Správy, články a dokument

Dokument: Bola uverejnená zmluva medzi Ukrajinou a USA ohľadom zriadenia biologických laboratórií, ktorá je z roku 2005 t.j. z čias Busha mladšieho (odkaz) a v ktorej je  napísané, že sa v tých laboratóriách sa skúmajú choroby, ktoré sa dajú využiť ako biologické zbrane. Inými slovami boli chytrý na to, aby nedali na papier to, že vyvíjajú biologické zbrane, ale patenty na rôzne vírusy a baktérie prezrádzajú ich skutočnú činnosť.

Správy:

Podľa uniknutých dokumentov vo Pfizer vedeli, že covid vakcíny nie sú efektívne a bezpečné a nanočastice putujú v tele (článok).

Americké úrady vyhrážajú ďalšími teroristickými útokmi na USA (článok).

Ukrajina podporovala v roku 2016 Demokratov v prezidentských voľbách (článok).

Facebook naďalej bude podporovať výzvy k agresií voči Rusom (článok).

Bezpilotné lietadlo ohlásilo koniec NATO (článok)-načo také zoskupenie, ktoré nevie ochrániť VLASTNÝ vzdušný priestor.

Putin posiela dobrovoľníkov z Blízkeho Východu na Ukrajinu aby bojovali na strane Ruska (článok) s tým, že podobnú vôľu vyjadrili dobrovoľníci zo Stredoafrickej republiky, ktorí vedia čo znamenajú západné hodnoty v praxi.

Stoltenberg urobil ešte raz z úst análny otvor keď tvrdil, že členstvo Ukrajiny v NATO nikdy nebolo na programe a nebolo to s okamžitou platnosťou (článok).

Raketový útok zničilo ukrajinské letisko pri poľských hraniciach (článok)-Pjakina to nepotešilo.

Rusi vyhrážajú tým, že nechajú astronautov na Medzinárodnej stanici (článok) a varovali aj pred pádom stanice  (článok) a na to stačí to, že prestanú dodávať palivo.

Taliansky dopravcovia kvôli zvýšeným cenám paliva sú ochotný prestať dodávať tovar v pondelok 14.3.2022 (článok).

Šéfovia kanadských bánk majú čo vysvetliť kvôli blokovaniu účtov (článok).

Články o konci US$ a FIAT mien.

El Salvador chystá vydať prvé BTC dlhopisy-asi toľko na to dementné tvrdenie šírené  korporátnymi médiami, ktoré klamú v deň a noc a opakovaný kde-kým, že BTC je len pre zločincov.

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

50 thoughts on “Správy, články a dokument

  1. Možno tým BTC narážaš aj na moje vyjadrenia ohľadne BTC. Ja som nikdy netvrdil, že BTC je len pre zločincov a nikde som o tom ani nečítal. Keď tak mi daj odkaz na také tvrdenie/článok, kde sa to tvrdí. Ja tvrdím, že to je “Nástroj” zločincov.
    Keby v tom nikto nevidel diametrálny rozdiel, môžem mu to vysvetliť.
    Ešte raz a naposledy.. Ja neviem ako by mohol Salvador zabrániť oslabeniu BTC.

    Páči sa mi

      • Ja som už viac krát pripomínal, že sa na grafy nepozerám fundamentálne, ale formačne. Keď tvrdím že USD všeobecne posilní, nie je zo sympatie k USD, je to prosté formačné pravidlo a to sa zatiaľ nikdy neporušilo.
        Ospravedlňujem sa za aroganciu, ale ako inak to mám podať?. Keď že to horím dopredu, čas ma utvrdí.

        Páči sa mi

        • Zabúdaš na dejiny. Už to tu raz bolo. Spomeň si na rok 1929 a krach burzy , či inak povedané čierny utorok. Vtedy behom dvoch rokov ( 1927 – 1929 ) sa hodnota fondov zdesaťnasobila, dolár rástol a nikto neveril v možnosť jeho krachu. To isté sa deje aj teraz, reálny dolár má oveľa menšiu hodnotu akú má momentálne na trhoch, jeho hodnota sa opiera výhradne o vieru v jeho hodnotu. To skončí zo dňa na deň a nastúpi ekonomická katastrofa s extrémnymi dopadmi má živobytie ľudí. Dolár dnešných dní je iba zhasinajuca hviezda ktorá môže na krátku chvíľu zažiariť pred úplným kolapsom.

          Liked by 3 people

            • Ak ich poznáš tak sa z nich skús poučiť a neopakovať rovnaké chyby. Radšej urob nové ako znova opakovať staré. Dolár spieva svoju labutiu pieseň ťa je takmer na konci. Nič viac nič menej.

              Liked by 1 person

                • Tvoje video iba potvrdzuje to čo ti píšem. Pochop súčasný rast je dočasný a príznakom kolapsu. Neexistuje žiaden dôvod prečo by mal dolár posilniť v súčasnej ekonomickom stave USA.

                  Liked by 1 person

                  • Niektorí sa z vás sa urážajú, keď akože pritvrdím. Diví sa niekto po takýchto bľabotoch ? Prosím ťa prestaň pozerať rozprávky “analytikov” ktorí sú múdri keď sa už pes vysral. Keď dolár urobí to čo vravím ja, tak čo mi potom na to odpovieš ? Ja vravím teraz že pes sa vyserie, že sa vyserie a dolár vo všetkých menových pároch výrazne posilní. Ty tvrdíš opak. Dajme teda stávku. Nechcem ťa zdierať, veď ak sa držíš tvojej teórie, postará sa o to trh. Ja by som pristúpil na stávku, že keď to pôjde tam kam tvrdím ja, ospravedlníš sa mi tu pred všetkými. Ja som ochotný urobiť to isté, ale neteš sa. Ja tvrdím, že EUR/USD padne minimálne pod 2 ročné minimu a ty akú úroveň pripúšťaš ?

                    Páči sa mi

                    • Euro momentálne výrazne oslabilo a naďalej klesá. Ty asi nečítaš to čo ti píšem. Napísal som ti že momentálny rast dolára neexistujú objektívne dôvody a nie že nerastie. Takýto rásť tu už bol aj v minulosti. Vytvára sa tak bublina ktorá skôr či neskôr praskne. Aj rast dolára je dočasný stačí strata dôvery na trhu v dolár a okamžite padne jeho hodnota drastický dole.

                      Liked by 1 person

                    • Či že dolár rastie, a ty vravíš že neexistuje na to dôvod. Neviem koľko máš rokov ale ver mi, že ten dôvod existuje. Možno by si si mohol pozrieť moje predchádzajúce predpovede, lebo dolár ide podľa nich. Celý zázrak je v tom, že od 30.10.2021 sa pár EUR/USD dostal do formácie N3/WEEKLY no a odvtedy už rast páru nebude nad úrovne ktoré určím ja, nie nejaké tvoje dôvody. Vyjadruj sa jasne nie alibisticky. Ja sa vyjadrujem jasne, teda nezavádzam ostatných. Čo povieš tým ostatným, ktorí dnes vsadili na teba ? Presne poznám úrovne rastu iných párov voči USD. Keď vravím presne, tak to vraví s presnosťou 200 bodov telom sviečky denného grafu. Tak že USD sa už pohybuje v dominantnom postavení voči všetkým svetovým menám a už z tejto pozície nevystúpi minimálne 3 mesiace. Či to je CHF, JPY, GBP, to všetko voči USD oslabuje a bude dlhodobo oslabovať.
                      Už mi vymazali druhý účet na YouTube, preto tam nie je video z 30.10.2021 kedy som oznámil zakreslenie poklesovej formácie N3/W. Nikde v knihe toto nehľadaj, lebo knihy nevydávam, ale stále to ide tak ako určujem postupne vo videách. Toto nie je arogancia, toto sú znalosti. Dávam to stále dopredu, či že kde je problém ?

                      Páči sa mi

                    • Tak ja teda neviem. Mám dávať predpovede “nie je dôvod ?”, alebo reálne čo sa bude diať ?. Čo má rast alebo pokles USD spoločné s ropným monopolom ? Neviem, ale asi som zablúdil medzi ľudí, ktorí žijú na nejakých dôvodoch, Veď sa predsa deje sa to, čo som predpovedal a predpovedám stále včas ! Aké dohady, veď sa deje čo predpovedám stále dopredu, alebo to tak nie je ? Asi nemá význam dávať sem niečo dopredu, lebo aj keď sa to naplní do bodky, budem pokarhaný, že na to nebol dôvod. Tak isto to bude aj s BTC a potom keď padne si ten dôvod nájdete ? Prestávam sa tu orientovať.

                      https://drive.google.com/file/d/1Kg_o2ZlwA54-c-BeCfGTng2Ub8vEr7wu/view?usp=sharing

                      Páči sa mi

  2. Priatelia, susedia, krajania…………………energie a informacie naokolo su narocne a ovplyvnuju Nas, ci sa nam to paci alebo nie. Tak sa znova pokusim troska odlahcit, ale aj naznacit, mojim pohladom (nech mi je odpustene 🙂).

    Sme taka partaj, co sa stretavame, maskrtime na kulinarskych dobrotach, opekame, vymiename, pomahame si, oberame plody a dary a zazraky tohto sveta………debatime spolu, saunujeme, akokeby sa nechumelilo a ono sa sice naokolo nas celkom dost “chumeli” ,ale akosi to lepsie znasame.
    A nakolko som vyhlasil, ze ci TO lezi v obchode na regaloch, alebo u Nas doma v komore, je pripade, ked sa nic neudeje jedno, ale ak by sa udialo……………….a bytostka s humorom zahlasi, ze oni uz maju ryzu aj medzi spodnym pradlom………..a mne to pripomenulo hore uvedenu scenu………. sme sa narehotali……….ale ak sa nahodou budu diat veci……………..nebudeme sa asi uz moc rehotat………..ale to mozno akosi aspon v pohode prekoname…………….uvidime…………

    Zachovavajme si preto aj tu mudrost, poctivu a cistu mysel a srdce,…….. ale aj humor……..nakolko aj smiech lieci a je to aj vedecky dokazane.

    Liked by 4 people

    • Ja milujem Vaše komentáre. Dala by som aj 100 likov, ale nie som prihlásená. Tento mi hneď spravil deň, sa smejem na tej scéne….. U nás to vyzerá podobne, že ryža a múka pomaly všade. Mojim športom sa stalo nakupovanie potravín namiesto BTC. Ďakujem 🙂 Ináč mne dosť pomáha počúvať Staneka a jeho prognózy okrem iného a potom čítať Vaše múdra (múdrosti, v pravom slova zmysle) aj opakovane, či správne chápem v nich skrytý odkaz.

      Páči sa mi

      • Pan Stanek je pre odvaznych a silnych………….naznacuje uz dlhodobo moznu realitu.

        Mudrost tu bola, je a bude, akurat je treba sa snazit ju pochopit a hlavne potom zacat zit………..vsetci sme v skole zivota …………..

        Zlata stredna cesta……….z kazdeho roska troska, alebo podla uvazenia a moznosti penazenky a nasledneho pouzitia zdrojov.

        Dakujem a zelam nech sa Nam to podari………………..

        Liked by 1 person

        • …….rozka…….troska……….

          Za zhliadnutie stoji aj film s Petrom Sellersom : Bol som pri tom (1979) a Dr. Divnoláska alebo Ako som sa naučil nerobiť si starosti a mať rád bombu (1964) su to take veselo smutne komedie priznacne aj na dnesnu dobu………

          Liked by 2 people

    • malý nástrel, akého typu ľudia sa pohybujú okolo kryptomien:
      William Burt, a former managing director at Blackstone, joined Galaxy Digital as chief operating officer of Galaxy Digital Asset Management, which oversees some $2.9 billion in assets, this week, the company said.
      https://finance.yahoo.com/news/novogratz-galaxy-digital-hires-blackstone-184751613.html
      a ako miliardové korporácie elegantne odstránia ostatných konkurentov s odôvodnením že “pranie špinavých peňazí” a “sankcie proti RF”. administratívnym obmedzením divokých platforiem budú zvýhodnené korporácie, ktoré prevezmú celý trh pod seba. Bitcoin vytvoril u davu návyk že na kryptomene sa dá prísť zadarmo k peniazom a tak tú svoju krypto-pascu presadili defacto, teraz vyčistia konkurenciu a presadia ju dejure. výsledok – lochov vytlačia ale svet je pripravenejší na zrušenie hotovosti.
      https://www.newsbreak.com/videos/2542573229957/novogratz-on-bitcoin-adoption-cbdcs-and-blockchain-tech

      Páči sa mi

      • Myslím si, že to je povedané skoro presne. Dal by som si pozor na super pozitívne vyjadrenia na V.V. Putina a vyhlásenia Ruska. Myslieť si, že V.V Putin nepatrí do globálneho tímu je naivné a neprezieravé. Uvidíš, ako sa dnešní podporovatelia BTC po jeho prudkom oslabení budú nenápadne odmlčiavať, alebo vyhovárať na niečo, čo sa im bude práve hodiť. To sú tí analytici, ktorí stav analyzujú až potom, keď sa stav udeje. Výhovorky sa vždy nájdu. Dnes v čase, kedy sa môže stať čokoľvek, je najväčšia komodita pitná voda a trvanlivé potraviny.

        Páči sa mi

  3. Mám z tvojho článku zmiešané pocity.
    Pri tvojom tvrdení: “Raketový útok zničilo ukrajinské letisko pri poľských hraniciach (článok)-Pjakina to nepotešilo” mi okamžite napadlo, že to nie je pravda. Pjakin naopak tvrdí, že bezpodmienečne podporuje kroky armády RF a dokonca tvrdí, že RF by mala oznámiť PL, že vybombardue letisko na poľskej strane, z ktorého sa dvihlo 14 nových Mig-29 po tom, ako Ukro-Army už niekoľko dní nelietala a je predpoklad, že nemala na čom. PL sa tým zapojilo do vojny a RF by podľa Pjakina mala oznámiť PL termín, kedy bude letisko na PL strane zničené. Pjakin dokonca hovorí, že konflikt s NATO je neodvratný a bude na to použité Turecko, hovorí o ohlásení útoku, aby mohli odísť civilní obyvatelia a následnom zničení tureckej Ankary raketovým útokom – za nasadenie tureckých dronov a tureckých špecialistov na ich prevádzku vo vojne proti RF, čím sa Turecko stalo účastníkom konfliktu.
    Popri tom používaš výločne britské zdroje informácií a zerohedge. Čo to má znamenať? Šíriš britský naratív? Pritom existuje EADaily, čínske a indické zdroje v angličtine, ak nevieš po rusky. Je to z tvojej strany protiruský postoj?

    Liked by 1 person

  4. Presadzovanie Bitcoinu Salvadorom je argument nepriamo potvrdzujúci moju verziu o anglosaskom pyramídovom projekte, vôbec to nie je argument v prospech toho, aby sme teraz masovo nakupovali Bitcoin, ty to ale prekrúcaš naopak. Keď si všimneš Venezuelu, vytvorila vlastnú kryptomenu krytú ropou, nepoužíva Bitcoin!!! Neviem prečo veríš na Bitcoin, ale zdravý rozum napovedá, že sa Bitcoinu treba vyhnúť a ostatné menej bonitné kryptomeny sú už dnes jasnou pyramídovou hrou bez krytia. Ja za tým vidím rovnaký oblb, ako predaj pozemkov na mesiaci so snahou preformátovať krachujúci trh hybridných fin. produktov do nového nekrytého tzv. “investovania”, aby bublina nepraskla priskoro. Keď krachnú kryptomeny, centrobanky stiahnu takto z obehu a zlikvidujú obrovské množstvo inflačných peňazí na úkor vkladateľov do kryptomien – v tom vidím motiváciu. Ľudia vrátia papierové peniaze bankám a nakúpia za ne s vierou kryptomeny, v istom momente kryptomeny skrachujú ako každá pyramídová hra (len to dlhšie trvá, lebo tieto pyramídovky sú celosvetové) a ľuďom ostanú oči pre plač.

    Páči sa mi

    • A kde je tá kryptomena, kto ju používa?
      Nikde a nikto, takže zas si totálne vedľa…
      Dodávam, že tento mesiac čakám na umelo vyvolaný krach trhu s kryptomenami po ktorom kvôli kolapsu US$ a € čakám na raketový rast.

      Páči sa mi

        • Prečo do toho ťaháš Pjakina ako nespochybniteľnú autoritu?
          A keďže to robíš, tak to znamená, že tvoja konceptuálna samostatnosť a chápanie vyčerpáva pri používaní fráz a pritakávaní tebou uznaných autorít. Ďalšia vec je, že ja Pjakina už nepočúvam a už vôbec neuznávam za autoritu s tým, že jeden z mojich cieľov som si splnil, konkrétne odhalil som ťa ako člena davu, ktorá sa tvári ako konceptuálne samostatný, ale nerozmýšľa.

          Čo sa týka Venezuely, tá sa obnoví podľa ruského konceptu a použije sa na to podľa všetkého ropná kryptomena, lenže to, čo vydáva venezuelská vláda nie je kryptomena a ani krytá mena.

          Páči sa mi

          • akú máš motiváciu klamať prekrúcaním jeho slov úplne naopak? prečo ma nálepkuješ cez “člena davu, ktorá sa tvári ako konceptuálne samostatný, ale nerozmýšľa”? prečo dehumanizuješ oponenta zlomyseľnosťami, len preto, že vyvracia tvoje argumenty? nezdá sa ti, že práve toto je neklamný znak namyslenosti a teda zlej mysle?

            Páči sa mi

            • Pretože ho prezentuješ ako neomylného autoritu, ktorým nie je. A mne Pjakin nie je autorita a dávno ho nesledujem.
              A aký namyslenec so zlou mysľou zvolí prezývku “konceptuál2016” a takto nárokuje na konečnú pravdu a dehumanizuje ostatných?

              Páči sa mi

  5. Ak sa pozerate na US $ z Fundamentalneho hladiska tak dovod na rast mozno neexistuje, ale… na trhu mame Banky, Financnych Hracov a Drzitelov US $ hlavne (Cina), ktory sa budu chciet zbavit $ a ti nebudu v panike predavat Lacno, ale naopak Draho, takze sa da ocakavat tlak na rast $, toto je jeden dovod a druhy dovod je obchodny t.j, ked exporter chce mat svoju menu co NAJlacnejsiu aby ziskal viac, Priklad Nemec predava Mercedes do USA za $, ked $ posilni ziska viac €, Swicar predava Omegy a Rolexky do USA za $ tiez chce mat lacnejsi CHF, ak je domaca Mena Exportera silnejsia, zaraba menej a niekedy vyraba aj so stratou.
    US $ sa da odstrelit aj na Maxime BIG BOYS sa ho vtedy zbavia a na Vrchole Nakupuje Retail :-)) teraz ste to mohli vidiet v Rusku ked bezny ludia sa zbavovali Rubla a nakupovali US $ a im zostane v rukach Cierny $ Peter. To je psychologia, ked bezny ludia Nenakupuju ked je Lacno ale ked je Draho, kto by mal zaujem o Lacne Zlato ??? zaujem o Zlato je az vtedy ked je Drahe :-))
    Takze silny $ je problem pre US ekonomiku, teraz z toho tazia EU exportery, mozno sa to otoci.
    Z pohladu obchodnika na Forexe si nedovolim, ziadnu predikciu, kedze mna Kurz nezaujima, riadim sa pravidlom Lacno Kupit a Draho Predat na obe strany.
    Perlicka: USD/CHF je v 50-rocnom poklese co vytvara silny tlak na Swiss National Bank, ako jedna z prvych zaviedla zaporne urokove sadzby na CHF .v sucasnosti -0.75%, v minulosti bol Kurz na USD/CHF 4.200 a dnes 0,940
    Cize Silny neznamena automaticky aj Dobry,zalezi z ktorej strany sa na to pozera, pre bezneho cloveka Turistu je vyhodnejsia Silna domaca mena, ked za svoju menu si moze dovolit viac na zahranicnej dovolenke takisto aj pre importera, pre exportera je to opak.
    7.3.2022 sme dosiahli na EUR/USD 14-mesacne Minimum, to neznamena, ze este nemozme ist aj nizsie, nechcem nikoho zavadzat, tak neziadajte odo mna ziadne zarucene tipy 🙂
    Nic noveho som nenapisal, to len pre osviezenie pamati a pripomenutie, aj ked sa veci mozu zdat nelogicke, tak sa naplnia, vacsinou idu veci proti Logike, tak ako politici idu proti ludom a nie pre ludi.

    Liked by 1 person

    • Teraz skutočne naposledy napíšem predikciu na USD. Budem sa snažiť nereagovať a vaše reakcie, lebo by to nemalo konca.
      Ako si správne poznamenal, veci idú proti logike, ale !?
      Niektorí tvrdia, že Američania boli a niektorí že neboli na mesiaci. Pokiaľ by som sa na to pozeral cez oficiálne zdroje, tak to že tam neboli, nemá logiku.
      To že niečo nemá logiku znamená, neznalosť tej druhej stránky a teda ak by sme ju poznali zostali by sme rozpačití a neistí.
      Máš pravdu, že najlepšie je nakupovať keď je lacno a predávať keď je draho. Sú ale situácie a je ich veľa, kedy obchodníci predávajú zatvárajú svoje obchody skoro, teda možno nejakým príkazom TP (take profit). Pokiaľ má obchodník znalosť formačných pravidiel, nezatvára zisk, pokiaľ sa formačné pravidlo na 100% nenaplní. Napríklad EUR sa dostalo do klesajúcej formácie N3/W ako druhé, 7 mesiacov po JPY. Či že už v marci 2021 som vedel, že príde otočenie strednodobého trendu na ostatných menových pároch.
      Existujú tri trendové postupy otočenia.
      1. Termínové otočenie trendu (je to pravidelné otočenie trendu 1-2 roky)
      2. Objemové otočenie trendu (pri páre EUR/USD platí úroveň 5500+1 bod)
      Pokiaľ nastane takýto pohyb, na akú koľvek stranu, otočí sa obj. trend.
      3. Formačný trend N3/W. (Toto je jediný trend, z ktorého niet úniku, pokiaľ
      nepotvrdíme minimálnu úroveň objemu a to je 5500+1 bod)
      Pokiaľ teda v potvrdenej formácii nespravíme minimálny pohyb 5500+1
      bod, z tejto formácie niet úniku. Vo formácii, ktorá nedosiahne 5500+1 bod
      sa nemôže otočiť objem ! (tu je tá logika, ktorej sa viacerí odvolávajú.
      Tieto informácie nenájdete v žiadnej knihe, oni proste neexistujú v žiadnej
      príručke.
      Budem predikovať EUR/USD, lebo to je asi to najjednoduchšie z pohľadu môjho videnia dopredu. Všetko čo si tu prečítate sa stane, aj keby sa zmenilo vo fundamentoch čo koľvek. Fundamenty sú len kartelovou posilou zločincov, ktorí sa sústredia práve na ich oficiálne zverejnenie.
      EUR/USD nemôže rásť nad úroveň 1,13499 pokiaľ neklesne pod úroveň minimálne 1.077. Nehľadajte v tom žiadnu logiku, je to prostý 22 ročný štatistický fakt. Indikátor formácie N3 som niektorým na požiadanie zadarmo poslal.
      Je to súkromný indikátor, ktorý asi ako jediný, oznamuje pohyb, ktorý onedlho nastane. Najpresnejšie indikuje pohyb v týždennom grafe.
      Indikátor je iba ukazovateľ a nemusí byť na 100% vždy presný. Je to iba pomôcka, ktorú som si nechal vyrobiť, aby som vedel formáciu aj vizuálne demonštrovať.
      Ja viem že je to nudné, čo tu píšem, ale inak sa to vysvetliť nedá.
      https://drive.google.com/file/d/1EzjrcyKl0sHfe14jvfP9AGye5ThFtklg/view?usp=sharing

      Páči sa mi

        • Beriem do uvahy, kludne sa to moze stat, mozno aj nizsie prestrelime a vratime sa k 1:1, uz davnejsie som sa pohraval s myslienkou, ze nakoniec vsetke Hlavne Menove pary (AUD, EUR, CAD, CHF, GBP, NZD, USD) skoncia na Parite, ak bude chciet byt Zapad jednotny = jednotna mena G7.
          Teraz po Ruskych udalostiach bolo vidiet na trhu Menovych paroch mensiu Paniku, ked Kurzy hladal ferovu cenu aby jeden neziskaval na ukor druheho, prejavilo sa to aj zvysenou Volatilitou.
          Je otazne ci sa bude dat zarobit a porazit tak Inflaciu,pri zvtsenej Volatilite a Obchodovani by to aj mozno slo. Radsej zainvestujem do tovarov Beznej spotreby, co je doma, to sa pocita.

          Páči sa mi

          • Absolútny súhlas. Voda a trvanlivé potraviny sú teraz nebezpečnejšou komoditou. So zlata sa totiž najesť nedá. Ľudia podceňujú túto dobu, kedy sa nevie aká nová provokácia nastane. Preto mať doma aspoň niekoľko litrov pitnej vody a odložené trvanlivé potraviny môže byť komodita nad zlato.

            Páči sa mi

      • neviem o čo ti ide. že výprava na mesiac je filmový projekt, už nikto nepochybuje. vieš mi vysvetliť, ako mohli bez tienenia proti kozmickému žiareniu ľudia prežiť mimo ochranného magnetického poľa Zeme a prežiť v zdraví ďalšie desiatky rokov? taká technológia vtedy neexistovala a neexistuje ani dnes. všetky kecy o kolonizácii Mesiaca, či Marsu sú zatiaľ úplný blud.
        tu máš priznanie režiséra, ktorý to točil: https://cz24.news/pristani-na-mesici-1969-byl-obrovsky-podvod-cele-jsem-to-natocil-ja-priznani-svetoznameho-rezisera-stanley-kubricka-tesne-pred-smrti-video-14-min-cz-titl/
        Elon Musk je projekt vojensko-priemyselného komplexu na udržanie zdania technologickej prevahy USA, ktorá už okrem priemyslu čipov neexistuje a v kozmickej oblasti nikdy neexistovala. Kvôli konfliktu s RF teraz USA majú veľmi limitované možnosti ako čokoľvek vyniesť hoci len na obežnú dráhu. Propaganda o stavaní obývaných mimozemských základní slúži len na oklamanie tých, ktorým predávajú pozemky na Mesiaci, inak by ich na taký nezmysel nenalákali…

        Páči sa mi

Pridaj komentár