Čo s tebou Slovensko?

Na prvý a dosť povrchný pohľad sa zdá, že s nami je koniec, lebo do prezidentského paláca, vlády a vládnej koalície sa dostala čvarga, ktorá je nielen hlúpa, ale aj neschopná. Neschopná preto, lebo nie je schopná zakryť svoje zločiny tak, ako to svojho času robili Dzurinda a spol. a hlúpa je preto, lebo to robia takým spôsobom, aby dráždili Slovákov. Jedinou nie-až-tak-svetlou výnimkou je Matelko, lebo je blázon a nie neschopný hlupák, a žiaľ on je jedným z dôvodov, prečo Slovensko a Slováci majú nejakú šancu.

Prečo?

Sú dva základné postuláty v riadení:

  • Ak nevieš zabrániť procesu, tak sa postav do jeho čela.“

  • Ak chceš niečo zdiskreditovať, preveď to do extrému.“

A Matelko, ako blázon na toto vyše 10 rokov pestovaný, plní presne túto úlohu prakticky na jedničku s tým, že hrá aj úlohu krysára v politike. Začnime tam, že v prípade neúspechov sa najprv vyhováral na Fica, neskôr na covid a teraz na Rusov a Heger, namiesto toho, aby riadil resp. viedol vládu tára nezmysly bez toho, aby sa zamyslel, čo to vlastne vypúšťa z úst. Keď k tomu prirátame, že tá „podarená“ aktivistka v prezidentskom paláci robí to, na čo ju vycvičili za Sorosove peniaze, bez rozmyslu a médiá zas šíria čoraz tupejšiu propagandu, tak pre znalých je jasné, že veci sú organizované. Hovorím to na základe toho, že sledujem nielen čo hovoria v susedstve a na česko-slovenskej alternatíve, ale aj na anglo-americkej alternatíve, a tam sa už preberá otvorene nielen to, že Biden a jeho režim nie je svojprávny, legitímny a je riadený zvonka, ale aj to, že všetky kroky smerujú k tomu, aby prebudili dav, a podobne je to aj u nás. Ide totiž o to, že dva typy ľudí na Slovensku ešte veria tejto vláde: ten, kto „žije pod kameňom“ a jediné spojenie so svetom sú pre neho korporátne médiá a ten, kto si nechce priznať, že sadol na lep podvodníkom a klamárom t.j. trpí kognitívnou disonanciou.

Čo teraz?

Nuž, Fico majstrovsky vypúšťa paru z kotla, len presne toľko, aby to tu nebuchlo, pričom však necháva tých hlupákov podkladať pod kotol, aby každý segment spoločnosti Slovenska vrel (no – necháva, nemá inú možnosť). To, že médiá robia nepriamu reklamu Pellegrinimu, a preto mu údajne rastú preferencie, ale v praxi nebude nič znamenať, lebo korporátne médiá skončia spolu so súčasným bankovým/finančným systémom, a preto hovorím, že najbližšia vláda bude vládou prechodného obdobia, kde ľudia sa budú rozhodovať o tom, čo a ako bude treba usporiadať, aby sme predišli tomu, čo sa stalo.

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

42 thoughts on “Čo s tebou Slovensko?

  1. K tým rozprávkam o plyne, zachytil som, že cez Ukrajinu prúdi asi o 25 % viac plynu. Ukrajina za plyn Rusku platí naďalej, a Rusko platí Ukrajine za tranzit naďalej. A to sú vo vojne.
    A naši tupci a mentálni vodcovia v Eu sa chcú odpájať.

    Liked by 9 people

  2. Nedá sa veriť žiadnemu hajzlovi v politike. Áno farizejský had Pelegríni tie voľby vyhrá lebo stále platí, že národ je zaspatý. Neviem kam až máme padnúť, aby sa niektorí gaučosedi zobudili. Súhlasím, že teraz už Fico musí opatrne vypúšťať paru, ale neviem či to už bude stačiť. Opäť sa na svetlo dostávajú zločinci z minulosti Mikloš, Dzurinda…) a veľká časť dementného národa Slovenska opäť nemá pamäť. Radičovej už asi došli peniaze a nemá na alkohol, tak opäť vyliezla z diery a klame až sa jej s tej Sorošovskej papuli práši. Jej pravdy z minulosti sú tak evidentné a okaté, že to mohol prehliadnuť iba dementný imbecil. No títo imbecili a tupci ju už dnes honorujú na prezidentku SR.

    Liked by 1 person

  3. Potvrdzujem, ze sa ku nam (alebo teda cez nas) dopravuje nadmerne mnozstvo plynu. Zamestnanci EU stream nepamataju, zeby sa rury doslovne triasli pod tlakom. Tento stav je cca od zaciatku specialnej operacie.

    Liked by 2 people

  4. Dobrý deň p. Oracle,
    Z Vášho príspevku vyplýva, že sily, ktoré riadia procesy sú v prospech ľudstva a diskreditácia bažiny je v plnom prúde u nás aj vo svete.
    Otázne je či GP nemá pod kontrolou aj bažinu aj oslobodzovacie hnutie… a kto vyhrá, tam sa prikloní.
    Agenda bažiny je Veľký reset aj Patrioticke hnutie potrebuje iný Veľký reset.
    Sú nejaké dôkazy že Bidena ovláda Trump alebo armáda alebo aké zákulisné sily?
    Často spomínate celosvetové hnutie patriotov, čo si mám pod tým myslieť?
    Lebo zatiaľ ide väčšina procesov ako keby podľa bažiny. Všetko ovládajú, musí sa dodržiavať Covid hystéria, teraz vojnová hystéria a všetky vlády dodržiavajú predpísané noty… mne to príde ako vláda z jedného centra, aj bažina aj patrioti.
    Ma to od GP logiku: keď sa ľudia spoliehajú na patrioticke hnutie, tak nepracujú na naozajstnej sebazachrane ale nechajú sa hupať medzi týmito dvoma klamstvami.

    A my obyčajný ľudia z toho videme znovu najhoršie. Napr. ako dnes veľký experiment – UA , ktorej sa nikto nezastane a ľudia tam prídu o všetko.
    Máte prosím nato nejaké vysvetlenie?

    Páči sa mi

    • Dadu. Ak smiem odpíšem aj ja. Takže… “Bažina” je vycvičenými psom GP a Biden prevzal takpovediac politiku od Trumpa. Skúste si pozrieť Proud národní hrdosti s pani Yvetou Rychtaříkovou alebo videá V.V. Pjakina. Tam dostanete určite odpovede. 🙂

      Liked by 2 people

      • @Coryhegmann86….a myslíš že odhalia? Čo myslíš že sa stane? Lebo ja v nich verím….už je to blízko…myslím…bože ale prečo tie caviky už 2 a pol roka… lži,závisť,nenávisť,rozdelovanie ludí,škatulkovanie…..je toho dosť čo má vyjsť napovrch,ja len dúfam a verím že všetko čo som čítala v alternatíve nie je jeden velký HOAX ( nepravda) od sfalšovaných volieb v USA,kovid,testy,vakcíny,nwo,great reset,nesara gesara, a green deal prípadne niečo čo ešte vymyslia lebo koniec sveta v zmysle ako ho poznáme už nastal takže tí mimozemšťania tu už naozaj chýbajú…..

        Páči sa mi

  5. Ľady sa pohli, Heger priniesol dar – zvon zo Slovenska s nápismi:
    „Statoční nositelia posolstva“
    „Zo srdca Európy, Slovenska“
    „14.marec 2022“
    žeby sa začala spievať celá naša hymna?
    „Hej rodina milá, hodina odbila, žije matka Sláva“
    https://www.vaticannews.va/sk/papez/news/2022-03/papez-frantisek-prijal-predsedu-vlady-sr-eduarda-hegera.html

    Autorom zvona je 22 ročný zvonolejár:
    https://plus7dni.pluska.sk/gal/domov/heger-manzelkou-prvej-audiencii-u-papeza-originalny-dar-pre-frantiska-vazil-15-kilogramov/8

    a ešte zaujímavosť je, že zvon bol odliaty na popolcovú stredu, mimochodom František už tretí krát nebol na popolcovú stredu v Bazilike Sv.Sabíny v Ríme, kde je titulárom kardinál Jozef Tomko – dôvod tentokrát boľavé koleno:
    https://www.vaticannews.va/sk/vatikan/news/2022-03/na-aventine-bude-predsedat-kardinal-parolin-popolec-jozef-tomko.html

    Liked by 8 people

    • Na RTVS hovorili, že Heger odstal od pápeža jednu z jeho encyklík a tiež modlitbu za daru humoru.
      Túto informáciu som hľadal v bežných článkoch v slovenských médiách, ale nenašiel. Zaznela zrejme len v RTVS. Aj to je dôvod, prečo pozorne počúvam Slovenský rozhlas a pozerám našu televíziu.
      Tá modlitba je vcelku trefný dar, nebol adresovaný v skutočnosti Matovičovi, sťaby dvornému šašovi?

      Text modlitby je nasledovný:

      “Daruj mi, ó Pane, dobré trávenie
      chuť do jedla a tiež niečo na jedenie.
      Daruj mi zdravé telo, dobre spravené,
      A vôľu s tým telom niečo spraviť.
      Daj mi čisté srdce, ktoré vie,
      že si zlo vždy dobrom porazil.
      Čo pred diablom hneď tak necúvne
      a napraví, čo on pokazil.
      Daj mi dušu, čo sa nenudí, nenarieka, nevzdychá
      Nech nezabŕda do ľudí,
      moje malé rozmaznané ja.
      Daruje mi, ó Pane, zmysel pre humor,
      Nech sa vysmiať viem aj zo seba
      a pobavím smrteľníkov skôr
      než teba…. (Ak prídem do neba.)
      St. Thomas More (1478-1535).

      https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/13982/313505#811

      Liked by 4 people

    • pekná symbolika, a o to viac, ak si to vzájomne prepojíme:
      Dar pápeža Františka Hegerovi – Slovensku: Bronzová Madonna s Ježišom zostupujúcim po “rebríku” z jej rúk, po ktorých Boží Syn zostupuje na svet, aby plnil Otcovu vôľu, ktorou je vykúpenie ľudstva – zostupuje na slovenskú zem – ikonické zobrazenie označované po grécky „Synkatabasis“ umelecky vyjadruje tajomstvo lásky Boha zostupujúceho medzi ľudí… Synkatabasis v gréčtine znamená súhlas.
      Súhlas s čím?
      So zvonom zo Slovenska, na ktorom sú zobrazení Konštantín a Metod s textom, ktorý je na zvone nosnou symbolikou “Statoční nositelia posolstva”, no ani Konštantín a Metod tam nie sú náhodou (viac o tom nájdete v jednej z častí zo série o Matúšovi Čákovi Trenčianskom, venovanej práve Konštantínovi a Metodovi). Na tom zvone je podstatné to, že zvonolejár Jakub Vorobeľ ho odlieva klasickou stredovekou technikou.
      Stredovekou!!! (Stredovek skončil objavením Ameriky K.Kolumbusom v r. 1492 a bitka pri Moháči sa odohrala až v roku 1526, a to 29. augusta!!!)
      Až touto bitkou bolo definitívne zničené arpádovské Uhorsko/Veľká Marava.
      Heger po audiencii u pápeža mal stretnutie aj so zástupcom Svätej stolice Pietrom Parolinom, sprevádzaným Jeho Excelenciou Mons. Paulom Richardom Gallagherom, sekretárom pre vzťahy so štátmi..
      Parolina v taliančine znamená “slovíčko” – slovíčko – slovo – Slovania – slovíčko – malí Slovania – Slováci… – statoční nositelia ideí Veľkej Maravy/arpádovského Uhorska – Zeme Veľkej Mary – následne ukrytej v podobe Madonny…
      Veľká Marava/arpádovské Uhorsko – Slovenská republika – a to, čo ich symbolicky spája je aj na tom zvone – znak SR – dvojramenný kríž… A dvojramenný kríž Nitrianskeho kniežatstva je vztýčený už pomaly rok.
      Išlo opätovne posolstvo a prišla opätovná odpoveď.
      Zbytok nech si už vyvodí každý sám pre seba.

      Liked by 8 people

  6. Čo s tebou Slovensko ?
    Včera som zachytil správu, že Rusko súhlasí s presunom sídla OSN z USA. V minulosti, keď kmene mali medzi sebou rozbroje a nezrovnalosti tak sa stretli na posvätnom území kde vládol pokoj zbraniam a vyjasňovali si svoje postoje, komunikovali a obchodovali.

    Liked by 1 person

  7. A čo sa deje vôkol Slovenska?
    V Zakarpatsku Maďari a Rusíni nastolili otázku pripojenia k Maďarsku
    https://regnum.ru/news/polit/3532882.html
    Prípadne nejako samostatne, alebo s Ruskom?
    https://t.me/rian_ru/153611
    Žije tu asi 1,2mil obyvateľov. Etnickí Rusíni tvoria väčšinu populácie, úradne sú evidovaní ako Ukrajinci s 80,5 %, Maďari sú najvýznamnejšou menšinou s 12,1 %. Ďalšími významnými menšinami sú Rumuni (2,6 %), Rusi (2,5 %), Rómovia (1,1 %), Slováci (0,5 %) a Nemci (0,3 %).

    Liked by 1 person

  8. Kazdopadne nas vsetkych ale aj kazdeho jednotlivo caka vcelku brutalna energia vstupu pluta do vodnara a nasledne prezivanie kvadratury uranu na vodnara a dokoncujuci tranzit saturna. A az tam nakukne mars 🙂

    Páči sa mi

  9. Nedá mi to, aj keď sa tým vzďaľujem od témy.
    Ukrajinské úrady rusínsku národnostnú príslušnosť neuznávajú, Rusínov považujú iba za etnickú podskupinu ukrajinského národa. Keď sa v predvečer operácie na Ukrajine podobne vo vzťahu Rusi – Ukrajinci vyjadril Putin, (nepovedal podskupina ale, že sme jeden národ) tak sa im to (Ukrajincom) nepáčilo. Čo im Rusi nemôžu, to oni Rusínom môžu?

    Liked by 2 people

Pridaj komentár