WEF a kolaps

V podstate všetci väčší hráči si želajú kolaps súčasného finančného systému, ale z rôznych dôvodov. Anglo-americký močiar s centrálou v Londýne chce spolu s týmto finančným kolapsom nechať skolabovať aj ekonomiku, aby s konečnou platnosťou zaviedol NWO. Aliancia Patriotov zas chce vydobiť slobodu pre každého človeka a toto samozrejme znamená aj to, že nechcú, aby ekonomika skolabovala úplne.

O čo komu vlastne ide?

Močiaru ide o zachovanie svojho konceptu a tým pádom aj systému v modernizovanej podobe, lebo technológia mu umožňuje centrálnu kontrolu populácie a tým pádom chce aj zjednodušiť proces a odstrániť jeho teraz už zbytočné medzistupne t.j. urobiť to, čo v ich slovníku znamená „zbaviť sa zbytočných jedákov“ cez vyhubenie dosť veľkej časti populácie (konkrétne 13 ľudí zo 14) aj pomocou finančného a ekonomického kolapsu a aj umelo vyvolaného hladomoru (áno, hovorím o genocíde). To, že toto nebude fungovať im povedal aj Putin (jediný legitímny politik, ktorý sa s nimi zaplietol a ktorý im povedal, nech si tie plány strčia tam, kde slnko nesvieti, všetci ostatní, ktorí toto neurobili sú zradcovia ľudstva) a medzi tými dôvodmi je aj to, že nedokážu vyprodukovať už žiadnu ideológiu, ktorá by bola príťažlivá pre masy bez všadeprítomnej agresívnej propagandy.

Aliancii (časť globálneho zákulisia-GP sa ku nim pridala) ide o likvidáciu súčasného systému bez toho, aby sa ohrozili šance prežitia ľudstva, ale vedia aj to, že budú aj dodatočné straty na životoch, ktoré však chcú minimalizovať, a preto postupujú tak, ako postupujú. Ide totiž o to, že systém nielenže doslúžil, ale od začiatku ohrozuje prežitie ľudstva.

Ako to skončí?

O WEF verejnosť zistí, že sú to zločinci (a k tomu môžeme zaradiť aj súčasnú vládu na Slovensku spolu s tou aktivistkou a agentkou v prezidentskom paláci), lebo na verejnosť uniknú informácie, že do čoho sú zapletení na Ukrajine a inde vo svete, a korupcia, obchod s drogami, zbraňami, deťmi, ženami a orgánmi budú len vrcholom ľadovca. „Naša“ vláda a aj aktivistka a agentka budú nazvaní tým, čím naozaj sú: zločincami a zradcami, podobne dopadne Macron (preto Le Pen neprotestovala proti výsledkom a bola vysmiata, lebo vedela, že nebude na rane), Fialova vláda, rakúska vláda atď s tým, že ľudia sa vzbúria proti zločinným vládam a týmto zločincom. Inými slovami budú nám odhalené skutočné rozmery zločinnosti systému a aký ozrutný tento systém je a následná reakcia v žiadnom prípade nebude krásna a príjemná. Po tomto budeme všetci riešiť čo ďalej, resp. ako si zorganizovať veci vrátane štátu.

Aký scenár?

Ťažko povedať, ale momentálne veci sú tak, že finančný systém je v štádiu kolapsu už minimálne 14 rokov, pričom sa niekedy veci urýchlia a niekedy zasa spomalia. Teraz ale padlo rozhodnutie, že treba globálny finančný systém položiť spolu s ekonomikou (to je dôvod, prečo FED zvýšila úrokovú sadzbu). Lenže močiar ráta len s tým, že im veci vyjdú a zavedú NWO t.j. hrajú vabank, ale Aliancia robí všetko preto, aby v tú istú dobu boli ekonomické dopady minimálne (stále to bude hrozné) a aby vyšli najavo zločiny WEF a tých, ktorí sú za nimi. Áno, budú lovnou zverou.

S pozdravom

Oracle 911

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk s ktorými začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

Príspevok na chod: Finančne môžete prispieť tu.

Poznámka: Diskusia je nižšie a je otvorená.

38 thoughts on “WEF a kolaps

  1. Menový systém sa zrúti, s tým sa nedá nesúhlasiť. Som za to, aby sme neľutovali tých, ktorí budú trestaní za to, že už minimálne dva roky likvidujú Slovenskú republiku, vedome očkovaním a testovaním terorizovali Slovákov. Sú to skutoční zločinci a fašisti. Ich obranou je, že na slušných ľudí kričia fašisti, ale oni sami sú fašisti. Ten kto vedome fašistovi ruku podá, alebo sa objíme s fašistom, sám je fašista. Neľutujme ich, keď budú dostávať to čo im patrí, Vidíte ako sa im trasú ruky, ako sa snažia uniknúť z toho, čo na Slovákoch napáchali. Sú to najväčší zločinci v dejinách Slovenska.

    Liked by 10 people

      • Prečo by som to nemal chápať ? Až sa to udeje, tak si o tom môžeme napísať. Ja nevravím že sa nič nestane, ja vravím, že svet sa na hlavu nepostaví zo dňa na deň a teória že behom týždňa si pýta otázku, ktorého týždňa ? Vieš to ? Ak áno tak to napíš, lebo konštatovať niečo, čo sa udeje behom jedného týždňa je alibistické. Označovať niekoho a nepriamo ho označiť za nechápavého ? Čo to je za dialóg ? Povieš nám kedy sa to udeje ? Stačí mesiac, alebo aj rok.

        Páči sa mi

        • Jarojr Táto babenka – Bianka Šmatláková – https://bspiritual.sk/ vo svojom poslednom videu hovorila, že prvá polovica roka bude o príležitostiach. Doslova budú ľuďom padať príležitosti z neba. Šance do života. Bude dobré obdobie na podnikanie.
          A druhá polovica roka bude veľmi veľmi náročná. Nič nebude fungovať. A, že budeme mať veľa vojakov (asi aj policajtov) v uliciach. Povedala, že budú chytať globalistov (podľa všetkého to však bude táto naša čvarga pod vplyvom americkej štátnej elity). Takže vyzerá to tak, že denacifikácia nášho Slovenska.
          Že vraj jej to môžeme veriť, alebo nie. Ale, že to bude tak. Časový horizont je teda známy. Už sa len nechať prekvapiť. 😉

          Liked by 4 people

  2. medzicasom som nad udalostami nadobudol novy pohlad, baziny a globalisti sutazia o ziskanie zakazky na riadenie nwo, rozbit im to moze ich skutocny rival a to su vlastenci, je to len domnienka a uz dlhsie ju beriem do uvahy, vlastenci maju na svojej strane obrovsku silu a tou su narody, na pomerne malom uzemi europy je ich vela a prave tu je miesto kde sa da rozhodnut, ten ich plan je tak kruty ako hlupy, cas coskoro prinesie novy impulz a planeta je prilis mala na to aby sa mohli poukryvat

    Liked by 3 people

  3. Možno mimo tému, ale o tej všade prítomnej agresívnej propagande asi takto…slzy v očiach, pretože dnes , t.j. 9.5. na Slavíne zátarasy povešané modrou-žltou, policajné zložky budili dojem, že viac chránia modro-žltých aktivistov na čele s Nwo*tovou, policajt s názorom, že “je to verejne priestranstvo, že majú na to právo, pretože akciu majú ohlásenú a taká je doba”…cez zátarasy na schodoch sa nedalo dôstojne položiť kvety k pamätníku, jednej dievčine sa snažili z hrude aj georgievsku stuzku strhnúť, policajne zložky bez reakcie…po tomto už ozaj dochádza chuť sa podobnych podujatí zúčastňovať, skutočne hnus, čo sa dnes na Slavíne dialo.

    Liked by 3 people

    • to je standardna situacia, je tam len maly rozdiel, nejedna sa o farebnu revoluciu ale dvojfarebnu modro zltu, taku provokaciu si tito darmozraci nenechaju ujst, posledne som bol 10.4. a samozrejme to iste, antifaci s ukrajincami, ludia im dali najavo co si myslia, to sa prehliadnut nedalo

      Liked by 2 people

      • Já jsem byl na víkend na jižní Moravě, v mojí i sousední vesnici věnce a kytice u pomníků Krasnormějců. V lese pomník sestřeleným sovietským letcům, věnec a kytice, lucerna na svíčku, kterou jsem tam tentokrát zapálil já. Chodí tam i mladí lidé a vodí tam děti, příběh o partyzánech a sestřelené posádce je ve vyprávění 3 okolních vesnic stále živý, pomník je nový, bílý vysoký obelisk a u toho zbytek vrtule. Za mých mladých let tam byla půlka letadla, po převratu 1989 místní cikáni rozkradli a rozprodali v Rakousku asi v army shopech.
        Pomník v naší vsi pravidelně udržován po celý rok, kolem maličký parčík,vysázený květináč a lampa na svíčky, které tam občas místní zapálí.

        Liked by 9 people

  4. Tento spam je už otravný, je to na TG kanáloch, v diskusiách po webe a začína to byť aj tu pod každým článkom. Užívatelia sa sťažujú na cenzúru, lákadlo v podobe sloboda slova je klamstvo. Očividne ide o komerčný projekt alebo falošnú alternatívu.

    Liked by 3 people

    • Podľa srbskej astrologičky Tatjany Micic (jej výklady sú naozaj hodnoverné aj z historického hľadiska) sa všetky tieto veci budú hromadiť do júna (začalo to od polovice tohto januára). V auguste sa spoja viaceré skupiny ľudí (možno nejaké politické strany) a ľudstvo bude mať veľkú šancu na oslobodenie sa. A podľa nej sa to podarí. Tento rok je totiž to pre ľudstvo z hľadiska postavenia planét a historických udalostí veľmi významný a majú poslednú šancu na oslobodenie sa z pod jarma útlaku a tyranie.

      Liked by 3 people

Pridaj komentár