sú veci v USA prehnité a tak sa zdá, že aj napriek náhlemu prerušeniu pojednávania sa moja predpoveď plní. A to hovorím aj napriek tomu, že som si plne vedomý toho, že súd s Maxwellovou je taká istá fraška, ako bol súd s Rittenhousom, ktorého v rámci frašky takmer odsúdili za vraždu.

Prečo to spomínam?

Ide totiž o to, že Rittenhouse strieľal v sebaobrane a anglo-americký močiar s centrálou v Londýne, ktorý je plný satanistov a členov kultu smrti sa cez jeho odsúdenie snažil zapáliť ďalšie rasové nepokoje. Toto im našťastie nevyšlo, lebo Aliancia patriotov, ktorú tvoria zväčša vojenskí spravodajcovia to celé zablokovala a ukázala aký prehnitý je justičný systém a čo sú zač v skutočnosti (aj) americké korporátne médiá.

U Maxwellovej ide hlavne o to, aby sa naplno ukázalo, kam až siahajú chápadlá pedofilného gangu a kultu smrti. Dôvod, prečo hovorím o fraške je to, že podľa všetkého ju za tieto zločiny odsúdil vojenský súd. A hlavným dôvodom, prečo týmto rečiam dávam váhu je to, že v platnosti sú 3 veci:

  • Zákon o tom, že tí, ktorí sa v časoch vojny spolčili s nepriateľom, súdi vojenský súd a vojnový stav trvá od čias Busha.

  • Trumpovo (asi jeho) nariadenie, že keď integrita civilnej vlády (lokálnej, alebo federálnej) je nahlodaná nepriateľom, tak riadenie štátu preberajú vojenskí velitelia.

  • Trumpovo nariadenie, ktoré prikazuje odsúdiť a zhabať majetok tým, ktorí korumpovali alebo boli korumpovaní a zúčastnili sa obchodu s ľuďmi.

A všetky tieto veci Maxwellová a Epstein (ktorý je podľa chýrov stále nažive) splnili a v záujme záchrany svojho krku „spievali“. A spievali hlasno a jasne, lebo nielenže sa spomínajú producenti, herci, politici, sudcovia atď, ale aj odstúpilo resp.“odstúpilo“ a odišlo do dôchodku množstvo CEO (výkonný riaditeľ) a CFO (finančný riaditeľ) veľkých firiem. Dokonca to došlo tak ďaleko, že zatkli producenta CNN za znásilnenie len 9 ročného dieťaťa a Chris Cuomo, ktorý je bratom bývalého guvernéra štátu New York musel odísť z obrazoviek CNN.

A prečo spomínam na významnom mieste hercov a producentov?

Nuž preto, lebo Hollywood je plný členov spolkov pedofilov a členov kultu smrti, pretože ho založili pedofili, okultisti a členovia kultu smrti s cieľom, aby ovplyvnili správanie más. Ide totiž o to, že chceli znormalizovať patologické a amorálne správanie, ktoré je absolútne odtrhnuté od reality, cez romantizmus a lesk s tým, že niektoré vzorce správania sú spustené špecifickými slovami a frázami. Dôvod, prečo sa im to aj mohlo čiastočne podariť je to, že filtre vedomia sa dajú účinne obísť práve pri sledovaní filmov a divadelných predstavení.

Čo to znamená pre nás?

Čoskoro si liberál-fašistická čvarga uvedomí, že nielen prišla o ochrannú ruku pánka, lebo budú prebiehať masové zatknutia, ale aj to, že armáda otvorene riadi USA. A ak doteraz panikárili kvôli domácemu odporu, tak odteraz budú panikáriť minimálne dvojnásobne.

S pozdravom

Oracle 911

PS: Skutočný rozsah hrôz, ktoré boli páchané na deťoch a dospelých dozvieme asi po 10 rokoch, lebo vtedy už budú zverejnené všetky fotky a videá, ako dôkazy toho, čo títo netvori robili a dovtedy budeme mať písomné záznam a niektoré fotky a videá.

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

13 thoughts on “Maxwellová je Rittenhouse, len trochu inak

    • to, že to riešia federálne úrady je podľa všetkého dané povahou spáchaného skutku. Na tento súd je médiami uvalené informačné embargo a to z dôvodu výbušnosti predmetných informácií. Poviem to tak, pri plnom zverejnení skutočností z daného prípadu to elity neprežijú. Elity – politici, kráľovské rodiny, finančníci, herci, atdˇ.. Preto tá cenzúra.

      Liked by 6 people

    • samovyradenie je uplne standartna zalezitost. nevidim dovod na to, aby sestra isla za darcom a ziadala samovyradenie ak tu krv mozu sami vyhodit, pretoze nesplna nejaky bezpecnostny parameter….

      Liked by 2 people

    • o tomto som čítal z viacerých zdrojov, ale od koho to majú neviem. Preto som zdržanlivý. Na skutočnosť, že s krvou očkovaných sa niečo nie je v poriadku upozorňujú lekári z celého sveta. Takže môže to byť pravda. Zachytil som aj info, že z odberu krvi sa stal celkom výnosný obchod a ceny šli prudko hore.

      Páči sa mi

        • oracle, to s tým vyradením až taký nezmysel nemusí byť. Vysvetlím aj prečo. Týchto ľudí môže z darcovstva vyradiť aj samotný zdravotný systém. Avšak na to potrebuje dôvod, napr. žltačku, tetovanie, atď.. Napr. ten čo prekonal žltačku už nemôže darovať krv. Títo ľudia dostávali aj oznámenia o tejto skutočnosti. Samo-vyradenie má zmysel len vtedy ak nie je iná možnosť ako daného človeka zo systému vyradiť a prihliadnuť na dnešnú dobu, aj z dôvodu utajenia skutočného problému. Čiže systém sa nepýta na dôvod vyradenia a štatistiky informujú o niečom inom (štatistika informuje o samo-vyradení a nie o skutočnom dôvode vyradenia).

          Oracle jedine toto má napadá ako dôvod, lebo ako píšeš, je to nezmysel.

          Páči sa mi

  1. Uryvok z článku z aeronetu, ktorý ste komentoval,i ale nečítali : Během vyšetření krve dárců s krevní skupinou nula se ukazuje, že ve skutečnosti jsou čerstvě očkovaní, mají v sobě miliardy spike proteinů mRNA vakcíny, ale nikdy na očkování nebyli. Jediným vysvětlením je, že tyto osoby byly očkovány vzduchem, tedy aerobně, jak ve své klinické studii upozorňoval přímo Pfizer, psali jsme o tom v článku zde. Pfizer přímo ve své klinické studii v první etapě sledoval aerobní přenos antigenů z těla očkované osoby na neočkovanou, a to jak vzduchem, tak i potem a fyzickým kontaktem.

    Pfizer si byl od počátku vědom toho, že vakcína neposkytuje bezinfekčnost, a že očkovaní lidé budou prskat a rozšiřovat očkovací antigeny všude okolo sebe. Tyto antigeny se potom dostanou do těl neočkovaných osob, a když taková osoba přijde darovat krev, tak zdravotní sestra přiletí jako s keserem a začne obviňovat dárce krve, že do dotazníku lhal, že ještě neuběhlo 7 dní od jeho očkování, protože má krev úplně plnou a nasáklou antigeny z vakcíny Pfizer, které jsou snadno detekovatelné při krevním rozboru. Odběrová stanice si tak myslí, že dárce krve do dotazníku lhal, když uvedl, že buď nebyl očkovaný, anebo že již uběhlo více jak 7 dní od očkování. Jenže, tohle není celé.

    Páči sa mi

Pridaj komentár