Novoročné, čo ak…

Toto dnes nebude analýza. Bude to zmes čriepkov, ktoré sa zložili, bez zdrojov, skôr úvahy a názory autora.

Lok dawn: Čo ak…

– Lok daen svojou intenzitou pripomína jarný vánok. Stažoval sa na jeho “intenzitu” na konci minulého roka pán Fico, čo mi nedávalo zmysel

– pan Fico hovoril o tom, ze vlastne lok dawn nie je lok dawn, že ľudia nan kašlú,  vládne zložky ho nekontrolujú a vlastne je to, ako keby žiaden lok dawn nebol

– krutil som hlavou, veď čo sa stažuje, nemusí ísť za mamou do tušim Topolčian na bežkách a ľudia si trocha vydychnu v kruhu rodiny

– no teraz vyznieva otázka, prečo to Heger, Matovič a gen. Lengvarský urobili práve takto. Nejde o to, ze marketingový kráľ potrebuje vypustiť paru z hrnca práve takto? Že nebude buzerovat ľudí a nechá, nech si kápovia z radov obchodných centier, firiem, škôl a lokálnej štátnej správy sami zjednaju “poriadok”, kto chce a kto nie, toho ľudia si oddychnu?

– a tým berie automaticky páne Ficovu a páne Uhrikovu agendu, že poďme protestovať v novom roku ohľadom “opatrení” a zároveň si plni zadanie pánička?

Núdzovy stav. Čo ak…

– jednym z bodov núdzového stavu je ďalšia možnost nakupovania bez súťaze a otázok, pre neučinné “lieky” na chorobu roku 2019. Niekde som zachytil info, že dokonca ministerstvo zdravotnictva malo mat info o slabej učinnosti, ale to neviem overiť.

– dalšim z bodov ale je, že počas núdzového stavu nie sú možné kontroly UVZ SR a tým pádom prevádzky sa nemajú čoho báť. Preto fičia na orave a všade, kde je dost snehu, lyžiarske strediská naplno? A s obmedzeniami vycapenými na dverách s tým, že kontrolujú len kápovia  ktorí nepochopili?

– V Tao Te Ting je napisaná veta, že citujem najlepšie okovy sú tie, ktoré neexistujú. Tie sa nedajú sňať dole. Ja doplnim, že existujú len v hlavách ľudí, vytvorených pravdepodobne v spolupráci tym timom expertov armády sša, ktorý tu pôsobil už, za vlády Róberta Fica odkryto  ale samozrejme aj skryto dalši operatívci z inych organizácií.

Režim OP. Čo ak…

– Režim OTP na aké také žitie ešte vydal. No režim OP tlací ľudí oveľa viac. Vzhľadom na horeuvedené by mal zničiť prevádzky kápov vyžadujúcich OP nato, aby ľudia dostali ich službu.

– nemám štatistiky zo Slovenska,  ale zo SŠA. Tam podľa komedianta J.P. Searsa kľaklo za 2 roky lok dawnov cez 60% malých prevádzok. Naozaj neviem, ci myslel len nový jork, alebo vseobecne, ale je to úžas.

– No nase ministerstvo pohrebnictva zdravotnictva ignoruje stále rezolúcie Rady Európy ako aj Rozhodnutia, či ako sa to volá Europskej komisie, kde sa píše, že ak sa ľudia nemôžu (kontraindikácie), alebo nechcú dat zapichnúť tým experimentálnym sajrajtom, nesmú ich práva byt porušené

– Čo sa kontraindikácií týka, dam len jednoduchú otázku. Koľko ľudí zomrelo preto, že sa nevyšetrujú? Na priklade ineho satanistického “lieku”. Žiaden gynekológ Vám nepredpíše hormonálnu antikoncepciu, pokiaľ máte v anamneze krvné zrazeniny. Prečo sa toto nevyšetruje, nie je ozvučené.

– Otázka pre pánov Fica a lekárov zo SMERu. Pan Fico, napadlo Vám spytať sa, do ktorej kategórie v režime OP sú zaradení KONTRAINDIKOVANÍ? Pán Fico, môžete prosim zareagovať cez video alebo tlačovku? Pretože ked som mal 13 rokov, pamätám si v správach ČST, že davali rodinu Palestincov, ktorých bez pasu vyhodili do Libanonu. A naši to okomentovali tak, že su to ľudia bez príslušnosti. A to sú v dnešnej dobe, objektívne kontraindikovaní ľudia.

Zdražovanie. Čo ak….

–  sú horeuvedené body len barličkou pred prvým kolom masivneho zdražovania, ktoré ma v zime spôsobit zhoršenie kalorického prijmu, kúrenia atď obyvateľov, čo privedie ku novým chorobám

– odborári nezareagujú Generálnym štrajkom, veď len zisťuju, ci zakladňa má chuť, však Magdoško a budú sa viest na vlne veď pandémia ide ďalej

– ďalšie referendum, teda dalšie kolo referenda, vyzbiera dosť podpisov, lebo hlad, chlad a chudoba sú dobrým radcom a následne to bude znova odmietnuté, lebo nudzovy stav?

– hrozi Krymský scenár z jednej, či druhej strany? Mlčanlivi slušni ľudia, alebo brutálni vojaci potlácajuci dav? Preto sa Naď tak ponáhľa?

Na tieto otázky a veľa dalších nemám odpoveď no verím, že komunita a v jednej aj pán Fico, radi doplnia moju mozaiku a odpovedia.

Dobrého zdravia, štastia a dobrú a schopnu Vládu Slovenskej republiky (nie krajiny, ci Slovenska) Vám prajem už v roku 2022

Jox

Malý doplnok. Pamätáte si na Men in Black? Ľudstvo ohrozoval veľký zly ŠVÁB.

zdroj:internet

a kto pomohol? Muži v čiernom…

8 thoughts on “Novoročné, čo ak…

    • a v ktorých “vyhláškach” to je. Kde vydalo ministerstvo nariadenie s tym, ze lekari musia kontrolovať kontraindikacie? atď atď, to sa nedanodbavit jednou relaciou v RTVS a naslednou dovolenkou v Ománe. Tuntreba začat makať. Ako onehda hovoril JUDr. Kalinák, ak má človek panicky strach z pavukov, nebudeme ho nútiť ich držat v ruke. Aj to je kontraindikácia. A čo robia s OP? Presne toto a pokiaľ nebude jasné vsetkym, ze su aj kontraindikovani, psychologicky alebo fyziologicky dóvod, kápovia budú tychto ľudí šikanovať, lebo hovorili v telke.
      Aj nečinnosť je v tomto pripade trestný čin… alebo lepšie povedané súbeh viacerych trestnych činov

      Liked by 2 people

    • @Jozi kontraindikovaní sú rovnocenní s OP.
      Predpokladám, že to bude jednotný E formulár (E+číslo)
      Dnes mi zasa volal zamestnávateľ. Od 10.1.2021 platí v Taliansku v režime, ako si popísal a doložil.
      Treba už len zistiť označenie tlačiva, diagnózy a právomoci lekárov, aby bolo možné ho zaregistrovať.
      No samozrejme aj hromadu trpezlivosti pri kontrolách, keďže táto možnosť (zadné vrátka) platí v zamlčaní. Nikde sa toto neozvučuje.

      Páči sa mi

      • Čo sa týka OP a kontraindikovaných, aktuálne platí, že lekári nemôžu vydávať papier, že sa nemôžeš “očkovať” pokiaľ sa tvoje zdravotné problémy netýkajú nežiadúcich účinkov po očkovaní. To znamená, že papier dostaneš len ak si sa už aj tak nechal opichať. Má sa to ale meniť, len neviem kedy.

        Páči sa mi

        • poviem to este raz, odkial.mate takuto zlu informaciu? Nienje to tak, kontraindikacie sa vydavaju a dokonca je na tonofocialne tlacivo. Lekar vysetruje, pozna stav svojho pacienta a jasne sa vyjadruje ku moznym rizikam…

          Páči sa mi

  1. V Maďarskej armáde prituhuje. Očkovanie chcú nariadiť rozkazom. Pri neesplneni hrozí aj postavenie mimo službu a do presetrenia nemôže vojak vykonávať nijakú zárobkovú činnosť.

    Páči sa mi

  2. Pekne vyjadrene, aj bez zdrojov…
    Takto to skratka funguje. Vlk je syty, ovca este zije a ma sancu sa uzdravit…
    Staci fakt sedliacky rozum, a toho tu este mame dost.

    Páči sa mi

Pridaj komentár