Oznam, vysvetlenie a varovanie

Oznam: Tento týždeň vstup do rubriky Otázky a Odpovede nebude.

Vysvetlenie: Včerajší článok som nejaký čas plánoval napísať, ale nechcel som  ich varovať pred tým čo si na seba privolajú.

Varovanie: Situácia je na celom svete revolučná a tým, že kanadský premiér Trudeau  siahol na vyzbierané peniaze určené protestujúcim vodičom kamiónov (a GoFundMe urobil to isté) v podstate podkopal dôveru vo vláde a bankovom systéme čo je strategická chyba. Dôvod prečo to je strategická chyba dopodrobna vysvetlím zajtra. To je prvá vec.

Druhá vec je, že anglo-americký močiar s centrálou v Londýne chystá provokáciu a útok pod falošnou vlajkou na Ukrajine (hovorí to aj ruské vedenie) aby zahladili stopy po svojich zločinoch a zakryli kolaps finančného systému.

Tretia vec je, že vyjdu na verejnosť zločiny vlád, vládnych predstaviteľov elít a iných inštitúcií (od 16.2.2022 je taká doba) čo ďalej podkope dôveru u davu v týchto entitách.

Štvrtá vec je, že Rusi na tieto provokácie zareagujú a nejaká tá reakcia bude aj násilná, ale v zásade bude vedená tam, kde to močiar nečaká a im poriadne zaboli resp. ich odstaví.

Posledná vec je, že kryptomeny zatiaľ kopírujú vývoj na akciových trhoch (čo sa kvôli cirkusu na Ukrajine prepadne ešte viac) ale dlho to nebude robiť, lebo to čo urobil Trudeau, osvetlenie zločinov elít a zámerný kolaps dlhopisových trhoch oddelí akciové trhy a kryptomeny, a následne kryptomeny začnú stúpať t.j. začne sa prestavba finančných a platobných systémov.

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

36 thoughts on “Oznam, vysvetlenie a varovanie

  1. Oracle, Ukrajina mi pripomína film Wag the dog, Vrtieť psom. Pravidelne sledujem ruských 60 minút.
    https://www.google.com/search?channel=trow5&client=firefox-b-d&q=smotrim.ru+60+minut
    Rusi sa zo západu otvorene rehocú a vysmievajú. Nikdy predtým som také niečo na RT nevidel.
    Celý Západ nie je schopný postaviť osobou, z ktorá by bola schopná s Rusmi (a Ruskom) diskutovať, rokovať, a nie tárať. Degenerácia Západu zašla už príliš ďaleko. Britská ministerka ZV je sprostá ako bedňa gitu, Lavrov si nemal s ňou čo povedať. Západ Rusov obviňuje, že sú sexisti, nemajú radi ženy…
    Puti s Orbim a Makarónom sedel “za stolom”, pričom vzdialenosť medzi nimi bola vyše 5 metrov. S kazašským prezidentom sedeli na stoličkách takmer vedľa seba, tak ako sa to robí. Putin má európskych predstaviteľov za úplné onuce.

    Liked by 9 people

  2. Dám sem hneď aktuálnu vecičku, mrkni na to Oracle – inak paradoxne je to k tým dvojníkom na ktorých neverím ale to video je vcelku presvedčivé v úvode … ALE prečo to sem dávam je hlavne pasáž od 10:20 a ide mi o tú súvislosť so zablokovaním peňazí pre truckerov, kde banksterský systém ukázal svoju pravú tvár … (na presskonferencii Trudo páve povedal že sú pripravení zablokovať účty občanom ktorí poslali nad 25 usd truckerom)
    https://www.infovojna.sk/article/video-jennifer-arcuri-byvala-pritelkyne-borise-johnsona-v-britanii-probiha-kriminalni-vysetrovani-zlocin-proti-lidskosti

    Liked by 1 person

  3. Co ak je strategia na vsetko ina? Co ak teraz na niekolko tyzdnov, mesiacov nic nenastane? Co ak media vyvolavaju poplasne spravy, ktore maju vyvolat strach, oslabovat ludi energeticky? To, čo najviac aj tak meni celkovu hru je, co bude za par tyzdnov, mesiacov s ludmi, ktori uz maju v sebe 2, 3 davky? Pretoze svetovi vedci, ktori prinasaju informacie ohladne toho, su velmi znepokojeni co sa s telami ludi deje…

    Páči sa mi

  4. Ukrajina nepožiadala od roku 1991 u vymedzenie svojich hraníc.Stále patrí k ZSSR.Takže počkajme si na reakciu géniusa Putina.Ak použije to čo rusi vlastnia,tak celý západ sa zrazu po…erie.Treba vyčkať na ďaľší krok a neunáhľovať sa Podľa mňa veľmi pomohol i Danko.

    Liked by 6 people

    • Amerika v priamom strete s nami padla už druhý krát. Ako sa vraví v pospolitom ľude – náhoda…
      Schiffrinová neuspela rovno 3x.

      Samozrejme, zadarmo to nebolo ani nebude. Musela si to odmakať Petra aj hokejisti. Plus tá symbolika – Rybár vychytal a Mann (chlap) neubránil. Symbolika ide aj ďalej, Rybár môže naznačovať aj kresťanstvo (znak ryby). Porovnajte to a vyjadrením Františka a konaním olympiády v Číne. Odkiaľ vietor fúka? 😉

      Liked by 2 people

Pridaj komentár