Je zbabelec, neurobí to

skonštatovala Joxova manželka a matka mojich detí po diskusii na tému:

– spolupráce v kompletnej opozícii, ktorá by mohla “ohroziť” sen o jednej z troch funkcií

– prevzatia zodpovednosti a riadenia efektívnymi nástrojmi, ako radil a radi Vladimír Mečiar n Slobodnom vysielači v Hovoroch M

– otvorenie strán a kádrových výťahov ľuďom na vytvorenie Vlády národného porozumenia

Manželku si vážim. Je zo starej politickej rodiny, vznik a prvé desaťročia novodobej Slovebskej republiky prežila vo veľmi skromnom, ale politikou nabitom prostredí. Preto dúfam, že sa mýli.

Toľko na dnes. Politici maju o 5 minút 12, ako reláciu. Ja odkazujem to isté národu…

Jox

37 thoughts on “Je zbabelec, neurobí to

  1. Jox, pani manželka má pravdu. Fico dnes odstráňuje chyby, ktorými dostal do koryta Matelka, a v tom mu držím všetky prsty. No stavebný dozor nad následným budovaním Slovenska už ale musia prevziať majstri KSB.

    Páči sa mi

    • “majstri KSB” a co ked sa niekto bude vydavat za majstra KSB a nakoniec to dopadne ako provokacno imitacna cinnost a posluzi len na ociernenie KSB? co je to za pojem majstri KSB? Kludne to mozu byt aj ludia ktori o ksb nic nevedia. Mozu to byt jednoducho ludia so zdravym svetonazorom. Pretoze tu citame KSB a DVTR sme lepsi ak ini? Precital som zatial 4 knihy uz som povazovany za majstra alebo len za ucna? Za mna to kludne moze byt clovek schopny riadenia ktoremu bolo dane do vienka Zhora ktory bude mat ciste umysly so Slovenskom a vlastne ja nevylucujem nikoho ani pana Fica. Bude to o sutazi jednotlivych svetonazorov len treba ludi upozornovat ze nie je vsetko zlato co sa blisti. Moj nazor je taky ze ti co studuju KSB sa snazia priblizovat k rezimu psychiky CLOVEK no ti co sa im to dari nesu ten najvacsi kriz pomahat aj ostatnym aby dosiahli tento stav psychiky a najlepsie sa pomaha priamym prikladom (vzorom). Ak ma byt cielom cesty to aby sa ludia priblizili k tomuto rezimu tak na dosiahnutie tohto ciela su rozne cesty. VF procesy maju taku vlastnost ze tak ako sa objavia tak aj zmiznu alebo ich prevezme ten co chape viac no NF procesy su procesy ovela stabilnesie. Preto ak chce byt niekto hrrrr do riadenia tak nakoniec aj jeho najlepsie umysly prejavujuce sa v riadeni ako direktivno adresne prikazy a informacie sirene prostrednictvom masovo informacnych prostriedkov smerujuce k masam obyvatelstva nebudu vypocute lebo ludia na ne este neboli pripraveny. Taketo riadenie bude v rozpore s objemnejsim riadenim pretoze cas este nedospel a spolocnost nie je pripravena na dane manevre a konecnom dosledku to narobi viac skody ako dobroty.

      Za mna ale poviem jedno ak sa niekto bude tlacit pred media a bude sa ohanat KSB tak mi hned vystreli kontrolka ako pri panovi Harabinovi. Lebo nie podla reci ale po ovoci spoznas ich. Kazdopadne su tu zreci ktori podla mna rozumeju zivotareceniu a su schopni viest spolocnost. No ich mena si necham pre seba kazdy nech podla vlastneho rozlisenia.

      Liked by 9 people

        • 1. Beriem s tym ze to ostava aj pre stavebny dozor a ten sa vykonava otazka ostava kto urci kto je majster KSB?
          2. Povedal som ze mi vystrelila kontrolka ked tie pojmy pouzival nie ze nieco robil v rozpore s KSB. Ja tu nie som na to aby som ho sudil to nech robia ini. No ak by som mu mal nieco vytknut z pohladu KSB tak by to bolo to ze sa nesnazi tvorit objemnejsie riadenie s tym aby ostatnych akterov vclenil do toho svojho. On ich vclenuje len ako superov a kope do vsetkych okolo seba. Ak bude clovek neustale kopat do akterov okolo seba nepodari sa mu dosiahnut vytycene ciele lebo jeho riadiace manevre budu v rozpore s riadenim ostatnych ktori su na tej istej urovni (teda ak su jeho ciele vyssie ako stale palit mosty) . Mozno to vyhovuje hierarchicky vyssiemu riadeniu no a to je iba moj nazor to nevyhovuje hierarchicky najvysiemu riadeniu. Ak chce skutocne pan Harabin nieco zmenit mal by nad tym pouvazovat lebo mozno bude prenho JZO to ze ostane vyradeni z procesov riadenia uplne. To je iba moj nazor a ako som napisal mozno je to dobre a mozno nie je to len moj subjektovny nazor.

          Liked by 5 people

          • @Prometeus, absolútne s tebou súhlasím, no na upresnenie môjho vyjadrenia musím doplniť:
            Súčasné vzdelávanie je plne v súlade s Biblickou koncepciou, avšak získané teoretické poznatky v praxi prestávajú fungovať (môžem rozviesť) a ľudia začínajú premýšľať, kde je chyba. Pre zdravý rozum (technicky či humanitne orientovaný), ktorý dostane do rúk materiály KSB, sa hneď odkrývajú chyby „matrixu“ ako aj ich príčiny. Je hneď jasné (okrem iného!), že pokiaľ štát nebude disponovať všetkými 5 druhmi moci, nebude schopný rozvoja a zostane na úrovni pseudokolónie. Takže pod pojmom „majster KSB“ vidím „držiteľov konceptuálnej moci“ na národnej úrovni (beriem, chyba, mal som napísať „majstri KSB“). Ešte na upresnenie „zdravý rozum“, citát od doc. Dudáša: „Nepostačuje len mať zdravý rozum, najdôležitejšie je jeho správne používanie v súlade s humánnou i odbornou morálkou.“
            Beriem aj tvoj názor na Harabína. Podľa mňa, doposiaľ sa nezbavil zlosti z podrazu Fica, Kotlebu a Danka (ĽSNS + Republika(Mazurek) + SNS) pri prezidentských voľbách (hlavne) – jednoducho by tu nebola Čaputová, ktorá Slovensko dorazí – to ho najviac škrie – mnohí však to hodnotia ako jeho túžbu po moci (ale ja si to nemyslím). A negatívne emócie voči týmto osobám je riadne cítiť pri väčšine jeho vystúpení. Myslím, že ústretovejší voči Harabínovi by mali byť všetci traja, no oni to asi nedokážu, veď nie sú ústretoví ani k zakladateľovi štátu Mečiarovi (žeby strach? – ale veď každý robí aj chyby). A nakoniec nikdy som netvrdil, že to musí byť s Harabínom „na čele“, možno to už ani nedokáže prekonať, no odpíliť takého experta na právo by bolo neodpustiteľné (typické pre Sk?).

            Páči sa mi

            • Otázka:
              Otazka referenda od JUDr. Harabína a JUDr. Drgonca je formulovaná tak,
              že napáda možnosť umiestnenia jadrových zbraní a nie zluvu medzi SR a USA ako takú.
              Prečo je to tak ? My tu predsa nechceme ani samotnú prítomnosť cudzích vojakov.

              Odpoveď:
              Je to tak preto, že sa môže stať, že k uzavretiu zmluvy príde pred uskutočnením referenda.
              A keďže samotná zmluva je na dobu 10 rokov nevypovedateľná zo strany SR, JUDr. Harabín a JUDr. Drgonec sú toho
              názoru, že takto formulovaná otázka umožní napadnúť existenciu zmluvy aj
              po jej uzavretí !!!

              Co si o tomto tvrdeni myslite prosim ?

              Páči sa mi

        • U mna sa Harabin definitivne odkopal pri minulotyzdnovych protestoch. Uvazoval som preco tam nebol a odpoved prisla sama hned v pondelok v IV. Ma vlastnu iniciativu a vlastnu peticiu s Drgoncom. Uplne nezrozumitelna otazka, co potvrdili aj na infovojne. Hoci zrejme spravna. Uz som tusil problem pri prezidentskych volbach, kde sa tiez vsetci rozdelovali. Ale teraz sa konecne spojili a on namiesto toho aby to nechal tak do tej iniciativy vrta. Vraj sa na infovojne prizna v minulostil ze je HaRABIN, co mi osobne nevadi. Ja by som skor uvital, keby sa odtajnilo, kto je v akej lozi. Isteho casu sa priznal Dano, ze je v BnaiBrith. Ja som ho v parlamentnych a prezidentskych volbach volil.
          Ja tvrdim, ze vsetko co v politike doteraz robil je Divide et Impera, Dosledkom toho je aj rozdelenie vlastnej strany. Sorocinova neskryvala sklamanie taktiez. Jedina jeho sanca momentalne je zial iba robit zle. Inac je nepouzitelny. Takto to vidim. Nie je tam ziadna konstruktivna sila.

          Liked by 2 people

          • Ja nechápem prečo slečnu Soročinovú nenominoval na prezidentku miesto seba. Je vzdelaná, krásna a má čistý štít. Keby nemal také prebujené ego, už má pri svojej strane prezidentku. A to ako sa vie opiť ako doga tiež hovorí o jeho reálom stave. Ten by politický tlak v prvej línii nevydržal.

            Liked by 1 person

  2. o zbabelosti to tentokrát nebude.
    Podľa mňa je to opatrnosť a neodhaľovanie všetkých kariet.
    Slovensko je v podstatne inej situácii, než Maďarsko či Poľsko.
    Orbán vládne ako autokrat, pod jeho kontrolou sú skoro všetky médiá a na všetkých kľúčových postoch má svojich ľudí.
    Momentálne je Orbán Maďarsko.
    Tu nikdy, ani v čase ústavnej väčšiny, Fico nebol Slovensko, a, ako si správne poznamenal, jeho kľúčoví ľudia sa ukázali ako kreténi.
    Aj tých O 5 minút 12 národu je namieste. A nielen u nás, ale aj v Maďarsku, Poľsku, Čechách… Tu niet vlastných ľudí na kľúčových postoch – je v opozícii. Jediným kľúčovým postom je ľud ako taký, no ešte nemá hybnú silu – ešte sa ako národ neuvedomil, ešte stále málo jedincov dokáže rozlíšiť, kto pracuje v prospech Slovenska a jeho národ, a kto ho zrádza. No speje k tomu. A nebude treba čakať ešte 1 000 dní…
    Killer má pravdu ohľadom váhy petičných hlasov – je to jediný spôsob ako bez rizika zistiť o akú podporu, resp. aspoň súhlas pre zmenu tu je.
    1 200 000 podpisov v súčte všetkých petícií, je mandát na spustenie procesu. Inak hrozí, že to bude “mjasorubka” ako pri Rževe.
    Ždiar a Metelica… JŽO bol v Ždiari… bol to taký noosferický koncentrát (pozitívny) …a stále prehovára…

    Liked by 6 people

    • a vies, ze ja som dnes rano dostal odpoveď zhora? Bohužiaľ sa mi nepáci. Dnes ráno ma zobudilo vypadavanie elektriny pri veľkom vetre. nakoniec som sa zobudil az, ked elektrika bola fuč. Spravili sme to rychlo, ale takto sa zobudila cela dedina.

      A to nechcem zažit, ze sa zasa raz zobudí narod az ked veľky vietor nastavajucich udalostí vypne pristup ku elektrine, teplu, prestanu sa vrtiet ventilatory, prestanu hriat kanvice, chladit chladničky.

      A dalo sa zobudit aj budikom, no ten som si v nedeľu nenastavoval… Nech je budikom aspon tento blog, ktorý drnčí CRrrrrrrrrrrŕrrrrrrrrrrrrn.
      Toť vsetko

      Liked by 1 person

      • “nakoniec som sa zobudil, až keď elektrika bola fuč. Spravili sme to rýchlo, ale takto sa zobudila celá dedina.”
        a o to predsa ide: aby sa zobudila celá “dedina”, inak sa z moci “divide et impera” nikdy nepreberie. A potom to už pôjde rýchlo, pretože vieme, čo treba robiť, čo a ako naprávať, čo budovať a tvoriť… Len musí byť k tomu vôľa.
        Ver, že všetci tu, aj keď ti niekedy oponujeme, by sme boli radšej, ak by stačilo len to “zvonenie budíka”. No vidíme, že nestačí, pretože budíme, ako môžme, tu, v rozhovoroch so susedmi, známymi, v rodinách… a mnohí nechcú počuť: “radšej umrú v omyle s Amerikou, než by mali žiť v pravde s Rusmi.”
        Ej, nemali to ľahké štúrovci ako národní buditelia…

        Liked by 6 people

      • Jox, bohužiaľ ten vietor príde, pretože špina je zažraná. Manželka momentálne nemá inú možnosť, ako pustiť veci tak, aby sa koncom roka zrútili. Aby idioti videli, čo spôsobili, lebo po dobrom si to vysvetliť nedajú.
        Áno, žiaľ tým utrpí aj Slovensko. Ale dlhodobo a sám sa cikať proti vetru nedá. Ani bojovať proti presile. Obetovať sa pre domovinu áno, ale nie páchať samovraždu.

        Liked by 3 people

  3. Poviem len toľko že veľký vodca a zjednotiteľ musí byť o tom, že ON sám spravý ako prvý ústupok a prejaví dobrú vôľu komunikovať a zaujímať sa o tých druhých. Načo nás sú nám 6 mudrci stojaci každý na svojom kopečku, vyčkávajúc že práve on je hodný toho, aby ho ostatní najprv prišli pozdraviť a uctiť si ho? Nie, skutočný majster a zjednotiteľ vie že musí prísť sám k tým druhým. Začne pozdravom, prejaví patričnú úctu a začne vysvetľovať svoju misiu …

    Liked by 3 people

    • Ešte doplním k tým mudrcom na kopečkoch … z ktorých každý si myslí že je v práve.
      Fico lebo je skúsený politik a je šéfom najväčšej opozičnej strany, Harabin, lebo je najlepší právnik akého kedy Slovensko nosilo na svojej zemi, Uhrík lebo je najpravší a najnárodnejší, Danko lebo je najinteligentnejší a vlastní najstaršiu pronárodnú značku ….. každý má svoje ego na niečom vybudované a dáva to patrične najavo. Ten najmúdrejší z nich ovšem ako prvý pochopí, že on sám je mnohému z toho čo sa dne deje na vine. Potom je pripravený vyraziť za tými druhými na misiu.

      Liked by 5 people

  4. Zvláštne je to že má krachnúť USA, má sa zrušiť NATO niekde so čítal na fb článok že finančne podporte vojnu na Ukrajine, to už je vrchol ako chcú bojovať keď ani peniaze nemajú, ani globalistom nevyhovuje tá zmluva, keď už JOE robí krvavú perestrojku, Kolíková a Heger sa stále snažia vymyslieť nejaké šialenstvo aby už tu boli konečne nepokoje, ten infošum je už taký obrovský že aj študovaný KSB expert môže zabočiť nesprávnym smerom, otázka ako ďalej, aby neboli tu na SR predčasne spustené procesy ktoré stačilo podržať. Mohol by už sem prispieť aj Pán Fico, viacej hláv lepší manéver.

    Liked by 1 person

  5. Procesy sa spustia ked bude ciel cesty. Ciel cesty. ie su predcasne volby je to iba prestupna stanica.
    Do prestavby Slovenska sa este ani nepustili architekti. Vieme ze sa nam v dome zle byva, ale vinime susedov nie dom. Ked si povieme ze treba dom urobit nanovo aj s plotmi kde ich treba, je to proces. Rozpocet , projekt, povolenia, stavbyveduci a samotna stavba.
    Co mame hotove?

    Liked by 3 people

    • Cieľ je jasný – širokokooperujúci nezávislý národný štát. Veľkým problémom ale je “šofér”. So zlým úmyslom odbočil z cesty, rozhadzuje náklad a ničí motor – cieľ sa nám stráca priamo pred očami.
      V tejto situácii je nevyhnutné všetkými silami zastaviť podvratný proces – MUSÍME PRESTAŤ POMÁHAŤ TÝM, KTORÍ NÁS PODRÁŽAJÚ!

      Liked by 2 people

      • Ta odpoved na ciel je asi ako ked sa Vaw spyta architekt pred samotnym projektovanim: Ako chcete vyuzivat svoj dom? A vy odpoviete, chcem aby bol taky netuctovy a chcem mat dobre vztahy sosusedmi,

        Asi tolko, Nic o tom, co chete robit na zahrade( pestovat, oddychovat), ci chcete aktivne vyuzivat danosti pozemku, alebo tam iba prespavat.

        Samostatnost a nezavislost je zakladny predpokladvytvofenia vlastnej strategie.

        Páči sa mi

        • Milan, zacyklili sme sa… Takže už iba pripomeniem, že v súčasnosti sa nachádzame vo vojne na prvých piatich prioritách a o chvíľu (2 týždne?) pribudne aj šiesta – budeme zatiahnutí do vojenského konfliktu. No pri slove „vojna“ pripomeniem slová čínskeho vojenského stratéga Sun Tzu: „Vojna je spôsob podvodu. Boj na bojisku je najprimitívnejším spôsobom vedenia vojny. Niet vyššieho umenia, ako zničiť nepriateľa bez boja (s minimálnymi stratami) – podkopávaním všetkých hodnôt v krajine nepriateľa“. Tu ide o štát(y) a štátnosť! „Moc v rukách slabochov, sluhov cudzích záujmov, kolaborantov, zbabelcov neschopných prijať rozhodnutie a teda riziko, o to viac moc v rukách posadnutých sociopatov, korumpuje absolútne aj vtedy, keď samotná moc nie je absolútna“; P.Švec.
          Ideme do krízy, ktorej rozsah, dopad a trvanie (z pozície Slovenska) ešte môžeme ovplyvniť (do ratifikácie obrannej zmluvy). V tejto situácii je rozhovor s architektom iba nádherný sen, z ktorého sa ani nemusíme „prebudiť“. Ja tiež rád snívam.

          Liked by 2 people

          • Ok, ja respektujem tvoj nazor. Myslim si , ze sa tu hra vyssia hra a my sme sucastou. My americanov nevyzenieme. My mozme maximalne vyhnat podpindosov. Na druhej strane , co potom? Ja chapem, ze vam ide o vojna versus mier, ale vojna nezalezi od toho ci bude zmluva DCA alebo nebude. Vojna je vyssia hra a prezradim vam, ze podla mna nebude.O Vsetkomje uz rozhodnute. Americania sa stiahnu z vychodnej europy a rusi to naraficia, aby pritom nestratili tvar. Uz neprebiehaju jednania ani nelrebiehali. Iba sa vyjasnovalo ultimatum rusov aby to vsetci chapali.
            Mame sancu pri tom na zmenu, ak budeme v panike bez planu burat stary dom, novy bude tak akurat nudzovy pristresok. A my budeme utecenci vo vlastnom state.
            O nic ine tu nejde , len aby si Robo uvedomil poziciu a zabudol na predvolebnu kampan a pocuval narod.

            Páči sa mi

          • Vojna je podla Pjakina cinnost ktora speje k uchvateniu zdrojov protivnika-ludskych, nerastnych a inych, Pri Ukrajine mi absentuje tento zakladny predpoklad, ked sa bavime uz o KSB. Rusko nema co riesit napadnutim Ukrajiny. Ukrajina nema zdroje a Rusko ich ma kolko chce. Vyvola sa iba protitlak tym, ze umiestni rakety vo Venezuele a Kube. Mozno urobi preventivny uder na vybrane ciele, ale to nie je ziadna vojna. UK ani US nebudu bojovat a ukrajinska chunta sa rozprchne pri prvom dopade kalibru.
            A ked si myslite, ze tu bude nejaka “klasicka” vojna , ste na omyle. Ked nieco bude, nestihneme mrknut okom ani sa pomodlit ruzenec. 1 ponorka dokaze znicit behom par minut UK. Kolko ma Rusko ponoriek? 100? UK nema dazdnik na zapadnej strane, US detto, maju krizujuce hypersonicke strely, podmorske strely na jadrove palivo neobmedzene dlho manevrujuce. Vsetko rychlosto tisice km/hod. Kto by tu preboha strielal na nejakom fronte?

            Liked by 1 person

  6. Mnohí si myslia, že sa tu deje nejaký odboj cez protesty či referendá, ktoré by mali dosiahnuť nejakú zásadnú zmenu ale v skutočnosti iba prebieha predvolebná kampaň najprv na komunál a následne do NRSR. Až po voľbách 24 sa reálne začne niečo diať, ale to už nebude v našich rukách keďže teraz už najsilnejšia opozičná strana stále nemá nijakú víziu smerovania Slovenska.

    Páči sa mi

    • mnohi si nemyslia, mnohi vidia. Preto tieto články pretoze je zatiaľ je evidentné, ze pokiaľ MY, ĽUDIA tohto ŠTÁTU A NÁRODA, nezatlačíme, budu to len kortešačky a akože práca a nie práca pre ľudí. To vidí aj Joxova žena , ako politický harcovník, a preto povedala, čo povedala.
      Jediný navrhujuci realne opatrenia je republika, no ti sa stale wste formujú a vzdynje tam riziko, ze SSD bude hlasovať s terajšou mocou, ak by to malo znamenat vyrazne posilnenie Republijy, či nebodaj pad vlady akciami republiky, ako hnutia… Pretp tie vyzvy, RF stale kalkuluje s tym, ako bude potom. a ze bude asi aj premierom znova.
      Musí zahodit svoje vlastne ciele a dat na 1. miesto ciele NÁRODA, toť môj názor

      Liked by 1 person

  7. Slovenská únia vodičov na svojej fb stránke najskôr zdieľala výzvu z telegramu na konvoj za slobodu, bolo tam trasovanie z východu, stredu, severu, juhu s cieľom Bratislava 2.2. o 11.h, potom to zmazali s tým, že oni to neorganizujú, že styčný človek sa odmlčal. Za deň tam bolo možno až 15 000 ohlasov, kopa zdieľaní.
    Aktuálne: SAV dala znovu info a fotku oznamu tentoraz jednoduchej grafiky (nie z telegramu) s heslom ” Za mier! Za slobodu! Proti zmluve s USA! ” znova trasovanie, mapka, cieľ 2.2. 2022 o 11.h. Bratislava, presun so spoluobčanmi pred NR.
    Čo myslíte? Dobré uchopenie procesu, s jednoznačne vymedzeným cieľom, aktuálnym pre SR. Kým? SAV neorganizuje, ale podporuje. Tí naši trpáci nepochopili, že tá zmluva je taká lokajska preto, aby ju odmietli. Tak teda takto…

    Páči sa mi

    • Súhlasím s tým, že tá zmluva je lokajská, aby bola odmietnutá. Ale žiaľ, keď sa niekedy za “arogantnou maskou” skrýva asi len “spodina lebečná”, vyhodnotiť celú mozaiku prebiehajúcich procesov je asi nemožné 🙂 Dátum organizácie daného protestu je viac než jednoznačný a spôsob protestu nie je originálny, ale prevzatý. Tým sa tiež vpisujeme do istých procesov a niesom si istý, či je to správne. Slovensko by podľa mňa malo ísť svojou cestou vyjadrovania nespokojnosti. Ak by boli protesty organizované priamo na miestach, ktoré majú byť odovzdané cudzej moci, bolo by to oveľa symbolickejšie a pre ľudí z okolitých miest a dedín osobnejšie a cítili by aj podporu, že v tom niesú sami.

      Liked by 1 person

  8. Podstatne je teraz ako sa k tomu zachova Fico, ak sa pripoji, pripajam sa aj ja a nastarujem aspon pickup.

    Ak to nie je za slobodu, ale “iba” za mier, moze ist o prevzatie procesu s jednoznacnym cielom. Stop DCA.

    Pisal som o tom v komente. Ale ta SAV je schranka. Na to pozor.

    Liked by 1 person

  9. Len by sme si mohli povedať pár a faktov kto, čo, kedy, ako:
    -Fico prichytený s mladistvými dievčatami (vydieranie?)
    -Blaha, slobodomurársky pozdrav
    -Republika + ĽSNS jezuiti (Fatikán)
    -Harabin ten ktorý prijal tzv. ,,náhubkový” zákon po tom čo sa vrátil z (!)Izraela(!) -rok 2008
    -Danko, kapitola sama o sebe, faktom je, že si nezaslúži dôveru, aj keď tie stretnutia s A. Karpovom, no každopádne ďalší čudný týpek.
    A napokon Mečiar, ech no, čierna postava dejín – aby sa z podnikového právnika stal premiér, veľmi čudné.

    A teraz položím otázku, týmto mám veriť? Prepáčte páni, ale to nejde. Chce to niekoho nového a čistého, niekoho, kto má skúsenosti. Osobne mi napadá nejaký veľvyslanec v RF alebo Bielorusku alebo niekto kto sa zjaví ako Putin, z ničoho nič. Existuje však niekto taký?

    Liked by 1 person

    • Čo sa týka Mečiara, odporúčal ho Dubček: “V česko-slovenskej otázke bol Dubček dôsledným zástancom federatívneho riešenia. Napriek tomu práve Dubček odporučil Milanovi Čičovi dovtedy neznámeho právnika zo Skloobalu Nemšová, budúceho ministra vnútra Vladimíra Mečiara.[1][24] Pôvodným zdrojom odporúčania bol Vladimír Krajčí, vzdialený švagor, manžel sestry Dubčekovej manželky, ktorý poznal Mečiara z Trenčína.[24] V roku 1992 sa Dubček stal predsedom Sociálnodemokratickej strany Slovenska (po odstúpení Borisa Zalu).” https://sk.wikipedia.org/wiki/Alexander_Dub%C4%8Dek

      Liked by 1 person

    • Vladimira Mečiara poznám dlho osobne, tu čiernu postavu bud vysvetlite, alebo letite do koša.
      Republika jezuiti, prosim vysvetliť a podlozit, prrtoze inak prezentujete nieco ako fakty, co je pochybné.
      Bez dobrych dokazov je to ohovaranie, co sa vo svetle ich akcii javí, ako…No, skrátka ako hra na… Kohoze ste to vynechsl, komu teraz sedi nazov opozíCIA… Nejaký Peter, ci ako sa volá…

      Liked by 3 people

      • Budem písať po odsekoch aby to bolo priehľadnejšie

        -K Mečiarovi. Je to môj, dovolím si povedať že vzor. Je to jediný kto dokázal so Slovenskom urobiť niečo dobré (zoberme si napríklad diaľnice, až na Pribinu (R1) sa od neho nepostavila žiadna). A to čierne bol zlý prívlastok, začo sa hlboko ospravedlňujem. Len som chcel ukázať na to, že to bol skoro neznámy právnik ktorého z ničoho nič vybrala VPN aby sa stal ministrom vnútra. Na odporúčanie Dubčeka. To je to, čo mi nesedí. A mimochodom, dovoľujem si ho pozdraviť, nech mu zdravie slúži!

        – Kotleba, ja mám na pamäti túto fotku: http://www.necenzurovane.net/gosudarjon/g106_image006.jpg článok čudný, ale fotka hovorí sama o sebe. Ten pán v čiernom je predstavený jezuitov a má fotku aj s pseudopápežom, vlastne jeho nadriadený: http://necenzurovane.net/gosudarjon/g106_image002.jpg

        -A napokon pellé. To vážne o ňom môžeme vravieť ako o kandidátovi? Kedysi možno, ale však len rozštiepil opozíciu a tí chlapci s ním čo? Takže jeho ani neberiem do zoznamu, škoda času.

        Liked by 1 person

Pridaj komentár