Oznam ešte raz

Keďže daktorí poriadne nečítajú oznamy, tak to ešte raz napíšem:

Nasledujúce týždne budem publikovať jeden-dva články ak sa bude niečo diať, tak to okomentujem. Budúci rok 03.01.2022 sa plánujem vrátiť k pravidelnej publikácií článkov a uvidím či sa budem meniť dačo v rozvrhoch.

To znamená aj to, že nebudem odpovedať ani na otázky v mailoch týkajúcich sa udalostí nezodpoviem ani v článku a ani v mailoch.

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorým začnete), v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

17 thoughts on “Oznam ešte raz

  1. Vážení páni (Oracle, Jox, Popolvár aj ostatní prispievatelia), vďaka za Váš čas, ktorý venujete článkom, aby ste nás informovali o udalostiach doma i vo svete. Pokojamilovné sviatky prajem všetkým ľuďom dobrej vôle.

    Liked by 6 people

  2. Vážení páni ,ale i ostatní prebudení človekovia,krásna práca,ktorá nie je jednoduchá,ale veľmi potrebná.Prajem vám veľa síl a vytrvania a všetkým krásny nový rok 2022-6-čo predstavuje lásku,tak sa na ňu tešme .Páni ďakujem a čisté tvorivé myšlienky.

    Páči sa mi

    • Aj keď sa tu pomaly rodí to pekné,čo je na Vianociach, nálada žičlivosti ,trochu to preruším. Je to obrázok dnešného dňa z menšieho mesta .Moja známa dnes vstávala o tretej ráno,aby bola v práci o pol štvrtej,pracuje totiž v Kauflande na oddelení mäsa a dnes,štvrtok,je deň D,deň akcií.Povedala mi,že ľudia kupujú neuveriteľné množstvá mäsa,za stovky eur,takže napr.minulý pondelok ,tiež akciový deň bola tržba 85 000 eur.(za jednu predajňu Kauflandu) No,otroci,len ďalej kŕmte svojich otrokárov.
      Od Piešťan (Lidl) som sa zaťala a bojkotujem reťazce.Chodím do prázdnych predajní našej Jednoty a stále viac sa mi tam páči. Necítim to ako márny boj,že je nás tam tak málo.Viem,že nás bude pribúdať.

      Liked by 3 people

      • @Galina.
        Ľudia si kupujú akciové mäso (balené v ochrannej atmosfére) a akciový alkohol (vraj nezávadný) do zásoby (mrazák). Pamätám si, že ako malý chlapec som roznášal v rámci rodiny výslužky zo zabíjačky a aj pálenku po procedúre v pálenici. Dnes sa prasa musí hlásiť a poctivá domáca pálenka stojí 14 EUR, či viac. Po dedinách sa to vytráca a ľudia hľadia už iba na cenu. Pridaj k tomu predvianočnú akciovú drogériu a ,,darčeky”. No a máš prehľad o tržbe. Geld, koruny, eurá…. Takto ľudia rozmýšľajú. Nikto nečíta tie malé písmenká, čo zo zákona upozorňujú.

        Liked by 1 person

Pridaj komentár