Budú ich biť z nadnárodnej úrovne

Myslím tým liberál-fašistickú čvargu, ktorá sa ocitla vo vedúcej pozícii nášho štátu, budú ich biť z nadnárodnej a možno aj z globálnej úrovne aj kvôli tej zradnej de facto pozývacej „obrannej“ zmluve. Obávam sa však toho, že sa toho nedožijú, lebo Slováci, ktorí si myslia, že už nemajú veľa čo stratiť, zoberú veci do vlastných rúk, čo nezostane len pri označení domov a brán slovom „zradca“. Niežeby mi záležalo na ich živote, ale my to musíme vyšetriť dopodrobna, aby sme predišli ďalším takýmto nešťastiam ako je táto „podarená“ vláda a mŕtvi nesvedčia a ani nevypovedajú na súdoch.

Prečo by ich mali biť z medzinárodnej úrovne?

Lebo Washington nie je súčasťou štátu USA, ale je to de facto mestský štát, ktorý je centrom korporácie poskytujúcej vládne služby štátu USA. Toto by za normálnych okolností nebol problém, lenže v roku 2020 prebehol rozsiahly volebný podvod podporovaný aj zo zahraničia, ktorý urobil z tejto korporácie de facto nepriateľskú okupačnú mocnosť, ktorej hlavou je Biden (vlastníci sú podľa všetkého Vatikán a možno aj Londýnska City), a tým pádom začnú platiť Ženevské konvencie platné pre okupáciu (uplynul rok po inaugurácii Bidena, t.j. bolo dokázané v praxi, že je to nepriateľská mocnosť). To znamená, že tu máme dve USA t.j. United State of America, ktoré sú okupovaným územím a korporáciu UNITED STATE OF AMERICA, ktorá je okupačnou mocnosťou (je dôležité ako je ten názov napísaný). Čo v praxi znamená, že liberál-fašistická čvarga má aj v lepšom prípade v rukách veľké nič, lebo právny status tejto zmluvy sa dá spochybniť a v horšom prípade sa stali agresorom, lebo podpísali obrannú zmluvu s okupačnou silou, t.j. aj v lepšom prípade im pôjdeme po krku a v horšom po nich pôjdu veľkí chlapci. Inými slovami, vyberajú si z dvojice: buď hrozný koniec – alebo hrôza bez konca. Dodám ale dve veci: už to dáva zmysel, prečo kopa senátorov a kongresmanov z Demokratickej strany hovorí, že už nebude kandidovať v ďalších voľbách (urobili zo seba vlastizradcov a dostali ponuku, ktorá sa neodmieta), a aj prečo je Matelko tak ticho.

Prečo je Matelko tak ticho?

Vidím tu dva hlavné dôvody: chystá špinavosť na svojich koaličných „partnerov“ a je agentom provokatérom niekoho. Neviem akú špinavosť chystá, ale viem to, že to bude poriadna dráma, pri ktorej Sulík síce dostane ministerstvo financií, ale po ktorej si (použijúc hyperbolu) bude trhať vlasy oboma rukami, keď zistí, že týmto krokom dostal do ruky „čierneho Petra“.

Druhá vec je oveľa zaujímavejšia, lebo v minulosti som o ňom napísal nielen to, že je blázon, čo sa nesmie zamieňať s výrazom „blbec“ (kto to urobí, škaredo na to doplatí), ale aj to, že je agentom globálneho zákulisia (GP), resp. Vatikánu/Rímskokatolíckej cirkvi, ktorá nie je priamo ovládnutá anglo-americkým močiarom s centrálou v Londýne, resp. okultno-mafióznymi skupinami, alebo Aliancie patriotov, ktorá je na Slovensku reprezentovaná Vojenským spravodajstvom (prečo obesili toho spravodajca, ktorý bol Lipšicov známy a prečo jeho smrť vyšetruje práve Lipšic?), ktorý dostal za úlohu rozobrať sieť močiara na Slovensku a zdá sa, že úlohu splnil vynikajúco.

Prečo to zvládol vynikajúco?

Ide totiž o dve veci: Prvá je, že prebudil Slovákov, ktorí začali konať. Druhá je, že liberál-fašistickú čvargu nechal nabehnúť si na ich vlastné vidly z rozbehu a teraz už uvideli, že ich kroky im národ zráta a žiadna armáda alebo polícia či iná bezpečnostná zložka ich neochráni pred hnevom Slovákov. Lenže ich problémy týmto naozaj len začínajú.

Prečo len začínajú?

Ako som vyššie povedal, aj v lepšom prípade majú po podpise zmluvy jedno veľké nič a my im môžeme ísť po krku a obviniť ich z vlastizrady a možno aj zo spoluúčasti na genocíde Slovenského národa (Matelko ako agent bude proti nim svedčiť), v horšom prípade ich pánko predhodí rozzúrenému davu, aby zamietol stopy svojich zločinov a v tom najhoršom ich budú biť spolu s pánkom verejne, t.j. zažijú namiesto hrozného konca – hrôzu bez konca, lebo sa spolčili s cudzou mocnosťou.

Prečo má ich pánko problém?

Nuž, ako som povedal, korporácia USA, ktorá je registrovaná, má sídlo vo Washingtone a je vlastnená Vatikánom (okrem iného) a ktorá poskytuje štátu USA vládne služby, je nielen nepriateľskou mocnosťou podľa Ženevských konvencií, ale je aj zbankrotovaným podnikom. Takže pánkovia tejto čvargy prakticky nemajú zázemie/tyl okrem Kanady, ale aj to nie nadlho. Ide totiž o to, že kanadská vláda je v podstate filiálkou inej korporácie s názvom „The Crown“ (Koruna, ale radšej budem používať práve anglický názov), ktorá je zaregistrovaná vo Washingtone a je vlastnená Britskou kráľovskou rodinou a Londýnskou City a od The Crown bolo federálnym súdom vyžiadané, aby preukázala vlastnícky list pre všetky pozemky, vodné pramene a minerálne ložiská na území Kanady a oni ho nemajú (bližšie o tom tu) a o tom korporátne médiá samozrejme mlčia. Dodávam, že podobným systémom sú ovládané aj štáty ako je Austrália, Nový Zéland a iné štáty Commonwelthu. A keď Kanaďania vyhrajú, tak veci padnú a preto nezúfam.

S pozdravom

Oracle 911

PS: Tu je vysvetlené ako funguje resp. fungoval systém korporácií USA, Kanady a možno aj u nás.

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

40 thoughts on “Budú ich biť z nadnárodnej úrovne

  1. Doba v ktorej sme je neuveritelne zrychlena. Kazdy z nas to citi na sebe ale aj v okoli. Je to rozbehnuty super vlak, ktory len zrychluje kazdou sekundou. Ano, aj ked prebieha v priamom prenose genocida a prepojenie ludi na ine siete, je dolezite napisat, ze ti ludia, ktori uz su opichani, alebo maju zdravotne problemy, v podstate si len urychlili proces toho, co by ich cakalo mozno az za 10-20 rokov.
    Ori, ako vzdy, vdaka za tvoje postrehy a pracu, ktori vykonavas.

    Liked by 6 people

    • Marek… Áno, doba je zrýchlená. Čas ako taký prestal existovať. Od roku 2012 sa všetko deje rýchlejšie. Takže za jeden rok môžeme prežiť Mníchovskú zradu a trebárs aj “vojnu”. Tohtoročná kométa Borrelly a minuloročná Leonard vo všeobecnosti symbolizuje smrť niekoho z kráľovských rodín. Skrátka, keď sa zjavila kométa, tak umrel nejaký panovník z kráľovskej rodiny, poprípade znamenal rozpad nejakej kráľovskej rodiny. A v tomto roku by sa podľa všetkého malo niečo také udiať.

      Liked by 1 person

    • Aj podľa vedcov sa zrýchlil čas a to vraj až o 20 percent. Ako je to určite pociťujem, ale dávali to za vinu tomu ze sa nudím a nepamätám si veci z ktorých by som sa mal tešiť.

      Páči sa mi

  2. Toto je zdanlivo trochu mimo témy ale dávam to sem pre vysokú informačnú hodnotu, aj z faktologického pohľadu. Narazil som na to náhodou keď mi to ponúkol YT a tak som si to pozrel. Maximálne zaujimavé od začiatku až do koncam vrátane záverečných otázok. Boli veci, ktoré ma doslova šokovali keď som si uvedomil hĺbku rozmeru aj vo vzťahu k súčasnosti. Téma: kam až dospela genetická veda, čo dokáže a kam kráčame + potenciálne smery vývoja ľudstva a je to fakt na zamyslenie:

    Liked by 2 people

      • Súhlasm. Myslím že nedávna vakcinácia s tým súvisí. Podivné útvary nájdené vo vakcínach podobajúce sa na nanočipy …. samoskladajúce sa grafénové útvary …. myslím že toto je reálne prvý pokus o vykonanie genetických zmien. Priamo testovaním na ľuďoch. Začiatok éry, ktorú si vysnili. Preto si myslím že to s videom má súvis. Je to už viac čipovanie ako vakcinácia … pridám sem ešte jeno videjko ktoré s tým súvisí:

        Liked by 1 person

  3. Ori, výborný pohľad na situáciu, ďakujeme.
    Ak môžem , B¹den je už len pajác, veď on je už v stareckej demencii… Ak je to vôbec ten podvodný agent ef.bi.ai….
    Vieš niečo o informáciách , súvisiacich s max.w.elovou….?

    Páči sa mi

  4. V piatok 18.2 je posledný deň splátky časti dlhu pre DS. Maju splatiť (nakradnúť) asi 3 bilióny dolárov. Dúfam, že im to už nevydá. Potom bude celosvetové domino. Držme si palce.

    Páči sa mi

      • Je agentom, otrokom, tich, co ho drzia za gule, respektive jeho poctive miliardy……u koho ma svoje aktiva a pasiva, v ktorych bankach. On sa neboji len Nas, odstahuje sa volakde, kde ho v zivote nenajdeme…..on sa hlavne boji ich,lebo maju dosah na jeho peniazky. Si ho najdu aj v pekle chlapci………on sa uz boji vlastne kazdeho…………asi okrem svojho psychiatra, ak ich nema viac………..vskutku mu neni co zavidiet………….

        Liked by 2 people

  5. Skupina slovákov sa práve pokúša zablokovať hraničný priechod na Slovensko. Tak chcú zabrániť príchodu jednotiek us army na Slovensko. Neviem či je to rozumná iniciatíva no určite je to dôležitý čin.

    Páči sa mi

  6. Budú, bo takých čo stále len sledujú a neviedla čo je tá správna jednotná udalosť, ako som ja a je nás mnoho, tak sa pohneme.
    Húpu, no príde deň, keď im ponúkneme chlieb zo soľou, odmietnu a naplní sa opäť MORHO. Ako chcú, alebo ako má byť.

    Páči sa mi

  7. Spätné upozornenie: Budú ich biť z nadnárodnej úrovne | Začas

  8. Globálna fašistická čvarga si verí. Zabudli, že v 2. svetovej vojne resp. vo výbojných vojnách za posledných 300 rokov organizátori neboli “vyplatení”. Vždy dostali na frak len ich nástroje. Fašistické Nemecko bolo zničené, ale pániček si lojálnych vrahov zachránil za more a zachránili sa spolu s páničkom. Tomuto je koniec. Žiadne vraždenie medzi slovanmi nebude.
    Oni vedia, že my vieme….. informácie sú moc.

    Páči sa mi

  9. Priatelie, susedia, krajania………….klud, pokoj, rozvahu.

    Dockaj casu, jak husa klasu………..Veci sa deju, predohra s kovidom temer v zavere a blizi sa prve dejstvo. Este nezacali chodit ucty za plyn a elektrinu, este nepraskla finnacna bublina, vakcinovani este nevedia, ze su zive pokusne kraliky s temer dobou urctitou, este je v obchodoch dostatok potravin.

    Rovnake pritahuje rovnake…..tak treba venovat pozornost myslienkam a co do info pola a vysielame a cim nabijame Egregora…..

    Studovat, citat, studovat – vediet, to bude potrebne pri obnove, ak sa na to podujmeme. V Kremli o Nas vedia, by sme sa cudovali, co vsetko. Ako to tu bol niekto napisa, scenar a noty su uz napisane. Osoby a obsadenie sa doladuje v procese.

    Trpezlivost ruze prinasa.

    Ak dozijeme a bude nutne, tak vedomosti, poznanie a poctive zitie si znova najde cestu………ale jedine cez Nas, nikto iny to za Nas neurobi…………

    A opat vdaka kazdemu jednemu, kto svojim zivotom prispieva k poznaniu tohto vsetkeho tu naokolo…………

    Liked by 3 people

      • Mne ide o ich argumenty (a ako som písal vládnem len jednoduchšou angličtinou a ich princíp “význam vety/slov podľa kontextu” sú mi odporné).

        Je tam niečo o čo sa sa môžu faktologicky oprieť? Alebo to len protiargumentujú proti nimi vymysleným argumentom, ktorými neargumentujú tí ktorí hovoria o UNITED STATEs OF AMERICA ako korporácii.

        Páči sa mi

        • Viem ako pracujú napr. povieš, že Bidenov pes v pondelok urobil trojité salto do zadu a oni po “vyšetrení” povedia, že to nie je pravda lebo to bolo v nedeľu.

          A teraz k veci:
          -Nepoužívajú žiadny argument len frázy typu “konšpiračná teória”.
          -USA funguje ako korporácia.
          -Jediná otázka je, že či je to od 1871 alebo od skoršieho alebo neskoršieho dátumu napr. 1776 alebo 1874.

          Páči sa mi

  10. Spätné upozornenie: Oznam, vysvetlenie a varovanie | Blog o verejnom živote a problémoch Slovenska

Pridaj komentár